MYKKÄNEN VALEHTELEE MATUJEN SÄILÖÖNOTTOKUSTANNUKSISSA.

valepropagandaa

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MatikkaMaisteri

      No jopa nyt alettiin laskemaan vuorostaan alakanttiin. Johan niitä onkin nähty kylliksi laskelmia, joissa humanitäärinen maahanmuutto tulee niin ja näin kalliiksi; miljardit ovat vain pyörineet silmissä.

      Kyllä persumatematiikka on kummallista, tarkoitushakuisuus joko suurentaa tai pienentää tulosta. Nauretaan taas.

      • miksi.noin

        Tuttu naureskelija moktaarihan se siinä taas puskastaan.


    • molopäitäovat

      Se on sekoomusmatematiikkaa. stubbikullillakin oli 10 ja 90 sekaisin prosenttilaskuissa.

      • TOSIASIA

        Juuri näin.


      • TOSIASIA

        Kokoomus kusettaa kansaa aina.


      • Vakuutusmatematiikkaa
        TOSIASIA kirjoitti:

        Kokoomus kusettaa kansaa aina.

        Kokoomus kusettaa ja persut laskevat päin perälautaa - aina.


    • Turakainen

      MV-Lehden matematiikka perustuu siiihen sinänsä erittäin toivottavaan ajatukseen että säilöönotetut saataisiin pois maasta p.o. keskimääräisessä 22,3 vuorokaudessa mikä ei ole realistista SEKÄ ettei uusia säilöönotettavia tulisi lainkaan joka sekään ei ikävä kyllä ole realistista tässä jamassa jossa Suomi nyt on.

      Kakkasen 200 eur/vrk on pyöreästi yhiden vankilavuorokauden kustannus per vanki, jolla saa huoneen viiden tähdän hotellista täyden ravintola-menun kera. Tämä on järjetön tilanne ylipäätään, mutta ei se siltikään saa olla estenä laittoman aineksen poistamisessa populaation keskeltä.

    • MokaMakkonen

      "No jopa nyt alettiin laskemaan vuorostaan alakanttiin. Johan niitä onkin nähty kylliksi laskelmia, joissa humanitäärinen maahanmuutto tulee niin ja näin kalliiksi; miljardit ovat vain pyörineet silmissä.

      Kyllä persumatematiikka on kummallista, tarkoitushakuisuus joko suurentaa tai pienentää tulosta. Nauretaan taas."

      - Taisi käydä niin , että tällä tyhnännaurajalla on erittäin paha ennakkoasenne kaikkea sitä kohtaan mitä MV-lehdessä milloinkin esitetään. Tällä kertaa kylläkin Mykkäsen intoa suurennella asioita tuodaan aivan oikeutetusti esille.

      Voisitko kumota asiallisesti tämän väittämän , mihin MV-lehdessä esitetty Mykkäsen mollaaminen perustuu ?

      "Wikipedian mukaan VAHO:n selvityksessä (2000) keskimääräinen säilöönottoaika oli 22,3 vuorokautta.

      Säilöönoton onkin tarkoitus olla väliaikainen kiinnipitopaikka, kunnes käännytys tai karkotus järjestyy.

      10 000 kertaa 200 euroa per päivä kertaa 22,3 vuorokautta tekee 44,6 miljoonaa vuodessa, ei suinkaan 365 miljoonaa euroa per vuosi.

      Sitä mukaa kuin laittomasti maassa olevaa ja rikollista ainesta palautetaan kotimaihinsa säännöllisesti, tuo 10 000 määränä pienenee koko ajan. Loogisesti ajatellen."

      -- Mites on , kumpiko on enemmän hajulla Mykkänen vaiko MV ?

      • > Taisi käydä niin , että tällä tyhnännaurajalla on erittäin paha ennakkoasenne
        > kaikkea sitä kohtaan mitä MV-lehdessä milloinkin esitetään

        Eiköhän *jokaisella* vähänkin ajattelukykyisellä ihmisellä ole erittäin vahva ennakkoasenne sitä kohtaan, mitä MV-lehdessä esitetään. Kannattaa muistaa, että kyseessä on täysin kontrolloimaton roskasivusto, joka keskittyy vihan lietsomiseen valheiden ja puolitotuuksien avulla.

        Itse en moisia linkkejä edes avaa. Jos asiat olisivat jotenkin järjellisiä, ne löytyisivät myös luotettavammista lähteistä.


    • HölmölässäMeOllaan

      "10 000 kertaa 200 euroa per päivä kertaa 22,3 vuorokautta tekee 44,6 miljoonaa vuodessa, ei suinkaan 365 miljoonaa euroa per vuosi."

      Miten paljon näitä uusia tulee maahamme ja heistäkin suuriosa pitää palauttaa jos sekään onnistuu ?
      Hölmöläisten touhua tämä on mitä muuta tästä muuta on sanomista.
      Ei tuolla yllämainitulla summalla ketään palauteta ja miten paljon näitten elättäminen on jo tullut maksamaan ?

    • HerääSuomi

      Norjalaisen valtion tutkimuskeskuksen mukaan mamu tulee maksamaan veronmaksajille keskimäärin puoli miljoonaa euroa eliaikanaan.

      Suomen kustannusrakenne on suunnilleen sama kuin Norjassa, Joten Suomeen päästetty 100 000 mamua tulee maksamaan suomalaisille veronmaksajille peräti 50 MILJARDIA euroa!!!

      Miksi mamuttajaeliitti ei KOSKAAN puhu näistä lopullisista summista??? Ja kuitenkaan kyse ei edes ole rahasta, vaan siitä tärkeimmästä eli Suomen suomalaisuuden vaalimisesta!

      • tikH

        Epäilen tuota 500 000 euroa. Tuntuu aikaa pieneltä. Mutta antaa varmasti jonkunlaisen alaraja-arvon.

        Itse en enää jaksa kovinkaan vakavasti ottaa omia päättäjiämme. Ovat pellejä. Heille on näköjään tärkeämpää antaa mennä rakas maamme sekasortoon kuin laittaa asiat tolalleen.


    • veronmaksaja

      Kaikki siellä valehtelee,kansanedustajat ovat suurin valehtelijoiden ja lupausten pettäjien kerho Suomessa.Kunhan veroeuro on joku tekemässä niiden tyhmiin päätöksiin!Kansa maksaa niiden suhmuroinnit!

      • kansanpetturit

        Juuri näin.


      • ehkäenedesäänestä

        Kansanedustajat eivät päätä juuri mistään, eivät ainakaan itsenäisesti. Joku ylin taho sanelee, miten pitää kussakin asiassa äänestää. Nyt seuraavissa vaaleissa pitäisi olla selvillä, ketkä ryhmänjohtajina ovat toimineet, minkälainen heidän arvomaailmansa on, siitä sitten voi päätellä, miten kukin poliittinen ryhmä tulee käytttäytymään. Suurin osa kansanedustajista on puolueiden täyteihmisiä, joilla ei todellista sananvaltaa mihinkään ole, koska ryhmäkuri määrittää äänestyksiä. Ainoastaan kansanedustajien määrä ratkaisee sen, että jotain saadaan aikaan. Tällä hetkellä erittäin kokoomuslaista politiikkaa. Harmi, ettei Rinteessäkään ole pääministeriainesta. Halonen olisi toista maata.


    • MatikanOpe

      Huokaus, taas pitää opettaa laskentoa avuttomille.

      Katsotaan ensin, mitä Mykkänen laskee:
      "- Jos kaikki kielteisen päätöksen saaneet otettaisiin säilöön, 200 euroa päivä, 10 000 henkilöä tällä hetkellä suunnilleen – 365 miljoonaa euroa vuodessa." Lähtöoletukset kuulostavat tolkullisilta. Jos 10.000 henkeä istuu turvasäiliössä - monilla vielä valitusrumba kesken - niin tämä suma ei ihan heti purkaudu.

      Katsotaan taas mitä MV-Media nillittää:
      " ...VAHO:n selvityksessä (2000) keskimääräinen säilöönottoaika oli 22,3 vuorokautta."
      Nämä olivat ns. valmiita tapauksia, karkoituspäätös oli tehty ja lentokone odotti. Määrä lienee ollut jokunen sata säiliöönottoa per vuosi.
      Vuonna 2000 Afganistan, Iran ja Irak olivat käännytyskelpoisia maita, toisin on nyt.

      Asiasta on toki jotakin tietoa.
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201708062200304432
      Komisario Janne Lepsu Helsingin ulkomaalaispoliisista:
      "Säilöönotto voi pisimmillään kestää 12 kuukautta, jos säilöön otettu ei tee yhteistyötä poliisin kanssa käännyttämisprosessissa."

      Kyllä nyt MV-Median laskuoppi ja lehden maahanmuuttovastaisten lukijoiden kyky arvioida kustannuksia, osoittautui kovin hennoksi. Valitan.

      • kukasseonkaan

        Tarkkasilmäisimmät tunnistavat kireän päähineen alta kulmakarvat ja väpisevän alaleuan.
        Vallankin.


    • MokaMakkonen

      "Asiasta on toki jotakin tietoa.
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201708062200304432
      Komisario Janne Lepsu Helsingin ulkomaalaispoliisista:
      "Säilöönotto voi pisimmillään kestää 12 kuukautta, jos säilöön otettu ei tee yhteistyötä poliisin kanssa käännyttämisprosessissa."

      Kyllä nyt MV-Median laskuoppi ja lehden maahanmuuttovastaisten lukijoiden kyky arvioida kustannuksia, osoittautui kovin hennoksi. Valitan."

      -- Hohhoijaa. Matikan Opella joko hieman sirittää sienimuhennos pääkopassa tai sitten hän syyllistyy yksisilmäiseen tarkoituksenhakuiseen kirjoitteluun. Päätelkää itse kukin tykönänne , kummasta on kysymys tämän " open" tapauksessa.

      "Ope " kelpuutti komisario Lepsulta vain sen kohdan mikä sattui sopimaan hänen huuruisiin ajatuksiinsa. Lainaillaanpa vähän lisää samaiselta Lepsulta ja samasta haastattelusta :

      "Pisimmillään vuosi
      Säilöönotto voi pisimmillään kestää 12 kuukautta, jos säilöön otettu ei tee yhteistyötä poliisin kanssa käännyttämisprosessissa. Lepsu sanoo, että yleensä kiinni otettu henkilö on säilössä noin viikosta kahteen, jos tapaukseen ei liity mitään erityistä huomioon otettavaa.

      - Niissä tapauksissa joissa ulkomaalainen ei hyväksy Maahanmuuttoviraston päätöstä, säilöönottoaika on pidempi.

      Lepsu kertoo, että jos säilöön otettuna oleva ulkomaalainen henkilö tekee uusia oleskelulupahakemuksia, säilöönotto voi kestää yhdestä kolmeen kuukautta.

      Hänen mukaansa pisimmät säilöönottoajat ovat niissä tapauksissa, joissa ulkomaalaisen henkilöllisyys on epäselvä ja häneltä puuttuu matkustusasiakirja"

      -- Eli siis jopa tämän "open" käyttämä ja lähteeksi kelpuuttama teksti antaa nimenomaan tukea parjatun MV- LEHDEN tulkinnalle sisäministeri Mykkäsen jorinoita vastaan.

      Näin se vain on. Valitteluni niille lapsiparoille , jotka joutuvat tällaisen "open" propagandan kohteeksi koululaitoksessa.

      • ehkäsittenonhyvänäin

        Kylläpä on todella loistava nimi poliisilla, joka hoitaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden maasta poistamista, jos nimi todella on oikea, eikä keksitty.


      • MatikanOpe

        Nimimerkki "MokaMakkonen" sentään luki komisario Lepsun sanoman, mutta ei vieläkään osaa hahmottaa asiaa. Edustaja Meri esitti, että kaikki kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet otettaisiin turvasäiliöön; siis pahimmillaan 10.000 henkilöä vuodessa.

        Vuonna 2017 ulkomaalaisia otettiin käännyttämisen täyttöönpanon vuoksi säilöön 1.061 henkilöä. Nyt persut puhuvat kymmenkertaisesta määrästä eivätkä jaksa ymmärtää, että myös keskimääräinen säilöönottoaika pidentyisi moninkertaiseksi.

        Nykyisin säilöönotetut palautetaan aina ensimmäisessä mahdollisessa tilanteessa. Heillä on ollut paalupaikka palautusjonossa ja siksi nykyiset säilöönottoajat ovat olleet vielä jotenkin kohtuullisia. Homma muuttuisi totaalisesti, jos kaikki 10.000 istuisivat säilössä. Jos et tätä vieläkään ymmärrä, niin annan vertauksen: Ei mopolla mahdottomia. Myös käännyttäminen ja karkoittaminen vaatii resursseja.

        Olen edelleen sitä mieltä, että MV-Median laskuoppi ja lehden maahanmuuttovastaisten lukijoiden kyky arvioida kustannuksia on kovin vajavainen. Valitan.


    • eppäillä-aina-soppii

      Paljonko tulee maksamaan kansalaisten henkeen, terveyteen, omaisuuteen, kohdistuvat rikokset?
      Samaan aikaan asunto, ruoka, lakimies/oikeuslaitoksen kustannukset aina uudessa turvapaikanhaku ruljanssissa?
      Vankilapaivät? Varmasti hinta on paljon pienempi, kuin säilöönottamisesta tulee.
      Yle; Krp on syksystä 2017 tehnyt riskiarvion 9000 kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneesta, joista yli 200 ovat olleet Suomessa epäiltyinä rikoksesta tai epäillään "aiheuttavan uhkaa kansalliselle turvallisuudelle". "Poliisilla ei tarkkaa tietoa missä henkilöt on". !!!! Eli tuskin on tietoa missä koko 9000 kielteisen päätöksen saanutta on?!
      Entä kuuluiko nämä niihin poliisin tarkkailussa oleviin 370?! Entä kuinka monta sataa on tutkimatta päässyt läpi?

      Voi takertua lillikanvarsiin eli mitä maksaa euroina, milläkin laskutavalla. Tai sitten mikä on se arvomaailma, kuinka paljon/millä summalla ollaan valmis ehkäisemään kansaan/kansalaisiin kohdistuvaa rikollisuutta, turvattomuutta ja pidetään yllä yhteiskunta rauha.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe