Halla-ahon perussuomalaisissa on valtava määrä natseja

Menkääpä jäseneksi Halla-ahon puolueeseen niin näette että siellä ei ole täti-ihmille sijaa. Kansan pitäisi vähän paremmin tietää mitä tuon puolueen sisällä tapahtuu.
Ilmoita


32 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Minä luulin sitä aivan kunnialliseksi puolueeksi.
1 VASTAUS:
Heh, no kyllä otsikossa liioitellaan, vaikka tuskinpa missään muussa puolueessa niitä natseja niin paljon on, kuin persuissa.
Koko Suomen mittakaavassa, niitä on onneksi vain vähän.
Toki sekin on liikaa.

Naurettavinta noissa luusereissa on, etteivät tajua minkälaisia naurettavuuksia ovat.
+Lisää kommentti
Eiköhän se ole ihan tavallinen, nousukiidossa oleva puolue. Näitähän on alkanut jo muuallakin Euroopassa syntyä. Ja miksiköhän...
2 VASTAUSTA:
Nousukiidossa? Kannatuksesta kadonnut puolet ja eipä tarvitse ihmetellä että miksi.
No, kyllä menestys näyttää taatulta. Eikä edes tarvitse ihmetellä miksi. Kaikkialla Euroopassa trendi on sama, vaikka kansallismielisiä puolueita yritetään vaikka millä likaisilla keinoilla, sensuurilla ja manipuloinnilla painaa maahan, niin silti ne on tulleet jäädäkseen.
+Lisää kommentti
Joo ja Lapissa on lappalaiset myöskin ja rannikolla rantaruotsalaiset
joten on joitakin täyspäisiä mukana kun niitä ei kehäkolmosen sisällä
uskalla paljon olla.
Ilmoita
Olipas uskomattoman naurettava aloitus!
Ilmoita
Olin jäsenenä jonkin aikaa ja tiedän että aloituksen teksti on aivan oikea.
1 VASTAUS:
Seta jäsen sinä olet.
+Lisää kommentti
Kyllä se on totta. Nimenomaan natsit nostivat Soinin yllätykseksi Halla-ahon puheenjohtajaksi.
1 VASTAUS:
se ei ole mahdollista,koska natsit hävisivät 2. maailmansodan ja katosivat
+Lisää kommentti
Sinne puoluekokoukseen hommattiin myös moottoripyöräjengiläisiä kun äänestysoikeus oli niilläkin. Siksi Halla-aho valittiin. Olin tuolloin puoluekokouksessa. Nyt olen otanut etäisyyttä. Ei sovi tällaiselle setä-ihmiset noin hurjat kuviot.
1 VASTAUS:
Soini yllätti itsensäkin loikkaamalla smurffeihin, buahahhahhahaaaaa.... kertoo paljon selkärangattomien ajatusmaailmasta ! Perussuomalaiset on menestystuote, smurffit tekee poliittisen itsemurhan !
+Lisää kommentti
Nyt kyl tulee puppua tekstiä....Halla-Aho on hyvä ja järkimies verrattuna muihin. ei muuta kuin PERUSSUOMALAISIA äänestämään. Aivan tavallinen puolue mitä nyt yritetään mustamaalata. kun ei halua mamuja tänne.
1 VASTAUS:
No niinpä. Kateelliset senkun urputtaa kun kansa on jo havahtunut ettei niiden asiaa ajaa kukaan muu kuin perussuomalaiset. Muut halailee haittamaahanmuuttoa.
+Lisää kommentti
Hurjaa menoa puolueen kokouksissa. En suosittele täti- ja setäihmisille.
Ilmoita
Kovinpa tuntuu smurffejakin vetävän ihme imu takaisin persuihin, vaikkei sinne loikkareita enää otetakaan takaisin. Mäkin luotan vain ja ainoastaan persuihin ja syy on kyllä haittamaahanmuutto. Sen on vaan loputtava.
1 VASTAUS:
Eilinen smurffejen vaalitentti suorastaan nauratti. Sampo Terho muistutti matkasaarnaajaa ja yleisö läheisestä palvelutalosta paikalle pullakahveilla luvattua. Onneksi loikkarit on edelleen hylkiöpuolue, jota emme koskaan edes eduskuntaan äänestäneet !
+Lisää kommentti
Ongelma on vain siinä ettei natseja ole olemassa sitten Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue (saks. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei 1945 lakkauttamisen jälkeen. Ainoastaan käytännössä PVL tai vastarinta-liikkeen kannattajat voidaan jollain tavalla luonnehtia natseiksi.

Maahanmuuttokriittisiä tai kansallismielisiä ei voida nimittää natseiksi. Ei esimerkiksi Junes Lokkakaan ole natsi vaikka olisi joskus kansalaismedian toimittajan roolissa kuvannut PVL marssia.

Väärinperustein natsiksi nimittäminen on selkeä kunnianloukkaus.
Ilmoita
Odinin soturit ovat ilmoittaneet olevana Perussuomalaisten kannattajia. Oliko Soinin mukilointiyritys Perussuomalaisten kostoa vai mitä vaalityötä oli ?
Ilmoita
Aika outoa oli kun yritti jabbaa loksauttaa nenään? Jabban nenä olisi levinnyt vielä lisää!
Ilmoita
Hyvät natsit on vähissä, joten kannattaa pitää jäljelläolevista hyvää huolta!
Ilmoita
Turussa on lauantaina salaisessa paikassa uusfasistien, natsien ja perussuomalaisten kokous ja esitelmätilaisuus. Pääagitaattori tulee USAsta asti. Viime vuonna kokous oli Helsingissä.

Osallistumismaksu on 40 euroa.
Ilmoita
"Halla-ahon perussuomalaisissa on valtava määrä natseja"

Viittaa vahvasti skitsofreniaan jos näkee natseja joka puolella, eli jos natseja kurkkii nurkista on mielenterveystoimisto oikea paikka selvittää asiaa.
Ilmoita
Puolueet kokouksissa meno on aivan mielipuolista. Ei herkille.
Ilmoita
En lähtisi yleistämään. Olen skinhead ja mukana kokoomuksen toiminnassa.
Ilmoita
Menkääpä vihervasemmistopuolueisiin jäseneksi niin näette että siellä ei ole enään pian yhtään täysijärkistä, eikä pian enään kantasuomalaisiakaan päättämässä meidän tulevaisuudesta.
Ilmoita
Ymmärrän, että tässäkin ketjussa liikkuu juurettomia mikä mikä-maalaisia, jotka äänestävät vaikka P.O.Liitikkoa, kun taas me suomalaiset, meidän juuremme on tässä maassa, kulttuurissa ja perinteissä, haluamme perussuomalaiset hallitukseen saakka vaikuttamaan ja pelastamaan tämän maan suomalaisille !
Ilmoita
Tuo persujen äänestäminen on ainut vaihtoehto suomalaisuuden puolesta! Muut puolueet ovat jos ajaneet maatamme ulkomaalaisten omistukseen!
1 VASTAUS:
Kyllä juttu on nimenomaan näin. Ja vieläpä asiat niin pahasti mokanneet kokoomus, keskusta ja demarit julistaa ketkä tähän "meidän hallitukseen" PÄÄSEE, vaikka perussuomalaiset menisi kuinka ryminällä läpi ! Niin törkeetä kansan selkärangan päältä kävelyä !
Ja kun arki kerran on tätä ja kansan äänellä ei ole mitään virkaa, aletaanpa ajaa sitten samalla tarmolla ammattimaista virkamieshallitusta . Kun kerran tulevassa liittovaltiossa kaikki käskyt tulee jo liukuhihnalta EU:sta, emme todellakaan tarvitse 200, emme puoliakaan siitä edustamaan Suomi-EU:ta !
+Lisää kommentti
Minä hullu liityin perussuomalaisten nuorisojärjestöön. Siellä on seinät täynnä natsilippuja. Pakenin kauhusta. Huh huh.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005962641.html
1 VASTAUS:
Voi voi voi mitä skeidaa ! Minäkin pelästyin varjoani. HUI ! Jussi Halla-aho onnistui niin hyvin vaalitentissä ja keskusteli sen verran älykkäästi laidasta laitaan, että perussuomalaiset on minunkin valintani. Suomea ei pelasta muut peräkkäisten kokoomushallitusten jälkeen. Ja nykyisen haittamaahanmuuton on loputtava ! Olemme 10 vuoden kuluttua viimeistään Malmöön kaltaisessa tilanteessa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Halla-ahon perussuomalaisissa on valtava määrä natseja

Menkääpä jäseneksi Halla-ahon puolueeseen niin näette että siellä ei ole täti-ihmille sijaa. Kansan pitäisi vähän paremmin tietää mitä tuon puolueen sisällä tapahtuu.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta