Voi maata ja merta

Saatanallinenhallitus

Ilmestyskirja luku 12 jae 12 : "Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

Tämä kuvausko on jo totta kun katsoo suomen tilannetta jossa poliitikot vain mietiskelee kuinka suojelisi lapsia verille repiviä terroristijoukkoraiskaajia? Vai voiko todella kaikki mennä vielä pahemmaksi. Mitä hirveyksiä Suomen kansa on tehnyt kun Jumala antaa meille satanistit hallitusmiehiksi tuhoamaan Suomen lapsia. Ja AINA puolustelevat tuhoamistaan sanomalla "emmehän me voi lähettää lastemme verille raiskaamia teurastajia kuoleman vaaraan, onhan meillä oltava inhimillistä myötätuntoa sadistisia joukkorepijöitä terroristiteurastajia kohtaan."

Kun poliitikkomme ajattelevat noin lämpimiä myötätuntoisia ajatuksia saatanan teoista niin onko todellakin tuo Ilmestyskirjan lause jo nyt totta?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saatanallinenhallitus

      Tulipa pieni kirjoitusvirhe tekstiin. Toivotaan että se toteutuu ja joku vuorostaan repii joukkoraiskaajat verille!!
      Vaikka toki se toteutuu koska pahuus ei jää koskaan tuomiotta.

      • lukaseppa lokakuun 2018 valitut palat siv 90-96. siellon kelepo kirjotus hyvien tapojen ilimaantumisest jo ennen homo sapiensei.
        ihmiskunnan suurin syöpäkasvain, monituhatvuotinen aprillaus, huijjaus, hullutus ja vakavin valhe on jumala, jumalat! lycka till året 2019! / 19.1.2019 kmikko tammerforssin nuapurist


    • Astral-televisio

      Niin, eiköhän se Perkules ole aikaa sitten heitetty taivaista alas.
      Ainakin kirjoitusten mukaan. Alotti siellä viisastelunsa ja jatkaa täällä.
      Ja kun porukka on siinä mukana, yhdes ajattelevat olevansa jumalia, niin sehän on tämä-
      vihanmalja, oikein kirjoitusten mukaan.
      Eli ihminen ite sekottaa maljansa ja juottaa sitä toisilleen.
      Isät - ryyppää maljaa, ja antavat lapsilleen toiseen ja kolmanteen polveen.
      Näkeehän se sokea - reetakin otsallaan.

      Sitten hän ottaa ihmisenä, vaikka tämän Astarli- tv.n ja alkaa hunajaista sanomaa ennustaa. Kuluttaja- lehti, oliko parinumeroa taakke, kun se meille tulee, niin kertoi ko. olevan ulkolaisten omistuksessa, jolla meitiä rahastetaan.
      Eli Astral-televisio.
      Puhelun hinta on 3, 56 euroa minuutti eli 35,6 euroa kymmenen minuutin puhelusta.
      Jotain noin se menee "ennustaja-eukoille", kun meitin eksyneet akat sinne soittaa, ja voihan siinä olla ukkokin, kun Herran sana ei riitä.
      Jostainhan he vastauksiaan hakee.
      Se on tätä eksytystä, joka tuodaan, siis sallitaan, kun Sana ei kelpaa.

      Ottakaahan ja juokaa. Olette ansainnut sekoituksenne, kelle Herran Sana ei kelpaa.

    • markku.lievonen

      Mutta onneksi maahanmuuttajista on vain erittäin pieni ryhmä näitä rikollisia. Pieni ryhmä, mutta saavat sitäkin suuremman vaikutuksen koko maahamme juuri median kautta.

      Itse olen eniten huolestunut koko maahanmuuttaja väestöstä - heidän mielentaspainostaan. Pettymyksistään. Aloittaa elämä täällä aivan tyhjästä - uudessa elinympäristössä ja erikoisesti ympäristössä,jossa ihmisillä on vahva taipumus yleistää kaikki asiat kollektiivisiksi. Yleistäen koko ulkomaalaisuuteen.

      • Äölkjhgfdju

        Valitettavasti sadat raiskatut lapset estää minua kokemasta mitään myötätuntoa heitä kohtaan. Ainakaan omasta voomastani. Toki Jumala antaa välillä tliluonnollisen säälin heitäkin kohtaan koska ovat matkalla ikuiseen kadotukseen Herran kasvoista. Siellä ei ole mitään mikä sopisi sanaan elämävaan ikuista kitumista tulisessa järvessä.
        Mutta kun yhtään miettii sitä miten tuhoavat lapsen jonka repivät verille kuin riivatut eläimet niin kuinka kauan Jumala katsoo taivaasta maailman helvettiä?
        Tätä samaahan nuo riivatut ovat tehneet jo satoja vuosia omassa maassaan ja siksi sinne pommitus tuomiot varmaan tulivatkin.


    • NäinkinAjatellen
      • NäinkinAjatellen

        Järkeviä perusteita "tasa-arvo" keskustelun taustoista. Näitä asioita ei ehkä ajatella kun ei huomioida ( ymmärretä?) tausta ideologia näkemyksiä.


    • vailla_

      On politiikkoja ja rasistisia ihmisiä, jotka lyövät aina nippuun kaikki saman ihmisryhmän edustajat, kun joku toimii inhottavasti.
      Ilmeisesti kaikki suomalaisetkin ovat alkoholisteja ja vaimonhakkaajia tämän perusteella. Ja kyllä Suomessakin raiskaajia on ollut kautta aikain, eikä se ole tehnyt koko kansaa raiskaajiksi.
      Lasten hyväksikäyttö ja raiskaus ovat yhtä inhottavia tekoja, tekee sen minkä kansan edustaja tahansa ja ansaitsevat rangaistuksensa. Sen tekijältä puuttuu normaali moraalinen tunne.
      Paavali kuvasi ihmisiä, jotka tulisivat elämään viimeisinä päivinä. 2. Timoteus. 3: 1-5. Se kyllä toteutuu ihmisissä ympäri maapallon. Siinä mainitaan mm. " vailla luonnollista kiintymystä, raivoisia, vailla hyvyydenrakkautta ym. Sellaisen maailman näemme ympärillämme. Jatkuvilla sodillaan se on repinyt ihmiset kappaleiksi. Hirveyksien näkeminen lapsesta saakka vahingoittaa varmasti ihmistä.

      • Nkiujbvhy

        Maahamme poliitikkojen toimesta tullut erityinen raakuus lapsia kohtaan on kaukana siitä suomalaisesta versiosta jossa "tilaisuutta käytetään hyväksi".
        Nämä saalistajat lähtevät aktiivisesti joukolla metsästämään lapsiamme. Jos et erota asioita toisistaan niin olet juuri osa tämän pahuuden mahdollistajista jotka sulkevat silmänsä totuudelta ja sadismilta.

        "Yleistäminen" on vain muotikortti jolla vähätellään sitä helvetistä kotoisin olevaa pahuutta joka on eurooppaan levinnyt. Liekö vähättelijätkin sadisteja koska eivät koe sen olevan "mitään erityistä" että lapsi revitään joukolla verille?


    • Samaatietä

      Uskon että perkuleksen riehuminen tapahtuu ennemmin hengellisessä maailmassa kuin näkyväisessä.

      Se salakavala käärme soluttautuu kuin käärme paratiisiin.

      Samaan aikaan ihmiset lankeavat juopumukseen ja huorin tekemisiin ja ahneuteen, lihan himoihin. Noihin ihmisten katseet kiinnittyvät.

      Perkules hiippailee taka-alallalla tehden juoniaan ja suunnitelmiaan tekeytyen hyväksi.

      • LoppuOnLähellä

        ...ja suomikin on saava palkkansa Ristin vaihtamisesta epäjumalien palvontaan!
        Ei mene kauaa, kun Raamatun Jumala tekee tekonsa, kun Hänen Sanansa vastaiset jumalattomat teot nousevat huippuunsa Herran Huoneissa (kirkot ennen) tullessa yhä saastaisemmiksi, homojakin ja lapsiavioliittoja "siunatessa"!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe