Loton potti se ei nouse

JööPeli

Sanotaanko jossain että tietyn summan jälkeen loton potti ei nouse kuten Eurojackpotissa? Eurojackpotissa sentään 90 miljoonaa. Suomen lotossa 14,6 miljoonaa, ollut nyt 5 viikkoa.
Ehkä sitä pelattua rahaa voi jakaa miljoonia enemmän "hyviin tarkoituksiin" kun pidetään potti paikallaan.
Harmi.

34

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.enää.vuosiin

      Lotto ei enää kiinnosta ketään, siksi potti ei ole vieläkään mennyt. Jos kerran elämässään onnistuu saamaan tuurilla 5 oikein, niin siinä se. Voihan ne lottorahat vaikka polttaa, sama lopputulos. Jakoluokkien suhteita pitäisi muuttaa, kymppien tai parin sadan voitot ovat yhtä tyhjää, sama kuin voittaisi raaputusarvalla uuden arvan tai sen 5€.

    • Dldldl

      Mutta sitten taviakansa sai ai liikaa toivoa päästä tästä kommunistisosialistikapitalistihelvetistä pois, jos satojatuhansia ropsahtaisi tilille.. ei se käy. Suomen kansalainen elää vankina maassa, jossa peeinnöt ayö valtio ja klyhille jaellaan mielivaltaisesti tukea tai ja rangaistuksia köyhyydestään. Kafka welcome!

    • Leikkileikkinä

      Veikkaus on monopoli ja muuntelee sääntöjä kuten tahtoo. Rahanahneudesta tietysti. Potin jäädyttämisessä selityksenä ollut koska he nostivat pari milliä kerrallaan, "soon oso harppaush". Joo joo. Nyt pohjois-kor.. monopolilaisia jo hirvittää kun potti ei edelleenkään pudonnut, selitys vesittyy ja pitäisi nostaa pottia . VOITTOSUHDE 1: 15 000 000
      Siksi pohjois-kore.. eikun suomessa lötön potto ei nouse, tosin siin on 400 000 varaa viiteentoista milliin kassos nyt kun tää 14.6 menee jollekin onnelliselle suomen ..pohjois-korean? ..eikun suomen ennätyspottina niin tulevassa on taas varaa se satatonnia nostaa, 14.7 ja kitkutella sillä viis viikonloppua. 15 millin pottiin ei nousta. Kun se aika koittaa, lottoon tulee muutos joka sitten nostaa voittosuhteen 1:16 000 000.

    • Ihmisiäeikiinnostakai

      Mitäpä siihen osallistumaan, kun ei mene jakoon eikä nouse. Ejpot tulee taas perjantaina. Saa tietysti jokainen osallistua ihan mihin haluaa.
      Nyt ei ole ollut juurikaan lotto huumaa ison potin vuoksi, rahaa ei ole tullut odotetusti.

    • TrebentMusculars45

      Eikö se täysosuman todennäköisyys ole nykyään 1 : 18660000. Näin olen ymmärtänyt.

    • khgkjkjj

      1 : (40 ! / (7! x 33 !)) = 1 : 18 643 560

    • hlhipöhöojjooö

      40 vuoden lotoissa suurin voitto 25 euroa.

      • Asiakasonpaskaa

        Laitetaampa vielä tuo lausahdus tänne:

        Mikään sääntö ei määrää, että Loton potin pitäisi nousta jokaisella kierroksella. Se on tarjous, jonka Veikkaus takaa, että pelaaja varmasti saa, jos voittaa, Hauhiala selventää.

        Outo lause tuo varmasti saa, jotenkin mieli kääntää sen muotoon ette varmasti saa...


    • Lehmänkaupatrahalla

      Kaikki veikkaiksen mainonta vrt se eurojackmiljarsööri nauramassa poteille tyyliin.. bawhahaha luulette voittavanne mwhahahaaha..jnejne.. semmlinen omktuinen vittu ilun maku kaikessa feokan toiminnassa ja aspan palvelussa.. nummikosken haastattteluissa että meille te ette mitään voi.. tehdään just niinko tykätään ja annetaan kelle halutaan .. isokonkäisille hvilleveljille rahaa.. ja huvituksia.. samalla itselle pientää lisäsiivua.. seĺlainen röyhkeä välinpitämätön maku ja vasemmalla kädellä huitaisu, mitä tulee tiedottamiseen.. jos suvaitaee mitäään mistään kertoa paitai pelikertoimien tiukennuksesta jne...

      Kusettaako feikkaus suomalaisia siia ihan valtiovallan luvalla vai onko se vaan fiilis?

    • Aliarviontia

      Kannattaa tulostaa näkyville kokoelma yhtiön edustajien laukomista ylimielisistä lausunnoista. Eiköhän pelihalut vähene.

      Jos julkisuudessa lauotaan ylimielisiä kommentteja, se todennäköisesti on hyvin siloteltu versio siitä, mitä todella ajatellaan ja mitä julkisuudelta piilosta lauotaan, kun uskotaan ettei sanomiset vuoda julkisuuteen.

    • Taskujorma

      Suomessa oli nimettömiä 1900 luvun alussakin , joten valtiolla on joukoittain id tunnuksia ( sos) joille voidaan jakaa potti , siis valekansalaisia , lotto on kuin puoskarin puheet , kuulostaa hyvältä vaikka mitään ei tule , aikamonta monopolia tässä maassa ja suljettu piiri päätöksenteossa. Lottojormat vois lotota omaan taskuun joka viikko.

    • Ukmhg

      Jättipottien lisäys bingoon on aina iso valetarina, kun jokaikinen ätyy ns kulta asiakkaielle eliitille tahi boteille..?

    • WarsovanLiitto

      Tämä 14,6 Miljoonaa € saattaa kyllä olla ennätyspotti lauantain Suomilotossa, mutta muistaakseni tuplaus-aikana joku iso ryhmä voitti n. 14 Me tuplattuna eli 28 Me taidettiin jakaa jollekin isohkolle porukalle. Tämä huomio on ansiokkaasti jätetty mainitsematta. Samaa tiedottamiskulttuuria edustaa se, kun Viikinki-voitonjaoista usein kerrotaan vain oikea rivi, kun (yleensä) paras suomalaisvoitto on joku tyyliä 5437 euroa...

    • kuutaivaalla

      ihan riittävä potti

    • Öoohh

      Ja potit valitaan tarkasti mille taholle suunnataan. Protestiaka sitä varten, että voidaan kieltää voitonjako jos tulee järkkäbirhe... virhekin.

    • näiseon

      Täyttä kusetusta että ihmiset syytää rahaa lotoon jotta voidaan maksaa tulospalkkioita vuoden lopulla...ilmeisesti viime vuonna oltiin turhan avokätisiä tai oli hulppeat pikkujoulut?
      Päävoiton pitäisi kasvaa 10% viikkovaihdosta , 80% pitäisi jakaa alavoittoluokille ja lopulla ryypätköön!

    • harkinnanpaikka

      Vautsi vau, kesään mennessä potti voi nousta jopa 16 miljoonaan, tai 15,5 miljoonaan.

    • lötöttää

      Hetkinen nyt en ymmärrä, potti on kohonnut nuin vähän tai ei ollenkaan, eikö pelaajia enää riitä vai jatkuuko suurempi päävoitto tulevina viikkoina vaikka ensi lauantaina joku voittaisi päävoiton?

    • KukaOikeastiVoittaa

      Mainonnalla halutaan epätoivoisesti lisää rahaa Veikkauksen kassaan. Ei suurempi päävoitto jatku enää, jos joku voittaa ellei Veikkaus "mainosmielessa" järjestä ylimääräistä kierrosta, jonka tarkoitus luonnollisesti on saada myös ne yrittämään, jotka jättipotin jälkeen eivät ns. normaalilla kierroksella veikkaisi. Ihan sama, onko tarjolla miljoona vai 15 miljoonaa, useimmille kumpikin on tarpeeksi mutta 15 miljoonaa vain mainostetaan enemmän ihan kuin olisi nyt erityinen normaalista poikkeava mahdollisuus voittaa, vaikka suurin voittaja tässäkin on itse Veikkaus. Aika paljon menee jokaiselta suomalaiselta rahaa, kun Veikkaus tekee 3 miljardin liikevaihdolla miljardin liikevoiton, Sitäpä kannattaa miettiä, kun pelirivejä raapustaa tai naputtelee tai kun peliautomaatteja täyttelee.

      Siinä sivussa toimitusjohtaja vetää yli 30 000 euron kuukausipalkkaa ja tuloksesta riippuvat bonukset päälle.

    • Salaliittoteoria

      Mitähän jättipotilla tapahtuisi, jos kukaan ei muutamaan viikkoon lottoisi lainkaan? Menisi Veikkauksen bonusrahastoon? Tai jos 10 ihmistä koko maassa lottoaisi muutaman viikon. Lopulta varmaan joku näistä kymmenestä "yllättäen" voittaisi pääpotin näpäytykseksi niille, jotka jättivät lottoamatta.

      Monenkohan viikon päästä nämä vedätykset todellisuudessa alkavat vähentää pelaajien määrää? Ainakin niiden, jotka ovat näille jättipottikierroksille lotonneet suurilla summilla haravia ja järjestelmiä voittamatta silti juurikaan mitään.

    • Bisnestä

      Minnehän se jokavuotinen /- miljardi loppupelissä päätyy.
      Kuka sitä tarttee?

      • Kaikkeaoutoa

        Kysytkö tuota ihan tosissasi? Kaikenlaiset "edunsaajat" erilaiset hmm yhdistykset.


    • fiiliskateissa

      Joulukuu mentiin matalalla profiililla ja nyt se todellinen hehkutus ehkä vasta alkaa.
      Kun ollaan ennätyslukemissa, potti ei yleensä mene heti ensimmäisellä tai toisellakaan kierroksella välttämättä jakoon.
      On jotenkin niin laskelmoitua, että ei oikein voi välttyä ajatukselta onko kaikki mahdollinen kenties ennalta päätettyä.

      • Ennenparemmin

        "On jotenkin niin laskelmoitua, että ei oikein voi välttyä ajatukselta onko kaikki mahdollinen kenties ennalta päätettyä."

        Tottakai kaikki on jo ennalta suunniteltua, ei tuo enää ole puhtaasti sattumaan perustuvaa ollut moneen vuoteen, esimerkiksi pottien muodostuminen ja voittoluokkien jakosummat täysin mielivaltaisia. Ennen kaikki oli peremmin ja lotonkin
        yksi jännitys oli paljonko sitä saakaan tällä kertaa 4 oikein tuloksella, sekin ilo viety
        kiinteiden voittoluokkien myötä.


    • Okokoo

      Digiaika tuhosti monta kaunista asiaa. Oikeat arvonnat, ihmissuhteet.. Namjusedät verkoissa ja muut huijarit. Kuten pelintarjoajat.

    • Pohdintoja12019

      Voidaanko ajatella, että kun tulostavoite on saavutettu, potti menee jakoon, eli niin kauan

      kuin tulostavoite vajaa, pottia ei nosteta, eikä jaeta alemmillekkaan luokille. Noin

      yksinkertaisesti ajateltuna, kun asioita tarkastelee, viimeinen neljännes jäi vajaaksi ja osin sitä paikkaa ensimmäinenkin neljännes...

    • Lottokeikari

      Lotto pomo osti jo lokakuussa meiltä mainosaikaa " ennätysloton" mainontaan , kyselin viikkoa ni heppu ilmoitti että helmikuulle asti!!!!°
      On teillä reppanoilla pikkuset aivot , voiko niillä lottonumeroita isompia asioita miettiä.....

    • salatieteilijä

      Todellinen tieto korkeammasta todellisuudesta on vain pienen, julkisuutta välttelevän joukon hallussa.

    • lotto_ruIes

      Tällainen tilanne on feikkaukselle oikea rahasampo, eivätkä siksi päästä mielellään irti eli jaa pottia. Miljoonia ja miljoonia puhdasta voittoa joka kuukausi!

      • viikko_eikä_kuukausi

        Korjaan; miljoonien voitto joka viikko!


    • YksiVoittaaAina

      Veikkaus tekee vuodessa yli miljardin euron voiton, joten kuukautta kohti sellaista 100 miljoonan euron luokkaa ja viikkoa kohti 20 miljoonaa euroa. Saa siihen yksi jos toinen hävitä aika paljon ja jotkut häviävät todella paljon kaikissa mahdollisissa Veikkauksen peleissä ja erityisen vauhdikkaasti saa hävittyä peliautomaateilla, kasinolla, nettiarvoissa ja kaikissa muutaman minuutin välein arvottavissa arvonnoissa, joista ei voita mitään ja yötä päivää pitäisi niitä vahtia, jotta ei juuri se voitokas arvonta mene ohi. Koukuttamaan tarkoitettu, kuinkas muuten.

    • Peluri1

      Pelaamista voi ihan hyvin vähentää!
      Vaikka pelaisit kuinka suurella volyymillä niin voiton mahdollisuus on häviävän pieni, koko pelaamisesta menee niin sanotusti järki pois, nautinnollisempaa on pelata vaikka porukoita 1 eurolla per lotto viikossa niin ettei tappio juurikaan harmita mutta on kuitenkin kiinni jos mahdollisesti sattuu tärppäämään.
      Eiköhän se olekin koko loton idea, ei se iso voitto tule väkisin suurellakaan summalla pelaten.

      • valikoidensatunnaisesti

        Sillä eurolla saa jo omankin rivin ja mahdollisen voiton kokonaan itselleen. Ei ole välttämättä järkevää joka viikko sitäkään tehdä, koska päävoittoja jaetaan harvoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      90
      1821
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1456
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1260
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1039
    5. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      943
    6. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      65
      941
    7. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      936
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      48
      903
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      874
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      817
    Aihe