OP haluaa lisää fyrkaa

OP päätti: Alkaa periä maksua kuukauden viidennestä käteisnostosta alkaen
Ilmoita


13 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Menen Spankin asiakkaaksi. OPn aika alkanee olla kohdaltani ohi...? Näin tekee osuuskauppaväki!
1
Ilmoita
On paskainen loppu
Ilmoita
Kuka vielä nostaa käteistä 5 kertaa kuukaudessa?

Hyvä jos tulee nostettua 5 kertaa vuodessa...
Ilmoita
Nostot konttoreista ovat maksuttomia. OP:llä on laaja konttoriverkosto joka ulottuu esimerkiksi pohjoisessa Utsjoelle asti.

Omistaja-asiakkailla on 8 maksutonta nostoa kuukaudessa automaateilla, eli yhdeksännestä vasta peritään maksu. Yli puolet OP:n asiakkaista on omistaja-asiakkaita.
1 VASTAUS:
"OP:llä on laaja konttoriverkosto"

meillä op on entisessä kaupungin keskutassa, sinne ei ole koskaan asiaa, lisäksi op edessä usein parkkipaikkaongelma.

miksi mennä erikseen johonkin, se meno maksaa, joskus voi maksaa kolhiintuneen autonkin.
+Lisää kommentti
Opettelisivat käyttämään vähän, ennenkuin haikailevat lisää.
Ilmoita
Kuka helvetti nykyaikana nostaa käteistä ,kortilla maksu on helppoa, nuo pankin vaihto selitykset on paskaa, kaikki pankit alkaa veloittaa käteisnostoista, eikä teitä muihin pankkeihin välttämättä edes huolita, nyt vaan nielette kiukkunne ja pääpillerinne
Ilmoita
s-pankissa loistavat sijainnit ja aukioloajat. Miksi juosta erikseen johonkin rahan takia ja maksaa palveluista vielä enemmän.

ite olen 40 vuotta pankkikortteja käyttänyt, mutta tarvii sitä rahaakin, teattereihin, torille, yms. ja pikkurahaa lastenlapsille ja taloyhtiön pesukoneeseen.

kaikki hoituu kauppakäynnillä s-kaupasssa.
2
Ilmoita
1 nosto kerran kuukaudessa riittaa. Nosta kuukauden käteisen tarve kerralla joko automaatista tai konttorista sopivina seteleinä tai kolikoita.
Ilmoita
Kyllä ja miksi, koska kaikki haluavat tuottaa lisää mammonaa omistajilleen.
Siis potkimalla työtekijät pihalle ja teettämällä työt, jotka ennen teki talon työväki, asiakkailla. Nyt me asiakkaat tehdään pankkivirkailijoiden työt ite kotona ja maksetaan vielä siitä. (Nauraa voi vain itselleen, itse kukin peilin edessä).
Kuinka tämä yhteiskunta tuli toimeen ennen? Oli terveyskeskukset pikku kylissäkin, palotarkastukset taloissa (nyt itse tehden netissä, pukki kaalimaan vartijana), palvelua pankissa (nyt netissä, itse tehden ja maksaen siitäkin). Terveys palvelut omassa kunnassa, nyt (ainakin yöllä saattaa olla 100 km matkaa). Oli bensapojat asemilla, nyt tankaat itse. ym monia muita asioita joita teet itse ja saatat jopa maksaa siitä, että saat ihan ITSE sen tehdä netissä.
Sit ihmetellään, ku ei oo työ paikkoja ihmisille.
Laskut maksat e-laskuna netissä, kätevää ja ehkä tulostat varmuudeksi paperin, jonka ennen tulosti laskun lähettäjä,
Itseäni ihmetytttää, mihin tämä kaikki firmojen säästämä meno on siirtynyt?
Ilmeisesti mopen persiiseen, eli osakkeen omistajille?
1 VASTAUS:
Hyvin kuvailtu. Tuohon voisi lisätä vammaisten kuntoutuksen, joka nykyään tapahtuu menemällä ilmaiseksi töihin. Ja työttömien työkyvyttömiksi leimaamisen, pakottamalla heidät 'kuntoutukseen', jota eivät tarvitse. Kaupoissa on automaattikassat. Ammattikoulujen sijaan opiskelu on nyt sitä, että etsitään palkaton työ ja siellä ollessa 'työssäopitaan'. Ennen sai köyhäkin käydä syksyllä poimimassa pakastimen täyteen marjoja metsästä. Nyt siellä rohmuavat marjafirmojen ulkomaiset poimijat. Lapsuudessani oli terveydenhoito ja hammashoito ilmaista. Tietävätkö nykynuoret sitä? Vakuutusyhtiöt ottavat hanakasti uusia asiakkaita ja kaikki sujuu hyvin, ellei tule tarvetta anella korvauksia.
+Lisää kommentti
ROSVOPANKKI !!!!!!!!!!!!!
"OP:n pankkipalveluiden hintoihin muutoksia 1.4. alkaen

Osaan pankkiemme palvelumaksuista sekä hinnastossa käytettävistä palveluiden nimistä on tulossa muutoksia 1.4.2019 alkaen. Muutoksia tulee mm. automaattinostoihin.

Käteisen nostaminen automaateista muuttuu maksullisiksi neljän kuukausittaisen noston jälkeen. Kun maksuttomat nostot on käytetty, kukin automaattinosto maksaa 0,55€."

Nyt menee kyllä harkintaan pankin vaihto.
1 VASTAUS:
Käteisestä ei päästä eroon vielä pitkään toviin, oli mikä oli. Johan tosielämän tilanteet sen sanelee. Senkin vuoksi on kyllä erikoista nämä OP toimet. Eihän se käteisen toimittaminen ilmaista ole, niin ei pidä luulla. Mutta mihin perustuvat nämä jatkuvat kustannusten nousut? Se olisi kiva tietää.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

OP haluaa lisää fyrkaa

OP päätti: Alkaa periä maksua kuukauden viidennestä käteisnostosta alkaen

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta