Hei uskovaiset

T..Mirka

Voisitteko mennä sinne omaan tarhaanne mellastamaa. Tulkaa takaisin sitten kun teillä on kasassa todisteet jumalastanne.

Please ...

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mallukk

      Ei sitä voi!

      On kirjoitettu:
      "saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla.......tee evankelistan työ"

      "saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella.
      Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
      ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.
      4Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ, toimita virkasi täydellisesti "

      [2. Timoteuksen kirje 4:2-5 / Uusi Testamentti / Pyhä Raamattu]

      https://docplayer.fi/6227163-Jumala-rakastaa-sinua-nelja-tosiasiaa.html

      • No eikö sinunkin olisi jo aika kääntää korva pois taruista?


      • Mallukk

        mahaani kääntää.
        (alatyyliä, puhekieltä) tuntea ulostamisen tarvetta
        Kylläpäs mua paskattaa!


    • Siksi asunkin metsässä ja erakoidun/ mökkihöperöidyn...se tuntuu luonnollisemmalta vaihtoehdolta kuin luonnottomassa ihmisten luomassa merkitys maailmassa lilluminen.

    • Emme voi mitään totuutta vastaan vaan totuuden puolesta. Jokainen uskova on joskus ollut epäuskon tilassa ilman Jumalaa eli jumalaton. Raamatun mukaan ihminen joka ei ole uskossa Jeesukseen hukkuu iankaikkiseen eroon Jumalasta. Uskosta osaton ei tajua asiaa koska synti on tuonut kuoleman hengellisesti. Kuollut ei ymmärrä olevansa kuollut ennenkuin herää eloon. Siksi Jeesus opetti että ihmisen täytyy syntyä uudesti Jumalan Hengestä.

      Jeesus tuli ihmiseksi maailmaan ja sovitti synnit kuolemallaan eli otti puolestamme päälleen rangaistuksen joka olisi kuulunut meille. Jeesus ei jäänyt ristille vaan nousi kuolleista ja elää tänäänkin. Hän on synnin ja kuoleman voittaja.

      Kun turvaamme Häneen, käännymme uskossa Hänen puoleensa ja pyydämme Häntä Herraksemme ja Vapahtajaksemme niin tapahtuu tämä uudestisyntyminen. Saamme syntimme anteeksi ja Jumalan Henki tulee sisimpäämme, henkemme joka oli kuollut syntiemme ja rikkomustemme tähden herää eloon. Hengelliset asiat tulevat todelliseksi eivätkä enää ole hulluutta.

      Raamattu nimittäin kertoo senkin että sanoma Kristuksesta on hulluutta niille jotka kadotukseen joutuvat, mutta niille jotka uskovat se on Jumalan voima.

      Kannattaa etsia Herraa kun se vielä on mahdollista. Jokainen etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Kääntykää puoleeni niin käännyn teidän puoleenne lupaa Herra Sanassaan. Jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu. Ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, vaan että jumalaton kääntyy tieltänsä ja saa elää.

      • "pari ajatussta täytyy viedä mukanaan hautaan.
        Kaiken varalta."
        (S.J. Lec, Vastakarvaan)


      • uskonpasko

        On niin surkuhupaisaa, miten nämä aivokuolleet aina kuvittelevat, että kun täysin merkityksetöntä diibadaabaa inttää tarpeeksi monta kertaa, niin se muka jotenkin muuttuisi joksikin muuksi kuin täysin merkityksettömäksi paskalässytykseksi. No eipä vaan muutu.

        Toiseen maahan ja kulttuuriin syntyneinä samat hyypiöt inttäisivät meille yhtä sokeasti Allahista ja Profeetasta ja olisivat yhtä lailla täysin vakuuttuneita sanomansa tärkeydestä ja Totuudesta, vaikka kumpikin on täsmälleen samaa kakkendaalia, vain eri nimisessä paketissa.


      • AteistiVaan

        Tuo on sitä peruskristillistä mantraa, jonka kaikki ovat kuulleet lukuisia kertoja. Tuo ei vakuuta edes juutalaisia tai muslimeja, vaikka he palvovatkin samaa Jahve-jumalaa. Turha siis kuvitella, että se vakuuttaisi muitakaan.

        Jos kertoisit, mikä sai sinut vakuuttuneeksi kristinuskon opista, niin sitä olisi mukavampi lukea. Eikös ajatus, että ihmiset ovat perusluonteeltaan pahoja ja jumalalle kelpaamattomia, vaikka yrittävät tässä elämässä parhaansa, ole aika masentava oppi? Pelastus saadaan uskomalla piileskelevään jumalaan ja pelastus tulee julistamalla Hänet omaksi Herraksi. Samalla tuo Jumala hylkää kaikki ne, jotka eivät tiedä hänen olevan olemassa tai palvo häntä.


      • AteistiVaan kirjoitti:

        Tuo on sitä peruskristillistä mantraa, jonka kaikki ovat kuulleet lukuisia kertoja. Tuo ei vakuuta edes juutalaisia tai muslimeja, vaikka he palvovatkin samaa Jahve-jumalaa. Turha siis kuvitella, että se vakuuttaisi muitakaan.

        Jos kertoisit, mikä sai sinut vakuuttuneeksi kristinuskon opista, niin sitä olisi mukavampi lukea. Eikös ajatus, että ihmiset ovat perusluonteeltaan pahoja ja jumalalle kelpaamattomia, vaikka yrittävät tässä elämässä parhaansa, ole aika masentava oppi? Pelastus saadaan uskomalla piileskelevään jumalaan ja pelastus tulee julistamalla Hänet omaksi Herraksi. Samalla tuo Jumala hylkää kaikki ne, jotka eivät tiedä hänen olevan olemassa tai palvo häntä.

        Minut sai vakuuttuneeksi kun uteliaisuuttani rupesin lukemaan armeijasta saatua Uutta Testamenttia. Olen kyllä aina jollain tasolla uskonut Jumalan olemassaoloon mutta en ollut ikinä tullut ns. uskoon eli minulla ei ollut mitään henkilökohtaista kokemusta Jumalasta. Jumala oli lähinnä joku pelottava tuomari.

        Pyysin rukouksessa Jeesusta elämääni ja koin juuri sen uudestisyntymisen mistä Raamattu puhuu. Tästä lähtee juuri se henkilökohtainen kokenus Jumalan todellisuudesta, Tiesin että Jeesus oli tullut elämääni Pyhän Henkensä kautta. Tiesin että olin saanut syntini anteeksi. Sain pelastusvarmuuden josta Raamattukin puhuu." Henki itse meidän henkemme kanssa todistaa että olemme Jumalan lapsia". Raamattu alkoi avautumaan ihan eri tavalla, Huomasin esim.että kiroilu jäi pois. Tuli halu kertoa muillekkin Jeesuksesta. Jumala ei ollut enää pelottava tuomari vaan rakastava Isä.

        Uskoontulo ei siis ole minkään opin omaksumista vaan ihan koettavissa oleva asia. Uskovia syytetään aina muille tuputtamisesta mutta ainakin alussa sitä uskosta tulee niin innostava ja rakas asia ettei oikein malta olla kertomatta kun tajuaa miten paljon Jumala rakastaa ihmisiä. Ihmiset ei sitä vaan aina ymmärrä tai eivät syystä tai toisesta halua ymmärtää.

        Innostaa myös tässä Jeesus-uskossa kun tietää että vaikka välillä tekee virheitäkin niin Herra pysyy kuitenkin uskollisena eikä Hänen arnonsa kaikkoa, koska se perustuu Jeesuksen täytettyyn työhön.

        Raamatun perus oppi ei ole se että ihminen on huono ja surkea. Raamatun oppi on se että Jumala loi ihmisen elämään yhteydessään, läheisessä kanssakäymisessä itsensä kanssa. Ihminen kuitenkin rupesi tekemään asioita joista Jumala oli kieltänyt ja siksi karkoitettiin Jumalan läsnäolosta. Jumalan ja ihmisten välille tuli tietynlainen vihollisuus.

        Jumalan Pyhyys ja ehdottomuus vaati että synnistä seuraa rangaistus.
        Koska Jumala edelleen rakasti ihmistä ja halusi ihmisen sovintoon kanssaan, eikä halunnut että tämä joutuisi ikuiseen eroon luotaan, lähetti Hän Jeesuksen kärsimään rangaistuksen puolestamme. "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

        Jeesus nousi kuolleista ja elää. Häneen saa yhteyden ihan oikeasti kun kääntyy pois synneistään ja etsii Häntä elämäänsä.

        Ei ole inhimillisesti aina helpoin tie. Ihmiset voi pilkata, syrjiä ja muuta sellaista mutta kuitenkin paras tie. Tietää että on Jumalan kanssa välit kunnossa tuli eteen sitten mitä tahansa.


      • AteistiVaan

        En ole koskaan ymmärtänyt tuota synti-oppia. Oppihan nimen omaan menee, niin ettei pahoista teoista seuraa rangaistusta, kunhan ”ottaa Jeesuksen armon”-vastaan, mikä tarkoittaa kristinuskon opin uskomista.

        Rikoksista seuraa meillä täälläkin rangaistukset ja oikeudenmukaisuudessa tunnetaan myös rangaistuksen kohtuullisuus. Tämä kaikki puuttuu kristillisestä opista. Raiskaaja, joka tuhoaa jonkun elämän, pääsee taivaaseen kunhan vain rukoilee Jeesusta. Ja raiskauksen jälkeen murhattu joutuu kadotukseen vain siksi, että on joskus sanonut jollekin rumasti eikä ole uskonut kristillisyyden oppia. Mikä ihmeen järki tuollaisessa opissa on?

        Uskoontulon tunteita liittyy moniin uskontoihin. Myös entiset kristityt ovat kuvanneet niitä ja todenneet myöhemmin, että voi paska, kyseessä oli vain tuntemus eikä muuta. Näistä kristityt yleensä sanovat, etteivät he olleet ”aitoja” kristittyjä eli omat fiilikset nostetaan toisten tuntemusten yläpuolelle. En ymmärrä, miten mikään ”tunne” voisi todistaa mistään asiasta yhtään mitään. Kaikki tunteethan tiettävästi syntyvät meidän omien aivojen tuottamina.


    • ihmettelenvaan

      Kannattaa etsiä jumalaa...minulle on ollut nuoresta aikuisesta asti ilmiselvää että sitä jumalaa ei löydy pään ulkopuolelta vaan se on mielen syövereiden sepitelmää, jonka uskovat ottavat kuolemanvakavasti. Ei ateistiksi päätyminen ole mitään vastaavaa kuin uskoontulo eikä see muuta ihmisessä mitään, tarkoitan sitä että v-mäinen uskoton on yhtä v-mäinen uskovanakin. Sillä täytyy olla jotain tekemistä persoonallisuuden tai luonteen kanssa. En osaa paremmin sanoa kun en ole psykologi. Itselleni ei ateistiksi päätyminen ole verrattavissa uskoon hurahtamiseen vaan se on ajattelun tulos ja ollut kohtalaisen selvää aina.

      • " Ei ateistiksi päätyminen ole mitään vastaavaa kuin uskoontulo eikä see muuta ihmisessä mitään"

        Kyllä eräs nainen, joka ensin väitti miehen raiskanneen tämän, uskoon tultuaan halusi tunnustaa.

        Mies sai muistaakseni puolitouista vuotta ehdotonta.
        (koska oikeus "uskoi" itkevää pissistä)

        Nainen sai ehdollista.

        Reilua tämä oikeus ainakin maallisessa toiminnassa.


    • mitä.sie.sanot.tästä
    • "Voisitteko mennä sinne omaan tarhaanne mellastamaa. Tulkaa takaisin sitten kun teillä on kasassa todisteet jumalastanne."

      Todisteet ovat aina olleet kasassa. Ongelma ei olekaan todisteiden puuttumisessa, vaan siinä, että ateistit eivät Jumalfobiasta johtuen HALUA tunnustaa Jumalan olemassaoloa.

      • Mark.luuvitonen

        Tunnustan Jumalan olemassolon heti, kun siihen on todelliset edellytykset olemassa. Ainoa pelko minulla on asiassa se, ettei sinulla ole niitä esittää. Sinulla on vain lapselliset väitteesi. Ei muuta.

        Kutsu joskus se Jumala tänne kommentoimaan, ettei sinun tarvitse täällä yksinäsi valehdella.


      • AteistiVaan

        Ei vaan sinä pelkäät todellisuutta niin paljon, ettet uskalla myöntää, ettei jumalan olemassa olosta ole mitään todisteita.


      • asdgsadghda

        Kovin hyvin ne on siinä tapauksessa piilossa pidetty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe