Otsikko1234

Heikki157

Tää ei oo mikään huomionhakuinen sepitys, vaan tapahtui tänään.

Olin Sellossa syömässä erään ravintolan penkillä. Viereeni istui kaksi arabi-taustaisen näköistä miestä, jotka alkoivat keskustella vieraalla kielellä keskenään. En kiinnittänyt heihin huomiota, kunnes hetken päästä heidän joukkoonsa liittyi kolmas mies, joka talutti perässään nuorta, selvästi alle kymmenenvuotiasta tyttöä. Tyttö oli suomalaisen näköinen.

Tämä hätkähdytti, ja viellä enemmän hätkähdytti se, kun kolmas mies alkoi esitellä näille kahdelle miehelle tyttöä, painostaen tätä sanomaan "moi" yms. Tyttö ei koko tapahtuman aikana sanonut sanaakaan, mutta näytti olevan vähän hukassa koko tilanteen suhteen, mitä nyt hymyili ujosti.

Vilkaisin ympärilleni ja kysyin tytöltä "hei, tunnetko sä näitä miehiä". Tyttö ei vastaa, mutta miehistä nuorin suuttuu, ja alkaa tivaamaan minulta tyyliin "mitä vittua sä kyselet, mikä oikeuttaa sua kyselee" yms. Selitän, että haluaisin lähinnä tietää onko tyttö miesten tuttu, esim. sukulainen. Tähän mies vastaa "se on meidän sedän tytär" ja käskee minua pitämään turpani kiinni.

Koska olen miehiä nuorempi, ja yksin, nousen pöydästä ja lähden vähän poispäin, pysyen kuitenkin näköetäisyydellä. Mietin lievässä hätäännyksen tilassa mitä minun kannattaisi tehdä, joten käyn kysymässä parilta ohikävelevältä mieheltä. Kysyn eikö tilanne vaikuta epäilyttävältä, he vastaavat etteivät kyllä tiedä, ja kehottavat soittamaan sellon vartijoille.

Etsin netistä numeron, ja soitan. Kerron heillekin tilanteen, ja he sanovat tulevansa tarkistamaan. Odotellessani vartijoita näen kolmannen miehen vievän tytön karkkitoriin.

Kaksi vartijaa saapuvat paikalle, ja miehet huomaavat tämän. He kävelevät luoksemme. Vartijat kysyvät miehiltä tilanteesta, ja jälleen nuorin mies suuttuu ja alkaa tivata vartijoilta miksi minun tarvitsisi kysellä asioita.

"Joo joo mut mitä se tekee et miks sen pitää alkaa kysellä kaikkee miks te ootte sen kaa kuka se on mitä me ollaan ei sen tarvi"

Vartijat sanovat minulle, kolmannen miehen ollessa tytön kanssa viellä karkkitorilla, että minun kannattaisi alkaa jatkaa matkaa, että he hoitavat tämän. Tottelen heitä. Kotiin päästyäni olen yhä turhautunempi tilanteen kulkuun, ja soitan hätänumeroon. Selitän heille mitä noin puoli tuntia sitten oli tapahtunut. Vastaaja ei aluksi kuulosta kiinnostuneelta, mutta kun mainitsen tytön iän, hän havahtuu. Hän sanoo että poliisi ei ole saanut sellolta yhteydenottoja, mutta sanoo soittavansa jos tarvii.

Mitäs helvettiä?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sellaste.espoossa

      Olisiko matu raahannut jonkun yh:n lasta mukanaan. Matu loisii niiden asunnossa ja likka kulkee kuin palkinto mukana. Matulapset ei yleensä ujostele, katsos se adhd.

    • eiKirj

      Oletetaan nyt tarina todeksi. Mitään selvästi rikollista ei näy tapahtuneen, mutta toki aina voi epäillä.
      Tämä tässä oikeastaan onkin haaste, että miten epäilynsä saisi varmistetuksi suuntaan tai toiseen. Suora kysymys: Anteeksi hyvät herrat, kuulutteko te mahdollisesti pedofiilirenkaaseen, ei välttämättä anna tarkkaa tulosta.

      Valokuvan ottaminen ja laittaminen johonkin mv-tyyliseen palveluun ei välttämättä sekään toimisi. Silloin kun epäilys on aiheeton, siitä voisi joutua syytteeseen tms.

      Eli varsinaisen rikoksen ehkäisy vaikuttaa tosi vaikealta. Salavalokuva voisi olla myöhemmin tarpeen poliiseille, vaan ei sillä mitään ehkäistä. Tuskin edes poliisi alkaisi etukäteen sitä katsomaan, että näkyykö siinä tunnettuja pedofiilejä.

      Täytyy toivoa, että kyse oli tilapäisestä lapsenvahdista, jolla oli tarvetta käydä kavereitaan moikkaamassa. Eihän tämäkään ole yli luonnonlakien menevästi mahdotonta.

      • heti-poliisit-paikalle

        Aina jos vaalea suomalainen lapsi on kolmen aikuisen murjanimiehen seurassa, on syytä epäillä rikosta! Miksi he muuten liikkuisivat lapsen kanssa joka selvästi ei ole sukua heille?


    • HeikinPäiväTänään

      Uskoisin, että paras selitys oudoile tapahtumille on se, että avauksen kirjoittaja on meidän vanha tuttumme. Hän on itsekin ollut naimisissa muslimiehen kanssa, Asunut mummona Saudeissa, ostanut ja myynyt asuntoja mamuille, ollut pikkupimuna kähmittävänä asemalla ja mitä kaikkea vielä.

      Meidän kotoinen pikku pervomme se siellä Sellossa vaan koki mielikuvitusseikkailuja.

    • missä.äiti

      Hyvä että aloittaja edes yritti selvittää asiaa. Tuollaisista talutteluista se alkaa.
      Kuva kännyyn ja poliisille, jos on epäilyttävän näköistä tekeillä.

    • Someen

      Kauppakeskus on julkista tilaa ja saa kuvata. Paras varmistaa. Voi napsia tilannekuvia tai videota että näkyy miten tyttö on hämillään ja vierastaa miehiä. Kysyttäessä voi selittää että on niin herttainen näky kun on lapsi ja miehet hoitaa...

      • Harhakuvat

        Oman mielikuvituksensa tuotteita on mahdotonta kuvata muuten kuin puhumalla tai kirjoittamalla.


      • eiKirj

        Ravintolassa asiakkaiden kuvaaminen ilman kohteen lupaa tuskin on ainakaan ravintolan mielestä suotavaa.


    • sep

      Jos se tyttö oli sen vaimo

    • SebastianTykkää

      Älkäämme ottako näitä juttuja liian vakavasti. Palstapervohan se siellä Sellossa teki taas mielikuvitusmatkan, kuten niin usein ennenkin.

      Meidän palstapervo oli eilen Heikki, tänään hän voisi olla Sebastian. Nikki kun oli otettu kalenterin nimipäivästä.

      • ootsieaikamoinen

        Ja taas meidän oma trollimme etsii karvahattuaan, tunnetusti pää punaisena.


      • voihyssykät
        ootsieaikamoinen kirjoitti:

        Ja taas meidän oma trollimme etsii karvahattuaan, tunnetusti pää punaisena.

        Pitäskö meidän taas nauraa yhdessä vai mitä se karvareuhka meinaa?


    • on-niin-älyvapaata

      Viime vuonna alaikäisten raiskauksia oli vajaa 300 !
      On pelkurimaista olla huomaamatta ja puuttumatta asiaan tällaisessa tilanteessa! Kenenkään ei pidä loukkaantua tai ottaa hernettä nenään, jos varmistetaan lapsen turvallisuus!!!
      Päinvastoin, tulee kiittää!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe