Emmerdalen vanhoja jaksoja

EdClassikoita

Englannin ITV3 alkaa uusia 21.1 lähtien 2 jaksoa pv alkaen jaksosta nro 1403 joka esitettiin 14.11.1989. Jaksossa on Sugdeneita ja FrankTaten poika Chris saapuu kylään,joka oli tuolloin Beckindale. Robert on n. 3.5v.

34

2502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taidanlopettaa

      Muinoin oli paremmat käsikirjoittajat. Nykyisin sarja on useimmiten suorastaan tympeä väkivaltaisuudessaan. Ennakkotietojen mukaan Englannissa on inhottu uusimpia jaksoja väkivaltaisten kohtausten vuoksi.

    • Kauppias

      Näkyykö netin kautta?

      • kiinnostaakatsella

        15.8 asti TvCatchupin kautta tkoneella netissä ja Android sovelluksella suorana pystyi parhaiten katsomaan kaikkia Uk kanavia. Nyt em sivustolla kerrotaan miten voi katsoa edelleen. Tai sitten haku esim...watch uk tv online free, niin tulee muutama vaihtoehto, osa maksullisia.
        ITV 3 kanava esittää jatkuvasti englantilaisia sarjoja joita on nähty Suomessa paljon vuosien mittaan.
        Emmerdalen esitysten tarkempaa kellonaikaa ei vielä näkynyt ohjelmatiedoissa. Päiväsaikaan ainakin.


    • ex-pistemies

      Eli samasta alkaa kuin Suomessa nämä DVD-jaksot, joiden julkaisu lopahti. Mieluusti katsoisin noita vanhoja sen jälkeen kun ovat saavuttaneet DVD-8 jaksot, vaikka tuolta netin kautta :)

    • DaleEmmer

      Luulisi että maikkarinkin tai subin kannattaisi alkaa näyttämään vanhoja jaksoja? Miksei vaikka vuodesta samantien ihan alusta eli -72 alkaen. Varmaan saisi paljonkin katsojia. Pitäisköhän laittaa toive MTV:n katsojapalautteeseen?

      • SeHans

        Laitapas toive MTV:lle! Tuumasta toimeen...
        Vanhojen jaksojen näyttäminen voi olla kallista, kun kyseessä on suosittu TV-sarja. Tuotantoyhtiöllekin vanhojen jaksojen näyttäminen voi olla haitallista suhteessa DVD-julkaisujen tuottoihin.


      • ex-pistemies

        Mitkä DVD-julkaisut?


      • mennytjanykyinen

        v.1989 alkaen on sopiva aika näyttää sarjaa koska nimestä jätettiin Farm pois ja sarjaa uudistettiin mm. Tate suvulla katsoja määrien lisäämiseksi ja on jo nyky katsojille tutumpia hahmoja. Alkuaikoina hahmoja tuli ja meni tiuhasti, mustavalk kuva jne. ei ole kiinnostava alusta alkaen.
        Marraskuun alussa 1989 Jack oli palannut Italiasta Robertin kanssa takaisin kylään ja Chris Tate saapui. Eric Pollardkin oli vastatullut kylään.
        Kun Ed alettiin esittää Suomessa en katsonut joka jaksoa enkä muista kovin paljon enää tapahtumista. esim. Willapakan takahuoneen nykyistä edeltävä tapetin malli oli unohtunut kun katsoin YT videota. Tänään näin Twitt vieoklipin jossa Pat kertoo Jackille lapsen olevan tulossa ja se hymyilytti kun Pat näyttelijällä oli hieman punertava lilly tukka..


      • DaleEmmer
        mennytjanykyinen kirjoitti:

        v.1989 alkaen on sopiva aika näyttää sarjaa koska nimestä jätettiin Farm pois ja sarjaa uudistettiin mm. Tate suvulla katsoja määrien lisäämiseksi ja on jo nyky katsojille tutumpia hahmoja. Alkuaikoina hahmoja tuli ja meni tiuhasti, mustavalk kuva jne. ei ole kiinnostava alusta alkaen.
        Marraskuun alussa 1989 Jack oli palannut Italiasta Robertin kanssa takaisin kylään ja Chris Tate saapui. Eric Pollardkin oli vastatullut kylään.
        Kun Ed alettiin esittää Suomessa en katsonut joka jaksoa enkä muista kovin paljon enää tapahtumista. esim. Willapakan takahuoneen nykyistä edeltävä tapetin malli oli unohtunut kun katsoin YT videota. Tänään näin Twitt vieoklipin jossa Pat kertoo Jackille lapsen olevan tulossa ja se hymyilytti kun Pat näyttelijällä oli hieman punertava lilly tukka..

        Minä näin myös ne videopätkät kun Pat kertoi raskaudestaan Jackille ja Annielle. He olivat niin iloisia uutisesta. Hymyilytti minuakin.

        Youtubessa sellainen kanava kuin "Emmerdale2009" joka lataa vanhoja jaksoja jonkinlaisesa järjestyksessä. Tällä hetkellä toukokuun 1980 menossa. Nämä kun ovat aina vähän tekijänoikeuskysymyksiä niin en ole varma saavatko olla kauan katsottavissa ennenkuin poistetaan.

        Lisäksi tämä oli mielestäni aika hauska video. Emmerdalen kaikki eri alkutunnukset ja musiikki aivan alusta lähtien vuoteen 2010 asti. Kiva katsoa jo ihan pelkästään maisemien takia.
        https://www.youtube.com/watch?v=m_aHnieGXn4


    • DaleEmmer

      Jos nämä klassikko jaksot kiinnostavat niin youtubesta sellainen kanava kuin "classic emmerdale" näyttää lataavan niitä tililleen ainakin tällä hetkellä. Itsellä juuri 14.11.1989 jakso katselussa. Ainoat hahmot jotka vielä tänäänkin jaksoissa mukana ovat Robert ja Eric. Ja Amos baaritiskin takana on kyllä mahtava pubinpitäjä!

    • EdClassics

      Huomisessa pe 25.1. ITV3 jaksossa 12.12.-89 Frankin nuorehko vaimo Kim Tate ja Frankin tytär Zoe saapuvat kylään asumaan. Ed esitettiin siihen aikaan vain kerran viikossa. En tiedä uusiiko ITV näitä classic jaksoja vielä myöhemmin. Kaikkien jaksojen katsominen ei kiinnosta eikä ole mahdollistakaan. Miten Tatet sisustaa talonsa ja milloin pikku Robert saa puhua jotain. Kathy hahmosta minulle on jäänyt hyvä mielikuva Suomessa aikaisemmin esitettyjen jaksojen perusteella. Kathy on Robertin täysveljen Jackien leski josta tulee Chris Taten vaimo. Rachel Hughes Joe Taten äiti on tosiaan toisten aviomiehiin menevää tyyppiä.

      • DaleEmmer

        Itsekin aloin noita klassikko-jaksoja katsomaan ja alun perusteella samaa mieltä: Kathy on tehnyt minuunkin hyvän vaikutuksen ja Robert oli tosiaan oikeassa kun heitti päin Joen naamaa että tämän äiti Rachel oli luuska. Johtuuko se sitten Emmerdalen nykytilasta mutta vanhat jaksot ovat tehneet vaikutuksen. Mukavaa miellyttävää draamaa, joka soljuu kauniisti eteenpäin ilman turhia kikkailuja.

        Muutamia ajatuksia mitä heräsi kun jaksoja katsoi:
        -Niin paljon Sugdeneita ja heidän sukulaisiaan. Eikä yhtäkään Dingleä!
        -Paljon ulkokuvauksia ja eläimiä. Kohtauksia kuvattiin karjamarkkinoilla, navetassa, lampolassa jne. ja niissä käytettiin ja näytettiin ihan oikeaa karjaa.
        -Chris Tate tuntui oikeasti suhteellisen mukavalta ja inhimilliseltä tyypiltä ennen pyörätuolin aiheuttamaa katkeroitumista.
        -Robert oli jo lapsena sarjan pieni tähti. Tosin puherooleja hänelle ei ole vielä kirjoitettu. Robert Sugden on lempihahmoni, joten henkilökohtaisesti mahtavaa nähdä hänet nyt lapsena kun tietää millaiseksi aikuiseksi hän tulee kasvamaan. Ja jotain uuttakin opin: pubinpitäjä Amos on Robertin kummisetä! Ja Kathy taitaa(?) olla hänen kummitätinsä.
        -Eric Pollard on nykyisin harmiton eläkeläispappa, mutta näissä jaksoissa aikamoinen kasari-juppi roisto. Ei todellakaan mikään symppistyyppi.
        -Kieli. Suurin osa asukkaista puhuu Yorshiren aksentilla, eli aksenttien määrä verrattuna nykyiseen on pieni tai liki olematon, mutta näyttelijät ääntävät ja artikuloivat vuorosanansa paljon selvemmin kuin nykyään. (en arvosta näyttelijöitä, jotka mumisevat vuorosanansa televisiosarjoissa ja nykyisessä Emmerdalessa on parikin sellaista)
        -Jo tuolloin Emmerdale rakasti keskenään kilpailevia veljeksiä. Jackin ja Joen suhde on aika mielenkiintoinen, eikä lainkaan ongelmaton tai mutkaton. Jos tuo oli kasvavalle Robertille esikuvana, niin ei ihmekään millaiseksi hänen ja Andyn suhde myöhemmin muodostui.
        -Sarjalla on niin paljon mielenkiintoisia hahmoja ja historiaa, miksei nykyinen Emmerdale käytä sitä enemmän hyväkseen? Esimerkiksi tuomalla Robertin ja Victorian sukulaisia takaisin sarjaan. Annie Sugdenin näyttelijäkin on vielä elossa ja ilmeisesti satavuotiaaksi hyvässä kunnossa, joten vaikka yksi erikoisjakso jossa Victoria ja Robert tapaavat Annien vielä viimeisen kerran / tai puhuvat hänelle Skypen tai vastaavan, välityksellä olisi mahtava nyökkäys sarjan historialle että pitkän linjan katsojille, mutta jotenkin tuntuu että nykyisten tuottajien aikana sitä on edes turha toivoa.


      • iwondering

        So sorry, mutta miten Robert voi olla täysveli Jackien kanssa, eri sukunimi?


      • MerrickejäOnElossa

        Robertilla ja Jackie Merrickillä on sama isä ja äiti. Ruth eli Pat ei tiennyt olevansa raskaana kun erosi Jack Sugdenista ja meni naimisiin Merrickin kanssa ja poika sai hänen sukunimensä. Myöhemmin paljastui että Jackien isä oli Jack. Pat ja Jack palasivat yhteen ja avioituivat. https://emmerdale.fandom.com/wiki/Jackie_Merrick
        Toivoisin että Robertin äidin puolen sukulaisia tulisi sarjaan. Alkuvuosina hahmoja poistettiin liikaa kuoleman kautta.


    • jatkossavalikoinjaksot

      10 jaksoa katsottu. Kuvasuhde 4:3. Pahinta oli Pubin pitäjä Amoksen puhe oli kamaa mössötystä kuin ruoka suussa sammallusta. Piti mykistää. Vaikeata oli katsella eräiden muiden viinan ja tupakan kosteita huulia esim. levottoman oloinen Jack S. näyttelijästä josta en koskaan pitänyt. Matt Skilbeck oli ok harmi kun lähti pois.
      Hiukset ja vaatteet olivat tuttua -80 lukua: väljiä villapaitoja ja pusakoita,farkkuja.
      Ensi viikolla on joulujakso jossa nähdään ainakin pikku Robert,Kathy ja Jack antaa lahjaksi Robertille Joe S. kuvaavan farmaripatsaan! hemmetti mitä tyrkytystä.

      • Anonyymi

        Mitä "tyrkytystä"? Upi...


    • DaleEmmer

      Tammikuun 1990 jaksot menossa. En muistanutkaan kuinka yllättävän hankala ja jopa epämiellyttävä hahmo Sarah oli muuttaessaan maatilalle asumaan. Muutamassa kohtauksessa tosi epäkohtelias Mamma-Sugdenille ja vähän nihkeä Robertiakin kohtaan.

      Joulun ja uuden vuoden vieton lisäksi suurin juonikuvio Amoksen kirjoittama Dracula teatteriesitys kyläläisten harrastelijateatterille.

      Nick Bates, Kathy , Chris ja Zoe Tate ovat tällä hetkellä esitettävien juonten perusteella omaan makuun ne kaikkein mukavimmat hahmot.

      Nykyään Emmerdalessa pyöritellään isoja rahoja ja poltetaankin käden käänteessä vaikka 100.000 puntaa, mutta vuonna 1990 jo 200 punnan vuokra lammaslaitumesta tuotti suuria ongelmia.

    • DaleEmmer

      Maaliskuu n 1990 jaksot. Chris Tate ja Kathy ovat hyvä pari! Kathy ja Nick ovat mahtavia hahmoja, toivoisi heidän jälkeläisineen (no Nick kyllä taitaa olla vielä vankilassa) palaavan joskus takaisin kylään.

      Yksi mielenjääneitä hauskoja yksityiskohtia jaksoista oli se kun Turnerin ori karkasi aitaukseen ja astui Kim Taten tammaa. Ja tämä kaikki näytettiin hyvin yksityiskohtaisesti. Mietin että millaisenkohan "somekohun" moinen aiheuttaisi tänä vuonna? Muutenkin tuon ajan näyttelijät joutuivat käsittelemään eläimiä niin paljon enemmän nykyjaksoissa. Lampomista, paskan luontia navetassa jne.

      Toisaalta luulen että jos 90-luvulla olisi saanut televisiossa näyttää samaa sukupuolta olevia pareja niin villapakan pitäjät Amos ja herra Wilkes olisi kirjoitettu avoimesti pariskunnaksi, Nyt katsojan pitää vain lukea rivien välistä pariskunnan elämää. Mutta oman aikansa robron he kyllä aika selvästi olivat.

      • Takauma

        Edelliseen ja aiempaan kommenttia:
        Kathy on käynyt yhdessä jaksossa jälkeenpäin, Sethin hautajaisissa.
        Annie myös, Jack Sugdenin hautajaisissa.


      • Anonyymi

        Niinpä. Ja silti Amos meni naimisiin aikanaan sarjan päähenkilö Annie Sugdenin kanssa. Huh.


      • Anonyymi

        Nick Batesin ja Elsa Feldmannin tytär Alice Bates kyllä joutaisi hyvin tulla sarjaan takaisin. Hänhän olisi jo lähes kolmikymppinen. Sopivassa iässä sutinaan, yms. Kathy-täti mukaan vierailulle. Muutenkin Kathy voisi hyvin palata sarjaan, hänellä oli aina mielenkiintoisia juonikuvioita.


    • Anonyymi

      Muutaman kerran olen vilkaissut ED classic jaksoja ja ovat nyt v.1991 maaliskuussa. Alan Turner on siirtynyt Willapakan omistajaksi. Villapaidat olivat tuohon aikaan kuvioituja ja kirjavia ja navetta pihoja näytetään edelleen. Nykyisin pukeutuminen on paljon tyylikkäämpää ja yksiväristä.

      • Anonyymi

        Mistä näitä voi oikein katsoa? Alkaa saavuttamaan DVD-versioita, jotka oli myynnissä jonkin aikaa.

        - mies..


      • Anonyymi

        You Tube on haulla Classic Emmerdale tekijältä löytyy videoita ja Jerry Sugden. Iltapäivisin 15.45 alkaen ja yöaikaan ITV3 kanavalta. netistä hakemalla löytyy esim. https://easyview.eu/watch.php?stream=itv3


      • Anonyymi

        Kiitti, pitänee vpn virittää käyttöön.

        - mies..


    • Anonyymi

      Katsoinpa huvikseni ja Sugdenien tärkeän historian innoittamana upean sarjan kantahahmo Annie Sugdenin paluun 2009 Jackin hautajaisiin, ja ne jaksot, ja olivat kyllä hyviä. Dianekin oli silloin keskeinen sankaritar. Annie oli täydessä terässään vielä 88-vuotiaanakin. Huh. Hänen juttunsa olivat teräviä kuin partaveitsi, ja huokui arvokkuutta. Onneksi Annieta pidetään edelleenkin elossa sarjassa, Robertin, Victorian ja Dianen usein mainitessa heitä ja vieraillessa Espanjassa. Ja näyttelijätär Sheila Mercier on vieläkin 99-vuotiaana voimissaan! Kuten Anniekin. Harmi, ettei hän varmaankaan jaksa enää esiintyä sarjassa. : ) Parin vuoden päästähän tulee jo 50-vuotisjuhlakin.

    • Anonyymi

      Classic Emmerdale jaksoissa oli tänåån joulu v1991. Ihan uusi tieto minulle oli E. Pollardin Elisabeth vaimon tytär Elsa palasi kylään ja jätti vauva tyttärensä Alicen isälle Nick Batesille hoidettavaksi. Elsa,Alice ja Kathy muuttivat myöhemmin Australiaan ja Nick poistui sarjasta vankilaan. Lähiaikoina downunderiin Austr lähtivät Betty ja Sandy. Olen katsonut vain muutamia jaksoja silloin kuin muistan.

      • Anonyymi

        Alice joutaisi hyvin palaamaan sarjaan aikuisena.


    • Anonyymi

      Emmerdale Classic jaksot ITV3 ovat nyt 14.4.1992 ja löytyy myös YouTubesta. Robert haluaa oppia ratsastamaan ja saa oman kypärän 16.4 jaksossa.

      • Anonyymi

        Tänään esitetty 16.4.1992 koko jakso oli jo pian YT katsottavissa. Kathyn opastamana Robert ratsasti ponilla 2jakson alussa Sarahin ja Kim Taten katsoessa,Annie oli käymässä kylässä, Home Farm avasi lomapuiston maillaan, Eric bisnespuuhissa ja Kathyn Nick veljen kaveri Archiella B. oli korvarenkaat..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään esitetty 16.4.1992 koko jakso oli jo pian YT katsottavissa. Kathyn opastamana Robert ratsasti ponilla 2jakson alussa Sarahin ja Kim Taten katsoessa,Annie oli käymässä kylässä, Home Farm avasi lomapuiston maillaan, Eric bisnespuuhissa ja Kathyn Nick veljen kaveri Archiella B. oli korvarenkaat..

        Archie oli ihana, muistan ☺️


    • Anonyymi

      Classic-jaksot etenevät kovaa vauhtia eteenpäin eli ollaan jo vuosien -93/-94 vaihteessa eli siinä hetkessä kun lentokone tippuu kylään. Luin että se oli aikoinaan Emmerdalen katsotuin jakso, huikeat 18 miljoonaa TV-katsojaa ensilähetyksessä, ja sehän myös muutti sittemmin sarjan ulkonäköä ja luonnetta aikalailla. Beckindale muuttui virallisesti Emmerdaleksi jne. Ja nämähän ovat myös jaksot joissa Eric Pollard murhaa silloisen vaimonsa Elizabethin. Tosin vieläkin asiasta kiisteellään, että tekikö hän sitä vai?

      • Anonyymi

        You Tubessa on jälkipuintia turman jälkeen pitkä video.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        You Tubessa on jälkipuintia turman jälkeen pitkä video.

        Juu oon katsonu kans sen videon Youtubesta joka on lentoturman jälkeisistä vaiheista ja se oli katastrofaalinen kaikkine loukkaantumisineen ja siinä vihamiehet Frank Tate ja Jack Sugden yhdistivät voimansa ja järjestivät pelastusautoille kulun jonkun puron yli ja tosiaan onnettomuuden jälkeen kylä muutettiin Emmerdaleksi ettei vanha nimi Beckindale muistuta menneestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe