Mistä nyt tuulee, Iltalehti uskaltaa yhtäkkiä puhua maahanmuutosta omalla nimellään?

VaalipeliKovenee

Näkökulma: Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään – turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka
Tänään 13.1.2019
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c
"Edes Oulun uusimpien tapausten jälkeen harva poliitikko rohkenee puuttua ongelman alkusyihin, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen.

On käsittämätöntä, että asiasta puhutaan kunnolla vasta Oulun tapausten jälkeen. Sitä ennen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon. Liian paljon. Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria) kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältä, toiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo (yksi uhri), tai Kotkan paloittelusurmaaja (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan). Tässä vain osa.

Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

Kun päälle lisätään ulkomaalaisten tekemien raiskausten valtava määrä (runsaat 30 prosenttia kaikista tapauksista 2017), loppusaldo on selkeä ja karmea.

Miksi huoli herää vasta nyt? Miksi edelleenkään ei uskalleta puhua ja mennä ongelman ytimeen? Taustalla on suomalaisten ääretön sinisilmäisyys ja siitä johtuva krapula, jota monet johtavat poliitikot, asiantuntijat ja mielipide-eliitti tuntee nyt nahoissaan.

Aina näihin päiviin asti monikulttuurisuuden tavoittelu ja ihannointi on ollut Suomessa niin johtava teema, että sen varjolla on hyväksytty ja katsottu läpi sormien lähes kaikkia maahanmuuttoon liittyviä ongelmia. Tarkoitan tässä yhteydessä lähinnä turvapaikanhakijoita.

On puhuttu esimerkisi työvoiman tarpeesta senkin jälkeen, kun tilastot ovat jo aikaa sitten osoittaneet, että monet Suomeen tulijat, kuten somalialaiset, eivät kunnolla työllisty.

Kaiken huippu oli tietysti vuosi 2015, kun Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Jos yritti viritellä keskustelua siitä, että ottaessamme näin ja näin paljon ihmisiä tänne esimerkiksi Irakista, allekirjoitamme avoimen valtakirjan sille, että rikollisuuden määrä tulee vääjäämättömästi kasvamaan."

.

Hmmmm, mistä nyt tuulee kun Iltalehden porvaritoimittaja, olisikohan oikein kokoomuslainen (ainakin aiemmista jutuista päätellen) alkaa yhtäkkiä uskaltaa kirjoittaa vaalien edellä maahanmuutosta oikealla nimellä, mitä Iltalehti ei ole muun oikeisto-omisteisen mainosvaltamedian suulla ennen uskaltanut???!!!

Ensiksi kannattaa ottaa käsittelyyn kirjoittaja Mika Koskinen:

Mikä Mika Koskinen?
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201701092200051175
"Ilta-Sanomien uutistuottaja Mika Koskinen, 50, siirtyy Iltalehteen politiikan ja talouden toimittajaksi. Koskinen on Ilta-Sanomissa työskennellyt myös politiikan osaston esimiehenä.

Keppiä työttömälle, toivoo Iltalehti - Iltalehden tomittaja Mika Koskinen haaveilee Tanskan mallista.
https://pastorip.blogspot.com/2017/12/keppia-tyottomalle-toivoo-iltalehti.html

Koskinen on toiminut aiemmin Alma Mediassa muun muassa toimittajana ja uutispäällikkönä Kauppalehdessä sekä toimittajana Alma Median lehtien Helsingin toimituksessa."

.

Kauppalehteä kokoomusmedian ykköstä ja muuta oikeisto-omisteisen mainosvaltamedian poliittista toimitusta, hmmm. nyt alkaa valjeta.

Mediassa on puhuttu jonkun aikaa että Halla-ahon perusuomalaisten kannatuksen nousu jonkin verran yli 10%:iin syö SDP:n kannatusta ja saattaa auttaa kokoomuksen suurimmaksi puolueeksi vaaleissa, ja siis päähallituspuolueeksi. On siis loogista että porvarihallituksen politiikkaa erityisesti kokoomuspolitiikkaa avittava toimittaja käyttää maahanmuuttokorttinsa avittaakseen kokoomuksen vaalityötä, onhan hallituspaikka vaarassa mennä. Eihän veronmaksajien rahalla pyöriviä miljardien eurojen pakolaisbisnestä ja 70%:n yhteiskunnan laskuun palkkatuettujen (yritysten palkkakulujen sosialisointi veronmaksajille) mamujen maahantuloa kannattavat kokoomuseturyhmät ala äänestää kuitenkaan persuja, mutta pahin vastustajapuolue saattaa kärsiä Halla-aholle valtamedian laskuun annetuista lisäkannattajista.

Eduskuntavaalityön panokset sen kun kovenee!

20

583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öyhöttäjä

      Seija Dibba
      Seija Dibba Johtuisiko käytös siitä, että turvapaikan hakijat ovat havainnoineet ja tulkinneet suomalaista kulttuuria hyvin tarkkanäköisesti: suomalaisessa kulttuurissa raiskaus ja seksuaalinen ahdistelu, sekä seksismi ovat hyvin tavallisia, eivätkä yleensä johda tapahtuessaan yhtään mihinkään? Itsestä tuntuu joskus, että suomalaiset miehet katkerina haluaisivat kostaa jokaiselle naiselle sen, että meillä on muka ”tasa-arvo”. Että tämä on seuraus siitä: suomalaismiehen oikeus ahdisteluun ja raiskauksiin ilman mitään seuraamuksia, koska ”nainen provosoi pelkällä olemassa olollaan”? Jos lähtöasetelma kulttuurissa on tämä, vaikeahan näitä on kitkeä sanomalla: ”Kun näette, mitä tahansa vääryyksiä tai seksuaalirikoksia suomalaisten miesten tekeminä, ilman mitään seuraamuksia, niin muistakaa, että samat säännöt eivät sitten koske teitä.”
      Siinä Rasmusryhmäläisen selitys kaikelle.

    • SelittelynAika

      Kysymys ei ole "sinisilmäisyydestä", vaan harkitusta teosta ja kun jäivät pikkupöksyt kinttuihin ja reisille meini, niin sanavalinnoilla asiaa korjataan.

      • Taivaalla_on_rajat

        Kyllä sinisilmäisesti lähdettiin länsinaapurin peesiin. Siellä on vielä pahempia ongelmia, mutta toivottavsti täällä herätiin siihen, että näin ei voi jatkua.


      • KiinaanOppiin
        Taivaalla_on_rajat kirjoitti:

        Kyllä sinisilmäisesti lähdettiin länsinaapurin peesiin. Siellä on vielä pahempia ongelmia, mutta toivottavsti täällä herätiin siihen, että näin ei voi jatkua.

        Operaatio oli harkittu - ainoa kuka tässä oli/on "sinisilmäinen" on tavan suomalainen - sitä sopi kusettaa ja vedättää ja valehdella ja takkia kääntää ..

        Kiinassa olisi jo viety pellonlaitaan ja ammuttu.


    • Hyvää_yötä_kaikille

      Kiitos, että nyt uskalletaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

    • 45r6

      Viimeistään nyt jokaiselle luulisi käyneen selväksi, miksi tieyissä kulttuureissa tytöt jo lapsuudesta lähtien viettävät hiljaista eloaan alapää silvottuna ja kaapuun verhottuna.

      • Näin_se_vaan_on

        Olen mielessäni nostanut hattua joka musliminaiselle, joka kulkee ilman huntua, mutta en väheksynyt heitä joilla on liina päässään. Minusta ei saa rasistia tekemälläkään, vaikka puhun asioista , niin kuin ne näen omilla silmilläni joka päivä.


    • qåaäzm

      Suuri ja mahtava persujen pelko on kyseessä. Suvakkitahot ovat paniikissa. Siitä on kyse.

      • nyt.vituttaa

        Siiderivalaat ja muut ylijäämäakat niin toivoivat itselleen sulhaspoikia mutta vituiksi meni sekin toive. Lastenlasten ikäiset vain kelpaavat.


    • mikä.mättää

      Missä viipyvät nyt marssit, kukaan ei marssi vaatien matuja tilille lasten raiskauksista. Ennen marssi oli herkässä. Ei paljon tarvittu, vain pieni rasistinen sana tai teko laukaisi femakkosuvakkiarmeijan torille ja kaduille. Oli puolikaljuja, tatuoituja, sateenkaarilipun heiluttajaa ja muuta kansakunnan kermaa ulkoilemassa.

    • Iltalehti ja media uskaltaa puhua asiasta, koska presidentti puuttui asiaan.
      Somessa oli nostettu asioita esiin ja salailu ja piilottelu ei enää onnistunut. Kansa on nyt vihainen eikä enää ilmastopuheet hämää. Ulkona on kylmää ja persujen pelko on perseessä.
      Viimeisin gallup antoi jo yli 10%:n kannatuksen, mutta siitäkin on virhemarginaali vähennetty ja oikea kannatus on yli 13%:a ja aina nousee kohti vaaleja. Demarit tulevat vielä alas romahtaen.

      • Ottakaa huomioon, ettei vielä ole totuutta näistä tapauksista tuotu julki.
        Motiiviin ei ole puuttunut yksikään politiikko. Mahdollista on, että kulttuuri ja yhteisö hyväksyy vääräuskoisten lasten raiskaukset. Raiskaus on sodankäynnin muoto. Toinen mahdollisuus on videot, joita suomalaisista suvakki patjoista on pyörinyt lähtömaissa ja täällä olevien kaveripiireissä. mahdollista on myös, että lasten raiskauksilla on tehty rahaa.
        Jokaisen muslimimiehen sisällä asuu pieni Axel Smith.


    • PetturiUrpo

      Näinhän se menee kuten ap on asian hyvin havainnoinut. Iltasontakokoomuslehden kokoomus-Koskinen tekee jälleen vain perinteistä vaalityötä kokkareitten hyväksi. Demareista tulee siirtymään äänestäjiä takaisin persuihin kun maahanmuutosta aletaan puhua mediassakin sen "omalla nimellä" ja sen toivotaan auttavan omalta osaltaan kokkareita nousemaan vaaleissa ykköseksi.
      Kokkareitten kannatusta taas varjellaan esittämällä heidät yhtäkkiä jonain jämäkkinä asiaan tiukasti tarttuvina miehinä ja nimenomaan otsikkotasolla, koska useimmat ihmiset eivät jaksa lukea muuta kuin otsikot, ja nehän huomataan.
      Viime päiviltä hyviä esimerkkejä median vaalitaktiikasta riittääkin vaikka muille jakaa. Kun esimerkiksi Sipilä, Niinistö, Mykkänen ja Orpo kommentoivat Oulun tapahtumia, niin heillä kaikilla oli käytännössä täsmälleen samanlainen viesti, mutta miten mediassa otsikkotasolla ko. herroista kirjoitettiinkaan?
      No, kokkareitten osalta saimme lukea esim. otsikoita: "Kestämätöntä", "Epäillyt tyypillisistä turvapaikanhakumaista", "Teot raukkamaisia".
      Mites sitten Sipilän kohdalla, saadaanko sopivasti bensaa liekkeihin kun otsikoidaan: "Sipilä ei pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena"?
      Tänäänkin oli sitten oikein maikkarin uutisiin kärrätty Oulussa joku oululainen kokoomuslainen paikallispoliitikko vaatimaan "välittömiä toimia". Ei hyvää päivää, luulisi paskamediaa hävettävän, mutta ei.

      • KaikkienMamutustenÄiti

        Vaalien jälkeen, jos tällä vaalityöllä saadaan persujen kannatuksen nousun vanavedessä SDP:n kannatus alemmas, kokoomuksen vaalivoiton myötä saadaan aloitettua seuraava massainvaasio, kun maahan tuotetaan EK-kokoomuksen Jyri Häkämiehen haluamat ja Mykkäsen, Orpon ym. peesaamat vähintään 35.000 mamu"osaajaa", joiden palkkakuluista 70%:a EK-kokoomuksen tarkoitus on sosialisoida yrityksiltä veronmaksajille-kansalle-yhteiskunnalle palkkatuilla. Miksi osaajien palkkakuluja tarvitsee yleensäkään palkkatukea, saati 70%:sti, sitä ei kokoomus kerro???

        Kansa ei voi olla niin tyhmä että menee tähän halpaan. Halla-ahon persuja kokoomus ei takuulla ota hallitukseen, eihän se ottanut heitä Soinin uuvattien persuista ulostumisen jälkeenkään, vaikka Halla-ahon joukot olisivat hyväksyneet porvarihallituksen työläisten ja työttömien kyykytystalkoot karvoineen päivineen. Orpon kokoomus ei halunnut maahanmuuttoänkyröitä pilaamaan veronmaksajien rahoilla pyörivää miljardien eurojen pakolaisbisnestä ja ulkomaisen halpatyön rantauttamisohjelmaa, jolla suomalainen tes-palkattu työ ulosliputetaan ja ay-liike rampautetaan, sekä siirrytään halpapalkkaukseen ja paikalliseen käskytykseen. Eikä kokoomus halua takuulla vaalien jälkeenkään haitata eturyhmiensä pakolaisbisneksiä, vaan ottaa hallituskavereikseen heikentyneen kepun sekä vihreät, muodostaen kaikkien aikojen mamutusten ja ilmasto-ympäristöverotusbisnesten äidin ja isän viherporvarihallituksen. Voi sitäpakolais- ja ilmasto-ympäristöbisnestä jota veronmaksajien rahoilla tämän jälkeen 2019-2023 tehdään, siinä viedään verorahat, kansallisen omaisuus ja päälle lisätään vielä valtionvelka pilviin.


    • Moccamastermusu

      Mihin muuten on kadonneet ne keppihevostelija suvakit, ja Jari Tervo A Stubbin twiitit, niitä tässä kaipaillaan kun on niin hiljaista.

    • Tällä_mennään_

      Anssi kela ja mikä se "räppäri" onkaan järjestää konsertin helsingissä.

    • Ktri

      Iltalehteen kun yrittää jättää kommenttia, tulee ruutuun ilmoitus, että kommenttiasi ei julkaista...

      Olisin vaan kommentoinut kirjoitukseen jossa mainittiin että on paskat housussa maahanmuuton suhteen...

      Kommenttini:
      " Sulo Aittoniemi sanoi 1989 haastattelussa aika osuvasti...
      "Minä olen lähtenyt siitä yli neljää tuhatta pakolaista meillä ei saa missään vaiheessa olla. kysymys on siitä että meillä on omia kansalaisia ja satoja tuhansia elää toimeentulominimien rajoilla ja alapuolella me emme voi päästää tänne ulokomaalaisia syömään heidän leipäänsä. Heidän asiansa on pantava ensin kuntoon ja vasta sen jälkeen me ryhdymme ajattelemaan pakolaisia suuremmassa määrin.

      Me varomme sitä että meillä ei ole kahtakymmentätuhatta tai kahtasataa tuhatta ja nyt on tämä aika jolloin se täytyy puhua. Silloin kun on eväät housuissa ei puhuta enää mitään kun täällä on 200000 pakolaista."

    • Perseennuolijat

      Iltalehden vasemmistotoimittelijoilla voi pyyhkiä persettä mennen tullen! Täyttä paskaa 100% takuulla!!!

    • ikävätotuus

      Iltalehti on oikeistopedofiilien lehti, jota pedofiilit lukevat. Kannattaa jättää lukematta kokonaan, sillä suuri osa rahoista menee silloin väkivaltaisen lapsipornon tekemiseen.

    • Anonyymi

      Vaalit tuleee

      PS oikealla linjalla

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      622
    Aihe