Aihe

Uskomaton Koskinen!!

Seventy-eight

Kukapa olisi uskonut että tullessaan Edmontton oilerssiin Mikko Koskinen syrjäyttää Cam Talbottin, oottaa tältä ykkösvahdin paikan ja mitä todennäköisemmin Talbott saa katsella itselleen uuden seuran.
Talbott jäi selkeästi seuraan tulleen Koskisen jalkoihin.
Koskinen on ollut selkeästi seuran paras maalivahti minkä joukkue palkitsi huikealla kolmivuotisella ja 13.5 miljoonan taalan sopimuksella.
Mutta ei Koskisen otteet ja huikea sopimus täysin kaikkija yllättäneetkään. Kalpa kasvatti"kossu" niin kuin kuopiossa hänet ristittiin, valittiin KHLn kauden 2015-16 parhaaksimaalivahdiksi hänen voittaessaan khl mestaruuden gagarin cupin Pietari SKAn riveissä.
Vuonna 2016 koskinen edusti suomea jääkiekon MM-kisoissa missä hänet valittiin MM-turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.
Suomi saavutti kyseisistä kisoista hopeaa, myös kevään 2014 MM-kisoissa Koskinen torjui suomelle mm-hopeaa.
Eli vaikka kossun otteet ja tuore sopimus rapakon takana ihastuttaakin sekä puhuttaa, eivät hänen aikaisemmatkaan meriittinsä aivan mitättömät ole.
Mikko Koskinen ei pelkästään tällä hetkellä ole maamme paras torjuja, hän kuuluu kiistatta NHLn ja maailman parhaiden jääkiekkomaalivahtien harvalukuiseen joukkoon.
Henkilökohtainen mielipiteeni on että koskinen on tällä hetkellä pelipaikallaan maailman paras!

6

<50

  Vastaukset

  • Hyvin on suomalaisia veskareita nyt NHL:ssä. Koskinen kyllä taitaa olla Vantaalta kotosin, mutta Kalpassakin kävi pelaamassa. Bluesin kasvatti muistaakseni.

  • Eri mieltä näin koskisen V.2017 Helsingissä ja ymmärsin miten peittävä kaveri on kyseessä.

  • Edmontton Oilerssin maalivahti ongelma lienee nyt kuitenkin hoidetti. Se on saanut tolppiensa väliin hyvän maalivahdin jolla on mahdollisuus auttaa joukkuettaan voittamaan.
   Tätä mahdollisuutta Cam Talbot sille ei kyennyt koskaan antamaan.
   Oilerssilla on vielä kuitenkin paljon suuria ongelmia. Joukkue rakennettiin nuorten huippu hyökkääjien varaan, näistä hyökkääjistä usea ei kuitenkaan ole pystynyt vastaamaan huutoon.
   Esimerkiksi Ryan Nugent-Hopkins tuli nhllään suurin odotuksin mutta nhl tasolla mies on osottautunut jopa keskiverto nhl hyökkääjää huonommaksi pelaajaksi.
   Eikä Nugent Hopkins ole edes ainoa Oilerrssin epäonnistunut hyökkääjä, niitä on monta muutakin ja Taylor Hall latoo nykyisin maaleja New Jersseyssa. Connor McDavidilla on yksinäistä.
   Mainittakoon vielä Jesse Puljujärvi. Puljun tasoisen pelaajan ei kuuluisi vielä pelata nhlssä, taso ei vielä riitä ja jatkuvat epäonnistumiset murentavat muutenkin jo heikkoa itseluottamusta.
   Vauhtia pitäisi hakea alemmalta tasolta, saada sieltä onnistumisia ja palata tulevaisuudessa nhllään mikäli mies sinne vaaditulle tasolle kehittyy.
   Joukkue ylihyökkää ja puolustus selkeästi unohtuu. Todennäköisesti nyt kuienkin Mikko Koskinen tuo siihen muutosta ja kontrolloi oman pään peliä maaliltaan. Torjunnoillaan ja puolustuspään johtamisellaa Koskinen voi kuitenkin kääntää joukkueen kurssin.

  • Lol ! Ei ketään kiinnosta mikään marginaalilaji jääkiekko :DD tuossa lajissa pärjää jokainen joka viitsii vähän panostaa kun kilpailua ei käytännössä ole. Jalkapallo, koripallo jne on vakavasti otettavia urheilulajeja

   • Enpä itse ainakaan ole potkupallosta kiinnostunut, tuskin suomessa moni muukaan taitaa laji olla meillä pelkkä vitsi.
    Mutta ei kysymys siitä ole! Kysymys kuuluu kykeneekö Mikko Koskinen johtamaan jääkiekkojoukkue Edmontton Oilerssin nhlln kevään pudotuspeleihin? Vai ei?


   • Kuitenkin vaivaidut tänne "ei ketään kiinnosta" lajin palstoille. Koris ja futis on vaan niin helkutin tylsiä lajeja. Pingis taitaa mennä vielä noiden edelle harrastajissa. Ei muuta kun kaikki ping pongailemaan, kun se on se vakavasti otettavin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722