Sinisilmäisyyden loppu ja todellisuuteen herääminen?

Media on nyt innostunut aiheesta, joka oli ennen tabu, ei puhuttu ja vaiettu – hienotunteisuussyistä sekä pelosta joutua rasistien hiekkalaatikolle. Kyseessä väkivaltainen seksi, ja vieläpä uutisoinnin myötä lapsiin – alaikäisiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö |1.

Nyt kaikki puolueet |2 kilvan rynnistävät perussuomalaisten toivomille äänisaalisapajille, sillä PS voi nyt kirkkain silmin sanoa: ”Mitä me sanoimmekaan”. Tosin aiheen oikeuskäsittelyt ovat tuloillaan – nyt ollaan vasta otettu kiinni todennäköisin syin epäilyistä raiskauksiin ja muihin seksuaalisiin hyväksikäyttöihin.

On selvää, että kansakunta ärähtää (jopa hallituksemme parahtaa |3), kun kyseessä ovat meidän lapset, paljolti kotisuomalaisten lapset – lähinnä tytöt. Herättää voimakasta närkästystä ja jopa vihaa, jos ja kun käydään kiinni kokemattomaan, kokeilevaan ja suurta maailmaa tuntemattomien kimppuun |E – siksi väkivaltaisia ovat ne tapahtumat, joita nyt uutisoidaan.

|1 ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c - ”Suomi maksaa nyt kalliisti sinisilmäisyydestään... ” -Iltalehti
|2 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005964403.html - ” … puolueet ehdottavat nyt kilvan keinoja … ” -HS otsikosta


Voisimme todeta yleismaailmallisesti – erehtymättä rasismin tielle:

”Jokaiselle maapallon asukkaalle löytyy juuri se oikea isänmaa, jossa kukin tulisi (pitäisi tulla) toimeen omalla äidinkielellään” -näinhän sen pitäisi mennä, eikö?

Reviiripuolustus |4 on evoluution vahvimpia kehitysaskeleita jo satojen miljoonien vuosien takaa ja nyt suomalaiset kotoperäiset ovat suurin joukoin nousseet puolustamaan omaa reviiriä ja oikeuksia niihin – selvyyden vuoksi sanottakoon, ettei tässä tarkoiteta kirjoituksen aihetta, vaan oikeutta omaan maahansa ja omaan yhteiskuntaan!

Paluu maanpinnalle – valitettavasti meilläkin osataan raiskausrikokset ja seksuaalinen hyväksikäyttö, jopa alaikäisiin, mutta nyt näyttää suhteellisuuden määrä ylittäneen kipukynnykset – on muutoksen aika.


On aika säätää riittävät rangaistukset todisteellisesti todetuille rikoksien tekijöille

Tämä on säätökysymys. Lisäksi meidän on osattava vaatia vanha ajatus: ”Maassa maan tavalla, tai maasta ulos” -olematta silti rasisti. Tosiasiassa me tarvitsemme ulkoista osaamista monille avainaloille … olkaamme siis tarkkoja keitä otetaan ja miten meillä ollaan. Kuulostaisiko oikeudenmukaiselta?


Liitän tähän kaksi aiempaa tekstiä samasta aiheesta, kuitenkin siten, että nähtäisiin kaikin näkökulmin asiakokonaisuus – ymmärtäen lähinnä miesten sielunelämä, testosteronihuurut ja tarpeet – unohtamatta erilaisia yhteiskuntamalleja kuin ”elämänsääntöjäkään” … maailma jatkuu meidän rajojen ulkopuolella!

Kirjoitus 1 – otsikolla: ”Lisääntymisvietti, tuo jumalainen intohimo silmäilee aina sanomattomia viestejä”
Linkki ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/01/lisaantymisvietti-tuo-jumalainen.html -

Ote: ” … Nyt aamulla 15. tammikuuta 2016 Yle Jälkiviisaat, ilman Kalle Isokalliota, väitteli pakolaisten ja muiden maahamme tulleiden raiskauksista, aktiivisesta seksin nälästä ja naisten kopeloinnista. Media tosin on osannut jo kertoa, että aktiiviset suomalaiset pakolaisauttajat, tai heihin rinnastettavat ovat ostaneet parilla kympillä seksiä vireiltä pakolaisilta – ehkä rakkauskin kipinöi, mene ja tiedä.

[ … kansalainen Erkki puolustaa omiaan – meidän naisiin ei käydä käsiksi. Mehän pojat perustetaan katupartiot ojentamaan tumman kiihkeitä kiharapäitä. Naisasialiikkeen Liisa ei voi hyväksyä tapahtumia, mitä kähminnällä on tehty Senaatintorilla Uudenvuoden yönä - meillä naisenoikeus pitää olla yhtä vahva kuin miehelläkin, valinta on aina kahden ja vapaaehtoisesti! … ]

Kansalaiset ovat saaneet turvallisen puheenaiheen, säätilojen ihmettelyn rinnalle
Tunnetusti Suomi on saanut hallitsemattomasti, paljolti EU-ristiriitojen ja riitelyjen tuloksena kosolti pakolaisia ja onnen onkijoita. Osa tulee hädässä ja aika moni seikkailijana hakemaan helpompaa toimeentuloa – vaikka toisten rahoilla yhteiskuntaan, joka on täysvastakohta kuin oman lähtömaan … ”


Kirjoitus 2 – otsikolla: ”Kevät tulee – hameet lyhenevät”
Linkki ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/kevat-tulee-hameet-lyhenevat.html -

Ote: ” … Maailma on pullollaan erilaisia tapoja, perittyjä ja opittuja

Maailmaan mahtuu arvoasteikkoja ja kunnioitusmetodeja laidasta laitaan. Ihmisarvo jo sukupuoltenkin välillä on tosiasia – jopa naista alentavana/ ”väheksyvänä”. Me olemme jo oppineet, että nainen on ’yhtä kuin mies’, vaikka naisen euro on kuulemma edelleen noin 0,9 euroa.

Pääministeri Juha Sipilä kutsui laajasti markkinoituna pakolaisia maahamme – tarjoten inhimillisyyttään ”omaa kotiaan” pakolaismajoitukseen. Tämä uutinen levisi kulovalkean lailla ja tilastot kertovat maahantulomäärien piikin kohta tuon markkinoinnin jälkeen. Moni tulija oli ja on mies – nuori mies, ilman perhettä (jos sellainen olikaan) ja ilman omaa sallittua seksiä … ”

94

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
   • maskulinius

    Eikö naisen asema islamistisissa maissa ole aika heikko? Mies on numero 1?


   • jeremiah3

    Ote tuosta Mtv:n uutislinkistä

    ... – Nämä ovat hirveitä ja raukkamaisia tekoja. Olen seurannut some-keskustelua ja medioita erityisesti Irakissa ja Iranissa. Kaikki paheksuvat tällaista. Heidän mielestään Suomeen tulleiden ei pitäisi luoda turvattomuutta Suomessa.

    Sota tuhosi koulutuksen ja kasvatuksen
    Irakilaisten yliedustukselle raiskaustilastoissa on Salahzadehin mukaan useita syitä. Vuosia jatkunut sota on aiheuttanut sen, että lukuisat nuoret eivät ole koskaan eläneet normaalia elämää, kuten olleet koulussa.

    – Asiaa täytyy tutkia, se on vähän vaikea kysymys. Asiaan vaikuttavat varmasti sodat ja konfliktit Irakissa, ihmiset eivät ole käyneet ollenkaan koulussa tai saaneet tavallista kasvatusta kotona. ...


   • ei-ihan-simppeliä

    v.2009-2011 selvitetyt raiskaukset ulkomaiden kansalaisten osuus oli tekijöinä 33,2% ja irakilaisten osuus 4,8%.
    Näitä tilastoja löytyy aivan netistä selailemalla, myös Sisäministerin selonteot maahanmuutosta jne.
    Että mitähän jos kunnolla jokainen ottaa selvää, miten tämä kaikki on saanut rauhassa jatkua vuosikausia. Sopimuksia ja lakeja tehty niin pitkälle, että ne estävät suojelemasta (alati vähenevän syntyvyyden ja suomalaisen väestön) kansamme lapsia. Ainoastaan laastaroimaan heidän joutuessaan törkeiden rikosten uhreiksi. Annetaan rahaa kriisihoitoon ja lisätään poliiseja.

    Näistä kootuista selityksistä, joita jokainen "asiantuntija"/viranomainen/poliitikko on antamassa .....diipadaapaa, kauniita sanoja


   • Vihainensuomalainen

    Arvelen, että " arabimiehet" alkavat tuntea itsensä niin epätoivotuiksi liikkuessaan julkisesti missä vaan, että alkavat hakeutua itse kotimaihinsa, suomalaiset ovat nyt suuttuneet, eivätkä ole samanlaisia vellihousuja kuin ruotsalaiset.


   • Jurjk
    Vihainensuomalainen kirjoitti:

    Arvelen, että " arabimiehet" alkavat tuntea itsensä niin epätoivotuiksi liikkuessaan julkisesti missä vaan, että alkavat hakeutua itse kotimaihinsa, suomalaiset ovat nyt suuttuneet, eivätkä ole samanlaisia vellihousuja kuin ruotsalaiset.

    Eniten tästä on haittaa arabimiehille. Huonoja tekoja tekevät ovat nyt aiheuttaneet epäluuloja heitä kaikkia kohtaan. Ja on totta, että heidän kulttuurinsa ovat melko kehittymättömiä, mitä tulee naisten oikeuksiin.

    On aivan käsittämätöntä, että Suomessa voi olla naisia, jotka eivät saa edes poistua kotoaan vapaasti!


  • SuomalaistenSyyTaas

   Mielenkiintoista katsoa miten Sipilä kumppanit vakopesevät lapsien vereen sotkemansa kätösensä ?
   Nyt siellä sisäpiireissä neuvotellaan ja koko syy langeaa lopulta kansan piikkiin, kun maahantunkeutujat ovat tunteneet rasismia suomalaisilta ja näin heidä pitää raiskata lapsia.
   Tuo on tuttua toimintaa näiltä meidän päättäjiltä ja syy on kansalaisissa, kun ovat niin rasisteja.

   • qåaäzm

    Teki oma kansa niin tai näin, aina väärinpäin. Näin se menee maanpettureiden mielestä.


  • Viuanders

   Nämä Oulun ja Helsingin tapahtumat olivat kornisti sanottuna persuille onnenpotku. Tylyä, mutta totta!

   • 663tgsyyt

    Ei se ole mikään onnenpotku, sillä juuri tällaiset tapahtumat ymmärtäväisten ja isänmaallisten ihmisten Perussuomalaiset-puolue on koko ajan halunnut estää! Tulkaa kaikki mukaan isänmaan puolustukseen!


   • Matutus

    Kaikki järkevät ihmiset ovat ton tienneet mitä matutus aiheuttaa?


   • reviristi
    663tgsyyt kirjoitti:

    Ei se ole mikään onnenpotku, sillä juuri tällaiset tapahtumat ymmärtäväisten ja isänmaallisten ihmisten Perussuomalaiset-puolue on koko ajan halunnut estää! Tulkaa kaikki mukaan isänmaan puolustukseen!

    Reviiripuolustaja?


   • qåaäzm
    Matutus kirjoitti:

    Kaikki järkevät ihmiset ovat ton tienneet mitä matutus aiheuttaa?

    Mitä tarkoitat järkevillä ihmisillä? Jos tarkoitat jotain muuta puoluetta, niin miksi eivät ole toimineet? Seisovat vaan tumput suorina ja uikuttavat tekopyhästi kun näitä kauheuksia tapahtuu. Sama touhu jatkuu maailman tappiin. Ellei kansa laita stoppia tälle vääryydellä, ei sitä laita mikään eikä kukaan muu tässä maassa.


  • sipilöintiä

   Tosiasia oli kuitenkin se, että aikanaan pm. Sipilän ilmoitus kotinsa luovuttamisesta pakolaisille nosti esimerkiksi irakilaisten tulomäärään selvän piikin.

   • eipelleillä

    Tosiasia on, että irakilaiset, afganistanilaiset, somalit oli jo ennen Sipilän politiikkaan lähtöä Suomen Top 5 turvapaikan hakija listalla. 80% miehiä.
    Tosiasia on, että Sipilä ei ollut hallituksissa, joka lepsut "Suomeen pitää olla helppo tulla.." lait ja säädökset tehtiin. Myös ne kansainväliset.
    Tosiasia on, että Suomessa oli jo ennen Sipilää laittomasti maassa olevia, jotka eivät olleet saaneet oleskelulupaa. Jo v.2007 tuli jo yllätykselliset 800 alaikäistä turvapaikanhakijaa 70% "poikia".
    jo v.2013 laiton maahantulo EUhun lisääntyi edell. vuodesta 48%.
    Ja että Suomi jo ennen v.2015 antoi n. 20 000 oleskelulupaa/v. kiintiöpakolaisten lisäksi.

    Tosiasia on myös, että 7/2015 "Meillä on unelma"- mielenosoituksessa oli mukana SDP, vihreät, vasemmisto ja kannatuskirjeet Haloselta ja Niinistöltä, ENNEN kuin matuvyöryn takia yksityisiä ihmisiä pyydettiin majoittamaan ja Sipilä lupasi tarvittaessa oman tyhjän talonsa.

    Nämä tosiasiat voi helposti jokainen löytää netistä, jollei halua tahallaan valehdella tai mustamaalata.


   • Cardius
    eipelleillä kirjoitti:

    Tosiasia on, että irakilaiset, afganistanilaiset, somalit oli jo ennen Sipilän politiikkaan lähtöä Suomen Top 5 turvapaikan hakija listalla. 80% miehiä.
    Tosiasia on, että Sipilä ei ollut hallituksissa, joka lepsut "Suomeen pitää olla helppo tulla.." lait ja säädökset tehtiin. Myös ne kansainväliset.
    Tosiasia on, että Suomessa oli jo ennen Sipilää laittomasti maassa olevia, jotka eivät olleet saaneet oleskelulupaa. Jo v.2007 tuli jo yllätykselliset 800 alaikäistä turvapaikanhakijaa 70% "poikia".
    jo v.2013 laiton maahantulo EUhun lisääntyi edell. vuodesta 48%.
    Ja että Suomi jo ennen v.2015 antoi n. 20 000 oleskelulupaa/v. kiintiöpakolaisten lisäksi.

    Tosiasia on myös, että 7/2015 "Meillä on unelma"- mielenosoituksessa oli mukana SDP, vihreät, vasemmisto ja kannatuskirjeet Haloselta ja Niinistöltä, ENNEN kuin matuvyöryn takia yksityisiä ihmisiä pyydettiin majoittamaan ja Sipilä lupasi tarvittaessa oman tyhjän talonsa.

    Nämä tosiasiat voi helposti jokainen löytää netistä, jollei halua tahallaan valehdella tai mustamaalata.

    Euroopan maat on täynnä näitä ,me vääräuskoiset kärsimme ja lapset raiskataan,herätkää päättäjät vihdoinkin,Jussi kertoi tämän jo 4v sitten.


  • oikeudennimissä

   Toivomme aidosti, ettei nyt alkaisi silmitön koston kierre, sillä nyt alustajan mukaisesti jalat maassa ajattelulla. Ei ole mitään syytä lietsoa mitään, vaan odottaa rauhallisesti loppuraportteja ja oikeuden päätöksiä. Suomi on oikeusvaltio!

   • kiitos.viimeinkin

    Tuskinpa koston kierrettä tulee, eikä sitä tarvita, koska poliitikot ovat nyt luvanneet alkaa hoitaa maahanmuuttoasiat kuntoon sekä rikollisten karkoittamisen kuntoon.
    Ei täällä vuoden kuluttua marhaa enää ainuttakaan laitonta paperitonta. Sehän on meille luvattu joka puolueen toimesta.
    Onneksi saamme loput Suomen lapsista pelastettua kun oppivat sen, ettei YHDENKÄÄN ULKOMAALAISTAUSTAISEN mukaan pidä mennä, vaikka se tarjoaisi maat ja mannut ja tupakkaa kaupan päälle.


   • homma-on-oke

    ei tietenkää tule kosto kierrettää? ainaki omasta puolesta lupaan. homma on ihan ok.


  • RaiskaaNeSuvakitkin
   • eipelleillä

    Siis Keski-Suomen poliisipiirin alueella. Mikä tuo v.2012 valtava hyppäys on? Tulisiko tarkistaa, onko edelliseltä vuodelta jätetty rankaisematta? pikku sakot? tai ehdonalaista?


  • UrpotPilaa
   • Sääliksikäy

    Tietääköhän nämä "juntit" tästä karvalapsesta jotain mitä me ja vaimonsa ei tiedä.


  • Haarla

   Aloittajan kakkososa puuttuu, minne hävisi?

   • JackB

    Ylläpito poisti aloittajan vihakirjoituksen


  • matutus

   Hienoa, tämä ketju on säästynyt kiljunokilta!

  • Sdfrrgh

   Älkää nyt tehkö tällä vaalipropagandaa.

   • vagabonde

    Hyvä huomio, asiat vain asioina ja niiden vaatimalla vakavuudella.


  • vozniak

   maikkari postasi melkoisen uutisen Irakista! Raiskaajille kuolemantuomio, näinköhän?

  • Jlöpökvfsghft

   Irakin räkänaamat

  • Persulandia

   Kaikki järkevät suomalaiset tiesivät, ettei 35 000 irakilaissotilaan maahantulo tiedä mitään hyvää.
   KUPLA PUHKESI ONNEKSI JUURI ENNEN VAALEJA!
   TOTUUS TULI JULKI!
   PERSUT VIE KOKO POTIN!
   EI AUTA KOKKAREIDEN RAHA!
   TÄMÄ ON MORAALI- JA LUOTTAMUSKYSYMYS.
   PERSUT VOITTAA KANSAN SUURELLA TUELLA!

   • Cardius

    Tänään IS irakilaisen naisen haastattelu kulttuurieroista,me Suomessa eletään vapaammin,Allah ei salli tasa arvoa,miten se unohtuu ,eikä maahan tunkeutujilla ole oikeutta raiskata pikkutyttöjämme,lait on pika korjattava,ja pika käännytykset heti käyttöön ilman valitus oikeutta.


  • Somettaja

   Suomen eduskunta on kerrankin yhtä mieltä - kaikki ryhmät! Some on puhunut.

   • Soave

    Kyllä ne keskustelivat keskenään ilman somea.
    Kannattaa tutustua eduskunnan työskentelyyn kun noinkin pito käsitys on.


   • pääpersu
    Soave kirjoitti:

    Kyllä ne keskustelivat keskenään ilman somea.
    Kannattaa tutustua eduskunnan työskentelyyn kun noinkin pito käsitys on.

    Esiintyivät jopa kaikki yhdessä, persujen johdolla!


  • Duunar

   Vihapuheita taas poistettu - onko nekin aloittajan?

  • pääpersu

   Kopsattu alusta

   Nyt kaikki puolueet |2 kilvan rynnistävät perussuomalaisten toivomille äänisaalisapajille, sillä PS voi nyt kirkkain silmin sanoa: ”Mitä me sanoimmekaan”.

   Mitä minä sanoin!

   • trollolollo

    Eikö Luoma ole putinistipuolue IPUn alijohtaja


  • halla-aholainen

   Nouseeko persut ruotsidemokraattien tavalla ratkaisijan rooliin, jälleen? Hykerteleekö halla-aholaiset, kun vielä pääsivät eroon soinilaisista?

  • maaonniinkaunis

   Umpipopulismia on myös ränkyttää vuosikaupalla rasismista, sielläkin, missä sitä ei edes ole. Kun samaan aikaan maassa on tuhansia muita ongelmia ja riittäisi korjattavaa ja paapottavaa. Pahimmillaan maanista ja täydessä vihassa ja vihanlietsonnassa tehtyä pakkoajattelua.

  • Työntekorasittaa

   Minä lupaan äänestää vihreitä jos lupaavat minullekin rajattoman kela goldin.
   Olis vaan niin kiva reppureissata ilman huolen häivää.

  • madialisti

   Näyttäisi siltä, että mediakin on päässyt kahleistaan, nyt maahanmuuttoaihe saa kyytiä ja palstaa kunnolla. Mikä raja tuli ylitettyä?

  • halla-aholainen
   • rehellinensuomalainen

    Tuo ylittää monen aivan tavallisen rehdin suomalaisen hämmästyskynnyksen.


  • räkytäkyoksettaa

   Populistit, putinistit ja natsit saivat joulun. Lapsista viis kunhan saa räkyttää.

   • Kumppi

    Hyvin sanottu räkytäkyoksettaa! Kyllä ihmisten pitäisi oppia olemaan hiljaa kun lapsia raiskataan. Hiljaa olemalla lapsia autetaan.


   • räkytäkyoksettaa
    Kumppi kirjoitti:

    Hyvin sanottu räkytäkyoksettaa! Kyllä ihmisten pitäisi oppia olemaan hiljaa kun lapsia raiskataan. Hiljaa olemalla lapsia autetaan.

    Räkyttämällä ja vihakirjoituksilla ei auteta ketään, mutta kaikenmaaiman hullut saavat sisältöä elämäänsä. Niin aloittajakin.


   • pääpomo
    räkytäkyoksettaa kirjoitti:

    Räkyttämällä ja vihakirjoituksilla ei auteta ketään, mutta kaikenmaaiman hullut saavat sisältöä elämäänsä. Niin aloittajakin.

    ? ... Onko kaikki kunnossa?


   • räkytäkyoksettaa
    pääpomo kirjoitti:

    ? ... Onko kaikki kunnossa?

    Nasteva kommenttini osui ja upposi!!!


   • rohkea.kirjoitus
    räkytäkyoksettaa kirjoitti:

    Nasteva kommenttini osui ja upposi!!!

    Nasteva?
    Aloittaja kirjoitaa omalla kuvallaan ja nimellään, toisin kuin itsestään samaa väittävä karvahattugubtatrolli.


   • sielläseonkyllä

    Ja missä on ”VuortenIdiootti”

    Talousrikospalstalla helposti tunnistettavilla nikjeillään ja jutuillaan.


  • pääpomo

   Aivan kuin poliitikkojen edestä olisi vaikenemisen muuri kaadettu, nyt puhutaan vapaasti ongelmista, mitä osin myös maahanmuuttajien taholta ehkä suhteettomasti syntyy maahamme!

   • räkytäkyoksettaa

    Älä vouhkaa räkyttäjä!!!

    Maahanmuuttajiin liittyvät ongelmat ovat olleet esillä koko ajan.


   • t.ampax
    räkytäkyoksettaa kirjoitti:

    Älä vouhkaa räkyttäjä!!!

    Maahanmuuttajiin liittyvät ongelmat ovat olleet esillä koko ajan.

    Pms jyllää hehheeee.


   • ryynimakkara
    t.ampax kirjoitti:

    Pms jyllää hehheeee.

    Heikoin kansanosamme saa mielihyvää surkeaan elämäänsä ja samalla leuat alkavat automaattisesti louskuttaa.


  • ajatolla

   Oulun imaamilla on vahva viesti seksuaalirikoksista epäillyille miehille: ”Te olette leimanneet koko muslimiyhteisön”
   Imaamin mukaan koko muslimiyhteisö kärsii eikä tunne nyt oloaan turvalliseksi rikollisten vuoksi.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005967680.html

   • ryynimakkara

    Sama reaktio kuin heikoimman kansanosamme leuanlouskutus ja jeesustelu.
    Onneksi aloittajan vihakirjoitukset ovat siivottu pois.


  • Torrakka

   Radikaalia ja kornia, mutta oikea suunta?

   Miestä ajaa testosteroni ja evoluution lisääntymisvietti. Osalla miehistä seksihalujen kemiallinen myrsky ylittää muille vaaralliset rajat - ja nyt aihe on pudonnut pommina julkisuuteen - asiana, joka on aina tiedetty. Mikä lääkkeeksi, jotta edes lapset saisivat rauhassa kehittyä aikuisiksi? Radikaali ehdotus on valtiojohteinen ja tarkasti valvottu laillinen bordelli - näin saamme testosteronihuuruiset valvottuihin tiloihin - aikuisten seuraan, ja ilman pakotusta, puolin ja toisin. Tuntuu kornilta, mutta olisiko tämä muun muassa Saksan ja Ranskan malli kuitenkin se pelastus? Vähenisivätkö raiskaukset ja muut seksuaaliset rikokset? Bordelleja tulisi tasa-arvon nimissä olla myös naisasiakkaille!

  • kakstuhattaviistoista

   Se kävi ilmi täyteen vauhtiin puhjenneessa keskustelussa maahanmuuttajien tekemistä, lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Oulusta viime viikolla lopullisesti päivänvaloon nousseet karmeat tiedot seksuaalirikoksista ja niiden laajuudesta panivat vauhtia vaalikuumeessa liikkuviin puolueisiin. Perussuomalaisten vaalivoiton pelko nousi hetkessä niin suureksi, että jopa poliittisen paletin vastalaidalla olevien puolueiden edustajat alkoivat vaatia ainakin rangaistusten kiristämistä. Sitä vaalien läheisyys teettää. Nyt onkin mielenkiintoista tutkia poliitikkojen vanhoja kantoja syksyltä 2015, jolloin Suomeen rynnisti yli 30 000 maahanmuuttajaa kerralla.

   Lue lisää: Hallitus haluaa edistää kolmea lakihanketta seksuaalirikosten ehkäisemiseksi – mikä esityksissä on uutta ja mikä vanhaa?

   PUOLUEET suorastaan kilpailivat tiistaina julkisuudesta asian ympärillä. Eduskuntaryhmät pitivät harvinaisen yhteiskokouksen, jossa ne päättivät panna vauhtia ainakin kolmeen lakihankkeeseen vielä pian päättyvällä vaalikaudella: Seksuaalirikoksia koskevaa lakia kiristetään, henkilötietolakia aiotaan muuttaa ja kansalaisuuslakia sorvataan siihen suuntaan, että kaksoiskansalainen voisi menettää Suomen kansalaisuuden paitsi maapetoksen tai terrorismin, myös seksuaali- ja väkivaltarikosten perusteella. Keskustelu seksuaalirikoksista ja maahanmuutosta ei silti katoa minnekään ennen vaaleja. Lisäksi kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden, mutta maahan jäävien ”paperittomien” määrä kasvaa koko ajan, mikä tuo uusia, arvaamattomiakin ongelmia eteen.

   IS ote pääkirjoituksesta

   • räkytäkyoksettaa

    Kuten todettua - nyt on putinistien ja natsien joulu.

    NYT SAA RÄKYTTÄÄ


   • paineeurooppaan

    isisin loi Usa..
    dokumentti kertoo


   • kakkipyllylle
    räkytäkyoksettaa kirjoitti:

    Kuten todettua - nyt on putinistien ja natsien joulu.

    NYT SAA RÄKYTTÄÄ

    Vietä siis sitä jouluasi ilolla.


  • isopomo

   Miestä ajaa testosteroni ja evoluution lisääntymisvietti. Osalla miehistä seksihalujen kemiallinen myrsky ylittää muille vaaralliset rajat - ja nyt aihe on pudonnut pommina julkisuuteen - asiana, joka on aina tiedetty. Mikä lääkkeeksi, jotta edes lapset saisivat rauhassa kehittyä aikuisiksi? Radikaali ehdotus on valtiojohteinen ja tarkasti valvottu laillinen bordelli - näin saamme testosteronihuuruiset valvottuihin tiloihin - aikuisten seuraan, ja ilman pakotusta, puolin ja toisin. Tuntuu kornilta, mutta olisiko tämä muun muassa Saksan ja Ranskan malli kuitenkin se pelastus? Vähenisivätkö raiskaukset ja muut seksuaaliset rikokset? Bordelleja tulisi tasa-arvon nimissä olla myös naisasiakkaille!

   • Opamox

    Aloittaja räkyttää nimimerkin takaa asiasta, josta hän ei ymmärrä yhtään mitään.

    Väitetysti peruskoulu on täytynyt jäädä kesken kun sotketaan lisääntymisvietti ja evoluutio.


   • JappeXX
    Opamox kirjoitti:

    Aloittaja räkyttää nimimerkin takaa asiasta, josta hän ei ymmärrä yhtään mitään.

    Väitetysti peruskoulu on täytynyt jäädä kesken kun sotketaan lisääntymisvietti ja evoluutio.

    Pitää paikkaansa - Luoman facessa on täsmälleen sama kirjoitus kuin tuo kommentti, sanasta sanaan.

    Luoma halusi FB kaverikseni joku vuosi sitten ja siksi on tullut naureskelua hänen propagandalleen. Ei niitä juuri kukaan kommentoi.


  • isopomo

   Jutut mediassa ja somessa aloittaneet jo tasaantumisen - pahin kiihko laantunut.

   • Kysyy.hän

    Tämä ”isopomo” on siis TrolliLuoma


   • sikojen.lahti

    Tottakai tasaantuminen alkaa. Suomalaiset ovat sivistyneitä ja keskittyvät omiin hyviin asioihinsa, eivätkä ole kiinnostuneita noista paholaisen sikiöistä, joita näyttää päässeen irti siellä sun täällä.
    Suomalainen on luonteeltaan maailman rehellisin ja oikeudenmukaisin, muut ovat jotain kaukana niistä ominaisuuksista.


  • maleskelumaaSUOMI

   Tanska pakottaa maahanmuuttajat KÄTTELEMÄÄN JA SAARI LOMAILIJOILLE

   suomi varmaan korottaa tukia maahanmuuttajille?

   • tyhmä.narsisti

    TrolliLuomalla uusi nimimerkki?


   • trollillekin
    tyhmä.narsisti kirjoitti:

    TrolliLuomalla uusi nimimerkki?

    Itselläsi on, parahin hurskastelija. Kuvastaa itseäsi, niksuttelija.


   • hohotusta.naurua
    trollillekin kirjoitti:

    Itselläsi on, parahin hurskastelija. Kuvastaa itseäsi, niksuttelija.

    Aloittajan käyttämä nimimerkki Isopomo viittaa illuusioelämään isona pomona vaikka hänen kerrotaan olleen ilman työtä vuosikymmeniä. = tyhmää narsismia


   • loiselukka
    trollillekin kirjoitti:

    Itselläsi on, parahin hurskastelija. Kuvastaa itseäsi, niksuttelija.

    maleskelumaaSUOMI -nimimerkki sopii Luomalle - 20 v ilman palkkatyötä.


   • hankkis.elämän
    loiselukka kirjoitti:

    maleskelumaaSUOMI -nimimerkki sopii Luomalle - 20 v ilman palkkatyötä.

    Ilmankos sillä on aikaa kirjoitella paskakirjoituksiaan.


  • Totuuksia
   • pelkkää.paskaa

    Täyttä paskaa. Turhaan katsoin.


  • varma.ääniharava
  • ent.asiakas

   Näin kun pakoloinen kävi prismassa...itse en enää käy siellä.äänestän jaloillani.

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   71
   5417
  2. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   78
   1425
  3. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   54
   1324
  4. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1171
  5. Miksei paketit kulje viikonloppuisin??

   Minä maksaisin lisää lähetyskustannuksista, jos pakettiposti kulkisi myös LA-SU ,,,,mutta kun perjantai-iltana kaikki ai
   Maailman menoa
   53
   753
  6. Martinan perhelomat.

   Siinäpä se oli,Martinan loma tyttöjen kanssa.Kokonaista kaksi päivää ja yksi yö ilmaiseksi saadussa lomapaikassa Tackork
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   747
  7. Mikä saa pettämään

   Itse en keksi mitään syytä vaikka oikein mietin niin en keksi syytä ja jos toista ei enään rakasta tai joka asiasta aina
   Sinkut
   165
   703
  8. Niin sitä vaan

   Että mulle ois oikeasti aivan sama miltä näytät. Se oli se yhteenkuuluvuuden ja tuttuuden tunne joka tuli heti sinusta,
   Ikävä
   39
   680
  9. Oot yksi niistä harvoista ihmisistä

   joka saa mut tuntemaan että olen hyvä ja riittävä juuri tällaisena ku oon ❤️ Oot ihana, rakas ja tärkeä 🌈🤗
   Ikävä
   27
   665
  10. Ilkka - Pohjalainen tänään

   Olli Sahinmäen loistava kirjoitus. Täyttä asiaa.
   Ähtäri
   32
   608
  Aihe