Ristiriitainen ja valheellinen ateismi

Ateisti p i l k k a a kreationistia: "Simsalabim, ja J u m a l a s i taikoi tyhjästä maailman."
Ateisti itse uskoo, että tyhjä, olematon ja ei mikään taikoi tyhjästä maailman.

Kumpi on siis loogisempaa, uskoa, että taikuri taikoi maailman vai että olematon taikoi maailman?

Ateisti vaatii kreationistilta tieteellisiä todisteita luomiselle, mutta ei kykene näyttämään ainuttakaan tieteellistä todistetta evoluutiolle. Kun kreationistin mukaan tieteen tärkein kriteeri on vahvistettu ja mitattu HAVAINTO, riittää ateistille vilkaisu toisen eliön genomiin ja sieltä löytyvään samaan geenivirheeseen kuin ihmisellä. Hän jättää kuitenkin kertomatta, että kyseinen GULO-jakso on apinoilla ja ihmisillä vain 84 prosenttisesti samanlainen.

Ateisti yrittää ylläpitää evoluutioharhaa korostamalla sitä, että ihmisen ja simpanssin proteiinien koodaamiseen käytettävät DNA-jaksot ovat (yhden puolueellisen tutkimuksen mukaan) n. 98 prosenttisesti samanlaiset. Näitä jaksoja, joita myös geeneiksi on kutsuttu, on genomissamme vain n. 19000, mikä on alle 1,5% koko genomistamme. Hän jättää kuitenkin kertomatta, että niiden mekanismien samankaltaisuus, jotka kontrolloivat, miten DNA:ta luetaan transkriptioon ja milloin, eroavat ihmisellä ja simpanssilla yli 40%.

Jos kreationisti näyttää videon Alpeilla tapahtuvasta maanvyörystä, joka herättää kysymyksiä siitä, millaista kivimateriaalia Alpit oikein ovat, nostaa ateisti hirveän mekkalan siitä, että kyseisen videon näyttäjä ei tiedä maantiedosta mitään. Pienen tutkimisen jälkeen kreationisti tietää, että n. 80% Alpeista koostuu hiekkakivestä, kalkkikivestä, liuskekivestä, savikivestä ja muista huokoisista ja pehmeistä maa-aineksista, koska kiveksi niitä ei voi sanoa. Alpeilta on löydetty paljon fossiileja erilaisista simpukoista dinosauruksiin. On siis täysin selvää, että suurin osa Alppien maa-aineksista on peräisin globaalin vedenpaisumuksen aiheuttamista muta-, savi-, tuhka- ja muiden maa-ainesten kasautumisista. Ainoastaan Keski-Alpit ovat kovaa kiviainesta, kuten gneissiä ja graniittia ja selitettävissä mannerlaattojen liikkeillä.

Seuratkaapa ateistien toimintaa tälläkin palstalla. Tieteellisiä todisteita evoluutiolle he eivät kykene antamaan. Sen sijaan he keskittyvät väheksymään ja painostamaan niitä, jotka jo ymmärtävät biologiasta niin paljon, että tietävät evoluution olevan mahdotonta. He häiritsevät keskusteluja, kiusaavat, uhkailevat ja heittelevät täysin asiattomia kommentteja saadakseen tämän palstan näyttämään sekavalta ja lapselliselta. Näin he yrittävät estää ihmisiä löytämästä totuutta.


Niiden mekanismien samankaltaisuus, jotka kontrolloivat, miten DNA:ta luetaan transkriptioon ja milloin, eroavat ihmisellä ja simpanssilla vähintään 40%, todennäköisesti enemmänkin.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AteistiVaan

      Sama aloitus kahdeksannen kerran? Montako kertaa olet ROT postannut tämän saman?

      Olisi kiva tietää kuka poistaa aloituksesi ja miksi.... Varmaan poistuu nytkin.

    • Onko termi eroosio tuttu? Jos ei niin lue vaikkapa wikipediasta artikkeli joutessas.

      No siinäpä se onkin kun jo pasteur kokeessaan havaitsi että elämää ei synny zimzalabim vaan se vaatii monimutkaisen ja asteittaisien biokemiallisen prosessin mikä on monilta osin tuntematon. Maan ulkopuolisen elämäk löytymisen jälkeen saattaa muutama asia selittyä ja todennäklisesti muodostuu lukematon määrä uusia kysymyksiä. Tämähän kiehtoo uteliasta ja tiedonhaluista mieltä mikä ei ole uskonnollisen paatoksen tukahduttama.

      Ja opettaja voisi viimein tarkentaa mitä käsität termillä apina? Mahdollisesti meitä kaikkia kädellisiä?

    • Ajattelueiolekiellettyä
    • AteistiVaan

      ROT: ”Ateisti itse uskoo, että tyhjä, olematon ja ei mikään taikoi tyhjästä maailman.”

      Ei tarvitse uskoa tuollaista. Pohjimmiltaan maailmankaikkeuden syntyminen on mysteeri. Asiasta on vain joitakin hypoteeseja, jotka ovat hataria. Big Bang on laajasti hyväksytty teoria, mutta siinä universumi laajeni erittäin pienestä ja kuumasta alkutilasta. Big Bang teoria ei ota kantaa, miten tämä alkutila muodostui.

      ROT: ”Kumpi on siis loogisempaa, uskoa, että taikuri taikoi maailman vai että olematon taikoi maailman?”

      Tieteessä suositaan yksinkertaisinta selitystä, mikä selittää havainnot. Jos laitamme hypoteesit vastakkain, niin universumin syntyminen jonkun taikomana tyhjästä on heikompi hypoteesi kuin, että universumi syntyi tyhjästä. Taikuri hypoteesihan on muuten sama, mutta joudut todistamaan lisäksi taikurin olemassa olon. Mutta kumpikaan näistä ei kelpaa selitykseksi. Taikuteen vetoaminen on sama kuin sanoisi, ettei tiedä miten asia tapahtui. Oleellista onkin kuvata mekanismi, miten universumi voisi syntyä, ja esittää jotakin perusteita tämän mekanismin tueksi. Vasta tällöin meillä on jotakin johon voi olla mitään syytä uskoa,

    • jottatotuuseiunohdu

      Ateismi on hyvin pieni uskonto.

      Maailman uskontojen joukossa se on pikkuinen kummajainen, johon uskoo vain noin 0,15 miljardia maapallon yli 7,5 miljardista ihmisestä.

      Ihmisen on viisasta tietää ja ymmärtää uskovansa, mutta tyhmää uskoa ymmärtävänsä ja tietävänsä.

      • Kiusallinenkysymys

        Miksi tarvitaan tuhansia eri uskontoja jos on vain yksi totuus eikä tuhansia kuten jokainen uskonto väittää omaa totuutta oikeaksi?


      • räyhräyh1

        Höpöhöpö älykääpiö. Ateismi ei ole uskonto.


    • räyhräyh1

      Valehteleva umpitollo opettajantapainen se vaan jatkaa valheitaan. Ja tyhmyytensä esittelyä. A-teismi ei edes edellytä uskoa johonkin tiettyyn maailmansyntyyn. Se on vain teistisen selitysmallin kyseenalaistus. Ota edes selvää terminologiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe