jumalan materia ja voima ei näy missään

aurinkopitääelossa

Omituista että auringon säteilyn voi aistia ja se pitää lämpimänä.
Uskovaisten jumalan aistimiseen tarvitaan vialliset aivot.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minusta maailma on ihmeitä täynnä, eikä ne minusta lakkaa olemasta ihmeitä vaikka ymmärtäisimme rakenteen..

      • jumalastaeimerkkiäkään

        Kerro yksikin ihme, joka selittäisi jumalasi.


      • No minä en varsinaisesti sanonut uskovani Jumalaan... ;). Minusta esim siemenestä kasvava kasvi on jotensakin ihme, kuinka sinne on voitu ohjelmoida kaikki kukasta tuoksuun...
        Evoluutio on minusta ihme. Ja maailmankaikkeus joka menee aina vaan mystisemmäksi mitä enemmän sitä tutkitaan. Ja se, että pystymme ymmärrettävästi tulkitsemaan juuri vaikkapa avaruuden mekanismeja, käsittämätöntä.
        DNAn rakenne...Epigenetiikan myötä siinä on aina vain pienempiä, toimivia osasia.

        Minusta on ikävää, että moni tiedettä kiinnostavana pitävä on niin kyyninen...kaikki on vain fysiikkaa? No jaa. Enkä nyt tarkoita osoitella ketään erityisesti; jopa suuri ateisti Dawkins ihailee vilpittömästi monia mekanismeja luonnossa.


      • iowa kirjoitti:

        No minä en varsinaisesti sanonut uskovani Jumalaan... ;). Minusta esim siemenestä kasvava kasvi on jotensakin ihme, kuinka sinne on voitu ohjelmoida kaikki kukasta tuoksuun...
        Evoluutio on minusta ihme. Ja maailmankaikkeus joka menee aina vaan mystisemmäksi mitä enemmän sitä tutkitaan. Ja se, että pystymme ymmärrettävästi tulkitsemaan juuri vaikkapa avaruuden mekanismeja, käsittämätöntä.
        DNAn rakenne...Epigenetiikan myötä siinä on aina vain pienempiä, toimivia osasia.

        Minusta on ikävää, että moni tiedettä kiinnostavana pitävä on niin kyyninen...kaikki on vain fysiikkaa? No jaa. Enkä nyt tarkoita osoitella ketään erityisesti; jopa suuri ateisti Dawkins ihailee vilpittömästi monia mekanismeja luonnossa.

        Jos et tätä tiennyt niin biologiksi monet on ajanut nimenomaan suuri luonnon ihailu.


    • Evotonihanpellejä

      Mitäs luulet tästä? Siis siitä että onko täysin epätieteelliseen homouteen uskominen evokin tavalla muka kuigtenkin jotenkin kierosti tieteellistä?
      Ja minne katosiat luonnosta kaikki ne evoluutioteorian vaatimat tuhannet mutatointilajiutuneet toinen toistaa paremmat selviytyhä-apinaihmislajit niiin luonnosta kuin haudoistakin. Niitähän piti olla tuhansittain vielä 50 v. sitten maailman puskikoissa vaan kun niitä ei sitten löytynytkään koska niitä ei ole ikinä ollutkaan niin evokit silti ihan sokeasti inttävät että onhan niitä tietenkin täytynyt olla ja ainoana todisteena heidän mielestään on se että ihminen on olemassa, joten tietenkin apinaihmisiä on muka ollut mutta kun niitä nyt vain ei ole havaittu niin sitten on pakko uskotella itselleeen ja koululapsille että ne nyt vain sattuivat kuolemaan sukupuuttoon ihan joka laji jälkiä jättämättä.

      Todelliset evoluutiotutkijat antoivat vuosi sitten rehellisyydenpuuskassaan periksi tässä apinaihmisasiassa kun he kansainvälisessä konseksussaan hyväksyivät Suomenkin tiedelehtiin päätyneen julkilausuman siitä että yhtäkäänn aikemmin ihmisen esivanhemnpana pidettyä fossiilista apinanraatoa ei voida varmuudella sanoa ihmisen esivanhemmaksi sillä nuo fossiilit ovat selvästi joko apinoita tai yhtä selvästi ihmisisä Eikä kyse ole vain fossiileista vaan luurangoista tai niiden osista.
      Tällä sinänsä fiksulla lausumalla päästiin eroon siitä kauan jatkuneesta naurettavasta esityksestä että jokainen maanosa piti juuri sen alueelta löydettyä jäännettä kritiikittömästi ihmisen luotettavimpana esivanhempana.

      Ja kiva esimerkio evouksosta tulee juuri nyt telkusta sillä siinä oppinut tyyppi sanoo että se on harhaa jos uskoo ettei elämää ole muodostunut muuallakin avaruudessa, ehheeheh, siis ikinä ei ole saatu mitään vihiä saatikka todistetta siitä että ulkoavaruudessa voisi olla elämää vaan pikemminkin päinvastoi, siis ei merkkiäkään, joten miten uskomus ulkoavaruuden elämästä muka olisi tieteellisesti pätevä kun siinä uskotaan sokeasti sellaiseen mistä ei ole mitään havaintoa?
      Mutta tätä se on evousko, kaikista uskonnoista typerin ja ehdottomasti epätieteellisin.
      Ei ole siis mikään ihme etta ajoitttain tiedeyhteisössä nousee protestiliikkeitä evoluutioteorian tieteeksi kutsumista vastaan. Siis aika usein, mutta kun enemmistö demokaratian pelisääntöjen mukaan saa päättää kaikista asioista niin sitten enemmistötyperykset jotka ovat aivan liian laiskoja ajatellakseen haluavat pitää evoluutioteorian tieteiden joukossa yliopistoissa.

      • pelleonjumala

        Spriihin säilöttyjä tarvitsisi säilöä ennemmin kun sattuman varaisesti säilyneet.
        Itse olen havainnut pikkuvarpusen, joka on evoluution tulos.
        Homoja ei synny ilman lesboja, muista se.


      • No kun niin hyvin tiedät (?) ettei avaruudessa ole elämää, mitä arvelet, olisko mahdollista että jumalasi on luonut elämää muuallekin; planeettoja avaruudessa on varmaan biljoonia, kun galaksejakin on monta miljardia?
        Vai onko hän kokonaan keskittynyt meihin, luomakunnan kruunuihin... ;D


    • Eiolepakkoollaevouskova

      Vitsailetko? Einstein todisti kiistattomasti että aine on energian kääntöpuoli. Kas siinä sinulle tieteellinen näyttö Luojasta.
      Ja tietenkin yli tavallisen ihmisen älynlahjojen tuo energian lähde on tietenkin ollut ikuisesti olemassa aina. Ei kosmos tyhjästä, joka ei ihan tyhjä ollutkkaan, hehe, ole räjähtänyt kuten Kari Enkvitsi yliopistossa luennoi, heheh!

      Ja onhan se aika hassua että nykytiedemiehet eivät onnistuneet taannoissen geenimanipulaatiovillityksen aikana luomaan edes yhtä ainoata uutta lajia sikanaudasta puhumattkaan vaikka niin evoennustus varmana totesi tapahtuvan hetkessä jota ei koskaan tullutkaan. Heheheh!

      • fysiikanlait

        Sinä uskovaisena luot mulatteja ja mestitsejä.


    • evoteiosaaajatella

      Nat Geo tänään harvinaisen rehellinne. Se kertooo että elämän löytyminen avaruudesta yhtä todennäköistä kuin se että heittäisi noppaa miljardi kertaa ja saisi joka kerta ykkösen. Heeeh!

      Joten Jyri on ollut koko ajan oikeassa sen suhteen että tämä sama sattuma-,mahdottomuus koskee myös maapallon muodostumista. Se ei ole ollut sattumaa vaan älyllisen luomisen tulos. Asia on ihan tieteellisen MTK-selvä siin nyt lopultakin National Geogrpahiankin mielestä!!!

      • seuskontonneloppu

        Jos Marsista löytyy tulevaisuudessa, jotain elämän kaltaista fossiilina.
        Lupaan jyrätä kirkkonne maan tasalle.


    • "Omituista että auringon säteilyn voi aistia ja se pitää lämpimänä.
      Uskovaisten jumalan aistimiseen tarvitaan vialliset aivot."

      Ilman Jumalan luomistekoja ei olisi aurinkoa eikä ihmistä tai kykyä aistia yhtään mitään.
      Siten aurinko ja ihmisen kyky aistia sen säteilyä ja lämpöä, ovat objektiivinen tieteellinen todiste Jumalasta ja siitä, että Hän on kaiken luoja.

      "Alussa loi Jumala taivaan ja maan" (1.Moos.1:1)

      • kirjoitasoopaa

        Se voi olla kuka tahansa, koska fysiikan lait ei todista jumalasta.
        Siksi on vain aurinko, yhtä hyvin minä sen loin.
        Alussa oli spagettihirviö.


      • kirjoitasoopaa kirjoitti:

        Se voi olla kuka tahansa, koska fysiikan lait ei todista jumalasta.
        Siksi on vain aurinko, yhtä hyvin minä sen loin.
        Alussa oli spagettihirviö.

        Fysiikan lait nimenomaan todistavat Jumalasta, Jumala asetti luomaansa maailmankaikkeuteen fysiikan lait, joihin nojautuen moni asia täällä toimii.

        Katsos kun Jumala on hyvin viisas ja hyvin hyvin voimallinen, niin hänellä oli mahti, jolla asettaa erilaiset luonnonlait, joista ei voi poiketa muut kuin itse Luoja-Jumala niin halutessaan sekä ne jotka hän valtuuttaa tekemään ihmeitä.


    • 12____13

      > Uskovaisten jumalan aistimiseen tarvitaan vialliset aivot.

      Raamatun mukaan Jumala on rakkaus. Eli sinun mielestä rakkauden aistimiseen tarvitaan vialliset aivot?

      "Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."
      1 Joh. 4:8

      • Raamatussa se Rakkaus käskee toimeenpanna massamurhia. Rakkaudellinen motiivihan lienee myös Jeesuksen puuhunnaulaamisen taustalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2202
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1304
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      990
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      982
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      860
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe