POLIISI:LAPSIRAISKAUKSIA TULEE LISÄÄ KOKO SUOMESSA-NUORIN 9-VUOTIAS?

raivostunut

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hirviöt-ulos-maasta

      Sanos muuta. Ja vieläkään ei tehdä mitään konkreettista, että nuo rikolliset laitettaisiin maasta pois. Puhutaan paljon ja pidetään kokouksia, mutta mitään ei tapahdu käytännössä.

      Luulen, että vauhti vaan kiihtyy niin maahanmuutossa kuin raiskauksissa. Nyt eduskuntavaalien alla kyllä luvataan sitä mitä kansa haluaa, mutta vaalien jälkeen sama meno vaan jatkuu.

      Älkää hyvät ihmiset uskoko keskustaa, kokoomusta, demareita ja vasemmistoliittoa. Minä uskon, että ainoastaan Perussuomalaiset voisivat tehdä jotain oikeasti asioiden muuttamiseksi. Vaihdetaan päättäjät uusiksi keväällä.

      • qåaäzm

        Ei missään nimessä pidä mennä uskomaan näiden lipeviä puheita että kyllä me laitetaan asia kuntoon. Ei he laita, uskokaa jo - ei mikään matutuspuolue laita asiaa kuntoon. Vain persut ja SKE sen tekisivät. Nyt nämä kauniit puheet johtuvat ainoastaan PERSUJEN PELOSTA. Tämän myöntää iltapäivälehdetkin. Älkää rakkaan kansalaiset menkö halpaan.

        Ruotsissa ei nähdä vieläkään matutuksen tuhovoimaa maalle. Siellä tuli pahin mahdollinen matustushallitus, ja suurin voittaja jätettiin näppejä nuolemaan.


    • Voiharmi

      Ne panee jo tokaluokkalaisia eikä sanat riitä kuvaamaa sitä iljettävyyttä mitä kokoomus, vihreät, demarit ja vasemmistoliitto on saanut aikaiseksi avoimien rajojen politiikalla. Voi harmi.

    • Virheliike

      Tiedämme ettei tiede ole kehitysmaissa edistynyttä, eikä kaikkien saatavilla. Paitsi someteknologia. Olemme hyvinvointivaltioissa tottuneet, että esim, tietoa lapsen ja nuoren psykologisesta kehityksestä on toteutettu systemaattisesti, samoin ihmisoikeuksista ja ihan kaikesta mahdollisesta.

      Nämä juipit ei ole kuulleetkaan sellaisesta. Kaikki ei hallitse länsimaista kirjoitusta saadakseen tietoa edes vahingossa itse. Tytöt ovat luonnostaan sosiaalisempia ja halukkaita ottamaan nämä "raukat" osaksi yhteiskuntaa, ihan kannustuksen mukaisesti. Ei yleisesti varoitettu erilaisesta kulttuurista. Miehet eivät ole missään tapauksessa valmiit myöntämään että he ovat väärässä, ja tytöt ja heidän huoltajansa oikeassa. Eikä sellainen kuulu islamilaiseen alistusagendaan muutenkaan. Parasta että poistuvat työskentelemään omien maidensa hyväksi.

      • Taitavii

        Matut taitavat hyvin älykännyköiden käytön. He taitavat hyvin someteknologian kun ovat saaneet lapsiuhrin käyttöönsä niin sitten alkaa se videokuvaaminen ja kuvaaminen. Siinä ovat taitavia.


    • niinpähäntaas

      Jokainen kait tietää, että ns. lapsiraiskauksia aina ollut maassamme ja paljon. Ilman mitään maahanmuuttajia. Jokainen voi mennä itseensä, ja sukuunsa. Onneksi tämäkin asia vihdoin tullut julkisuuteen. Eli, suomalaisuuteen kuulunut aina myös lapsiin kohdistunut seksuaalisinen "kähmintä" - ikävä kyllä. - Ville Rannan piirros sattuu todella hyvin tähän!

      • LiivitPäälle

        Minä en tiedä. Saisitko kuluneelta vuodelta esitettyä muutaman kantasuomalaisen lapsiraiskauksen?


      • niinpähäntaas

        Tilastojen mukaan kaikkiaan noin 1400 vuosittain. Siis ilmoitettuja ja tilastoituja. Kuten julkisuudessa jo usein esitettykin. Mitkä kaikki "kantasuomalaisten" ja mitkä kaikki muiden, tutkiskellaan. Niinpä.


      • Suvakkionvitsi

        "Suomalaisten " raiskaus tilastoja kaunistaa 95% toisen tai kolmannen polven matut jotka ovat Suomessa syntyneitä, mutta tunnustavat islamin uskoa. Kannattaa hönön ensin ottaa asioista selvää ennenkuin tulee tänne itseään häpäisemään!


      • on-niin-älyvapaata

        Suomalaisten tekemät rikokset on kokoajan vähentyneet, Ja toiseksi tilastot ovat nykyisin suomalaistaustaiset eli suomalaiset sekä toinen vanhempi väh.suomalainen,( kansalainenko?!) ja ulkomaalaistaustaiset eli molemmat vanhemmat ulkomaan kansalaisia.
        Vankiloissakin suomalaisten osuus vähenee kokoajan, mut ulkomaalaisten osuus lisääntynyt jatkuvasti.
        Yksikin raiskaus on liikaa, saati että hyväksymme ulkomailta tulleiden tehdä raiskauksia perustuen , että kyllä suomalaisetkin.
        Koita kuvitella riviin, naisina, lapsina, kaikki vain viitenä viime vuotena tehdyt raiskauksen uhrit. Koita miettiä minkälaisia fyysisiä ja psyykkisiä vammoja heille on koitunut. Heidän lähipiirin käymää, surua, avuttomuutta ja kärsimystä, raivoa/kiukkua.
        Jokainen raiskaaja on iljettävä, raukka, pelkuri, yhteiskunnan pohjasakkaa.
        Ihminen, joka puolustelee tällaisista teoista joitakin sillä, että kyllä suomalaisetkin, ei eroa tuollaisesta sakista henkisiltä ominaisuuksilla mitenkään.


      • Kulttuuriero

        Suomalainen pedofiili tietää, että hänen tekonsa on rangaistava. Irakilainen pedofiili ajattelee, että hänen tekonsa on itsensä jumalan hyväksymä. Lisäksi seksuaalinen kanssakäynti lasten kanssa on siellä yleistä ja nuoria tyttöjä naitetaan vanhoille miehille kakkosvaimoiksi.


    • mamutsaamitätilasi

      Vaaleihin saakka pääteema-hyvä poliisi

    • HULLUA

      Irakilaiset, afgaanit ja somalit ovat raiskautilastoissa yliedustettuina Suomessa ja silti tämän annetaan vaan tapahtua Suomessa? Uskomatonta.

      • EIMATUJASUOMEEN

        Juuri näin on totuus tässä asiassa.


    • Turakaien

      Poliisipoju Markus Kiiskinen selittää tuossa jutussa: "Se minkä takia näitä on nyt näin paljon, johtuu tilastollisesta poikkeamasta" Se on matematiikan kannalta käänteinen erittäin huvittava toteamus/väite ja yhteiskunnan kannalta ... ei tokiaan selity islamilla.

      • etelän.vares

        Tilastollinen poikkeama on Suomen yleisin raiskaaja. Tapoissa se on tuntematon kolmas mies. Poliisin töpeksinnässä yleisin on Oulun poliisi. Oulun isokatu voitaisiin uudellen nimetä Mogadishu avenueksi.


      • RaiskariTaxi

        Raiskaaja-Taksit vuoden taksi-innovaatio Turusta!


    • HölmölässäMeOllaan

      Hölmölässä raiskataan lapsia ja näin menetetään tulevia veronmaksajia, kun nämä raiskatut kärsivät mielenterveytellisiä raumoja ja jäävät näin työkyvyttömiksi eläkeläisiksi.
      Milloin hölmölässä herätään todellisuuteen ja alkaa järki jotenkuten juoksemaan hölmöläisten kaaleissa ?

      • sdfgsdfgsdf

        Toiset taas sterileeraa itsensä HPV-piikeillä ja kolmannet käy kirurkilla katkomasa munenjohtimet jotta voisivat huoletta huorata


    • musulihäiskät_säilöön

      Tämä on tilanne, jota valtaosa poliitikoistamme ovat yhä valmiita ylläpitämään. Muslimeiden tekemien raiskausten eliminoimiseksi olisi kyllä tehokkaita keinoja, mutta niiden käyttäminen vaatisi rohkeutta asettautua länsieurooppaa ja näin myös Brysseliä vastaan. Siin munaa tarvittaisiin. Suomalaisilta poliitikoilta yli puoluerajojen puuttuu juuri munat. Ovat antaneet ne ehdoitta EU:n ja YK:n haltuun. Pelkkiä hymiseviä tumputtajia ja kusettajia ovat.

    • Hhhgjjggghh

      Suoraan sanoen en ihmettele yhräään...

    • voiaikoja

      Kyllä suomalaiset ovat tyhmiä kun eivät suojele kansalaisiaan. Äänestävät edelleen Suomen kansan kurjistajia maan johtoon.

      Kumartavat kunniakansalaisia ja kusevat suomalaisten jaloille. On aika saada muutos aikaan.

      He ovat valitut meitä varten, mutta eivät ole meidän puolellamme.

    • OksettaaM

      Oksettaa nuo matut. 9-vuotiaita panevat.

    • Persulandia

      Raiskausten uhreina myös poikia!
      Tämä on niin kauheaa!
      Joukkoraiskauksia!
      Katsokaan video netissä.
      Siinä suomalainen nuori nainen kertoo kokemuksestaan.

    • mamutkärsiiasiasta

      Onko se hiljaisuus nyt suomalaisten teoista?

      tulee väkisin mieleen uskonlahko

    • Kylmää.Faktaa

      Joukkoraiskaustilastoissa maahanmuuttajataustaisten osuus 100 %.

      • ylekö

        sitäki tutkittu?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1796
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      105
      1564
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1387
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe