Mikä on Sipilän, Orpon ja viherpunasuvakkien vastuu?

Nyt Oulun poliisi vahvistaa että yksi mamujen raiskaama alaikäinen(14v.), on menehtynyt viime syksynä. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää. Mutta Lokka & Co. on kertonut jo aiemmin, että tyttö riisti oman henkensä.

Oulun poliisilaitos on myös käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Poliisin mukaan teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana.

14-vuotias tyttö, riistänyt oman henkensä koska arabimuslimit raiskasivat hänet - todella karmea tragedia. Sipilä,Orpo ja suvakit kuten eräs "Moktar", ovat osasyyllisiä tähän.
2
Ilmoita


39 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Poliisi ei todennäköisesti kiinnitä tutkinnassaan huomiota siihen, että rikoksentekijän suojeleminen on rikos, tai sitten se jätetään tahallaan tutkimatta. Tätähän Suomen suvakit ovat harrastaneet jo vuosia.
2 VASTAUSTA:
Perussuomalaiset oli hallituksessa syksyllä 2015, kun näitä matuja tuli Suomeen vähintään 40 000. Mitä teki tai sanoi Halla-aho, Huhtasaari, Eerola, Immonen... Ei mitää. Ei eronnut hallituksesta protestiksi, ei edes puhunut asiasta.
Nyt kun vaalit lähestyy, persuilla on taas meille asiaa. Taas tarvitaan höynäytettäviä.
" Mitä teki tai sanoi Halla-aho, Huhtasaari, Eerola, Immonen " KUKA näistä henkilöistä oli hallituksessa 2015 ? Persut/ nyk. siniset Soinit oli .Kerro kirjoita jos muistat tarkemmin ??
+Lisää kommentti
Suomen poliitikoilla ja koko oikeusjärjestelmällä on verta käsissään ja tuhansien ihmisten mielen järkkyminen omallatunnollaan .
Lisänä siihen kaikkien taloudellisesti heikompiosaisten suomalaisten kurjistaminen syytämällä miljadeja velkarahaa vain rikoksia tehtaileviin matuihin.
2 VASTAUSTA:
Syylisiä näihin raiskauksiin on koulu ja päiväkoti sekä sosialipuoli jotka ovat tutustuttaneet lapset ja raiskaajat toisilleen ja kertoneet että maahan tulijat ovat luotettavia ja rhellisiä ihmisiä joitten seurassa on turvalista olla ,syyteeseen nämä suosijatki kun on hyvä uskosia lapsia harhautettu ja joutuneet raiskatuksi näitten setien ja tätien oman harha opisuuden ja mieltymyksen mukaan ,ja samalla ovat osa syylisiä tapahtuneisiin raiskauksiin kun uhrit on lapsia .
sivusta kirjoitti:
Syylisiä näihin raiskauksiin on koulu ja päiväkoti sekä sosialipuoli jotka ovat tutustuttaneet lapset ja raiskaajat toisilleen ja kertoneet että maahan tulijat ovat luotettavia ja rhellisiä ihmisiä joitten seurassa on turvalista olla ,syyteeseen nämä suosijatki kun on hyvä uskosia lapsia harhautettu ja joutuneet raiskatuksi näitten setien ja tätien oman harha opisuuden ja mieltymyksen mukaan ,ja samalla ovat osa syylisiä tapahtuneisiin raiskauksiin kun uhrit on lapsia .
Ja oliko uskontopiireissä herroja mukana

helluntaiseurat
+Lisää kommentti
Sipilälläkö vastuuta, ei koskaan.
2
Ilmoita
MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ
Sitä saa mitä tilaa.
Siis jos et kannata maahantunkeutujien pääsyä ja entisten hemmottelua.
Äänestä sitä vastaan
Paitsi soinin siniset kääntää takin.
Nyky hallitus ei saa mitään hyvää aikaan.
1 VASTAUS:
Vastuu on vain poliisilla, puolueiden eliitillä ja äänestäjillä. Kukaan poliitikko ei ole itse itseään valinnut!
Ei äänestäjän vastuuta voi siirtää sillä puolueiden politiikassa muutokset tulevat vain silloin kun puolueen eliitti on pakon edessä.
Äänestäjien päätöksestä riippuu se ketkä kuuluvat siihen ”tila-autolliseen” politrukkeja jotka todellisuudessa ratkaisevat koko kansaa koskevat päätökset.
Eduskunta on vain kumileimasin joka toteuttaa puolueiden harvalukuisen eliitin käskyjä. Kansanedustajat lukevat puheenvuoroillaan eduskunnassa älylaitteelta puoluejohdon lähettämiä käsikirjoitukisa.
+Lisää kommentti
Politiikon vastuu ? MITÄ mikä se ? MINUN on vastuuni on ostaa uusi Tesla ja lentokone niinkuin kavereillanikin on..
1
Ilmoita
Eikö ne olleetkin joitakin nk. kansallismielisiä, ne jotka syyllistivät videossaan raiskauksen uhreja?
1 VASTAUS:
Rasmuksen femakko porukassa on syyllistetty raiskauksen uhreja jo aiemmin.
+Lisää kommentti
No nyt olisi palefacen aika ruveta järjesteleen uutta meillä on unelma konserttia....
Ilmoita
Jos minä otan koiran ja se puree naapuria olen minä vastuussa.
Koskahan viranomaiset ottavat vastuun maahanmuuttajien rikoksista?
2
Ilmoita
Se mikä suomalaisena minua eniten loukkaa ja nostattaa kiukkua suurempaa tunnetta on

että kansalaisilta on tieten tahtoen salattu ja pimitetty, - laiittomasti maahantulleiden/turvapaikanhakijoiden, joiden henkilöllisyyttä ei edes kyetä varmistamaan, eikä palauttamaan-, tekemiä rikoksia.
Samaan aikaan on kansalaisten toimeentuloa kiristetty ja tännetulleille/täällä laittomasti olleille jaettu kaikki palvelut kuin manulle illallinen. Samalla kun oman maan kansalaisia on syyllistetty, joutuneet turvautumaan leipäjonoon ja maksuvaikeuksiin.

vanhemmilta on viety mahdollisuus edes koittaa suojella kansamme tulevaisuuden kaikkein haavoittuvaisempia ja arvokkainta omaisuutta eli lapsia ja nuoria. Salailtu ja piiloteltu, jopa median auliisti uutisoimalla maalailtu pyhimyksiksi/sankareiksi, lapsia ja nuoria uhkaavan sisäisen vaaran.

tänne tullaan vapaasti murtaudutaan meidän koteihin, varastetaan omaisuutta, pahoin pidellään, huijataan vanhuksien rahoja, tehdään rikoksia samalla kun hakevat turvapaikkaa/oleskelulupaa tai elävät laittomasti maassa, saati että lapsemme on vapaata riistaa.
Näiden ennalta ehkäisyyn ja selvittämisiin ei ole edes yritetty panostaa.
Kansalaisia vastaan asetetut viha/nettipoliisit polkaistiin kyllä alta aikayksikön käyntiin. Ja 10milj.heti tulevaisuuden pakolaisvyöryä odottelemaan?! Ja kansalaisten tulisi näistä järkyttävistä, kestämättömistä asioista puhua vain kukkaiskielellä ja hymyillen?
On tuutin täydeltä toitotettu epäolennaista hömppää; perhevapaauudistusta, iänikuista sotea (siihenkin palanut miljoonia jo kokouspalkkioina) trumpin twiittejä, venäjän uhkaa ja ilmastonmuutosta...

Kansalaisia on niin halveksittavasti yritetty pimittää, että usko on mennyt niin virkavaltaan, poliiseihin kuin poliitikkoihinkin, valtamediasta puhumattakaan. Niin paljon on saatu pakolaispolitiikalla ja oman kansan edun unohtamisella hallaa aikaan....ja näiden suomalaisten kymmenien, satojen?, tuhansien?, lasten, nuorten, naisten rikkirevityt elämät,

Vaalituloksiinkaan en enää saata uskoa, nekin on jo varmaan etukäteen valmiiksi sovittu ja hallitusohjelmat päätetty. Koska kansa olisi vain äänestänyt väärin.
2 VASTAUSTA:
Median tehtävä ei ole tuoda totuutta esiin. Media saa julkaista vain sen mihin saa luvan.
Media ei koskaan kerro oleellista tietoa vaan ainoastaan sitten hiukan kun kansa on jotain muuta kautta saanut tietoa. Viranomaiset kuten poliisi on täysin Kynnetön koska tarvittavia työkaluja/resursseja ei ole ja lisäksi Koetetaan salata asioiden oikeaa laatua kansalta ihan samalla tavalla kouin mediakin. Media julkaisee viranomaisten myötävaikutuksella samaan aikaan ihan muuta koska kyuvitellaan että saadaan kansaa
johdettua harhaan sillä ja ne tärkeät tapahtumat sit jäisivät vähemmälle huomiolle.
Tämäkin varmaan sensuroidaan koska eihän saa sanoa että media ei kerro totuutta.
Mutta tosiasia on että näin tämä vaan toimii. Ja päättäjät on tyytyväisiä kunhan vaan
oma tilipussi kasvaa ja kansa pysyy hiljaa. Jos noihin asioihin esimerkiksi poliisin
resursseihin tarvitaan muutosta pitää KANSAN Vaatia sitä. Kansalaisalotteita
on tarpeen tehdä Yhteiskunnalle tärkeistä asioista.

Asioiden salaaminen kansalta on rikos.
Median syy, että Suomessa voidaan huonosti.
+Lisää kommentti
Sipilä, Orpo, Niinistö, Risikko, Mykkänen,, jne..
Vastuussa ovat kokoomus Kepu, SDP vihreät.

Ottakaa vastuu!!!!
Lasten veri on käsissänne.
1
Ilmoita
Ne, jotka ovat virka-asemansa oikeudella tehneet päätöksiä, ovat myös päätöksistään edelleen vastuussa ja selityset velkaa.
Vaikkakin he olisivat sokeasti totelleet Merkkelin pyyntöjä ja EU:n ohjeistusta, välittämättä oman maan kansalaisten turvallisuudesta, ovat he vastuussa päätöksistään.
1
Ilmoita
Vihreiden vastuu ...siis missä?. Homopedofiilinen vapaamuurari Pekka Haavsto myi kansallisen sähköinframme ulkomaille(ja osti rahoilla jättisuuren talon meren rannalta). Teko on anteeksiantamaton rikos Suomen kansan suurella vaivalla ja rahalla hankkimaa omaisuutta kohtaa. Anaalireikäänsä miesten nussittavaksi tyrkyttävä pilipali Pekka Haavisto on suuren luokan huijari ja varas, todella surkea poliitikko.
Ilmoita
Aina kaikki on Sipilän vika, jep jep.
2 VASTAUSTA:
Sipilä on pääministeri.
Sisäministerin tehtäviin kuuluu maahanmuutto ja poliisiviranomaiset. Sisäministerinä viimeiset reilu 10v. on ollut pääasiassa kokoomus ja KD.
+Lisää kommentti
Sipilän vika, ettei aurinko paista.
1 VASTAUS:
Paistaahan se!
+Lisää kommentti
Taitaa PS kannatus olla kohta 25%

Kansa voi hyvinkin protestoida äänestysluukulla
Ilmoita
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/kotimaa/artikkeli-1.360935

eikös kirkon eri lahkot ole ottanut suojiinsa näitä vastoin lakeja
Ilmoita
Sipilän vika, että mulla on ummetusta.
1 VASTAUS:
Pyydä Sipilää poistamaan anustappisi..josko se helpottaa ummetukseen..
+Lisää kommentti
SE ON SITTEN SUPERJYTKY PESRSUILLE!
Ilmoita
Kokoomuksella on ollut sisäministerin tehtävä useita vuosia. Mitä nyt vähän aikaa takiaispuolueen Räsänen oli yhden vaalikauden. Kokoomus on vastuussa Oulun raiskauksista. Nyt on Mykkäsen turha kehuskella tekemisillään.Ei usko erkkikään.
1 VASTAUS:
Entinen koti, uskonto ja isänmaa puolue. Nykyinen maanpetturipuolue.
+Lisää kommentti
Miksi vain Oulun poliisi ja sekin vasta vanhempien pakottamana?
Onko muualla Suomessa paljon huonommat poliisit vai onko kysymys poliisien jäsenkirjasta?
Liittyykö asiaan SDP:n markkinoima geeniperimän laajennus?
Uskooko poliisi ja hallitus, että matut tekevät näitä rikoksia vain Oulussa?
1 VASTAUS:
Tutkimiksen mukaan poliiseista on 25% PS kannattajia ja toinen mokoma kok kannattajia

galluppi oli vuodelta 2016. Jotka näkee niin kokee ja siten käyttäytyy vaaleissa

onko kansalta salattu uutisointia vuoden 2015 jälkeen?

Kuka siitä on vastuussa?
+Lisää kommentti
Hohhoijaa, ei sitä vastuuta tarvitse enää pitkään kestää, vaalikausi päättyy pikapuoliin ja samalla vastuu, se poliittinen vastuu.
Tietysti sitä ennen täytyy tehdä kovasti populistista paskanjauhantaa, että saisi uuden valtuutuksen vastuu-luottamustoimeen.
Sillä sitähän tämän kansanedustajan homman väitetään olevan, kovin on vain tuo vastuu kääntynyt lobbareiden ja kansainvälisten sijoittajien eduista vastaamiseen ja kansalta yhä ahneemmin kerättyjen veroeurojen holtittomaan tuhlaukseen kaikkeen muuhun kuin siihen mikä verokannon varsinainen tarkoitus on alunperin ollut.
Alkuperäiseen tarkoitukseen niistä ei tahdo enää liietä juuri mitään.
1 VASTAUS:
Laskiko Halla-Ahon ps oikein tulevat asiat

laski
+Lisää kommentti
Mykkänen, Sipilä, Orpo, Risikko, Soini. Siinä Top 5 kun katsotaan syyllisiä vallitsevaan raiskausaaltoon. Kepu pettää aina. ja kokoomus romuttaa suomalaisten hyvinvoinnin. Siniset ovat takinkääntäjiä, eli ihmiskastista kaikkein alhaisinta ongelmajätettä... Toki SDP, vihr, vas ynnä muut politiikan perskärpäset tulee myös saattaa vastuuseen.
Ilmoita
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005963739.html

eikö jari tervokin puhunut maahanmuutosta?

mitä mieltä on?

enemmänkin sais julkkikset ottaa kantaa-heitä kummiskin ilmestyy eläkettä kärkkymään vaaleihin?
1 VASTAUS:
puhetta kun vaalit on
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mikä on Sipilän, Orpon ja viherpunasuvakkien vastuu?

Nyt Oulun poliisi vahvistaa että yksi mamujen raiskaama alaikäinen(14v.), on menehtynyt viime syksynä. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää. Mutta Lokka & Co. on kertonut jo aiemmin, että tyttö riisti oman henkensä.

Oulun poliisilaitos on myös käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Poliisin mukaan teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana.

14-vuotias tyttö, riistänyt oman henkensä koska arabimuslimit raiskasivat hänet - todella karmea tragedia. Sipilä,Orpo ja suvakit kuten eräs "Moktar", ovat osasyyllisiä tähän.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta