Pedonmerkki ja nälkäkuolema?

seelaseelaseela

Monen mielestä lopun ajat ovat pian tulossa ja pedon merkkiähän ei kukaan uskovainen voi ottaa jos mielii pelastua...Raamatussa sanotaan että "kukaan ei voi ostaa eikä myydä" ilman sitä joten miten olette ajatelleet järjestää ruokahuoltonne lopunaikoina? Jos rahalla ei voi ostaa ruokaa niin kai se pitää kasvattaa itse, metsästää tai kuolla nälkään? Eräs ystäväni on vahvasti uskossa mutta ei ole ajatellut käytännön kysymksiä ollenkaan että miten hankkia ruokaa lopun aikoina ilman pedon merkkiä???

43

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VainYksinJeesus

      Muistatteko, miten erämaassa Israelin kansa sai mannaa taivaasta, ja ruoka ei loppunut, vaan sitä riitti jokaiselle päivälle?
      Epäilettekö, että sama Jumala, joka teki ihmeitä silloin, ei nyt pystyisi ruokkimaan omiaan, kun tulee aika, että ei ruokaa saa mistään ostettua?
      Minä uskon että Jumala pitää huolen, jokaisesta joka Häneen turvautuu.

      • kaikki.eivät.ole.tyhmiä

        Se on omituista, että tätä mannaa ei ole sen koommin nähty.
        Olisi jumalalla varmasti ollut tarvetta mannalle, mutta taitaa olla uskovaisten
        keksimä juttu, tämä manna.


      • kysynpävaa
        kaikki.eivät.ole.tyhmiä kirjoitti:

        Se on omituista, että tätä mannaa ei ole sen koommin nähty.
        Olisi jumalalla varmasti ollut tarvetta mannalle, mutta taitaa olla uskovaisten
        keksimä juttu, tämä manna.

        Jonkinlaista mannaa tuli aikoinaan EteläAfrikassa kun oli ollut katovuosi. Katson jos löydän sen artikelin jostain olen laittanut sen talteen.


      • eliölajejakadonnu
        kaikki.eivät.ole.tyhmiä kirjoitti:

        Se on omituista, että tätä mannaa ei ole sen koommin nähty.
        Olisi jumalalla varmasti ollut tarvetta mannalle, mutta taitaa olla uskovaisten
        keksimä juttu, tämä manna.

        siitä sun halajamastasi mannasta vaan, että hyvin monet eläinlajit heinäsirrkoineen ovat kadonneet jonnekkin maapallolta, ja nyt niitä näkyy jopizzapaikkojen valintalistoilla, yäk!


    • captah

      Hyvä kysymys, itsekin paljon miettinyt tuota...Survivalismi voisi olla yksi vaihtoehto että kerää etukäteen säilykkeitä, vettä jne pahan ajan varalle, vaikka vuosien varastot niin selviää varmasti helpommalla kun aika koittaa

      • 777Hyttynen

        Pitää vaan osata ostaa säilykkeet oikeaan aikaan. Jos pääsee ylöstempaukseen ja jos ylöstempaus tapahtuu ennen pedonmerkintää niin silloin on oltava 3,5v eväät piilossa.Tai 7 vuotta maksimissaan jos ylöstempaus tapahtuu kuten Leo Meller opettaa.

        Itse en ota pedonmerkkiä. Pedonmerkistä kieltäytyvät murhataan ja miekalla. Tämä viittaa islamin nousevan valtaan.islam odottaa jeesusta myös mutta murhaavaa jeesusta , joka ei ole Raamatun Jeesus, oikea Jumala kolmiyhteisessäkolmipersoonaisessa yksi Jumalassa.

        Kuten mies on 1 ja 1 on nainen.Avioliiton pkautta he ovat 1 liha, perhe, ydin, perhe. He toimivat yhdessä, mutta ovat 2 persoonaa yhdessä liitossa.He ovat yhteenliitetyt.


      • 777hyttynen

        Ihminen selviää yli viikon vedettäkin. Perusterve ainakin.Itsellä kokemus 3vrk ilman ruokaa ja juomaa.

        Eli paastoilla saa säilykkeet säilymään kauemmin ja vesivarastot. Sadevesi ja lumi tulee hyödyntää juomavedeksi.

        Nämä tuli mieleen vielä! Pedonmerkin ottanut joutuu Helvettiin. Siinä ei ole sen ottamiseen jälkeenpäin anteeksisaamista. Kyse pedonmerkin otossa on ikuisuus Helvetissä kun ottaa ja ikuisuus Uudessa Maassa, josta kerrotaan Raamatun viimeisessä tai toiseksi viimeisessä jakeessa.Raamattu on ainoa lähde, joka todistetusti on profetoinut 80pros oikein kaikista profetioista historiassa. Jäljellä on vielä n.viidesosa toteutumatta.

        Pian toteutunee psalmin 83 sota kun
        Iranin
        johdolla sota alkaa Israelia vastaan. Raamatun mukaan Israel voittaa sen sodan.


    • Salomo

      Miksi murehtia ja alkaa poteroa kaivamaan se ruokavaliosta kasaamaan? Kaikki uskovat kuulemma karkaavat salaa taivaaseen ennen uskossa nukkuvia uskovia sekä ennen antikristuksen ilmaantumista ja vainoja....
      Jeesus kyllä sanoi että hän pitää meistä huolta ja on meidän kanssamme maailman loppuun asti, myös ahdistuksen aikana.

    • Petovallan kysymyksessä on kyse 2-3 maailmanvallan yhteisestä toiminnasta.
      Yleismaailmallisesta Jeesuksen Kristuksen ja synnin opettavan moraalilain arvovallan ja kunnian korvaamisesta jollakin muulla arvolla.
      Ilmestyskirjan 13 luvun petovallat tekevät jo vuosituhansia jatkunutta työtä Kristuksen ja Jumalan lain arvovallan syrjäyttämiseksi.

      Ilm 13:17; on johdettu tori- ja orjakaupasta. Raamattu käyttää ostamisesta vertauskuvallista tarkoitusta;
      "Ostaa ja myydä" merkitsee vertauskuvallisesti Jeesuksen arvovallan murentumista omantunnon asioissa kun maailman arvot johtavat poispäin Kristuksen pyhyyden ja rakkauden kauniista arvoista.
      "Ostaa ja myydä" on vertauskuvallinen ilmaisu ja tarkoittaa omantunnon asioiden ottamista käytäntöön maailmanvaltojen arvoina -omantunnon asioita rahatta ja hinnatta.
      Kyse ei ole kaupankäynnistä kirjaimellisesti suoritteen ja vastikkeen merkityksestä. "Ostaminen ja myyminen" on siis hengellistä tai uskonnollista "kaupankäyntiä," -ei maallista.
      Kun ostaa Jeesukselta ei ole välikäsiä; Ilm 3:18, vai ostaako "Babylonin kauppiailta;" Ilm 18:23.
      Raamatun alkukielen sana Ilm 13:17 "ostaa" on torikaupanteosta ja orjakaupasta alkuisin, mutta verbillä on paljon symbolista merkitystä Raamatussa. Esim. mies joka "osti pellon;" Matt 13:44-46, Neitsyet jotka ostivat "öljyä;" Matt 25:9-10, "tulessa puhdistettua kultaa;" Ilm 13:18, Kristukseen uskovat on "ostettu," "ostettu vapaaksi." Symbolinen vertauskuvallinen merkitys "ostaa" verbillä on useissa Raamatun vertauskuvissa.


      > Ilm 13:17; alku-kreikankielen "poiei" on suomennettu virheellisesti; "pakottaa," poiein merkitys asiayhteydessä on; "tekee," eli aiheuttaa, saa aikaan jotakin.
      Huvila- auto- talokauppoja siis tehdään aina, ja marketeissa shoppaillaan aina.

      "Ostaminen ja myyminen" Raamatun vertauskuvana;
      Sananl. 23:23
      OSTA totuutta älä MYY OSTA viisautta kuria ja ymmärrystä.

      Jes 55:1
      Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, OSTAKAA ja syökää; tulkaa, OSTAKAA ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.

      Naah 3
      4 Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka MYI kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa.

      Hes 28
      14 Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal'olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä.
      15 Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys.
      16 Suuressa KAUPANKÄYNNISSÄSI tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä.

      Matt.25
      9 Mutta ymmärtäväiset (neitsyet) vastasivat ja sanoivat: 'EMME VOI, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin MYYJÄIN luo OSTAMAAN itsellenne.'
      10 Mutta heidän lähdettyään OSTAMAAN ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

      Room 7:14
      Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, MYYTY synnin alaisuuteen.

      1 Kor 7:23
      Te olette kalliisti OSTETUT; älkää olko IHMISTEN orjia.

      2 Piet 2:1
      Mutta myös VALHEPROFEETTOJA oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, KIELTÄVÄTPÄ HERRANKIN, joka on heidät OSTANUT, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

      Ilm 5:9
      ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet ARVOLLINEN ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI OSTANUT Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista

      Ilm 14:3,4
      Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat OSTETUT maasta.
      Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään NAISTEN kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka SEURAAVAT KARITSAA, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat OSTETUT ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,

      Ilm 13: 15-17
      "Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
      Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      ETTEI KUKAAN MUU VOISI OSTAA EIKÄ MYYDÄ kuin se, jossa on MERKKI: PEDON NIMI tai sen nimen luku.

      Ilm 18
      23 ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä SINUN KAUPPIAASI olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat

      Ilm 3
      14 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
      18 Minä neuvon sinua OSTAMAAN MINULTA (JEESUS) kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit jne…..

      • Lisäys;

        Raamatun pelastusopin ja historian on aina ollut kyse;
        1. Jeesuksen Kristuksen arvovallasta (Apt 4:12, Room 10:12-13, Ilm 1:7, 1 Piet 5:4)
        2. Jumalan pyhän moraalisiveyslain ns. 10-käskyn lain arvovallasta (5 Moos 5:1-22, Mal 3:19-24)
        3. Jumalan omaksi erottumisesta (Hebr 12:14, Ilm 18:4, Joh 17:15)
        -Jumala erottaa maailmasta ja maailman vaikuttimista ja valloista. (1 Joh 2:15-17, Room 12:1-3)

        ”Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen.” (Ilm 14:12)


        Tällä kaikella on vuosituhansien perinteet jo olemassa.
        Tämä sama jatkuu edelleen.

        Tuosta selviää ne pyhät arvot pääpiirteittäin joita maailmanvallat ovat aina nakertaneet -ja tietysti päinvastaisiakin maailmavaltoja on.


    • Jaaha. Siinä yksi joka aikoo ottaa sirun.

      • Kristikunta on petospekulaatioissaan saanut jostakin tuon mikrosirun, -mutta Raamattuun se ei perustu.

        Lue mitä kirjoitin alkukielen kääntämisestä.

        "Ostaa ja myydä" on Raamatun vertauskuvallinen ilmaisu jolla ei ole mitään tekemistä vastike-suorite- euro-dollari- kaupankäynnistä. Ei millään muullakaan valuutalla.

        "Pakottaa" -Tässä ei ole kyse pakottamisesta, vaan paremminkin "saa aikaan, aiheuttaa," .

        >> Tuo "kaupankäynti" "babylonin kauppiaiden kanssa" -jossa ihmisten omantunnon asiat muuttuvat vähitellen pois kaikesta pyhistä arvoista, ja Raamatun evankeliumin Jeesus uskon kantavista arvoista.


        Näin väitän. Minä väitän näin. Jag.

        Olen nuo alkukielen sanat itse tutkinut sanakirjoistani, mutta en ole alkukielen tuntija, enkä teologisen tiedekunnan kanssa ollut tekemisissä.


      • Taivastoivo

        Niin, pelastus tulee Kristuksen kautta, hänessä pysyen, niin kuin oksa viinipuussa. Jeesus sanoi: "Jos pidätte minun käskyni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan."(Joh. 15:10). Taivas on oleva täynnä syntejään katuneita, parannuksen tehneitä ihmisiä, jotka ovat pesseet vaatteensa Jeesuksen kalliissa sovintoveressä. Uskovat kunnioittavat 10 käskyä, eivätkä halua niitä rikkoa. Synnin tekeminen tekee juovan, joka erottaa ihmisen Jumalasta. Kun vielä hetken on armon aika, (Jeesus on kaikkein pyhimmässä ja toimii välittäjänämme, jotta saamme syntimme anteeksi), on aika tehdä parannus.
        Babylon on kaikkien väärien uskontojen sekoitus. Yhteistä näille uskonnoille on itse itsensä pelastaminen, ja siihenhän ei kukaan pysty. Yksin Jeesus voi auttaa. Mitä tulee petovaltoihin, niin Danielin kirja ja Ilmestyskirja puhuu näistä valloista, jotka ovat olleet Jumalan kansan vihollisia aina Egyptistä lähtien. Ne ovat olleet hyvin konkreettisia maailmanvaltoja, eivät siis pelkästään uskonnollisia. Ilmestyskirjan pedot ovat uskonnollisia ja poliittisia valtoja. Ja pedon merkki on vastakohta Jumalan merkille.(2.Moos. 31:15-17) Osto- ja myyntikielto voi siis olla hyvin konkreettinen.


    • salomo

      Niin, millainen arvausmerkki pedonmerkistä olisi jaossa tänään tällä palstalla? Tuntuu olevan vieläkin se lopunaikojen ymmärryksen sinetti edelleenkin kaikilla yhä avaamatta...

    • Kohta tulee joku saakelin adventisti kiljumaan että "sunnuntai" "sunnuntai"
      😂😂

      • en.kuuule

        Miten se sitten kiljuu näin kirjoitettuna, vai kuuletko sinä sen kiljunnan jollain?


    • Eikiitosjeesus

      Pedon merkki on usein risti.
      Papistosta kun on paljastunut lukuisia pedoja.

      • pis.te

        tiiä häntä, mutta peonmerkki on mikrosiru.


      • Eikiitosjeesus
        pis.te kirjoitti:

        tiiä häntä, mutta peonmerkki on mikrosiru.

        Hassu. Säikytkö useinkin keksmiäsi juttuja.


    • Jeesus_tulee_pian

      Jeesus tulee noutamaan omansa pois ennen seitsemän vuoden vaivanaikaa. Hän saattaa tulla jo tänään!

      Ylöstempauksesta puhutaan näissä kohdissa:
      Joh 14: 1-3
      1 Kor 15:1-53
      1 Tess 4:13-18
      Room 8-19
      1 Kor 1:7-8 ja 16:22
      Fil 3:20-21
      Kol 3:4
      1 Tess 1:10, 2:19, 5:9, 5:23
      2 Tess 2:1 (3)
      1 Tim 6:14
      2 Tim 4:1
      Titus 2:13
      Hab 9:28
      James 5:7-9
      1 Piet 1:7-13
      1 Joh 2:28-3:2
      Juda 21
      Ilm 2:25 ja 3:10

      • Erimieltä

        Matt.24
        29 Mutta kohta niiden päivien AHDISTUKSEN JÄLKEEN aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.

        30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.


      • Eikiitosjeesus

        Suattaapa tuo ruoja tulla vuan suattaapi tuo olla tulematahjii. Eihän tua oo ilenä nuammoosa näyttee


      • Taivastoivo

        1. Kor. 15:22-23 "Sillä niin kuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa, jokainen vuorollaan, esikoisena Kristus ja sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan".
        1.Tess.4:15-17 "Tämän me sanomme teille Herran sanana: Me, jotka olemme elossa ja jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi poisnukkuneiden edelle, sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin. Sitten meidät, jotka olemme elossa ja olemme vielä täällä, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin, ja niin saamme aina olla Herran kanssa.
        Matt. 24:30 "Silloin taivaalla näkyy Ihmisen Pojan merkki ja kaikki maan sukukunnat vaikeroivat, kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan."
        Luuk. 17:28-30 "Käy samoin kuin kävi Lootin päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, ostivat ja myivät, istuttivat ja rakensivat. Mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, taivaasta satoi tulta ja tulikiveä, ja se tuhosi heidät kaikki. Samoin käy sinä päivänä, jolloin Ihmisen Poika ilmestyy."

        Raamatun sanoista ei käy ilmi sitä, että uskovat pääsisivät lopun vaikeuksia karkuun, vaan Ilm.14:12 " Tässä on tarpeen pyhien kestävyys, niiden jotka pitävät Jumalan käskyt ja uskon Jeesukseen."


    • Uskovat ovat siinä ahdistuksen ajassa ,joka valtaa koko maanpiirin se on aivan selvästi raamattuun kirjoitettu sekä antikristus saatanan täydellä voimalla saa maksujärjestelmän käyttöönsä eli sen oman järjestelmän ....mikä tuo merkki on ?? aika näyttää ,mutta kuka sen järjestelmän mukaan menee uskovistakin saa maistaa sen saman ,mikä muillekkin tulee,jotka kumartaa petoa ja ottaa merkin käteen tai otsaansa .Se täytyy ymmärtää ,että tuo pieni hetki on saatanan ennekuin Jeesus ilmestyy ja hakee omansa .

    • ennustelut

      Raamatun ennusmerkit viimeisestä vihan ajasta. Ruoka olisi niin kallista, että siihen kuluu kaikki rahat.
      Vanhassa testamentissa on kertomus leskivaimosta, joka sai öljyn riittämään, myynnistä saaduilla rahoilla hän selvisi yli vaikean ajan.
      Uskon kuluvan vielä pitkä aika tuohon viimeiseen vihan aikaan.

    • siskonen

      Enkelien suojelus ahdistuksen aikana.
      Minä näin Jumalan omien jättävän kaupungit ja kylät ja liittyvän yhteen asuen mitä yksinäisimmillä seuduilla. Kun tulee aika ettei saa ostaa eikä myydä, enkelit pitävät huolen heidän leivästään ja vedestään, jumalattomien kärsiessä nälkää ja janoa.

    • Salomo

      Aamen siskoseni. Herra on luvannut pitää lampaistaan huolta myös ahdistuksen aikana, maailman loppuun asti. Ei hätää.

    • Salomo

      HERRA pitää huolta, enkelit ovat vain sanansaattaja.

    • Änyel

      Kysymykseesi vastaus riippuu mihin itse luotat!? "Taivaan Manna!" . SAATANA!!!! Syökää!!! JUOKAA!! Jokainen teistä on "minä"minä"! Älkää tulko huutamaan minulle. Kun itsekkin vielä etsin!! SAATANA!!!? Voin kertoa että ainut pelastus on luottaa !!!

    • Änyel

      Kyllä! Pedon merkki ja nälkä kuolema.

    • Ilmestyskirja viittaa myös lopunhetkessä ..kellä mikäkin osa ,mutta ajattelen sen pimeän hetken olevan konkreettinen eikä ole helppoa silloin oli ruokaa tai ei ,mutta uskon ,että uskovilla on ruokaa ja Herra järjestää jo nyt asioita ,että ne pienet srkt ovat eläviä silloinkin kun pimeys on ulkona .
      Aika ja tuo hetki on vaikea ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty jne jne .

      • Anonyymi

        Raamatussa lukee myös että tulee yö jolloin kukaan ei voi työtä tehdä.

        Lisäksi leipä tulee maksamaan työmiehen yhden päivän palkan.

        Tämä kertoo ruoanhinnan radikaalista noususta.

        Olen sitä mieltä että Joosefin tarina Raamatussa on lopun ajassa eläville opetukseksi tarkoitettu. Joosef tiesi tulevan nälänhädän 7 vuodeksi, lopun aika kestää 7 vuotta ja siihen tulee kanssa nälänhätää niille jotka eivät varaudu siihen kuten Joosef.

        Näen että me kristityt olemme Joosefeja ja me tiedämme mitä on tulossa. Me näemme kaupoissa kuinka on tullut itsepalvelukassoja, kuinka käteisen käyttö vähenee, vainot lisääntyvät, kaikki mitä Raamattuun on kirjoitettu tapahtuu mikä on aikaamme kuuluvaa. Mielestäni on järjenkäytönvastaista olla varautumatta nälänhätään.

        Jos haluat rauhaa niin valmistaudu sotaan. Kellä mahdollisuus on niin hänenä ostaisin ruokaa varastoon tai kahteen ja jos ei itselleen niin kristitylle tyttärelleen tai pojalleen , sillä he eivät ota oikeaan käteensä tai otsaansa mikrosirua.

        Jos uskoo pretribulaatioon ja että mannaa sataa kristityille taivaasta niin voi kysyä : Missä siitä on Raamatussa lupaus?


    • kauanhellari

      Jos olette facebookissa on olemassa ryhmä Varautujat. On ihmisiä jotka varautuvat äkilliseen poikkeustilaan, ja yksi sellainen voi olla vaikka yleismaailmallinen mikrosiru. Ilm. 14: luku.

    • Anonyymi

      Antikristus ilmestyy lähivuosina ja pedon merkki samalla ja ainoa keino siitä tosiaan selvitä on askeettinen elämäntyyli ja Raamatussa vaimo pakeni erämaahan, jossa Jumala elätti häntä tämä ajan yli. Metsään pakeneminen on vaihotehto ellei satu omistamaan jotain omaa mökkiä, minne voi mennä.

      Antikristus tulee luultavasti säätämään, että ne jotka häntä ei kumarra, tapetaan ja siksi on myös vaihtoehto, että paossa ollessaan on kuoltava nälkään. Ellei Jumala sitten pidä valittua jotenkin hengissä, joka on myös tosiaan mahdollista.

      Siunausta ja voimia lopun aikoihin ja kannattaa itse laatia joku suunnitelma, miten selviää.

      t. profeetta

    • Raamatun tapahtumat ovat tavallisen usein lokaaja, eli alueellisia, -ei globaaleja.
      Tietenkin on koko planeettaa ja kosmosta koskevia asioita.
      Erilaisia ilmiöitä esiintyy siis tavallisesti paikallisesti alueittain.

      Ilm 13:17; on johdettu tori- ja orjakaupasta. Raamattu käyttää ostamisesta vertauskuvallista tarkoitusta;
      "Ostaa ja myydä" merkitsee vertauskuvallisesti Jeesuksen arvovallan murentumista omantunnon asioissa kun maailman arvot johtavat poispäin Kristuksen pyhyyden ja rakkauden kauniista arvoista.
      "Ostaa ja myydä" on vertauskuvallinen ilmaisu ja tarkoittaa omantunnon asioiden ottamista käytäntöön maailmanvaltojen arvoina -omantunnon asioita rahatta ja hinnatta.
      Kyse ei ole kaupankäynnistä kirjaimellisesti suoritteen ja vastikkeen merkityksestä. "Ostaminen ja myyminen" on siis hengellistä tai uskonnollista "kaupankäyntiä," -ei maallista.
      Kun ostaa Jeesukselta ei ole välikäsiä; Ilm 3:18, vai ostaako "Babylonin kauppiailta;" Ilm 18:23.
      Raamatun alkukielen sana Ilm 13:17 "ostaa" on torikaupanteosta ja orjakaupasta alkuisin, mutta verbillä on paljon symbolista merkitystä Raamatussa. Esim. mies joka "osti pellon;" Matt 13:44-46, Neitsyet jotka ostivat "öljyä;" Matt 25:9-10, "tulessa puhdistettua kultaa;" Ilm 13:18, Kristukseen uskovat on "ostettu," "ostettu vapaaksi." Symbolinen vertauskuvallinen merkitys "ostaa" verbillä on useissa Raamatun vertauskuvissa.
      Ilm 13:17; alku-kreikankielen "poiei" on suomennettu virheellisesti; "pakottaa," poiein merkitys asiayhteydessä on; "tekee," eli aiheuttaa, saa aikaan jotakin.

      "Ostaminen ja myyminen" Raamatun vertauskuvana;
      Sananl. 23:23
      OSTA totuutta, älä MYY, OSTA viisautta, kuria ja ymmärrystä.

      Jes. 55:1
      Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, OSTAKAA ja syökää; tulkaa, OSTAKAA ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.

      Naah.3
      4 Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka MYI kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa.

      Hes.28
      14 Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal'olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä.
      15 Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys.
      16 Suuressa KAUPANKÄYNNISSÄSI tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä.

      Matt.25
      9 Mutta ymmärtäväiset (neitsyet) vastasivat ja sanoivat: 'EMME VOI, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin MYYJÄIN luo OSTAMAAN itsellenne.'
      10 Mutta heidän lähdettyään OSTAMAAN ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

      Room. 7:14
      Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, MYYTY synnin alaisuuteen.

      1. Kor. 7:23
      Te olette kalliisti OSTETUT; älkää olko IHMISTEN orjia.

      2. Piet. 2:1
      Mutta myös VALHEPROFEETTOJA oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, KIELTÄVÄTPÄ HERRANKIN, joka on heidät OSTANUT, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

      Ilm. 5:9
      ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet ARVOLLINEN ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI OSTANUT Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista

      Ilm. 14:3,4
      Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat OSTETUT maasta.
      Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään NAISTEN kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka SEURAAVAT KARITSAA, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat OSTETUT ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,

      Ilm.13: 15-17
      "Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
      Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      ETTEI KUKAAN MUU VOISI OSTAA EIKÄ MYYDÄ kuin se, jossa on MERKKI: PEDON NIMI tai sen nimen luku.

      Ilm.18
      23 ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä SINUN KAUPPIAASI olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat

      Ilm.3
      14 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
      18 Minä neuvon sinua OSTAMAAN MINULTA (=JEESUS) kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja SILMÄVOIDETTA (=Pyhä Henki) voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pedon merkin ottaneet voivat taloudellisesti hyvin jonkin aikaa samaan tapaan kuin aikaisemminkin. Minä olen jo kauan sitten tiennyt tilanteen kehittyvän tähän suuntaan että käteisen käyttö vähenee kunnes siitä luovutaan kokonaan. Ilman käteistä pedon merkki menettäisi sen merkityksen miksi pedon merkki tulee eli se mahdollistaa kaupankäynnin, ostamisen ja myymisen. Ruokakaupasta ei saa ostettua Helsingissä ruokaa ilman pedon merkkiä. Jonakin päivänä Helsingistä löytyy se ensimmäinen Prisma, jossa asiakas ei saa ostettua ilman pedon merkkiä, joka on oikeassa kädessä tai otsassa.

      Sitä ennen tällaisia kauppoja on Tukholmassa useita joissa ei voi ostaa ilman mikrosirua eli pedon merkkiä. Pedon merkin ottaneisiin tulee pahoja paiseita jossakin vaiheessa luultavin syy on siinä että mikrosirusta valuu jotakin mikrosirun sisältämää ainetta saatanalle itsensä merkinneeseen.

      Paikoin tulee nälänhätää......paikoin ei tule nälänhätää.....Olen miettinyt kuinka toimia. Juostako karkuun ja elää metsässä vai valitako kuolema. Mulla alkaa olla ikää sen verran jo että valitsen nopean lipun Jeesuksen luokse. Nuorempana se voisi toimia seikkailusta lähteä maailmaa pakoon vaikka Amazonin sademetsiin, jotka ulottuvat 8 eri valtion alueelle. Sieltä ei yhtä tai useampaakaan ihmistä helposti löydä nykyisellä satelliittiteknologiallakaan. Siellä yhä elää tavoittamattomia heimoja , jotka elävät sademetsästä ruokansa ja juomansa saaden.

      Nämä elämisen taidot on hyvä oppia ajoissa jos aikoo jättää pedon merkin väliin. Aluksi pedon merkki on ihmisille vapaaehtoinen. Pian sen jälkeen pakollinen. Siihen säädetään laki että se on otettava. Yllättyisin jos niin ei tapahdu.

      Ihmisten kirjoitusten sensurointi on osa tätä prosessia.

      Apu tulee Jeesukselta mutta tarkkaa päivämäärää kukaan ei tiedä milloin ylösotto tapahtuu mutta se tapahtuu jossain vaiheessa niille, jotka ovat valittuja sen merkityksen mukaan kuten Raamattu ilmoittaa.

      Raamatun ennustuksista suurin osa on jo toteutunut ja loput toteutumattomat ovat aikasidonnaisesti vielä odottamassa toteutumistaan kuten Damaskoksen tuho ja psalmissa 83 kuvattu sota.

      Älä ota oikeaan käteesi tai otsaasi mikrosirua vaikka kuinka painostetaan. Älä anna siihen lupaasi. Jos ilman lupaasi se sinuun laitetaan niin olet siihen pedon merkintään syytön.

      • Anonyymi

        Audiopankki. com Sieltä voi lukea lisää Mikä on pedon merkki ja mitenkä sen voi vältää.


    • Anonyymi

      Jeesus tulee hakemaan omansa pois hyvinkin pian, ehkä jo tänään. Kristityn ei tarvitse varastoida ruokaa, vettä eikä aseita, jos nyt ei tänne jäävien hyväksi; ehkä siten voi auttaa jotain toistakin karttamaan pedon merkkiä ja selviytymään vaivan ajan loppuun asti.

      Seitsemän vaivan vuotta ovat Jaakobin (Israelin) ahdistuksen aika. Juutalaiset ottavat ensin antikristuksen vastaan luullen häntä messiaakseen. Kolmen ja puolen vuoden kuluttua tuo mies kuolee ja nousee kuolleista, nyt ilmeisesti paholainen sisällään. Juutalaiset tajuavat tilanteen ja pakenevat erämaahan, missä Jumala pitää heistä huolta viimeiset kolme ja puoli vuotta.

      Olisi ristiriita, jos kristityt jäisivät vaivan aikaan. Jeesukseen uskovahan ei voi menettää pelastustaan, sen on Jumala luvannut. Pedon merkin ottaja taas ei voi pelastua. Mitä siis tapahtuisi kristitylle, joka ottaisi merkin? Dilemma! Ei, me pääsemme pois täältä. Lohduttakaamme sillä toisiamme. Ei ole niin, että Jeesus kurittaisi morsiantaan sodilla, paiseilla, nälänhädällä, veden muuttumisella vereksi, kaiken ruohon kuolemisella jne ja sitten lopussa tempaisisi heidät ylös, syötäisiin nopea hääpikalounas ja eikun takaisin maan päälle ratsujen selässä perustamaan tuhatvuotista valtakuntaa. Ei kuulosta rakastavan Jumalan tavalta toimia, eikä edes millään tavalla mahdolliselta.

    • Anonyymi

      Ilmestyskirja osoittaa, kuinka meidän on oltava hengellisesti valppaina. Odotettavissa on suuri petos-pahin, mitä maailma on koskaan nähnyt. Lopun aikana on erityisen vaikea erottaa totuus valheesta. Ilmestyskirja vetoaa meitä turvaamaan Jumalan sanaan ja etsimään siitä ymmärrystä.

    • Anonyymi

      Melko harva maa jättää heitteille sekä lapset, että ikääntyneet. Eikä sellaiset maat ole kamalan kaukanakaan.
      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/yhä-useampi-suomalainen-kuolee-kotisaattohoidossa-–-ylilääkäri-haluaisi-läheiselle-palkallista-vapaata-saattohoitoa-varten-erittäin-moni-sen-tekisi/ar-AAE0yD1?li=BBr5KbI

    • Anonyymi

      Lopun ajat alkaa olla täällä. Pedon merkki on ehdottomasti tämä kaikkien rakastama korona rokote. Ilman sitä, ei sinulla pian ole mahdollisuutta tehdä töitä, joten et voi mitään ostaa. Tästä pitää huolen koronapassi. Pedon merkin sanotaan vaikuttavan myös ajatteluun. Tätähän rokotteesta on ihmetelty, että miksi se sisältää tekoäly pohjan sekä nanoteknologiaa. Merkki otetaan käteen tai otsaan. Käteen kun se on laitettu, sieltä tämä teknologia kulkeutuu aivoihin ja näin ollen otsaan. Uskon sen vaikuttavan nimenomaan ajatuksiin. Teimme magneettitestin äitini ja tätini kanssa. Äitini, joka otti rokotteen sinä päivänä, magneetti jäi rokote kohtaan kiinni selvästi. Tätini, jonka rokotteesta oli pidempi aika, magneetti jäi kiinni otsaan. Ei tarvitse olla hullu foliohattu, jotta ymmärtää tämän yhteyden. Lisäksi pelkään, että tällä rokotteella halutaan vaikuttaa syntyvyyteen. Monilla naisilla ja jopa siskolleni on ilmaantunut selviä häiriöitä kuukautisissa. Ajatteluun en tiedä vielä yhteyttä muuta kuin sen, että todella moni useasti rokotettu on tuntunut menettäneen oman empatiakykynsä, inhimillisyytensä, uskonsa sekä kyvyn ajatella loogisesti ja laatikon ulkopuolelta. Tämä NS. Epidemia on vasta alkua. Lähiaikoina tulee tapahtumaan jotain vielä suurempaa. Varautukaa, pysykää terveenä ja turvassa sekä rakastakaa lähimmäisiänne. Vaikeat ajat ovat edessä ja meiltä viedään pian loppukin ihmisarvo ja oikeus. Pysykää vahvoina.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe