ipu antaa luvan potkia!

IPUEXITIN_PAIKKA

Nyt saa jokainen vandaali luvan kanssa toteuttaa itseään ja korotetaan siitä vielä jalustalle. Kohteet vielä tarkemmin ipu:n sivuilla määrittelemättä, mutta se on varmaa, että kohteet ovat supisuomalaisia ja valkoihoisia!!!

https://www.ipu.fi/ehdokkaaksi

Mutta se on ehto, ettei uhosi jää puheiden ja kirjoitusten asteelle, sinun täytyy siis viedä raivosi fyysiseen suoritukseen asti.

IPU:n itsenäisyystyötä vuonna 2019!!??

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ipu-on_inhoja

      Epätoivoista yritystä löytää takaportti pahoinpidellä itseään selväjärkisemmiksi havatsemiaan ihmisiä. Kateus ruokkii ipuloisia.

    • 2naamaiset_maot

      Tätä ei saa unohtaa! Ipu ajaa maata anargiaan ja turvattomuuteen, siksi kai kaasukammiosuihku kuvat ovatkin opettajan ja rehtorin mieluisinta viihdettä!!?

    • liisa_eduskuntaan

      Toivottavasti ipu lakkautetaan ja sen vihaa tyrskivät sivut lopetetaan tai suljetaan näkyviltä.
      https://www.youtube.com/watch?v=SG-Eg5jzQOo
      Tää liisa on joku lapseton tai pedari itsekin jos voi vieläkin tukea tällaista höpöatakki sakia kuin ipu tänä päivänä on.

    • ja.hyvä.niin

      Viimoisia_vaaleja, sitten kortteja kerätään jatkossa jollain kotkotuslistankerhon nimellä.

    • surkea_ipu

      Ipun rasismivaino onnistui houkuttelemaan erilaisia hippiäisliikkeitä kauttaan ehdolle, outoa on se, ettei ehdokkaan muun puolueen tai ryhmän saati sitoutumattomuutta mainita. Miltei 80 % ipu:n kautta ehdolla olevalla on taustallaan sitoutumattomuus tai joku muu kommunistinen tai hippiäissuvakkihörö liike jotka ovat kaukana irti eu linjasta ja pelkkiä pehmopäitä uusine itse keksimine nimineen ja kristalleineen,

      Kuka tahansa voi tajuta, ettei tuolla porukalla ole mitään mahdollisuuksia, mutta ei myöskään edellytyksiä valtiolaivan ruorin pyörittämiseen. Kun vielä oivaltaa että heillä ei ole edes halua pitää suomea omana valtionaan ja jonkinlaisena hyvinvointiyhteiskuntana vaan heidän mielestään kaikki rajat auki ja painokoneet suoltamaan katteetonta rahaa kaikille ilman minkäänlaista korntrollia on parasta ikinä, onkin koko soppa pelkkä nykyisen ipu johtajan edelliseltä perimän tehtävän loppuunviemistä, eli romuttaa usko itsenäisyyteen ja minkään tahon irti eu:sta linjan uskottavuuden romuttamista ja ennen kaikkea itsenäisyyspuolue nimisen höttökerhon lopullista kuoppaamista.

    • Ihmettelenpä_vaan

      En kyllä yhtään tajua, mitä täällä huudellaan anarkismista (huom. ei anargismi g:llä. Pitäisi sitä nyt jokaisen täyspäisen ääntämisestäkin erottaa toisistaan g ja k, samoin kuin b ja p, jotka tuolta ilvelijältä myös jatkuvasti menevät sekaisin).
      Ei IPU ole osallistunut mihinkään anarkistiseen toimintaan tai Varisverkostoon, kuten täällä on kirjoiteltu. En tod tajua, miten joku saa tuollaisia ajatuksia päähänsä.
      Miksi pitää kirjoittaa niin kamalasti soopaa ja yrittää johtaa ihmisiä harhaan? Jotain kalvavaa kaunaa, vai?
      Kristallipuolue ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan puolue, vaan rekisteröity yhdistys, jolla on tuollsinen nimi. Varmaan näillä kristalleilla on riittävösti samansuuntaisia tavoitteita ja arvoja kuin IPUlla, kun kerran on listalle otettu. Uskon ja toivon, että asia on selvitetty.

      • hajulle-herkkä

        SNn kirjoitukset eivät tule päästä vaan suoraan suolesta. Sen haistaa jokaisesta kirjoituksesta joita täällä melkein pelkästään onkin. Kannattaisi IPUn väen kirjoittaa jotain sivulleen jotta nuo päästöt jäisivät vähemmistöön.


      • jo_päivällä_sekaisin
        hajulle-herkkä kirjoitti:

        SNn kirjoitukset eivät tule päästä vaan suoraan suolesta. Sen haistaa jokaisesta kirjoituksesta joita täällä melkein pelkästään onkin. Kannattaisi IPUn väen kirjoittaa jotain sivulleen jotta nuo päästöt jäisivät vähemmistöön.

        Hyi kun ipulainen kirjoittaa rumia!
        Ministeriainestako?

        Millainenkohan on ensi yön purkaus, pelkään pahoin.


      • viisastelevat_narisijat

        Kun nut opetetaan ja sillä pädetään niin..."näillä kristalleilla on riittävösti samansuuntaisia tavoitteita" riittävästi eikä riittävösti ja kerrohan tonttu sitten vaalien jälkeen saamiesi äänien määrä.

        VARSINAISIA OPETTAJIA (eläkehöröjä) jotka ylistää venäjää! Tuo kristallilallusakki ei tukiswi yhtäkään asiaa mitä te ajatte, mutta viis siitä kun koko revohkasta ei mene läpi ainotatakaan ehdokasta.

        Ipun ketaleporukalle on ihan sama ja ajnan tuhlausta nähdä vaivaa oikeinkirjoittaa, kuten myös tämä pätijä omalla tekstillään osoittaa. Se piskuinen tomppelijoukkko joka vielä ipua palvoo ei osaa edes lukea tai avata tietokonetta.

        Joten lyhyt ja ytimekäs viesti ilman turhia tosikkoäikkä horinoita riittää kertomaan ipjun tason ja pitää harhautettavissa olevan puolueesta kiinnostuneen jatkossa siitä erillään ja siitä pidetään näin helposti huoli.

        PS: MAK-SA-KAA VEL-KAN-NE NIIL-LE JOI-TA OLET-TE HAR-HAUT-TA-NEET JA PYY-TÄ-KÄÄ RÖYH-KEYT-TÄN-NE AN-TEEK-SI!

        Ja pankaa puolueleikki pillit pussiin ja alkakaa vaikka kirjoittaa niitä keittokirjoja, politiikkaan teistä ei ole eikä tarvita sitä sotkimaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe