Järjetön ilmastovouhotus

järkikäteen

Kyllä on tyhmiä nämä ilmastovouhottajat. Säästetään sähkössä, suositaan sähköautoja, maksetaan 10 euroa ylimääräistä lentoveroa, jotta saadaan edelleen saastuttaa lentämällä Thaimaahan, pidetään suuri määrä saastuttavia koiria, asutaan ylilämpimissä asunnoissa, mutta lasketaankin lämpötilaa 1 aste ja ilmasto pelastuu. Täyttä vihreätä hulluutta.

Kauniita ajatuksia, mutta tuommoisilla teoilla ei ole mitään merkitystä maailman ilmaston kannalta. Kiina tuottaa maapallon hiilidioksipäästöistä 26%. Kiinan päästöt lisääntyvät joka vuosi kaksi kertaa niin paljon, kuin kaikki Suomen päästöt ovat yhteensä. Kiinassa on rakenteila nyt 368 hiilivoimalaa ja 803 on suunnitteilla. Saksan sähköautoilijat ajaa hiilivoimalla tuotetulla sähköllä. Siis on aivan sama mitä me suomalaiset teemme, sillä ei ole ilmaston kehitykseen mitään vaikutusta.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaikenViisaudenAlku

      Olet niin oikeassa, että pahalta tuntuu.

      Kuinkahan pitkään menee, ennen kuin päättäjät tunnustavat tosiasiat?

      • Yksi.itsekäs

        Päättäjät, varsinkin vihreät eivät tosiasioita tunnusta. Heiltä loppuisi istuntovapaiden tuomat lomamatkat kaukoitään. Nähtiinhän tuo syksylläkin kun molemmat puheenjohtaehdokkaat olivat kaukana lentomatkojen päässä.


    • viherdille

      No mieti milloin viimeksi ovat niin tehneet?

      Niin pitkään.

    • Uudettuule

      Lisäksi maailman keskilämpötila on ollut laskussa pari vuotta. Pohjoisnavan jääalue on suurimmillaan ajankohtaan nähden bnyt kymmeneen vuoteen. Etelänavalle on nyt kesä, niin tietysti se sulaa, mutta vjään laajuus on suurempi vuosiin ajankohtaan nähden. Nyt pitäisi alkaa valmistumaan ilmaston kylmenemässä seuraavan 7-8 vuoden aikana, Ilmaston kylmenemiden syyt ovat suurimmaksi osaksi ihmisestä riippumattomia. Kysymys on liberaaliglobalismin suunnitelmista.

    • yxnaapuri

      Jollaki lailla surullista ja samalla huvittavaa on seurata tätä muka oikeesti vihreitten touhua. Ei nämä meidän omat vihreetkään saarnaamaansa asiaan oikeesti usko tai ei ainakaan toimi oppiensa mukaan... Naapurissa omakotitalossa asuu oikein mukava vihree perhe. Vaimo on jopa kaupunginvaltuuston vihree jäsen. Perhe kehuu elävänsä vihreitten oppien mukaan ja he siitä mielellään puhuvat. Jätteet lajitellaan ja kierrätystä harjotetaan. Kirpputoreilta ostetaan osa vaatteista ja tavaroista. Punaisen lihan syönti on lähes lopetettu ja pääasiassa vain kasvikunnan tuotteita syödään. Autona on hybridi. Huonelämpötilaakin on kuulemma laskettu ja suihkussa käväistään tosi nopeasti. Kaikki lamput on vaihdettu ledlampuiksi. Yms.
      Mutta. Omakotitalon pihalla ja ulkoseinillä on noita lamppuja peräti 29 kpl, laskin uteliaisuuttani. Pimeenä aikana kaikki valot palaa ja kaunista on. Tuo nelihenkinen perhe on aina ollut innokas matkailemaan. Erityisesti ne ovat tykästyneet Kauko-Itään, Thaimaassa ja muualla siellä käyvät ainakin kerran vuodessa, useimmiten kahdesti. Sitten on myös kesän aikana se lämmittelyviikko jossain Välimeren alueella. Tämän lisäksi vanhemmat piipahtavat muutaman kerran vuodessa lyhyillä kaupunkilomilla Euroopassa, lentäen tietysti, koska ei muuten ennätä. Hyvinhän se heiltä onnistuu, kun molemmat ovat hyvin koulutettuja ja hyväpalkkaisissa töissä. Varmaan myös mukavaa ja antoisaa. Mutta kyllä siinä ilmastosaasteita taitaa tulla. En ole viitsinyt ottaa asiaa puheeksi, että miten se tuo lenteleminen sopii siihen edistykselliseen vihreyteen. Omahan se on asiansa. Ja eihän se oikeesti mitään vaikutakaan.

    • Kuolemankulttuuri

      Vihreillä on kaksinaismoralismi ja ristiriitaisuus huipussaan. Ks. mitä tarkoittaa kulttuurimarxismi, esim. tuolta:
      https://markusjansson.blogspot.com/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html?m=1
      Mm.
      Kulttuurimarxistit (puolueesta riippumatta) kannattavat keskenään täysin ristiriitaisia asioita, kuten vaikkapa seuraavia:
      Kasvihuonekaasupäästöt on saatava alas - mutta ydinvoimaa ei saa rakentaa.
      Metsät on suojeltava - mutta puut poltettava energiaksi.
      Saaristomaisema on turvattava sähkölinjoilta - mutta täytettävä tuulivoimaloilla.
      Työpaikkaa pidetään ihmisoikeutena - mutta yritykset ajetaan kuralle ilmastonmuutosuskonnolla, verotuksella ja byrokratialla.
      Hyvinvointia pidetään tärkeänä - mutta ihmisten elintasoon suhtaudutaan linkolalaisittain paheena.
      Naisten oikeuksia kannatetaan - mutta naisvihamielistä islamisaatiota edistetään.
      Työperäistä maahanmuuttoa halutaan - vaikka työttömyys on jo ennestään korkea.
      Kulttuurirelativismia edistetään - mutta länsimainen kulttuuri on "paskaa".
      Rotuja ei ole olemassakaan - mutta rotusyrjintä pitää ehdottomasti tuomita.
      Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio - mutta sukupuolen muuttaminen kirurgin veitsellä on tervettä ja suorastaan ihmisoikeus (verovaroin, tietysti).
      Puhutaan sukupuolten tasa-arvosta - mutta miesten vaatimuksille tasa-arvosta nauretaan.
      Lasten hyvinvointia halutaan edistää - mutta sallittaisiin insesti ja pedofilia.
      Yksilönvapautta kannatetaan - mutta rikkaat pitää ryöstää verotuksella.
      Mielipiteiden vapautta ja tasavertaisuutta paasataan - mutta ajatusrikolliset pitää heittää vankilaan tai julkisesti nöyryyttää.

      Tähän voi lisätä tuon lentämisen saastuttamisen ja lentoliikenteen suosimisen.

    • JärkeäMukaan

      Tyypillinen talvipäivä. Kulutus 14150 MW tuontia 3400 MW. Tuulisähkön osuus 455MW eli noin 3.2%.

      Samaan aikaan jotkut hyväkkäät ovat ympäristösuojelun nimissä lisäämässä huomattavasti sähkönkulutusta, vaikka nykyistäkään kulutusta ei voida täyttää omalla tuotannolla, ei edes uuden ydinvoimalan jälkeen, vanhaa tuotantoa poistuu aika paljon.

      Tämä tarkoittaa sitä, että entistä enemmän sähkö tuodaan esim Venäjältä ja kaikki sähkö joka Venältä tuodaan lisää heidän hiililauhdesähkön tuotantoa - joka ei ole lainkaan ympäristöystävällistä tai energiatehokasta. Järjetöntä toimintaa, mutta mitä sitten - pääasia tuntuu olevan se, että pistorasiasta tulee sähköä autolle ja asukkaalle.

      Suo siellä ja vetelät housussa. Kotimaisten poliitikkojen tulisi ymmärtää ehdotustensa merkitykset koko maailman kannalta ei pelkästään oman vaalipiirin osalta, etu olisi jos ymmärtäisivät kokonaisuuden mutta se lienee liikaa vaadittu.

      Sähkön käyttöä voidaan lisätä sen jälkeen kun se tuotanto on kotimaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä. Nimimi omavaraisuus pitäisi olla 95%, ei 75%.

    • vaadin100prosenttia

      Kulutusta voidaan lisätä sitä mukaan kun tuotantoa lisätään ja omavaraisuus on lähempänä 100%. Kuluttaja ei voi vaikuttaa siihen mistä tai miten ulkolainen sähkö on tuotettu.

      • SähköoppiLuettu

        Vain vailla siirtoverkkoja olevien kesämökkien omistajat tietävät saavansa ns. aurinkosähköä kun muuta ei ole saatavilla. Normaalit siirtoverkkojen käyttäjät saavat sekasähköä ja omista kyvyistä riippuen maksavat siitäsen verran kuin osaavat tarjouksia pyytää ja tehdyn sopimuksen hinnan mukaisesti. Jotkut tietoiset kalliimman mukaan.


    • boikotoinaina

      Jos ei ole omaa sähköntuotantoa riittävästi ei pidä lisätä kulutustakaan.
      Sähköomavaraisuuden tulee olla 100% ja sillä selvä. Venäjältä ei pidä ostaa yhtään mitään sellaista, jota saa rahalla jostain muualta. Venäjä on sortovaltio.

    • Vihreätpahoja

      Vihreät tuhoamassa ihmiskuntaa. Vihreät menkää helsinkivantaa lentokentälle sitomaan itsenne lentokoneisiin jos olette eko ihmisiä. 99% lennoista on lomaa eli aiheuttaa turhaa kulua . Loma suomessa ympäristöteko. Sitä ette vihreät koskasn kerro.

    • kunnontalvi

      Jos vielä ilmasto lämpenee -40c menee rikki.Lunta on ihan tarpeeksi.Mennään talvisodan malliin.Et keksikää uskottavampia juttuja.Heslaisetkin viheriät voitaisiin heittää pakkasilla Lapinkin laitumille.Tietäisi mitä on kun ilmasto lämpenee.j pää paleltuu nopeasti.Sähkö-auto sammuu jne..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe