En tule toimeen palkallani

Minäkään en tule toimeen yhden lapsen kanssa palkallani , vaikka kuinka pihistäisin. Hallitus on tosiaankin vienyt minunkin toimeentuloni.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269168-kova-vaite-ay-liikkeesta-tuttuja-ovat-tyontekijat-jotka-eivat-tule-palkallaan-toimeen

https://www.teollisuusliitto.fi/en/kurituslista-fi-2/
Ilmoita


Kai sillä lapsella on isäkin?
Ilmoita
Paljonki se sinun palkka sitten on, mitä jää käteen ?
Ilmoita
Montako tuntia viikkossa teet töitä? Miten olisi lisätöiden etsiminen? En ymmärrä ollenkaan miten tämä olisi hallituksen vika. Ihmisen pitää ottaa vastuu itsestään ja toimeentulostaan.
Ilmoita
Tonni käteen - bussiliput, vuokra, ruoka himassa ja töissä, vakuutukset, puhelinlasku yms.
Ei tarvi paljo etelän reissuja tehdä. Omasta autosta, joka helpottaisi elämää merkittävästi, ei tarvitse haaveilla. Ei tarvitse käydä karusellissa ostoksilla, saati syömässä.
Ruokajonon ihmiset eivät ole tulleet tutuiksi, kun yritän peittää kasvoni.

Miettikää itse minkälaista elämää eläisitte tonnilla. Tiedän porukkaa, joka ei saa edes sitä.
Olen pois kotoa 11 h päivässä ja haluaisin olla myös lasteni kanssa, ettei heistä vallan tule katujen kasvatteja.

Ei tämä suomivaltio oikein käy ihannevaltiosta muille kuin niille, jotka vaativat työn verotuksen alentamista, eli hyvätuloisille. Vaihtaisin milloin vain omat pienet veroni sellaisen kanssa joka niistä valittaa. Vaihtokauppaan toki pitäisi myös kuulua ne nettotulot.

Vaan eip hätää. Kaapista löytyy kauraryynejä ja näkkileipää. Kuun vaihde on tuossa tuokiossa.
1 VASTAUS:
Saat myös lasten isältä tai kunnalta elatusmaksut ja valtiolta lapsilisät.
Oletko hakenut asumistukea ? Oletko miettinyt oman asunnon ostoa vastaisuuden varalle? sen minkä nyt pistät vuokraan niin lyhennät lainaa. Oma asunto on tulevaisuudessa kannattava ratkaisu. Yhtiövastike on aina pienempi kuin vuokra.
Oletko miettinyt pienempää ja halvempaa asuntoa ? Vuokralainenkin voi tinkiä hinnasta jollain paikkakunnilla.
Voiko joku lapsistasi tehdä jo töitä opintojen ohessa ? Lehtien jakoa ja kesäduunia kaupassa tms.
+Lisää kommentti
Kyllä se tosiaan alkaa jo keskituloisillakin hymy hyytyä, kun kaikki kallistuu nopeammin kuin Aa:ta ehtii sanoa...ja palkat vaan jatkaa kuuluisaa nollalinjaansa.
Elintaso heikentyy hurjaa tahtia.
Ilmoita
Miksi käyt töissä? Keravan KELA myöntää automaattisesti korotetun toimeentulotuen raavaille yksinasuville miehille yli 800 euron kaksioihin. Miksi ei siis sinullekin? Tämän jälkeen vielä 500 euroa vähintään puhtaana käteen.

Eiköhän se ole nämä vihervassarit, jotka haluavat pitää huolta näistä "vähäosaisista", ettei niille tule paha mieli, jotka ne sun rahat vie.
Ilmoita
Toimeen tulee jos ei kuluta. Työtön tulee toimeen työttömyysrahalla, miten voi olla ettei työntekijä tule toimeen palkalla. Vaihdan mieluusti työttömyyteni sun työpaikkaasi. Kyse on siitä miten rahat käyttää, ei kannata ottaa lainaa jos ei ole varaa, ei kannat kulkea bussilla koska polkupyärällä pääsee ilmaiseksi.
1 VASTAUS:
..... niin ja ei kannata ottaa tekoripsiä ja väriä hiuksiinsa. Nämä ovat terveysriskejäkin joten lekurimaksut päälle.
Kannattaa seurata kauppojen tarjouksia ja syödä sen mukaan terveellisesti. Näin säästyy taas terveyskeskusmaksuilta. Vihannekset eivät paljoa maksa ja -30 % tuotteita on iltapäivällä vaikka muille jakaa.
Vehnäjauhoja/muita jauhoja ja hiivaa saa ihan sika halpaan hintaan. Laitat vain vettä ja vehnäjauhoja + hiivaa astiaan ja sekoitat. Sotku yöksi jääkaappiin. Kököt aamulla pellille ja uuniin. Sattee lämmintä sämpylää. Loput seuraavana päivänä.
Opeta lapsillekkin ruokahuoltoa.
+Lisää kommentti
Huomaa, ettei ketjuun moni "köyhä" kirjoita.
Ohjeita kyllä satelee, mutta tiedätkö; nämä ovat köyhälle pakko, ei valinta.
Halvalla on syötävä ja se entisen pennin venytys on kyllä tuiki tuttua.
Näkkäri ja kaurapuuro on se kaiken perusta.

Entinen hallitus oli kyllä suopea, myöntäessään avokätisen korotuksen takuueläkkeeseen.
9e / kk. Kummelityyliin: HIENOA ORPO !
1 VASTAUS:
Pitäisi sitten tietää miksi ihminen on köyhä ? Eikö ole haluttu kouluttautua kunnollisiin töihin, vai eikö äly riittänyt koulun käyntiin, vai mistä kenkä alun alkaen oikein puristaa ?

Joillakin voi olla niin karmeat kotiolot lapsena, että se koulu on jäänyt, vanhemmat mitä lie hunsvotteja. Vähäosaisuus periytyy sanotaan ja näin kuulemma usein onkin.

Köyhiä on kuitenkin ollut maailman sivu, ei mikään yhteiskunta ole köyhyydestä päässyt eroon.

Totta se on aikojen saatossa muuttunut, ainakaan Suomessa ei juuri nälkään kuolla katuojassa jos on köyhä. Köyhyyteen auttaa yleisesti ottaen koulutus, kun koulutustaso nousee, niin se vähentää köyhyyttä.

Köyhyys ei sillä häviä, että itketään yhteiskunnalta lisää avustuksia, ne kun on tarkoitettu tilapäiseksi hätäavuksi.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

En tule toimeen palkallani

Minäkään en tule toimeen yhden lapsen kanssa palkallani , vaikka kuinka pihistäisin. Hallitus on tosiaankin vienyt minunkin toimeentuloni.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269168-kova-vaite-ay-liikkeesta-tuttuja-ovat-tyontekijat-jotka-eivat-tule-palkallaan-toimeen

https://www.teollisuusliitto.fi/en/kurituslista-fi-2/

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta