Viherpunasuvakkien "unelma" murenee vauhdilla

tolkku.voitti

Suvakit ovat alkaneet todella hiljeneen, usarin blogeissakin kommentit ovat jo säälittävällä tasolla. Koitetaan selitellä, että raiskaahan suomalaisetkin jne.

Varmasti moni suvakki on viime aikaisten tapahtuminen jälkeen kääntänyt kelkkansa, eli ne fiksummat. Se äärilaita kuten Rasmuksen sekopäät eivät tietenkään, he syyttelevät suomalaisia.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silmätauenneet

      Suvakit todellakin ovat hiljenneet eli ehkä ne kukkahatut vihdoin tipahti päästä. Eihän tälläkään palstalla ole matumyönteisiä typeriä heittoja viljelleet enää muut kuin somalit.Kantasuomalaisia suvakkeja ei ole ollut äänessä enää aikoihin.

      • keppari

      • mamuillaonkepitmyös

      • Pitisekinkokea

        Tulikohan mummolle kuppa vielä vanhoilla päivillä ?


      • Vähäviistoo

      • HyväMe
        Vähäviistoo kirjoitti:

        Myötishäpeän. Todellisuudesta irrallaan olevaa horinaa.

        Kyllä suvakkien sietääkin hävetä mutta ei meillä muilla ole siihen syytä. Olemme olleet oikeassa kokoajan.


      • mitäh

    • VoiKamil

      Suvakit pyöri täpinöissään vastaanottokeskusten ja matuleirin ympärillä ja niillä oli unelma.Mutta unelma mureni kun kamelipaimenet rassaa mieluummin lapsia.

    • Suvakkionvitsi

      Kuka nyt herranjestas sentään viitsii törkkäistä tunkkaista ,kaikkien käyttämää suvakin reppua kun ympärillä pyörii suvakkien tyhmäksi opettamia, tuoreen repun omaavia, käyttämättömiä pikkusuvakkeja.

      • xxxgxxgg

        Perussuomalaisten olisi tuotava uudelleen Eduskuntaan aloitteensa maan turvallisuudesta, jota reilut kuukausi sitten ei yksikään muu puolue hyväksynyt.


      • heinäkenkä66

        <juu yksikään muu puolue ei kokenut tarpeelliseksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        eikä myöskään Oulun valtuusto, kun Tynkkynen halusi asiasta keskustelua, ei ollut tarpeeksi tärkeää...........................................


    • qåaäzm

      Onko näkynyt telaketjumarsseja räsismiä västään? Ei öle näkynyt.

    • Myrskyisätmeret

      Kun GCM sopimus allekirjoitettiin, niin vihapuheelle tulee loppu. Vihaajien tulee keksiä uudet keinot saada kiksejä kuin oikeassa oleminen.

      • qåaäzm

        Nyt eilen Belgiassa arvioiden mukaan puoli miljoonaa ihmistä marssi maahanmuuttoa vastaan. Toivoa on että länsimainen kulttuuri ja sivistys säilyisi. Tuo GCM tuhoaa nämä toteutuessaan.


      • vdvdvdvddvdv
        qåaäzm kirjoitti:

        Nyt eilen Belgiassa arvioiden mukaan puoli miljoonaa ihmistä marssi maahanmuuttoa vastaan. Toivoa on että länsimainen kulttuuri ja sivistys säilyisi. Tuo GCM tuhoaa nämä toteutuessaan.

        Kertoiko Yle mitään - ei varmaan.


      • dada90

        Raivo nousee joka maassa!


    • Rallatellaannyt

      Ei raiskareita Ouluun, ei raiskareita minnekään !

    • bvbfbfbfbfbf

      Rasmuksen sekopäät syyttää lähinnä suomalaisia.

    • bbfbfbfbfbd

      Suomalaistytöt uhrataan monikulttuurisuuden alttarilla

      • Uhratkaaitsenne

        Ei uhrata ! Suvakkifemakot saa uhrata ihan itsensä vaan ,vaikka halal-versiona minun puolestani kun se niin kiihottaa mutta tämän maan terveiden kansalaisten lapset täytyy jättää rauhaan.


    • valepuku

      Varakkaat suvakkinaiset ovat itse turvassa. Eihän he joudu kadulla kulkemaan. Heillähän on autot. Kunhan mennään eteenpäin etuoikeutetut suvakkinaiset hommaa omille ja vain omille lapsilleen turvamiehet. Sen jälkeen taas jälleen raiskauksista ei saa puhua julkisuudessa, koska se on rasismia. Oma etu paras etu ja kulttuuriseksi elää taas. Kulttuuriseksiähän saa rahalla tylsään arkeen ja rahaa ja veronmaksajia on. Muutahan ei tarvitakkaan kun rahaa ja nuoria terveitä miehiä ja niitähän näkyy olevan. Sitä miettii joskus että kuinka monta nuorta miestä yksi akka tarvii, että se pysyy tyytyväisenä.

      • Niitttinaamaressut

        Enimmäkseen nuo riekkuvat reppanat oli tavan tolvanoita tai nittinaamaisia resupekkoja jotka ei ole varakasta nähneetkään. Jos joukossa sivistyneitä ja varakkaita suvakkinaisia oli niin he vähin äänin muuttivat nyt mielipidettään ja jos kuukauden päästä kysytään niin eivät tunnusta koskaan suvakkeja olleensakaan. Eivät he ikinä myönnä olleensa niin jumalattoman typeriä ja sinisilmäisiä.


    • Sitäsattuu
    • tilastotiede

      Viimeisimmän tilaston mukaan seksuaalirikoksissa 54% epäillyistä on ulkomaalaisia. Ulkomaalaisten osuus suomen ihmisistä on n.8%. Eli,mikäli ajattelisimme, että n.8% ulkolaisten osuudesta 2,5% on naisia, jotka raiskauksiin eivät syyllisty jäljelle jäävä 5,5% on miehiä. Jos karkottaisimme siis tämän 5,5% osuuden suomen ihmisistä, raiskaukset vähenisi 54%.... Ja täytyy vielä huomioida, että tuossa 5,5% on myös ei muslimi ulkolaiset, sanotaan nyt vaikka 1,5-2.5%, silloinkaava muuttuu, koska yleensä se ulkolainen raiskari on muslimi, harvoja poikkeuksia toki on.

    • Typerää, kun politiikot hakevat syytä kulttuurista ja kotoutuksesta. Miksei kukaan sano suoraan mistä on kyse. Suomi ja Eurooppa tarjoaa mahdollisuuden ilmaiseen oleskeluun ja irtipääsyyn omista ympyröistä. Nuoret miehet eivät saa vapaata seksiä kotimaassaan, mutta Suomessa sitä on tarjolla.
      Mslimi kuitenkin unelmoi neitsyistä, joten he etsivät nuoria tyttöjä.
      Rangaistukset eivät oikeastaan pelota, koska oleskelu Suomen vankilassa voittaa kotiolot.
      Merkinnöillä rekisteriinkään ei ole merkitystä, koska miehet eivät ole suunnitelletkaan Suomessa töihin menoa. Kotona saavutetut sexikokemukset erityisesti neitsyet ovat trophy!
      Raja olisi pitänyt sulkea eikä turvapaikkahakemuksia vastaanottaa.

      • Latohaka

        Kulttuurihan tuon suurelta osin juuri aiheuttaa. Nuortentyttöjen jahtaamisen siis.


    • Voikoollatyhmempi

      Kukas se muija oli, joka lentokoneessa nousi estämään rikollisen palautusta, kyllä jumalauta hävettäis sen nahoissa.

      • Latohaka

        Älä muuta sano. Silloin kun sen videon näin niin en ollut uskoa silmiäni. Kuinka joku voi olla noin saatanan typerä. Viranomaiset on palautus päätöksen tehneet niin pistetään ihan oma mielenosoitus pystyyn. Ja vielä lentokoneessa, tietämättä yhtään mitä rikollista siinä poistetaan. Hyi helevetti että pistää vihaksi. Olisi muuten mukava tietää minkälaisen rangaistuksen tämä vihreä pelle sai.


      • ghhhhhh
        Latohaka kirjoitti:

        Älä muuta sano. Silloin kun sen videon näin niin en ollut uskoa silmiäni. Kuinka joku voi olla noin saatanan typerä. Viranomaiset on palautus päätöksen tehneet niin pistetään ihan oma mielenosoitus pystyyn. Ja vielä lentokoneessa, tietämättä yhtään mitä rikollista siinä poistetaan. Hyi helevetti että pistää vihaksi. Olisi muuten mukava tietää minkälaisen rangaistuksen tämä vihreä pelle sai.

        Tuskin mitään.


    • Nyt tarvittaisiin demareissa Päivi Lipposen tapainen tomera nainen hoitamaan mielenosoitusmarssin rasismia vastaan. Sanna Marin on jo Tampereella, miksei toimi?

      Odottelemme vihreiden Ville Niinistön avautuvan matujen jakamattomista ihmisoikeuksista.
      Ovatko ne valuneet pikkutyttöjen vaginaan? Eriityisesti kaipaan Eva Biaudet`n ja Emma Karin tulevan julkisuuteen vakuttamaan, ettei pakolaisista ole vaaraa, koska hakevat Suomesta turvaa.

      Äänestäjillä on nyt suuri vastuu vaihtaa päättäjiä. Tarvitsemme lapsillemme turvallisen Suomen takkaisin. On turha siirtää vastuuta someen. Vastuullisia ovat päättäjät.
      Erityisesti ne, jotka ovat vaikeuttaneet palautuksia. Samoin kaikki ne, jotka ovat järjestäneet tutustumistilaisuksia kouluihin ja päiväkoteihin. Täytyy myös muistaa, että kouluissa sanomaa ovat maksua vastaan levittäneet ainakin Jani Toivola ja Husu Hussein.

      • aijai.sentään

        Hehehehehehheeee!


    • dfghjuytr

      S.Marin vaati pari vuotta sitten kiintiöpakolaisten nostoa 10000 vuodessa.Nyt samainen akka kiljuu kovempia tuomioita matuille ja tämäkö ei ole populismia.Persut varoitteli matuista jo 15v.sitten eikä kukaan korvaansa lotkauttanut paitsi haukkuivat natseiksi.

    • keukeu

      missä on outipopp kun tarvittaisiin lausuntoja?

    • eiPunikki

      Minun unelma on punikeista, ay-läskikasa ääliö runkkareista, vihreistä ja muustakin roskasakista vapaa Suomi.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe