Kristittyjen vainoamisen aika lähestyy Suomessakin

Näinseasiaon

Merkit lähestyvästä vainosta ovat olemassa, kun vertaa siihen miten kristittyihin kohdistuneet vainot ovat eskaloituneet kirkon historiassa. Tänä aikana kuulemme myös saarnastuoleista, joissa Jumalan sanaa julistetaan puhtaasti -vakavia ja totisia varoituksia pysymään valveilla sillä pimeyden ja seulomisten aika lähestyy, täytyy valvoa ja rukoilla! On suorastaan hämmästyttävää nähdä miten nopeasti jokin yhteiskunta muuttuu välinpitämättömästä ja suht. suvaitsevasta kristillis-vihamieliseksi ja vainoja toimeenpanevaksi.

Työmatkallani kuuntelin radiosta asiantuntijan luentoa siitä kuinka Hitlerin Saksan juutalaisvainot eskaloituivat aatteista ja poliittisesta vaikuttamisesta suoraksi toiminnaksi. Yhteistä kaikkina aikoina tapahtuneille ideologisille mielipidevainoille näyttää olevan, että vainojen toteuttamisen välineenä käytetään ensin maallista lainsäädäntöä, sitten esivallan fyysistä voimaa. Yhteiskunta joutuu ikäänkuin anarkian valtaan.

Monille meidän aikanamme natsi-saksan tapahtumat ovat kuin kaukaista unta tai satua jota ei edes uskottaisi todeksi. Useimmat nykypolven ihmisistä kuvittelevat että tiedon lisääntyminen on viisastuttanut ihmiskuntaa niin ettei vastaavaa enää voisi tapahtua. Oli hätkähdyttävää kuulla radioluennoitsijan kertovan että sitten kun Hitlerin johtama kansallissosialismi oli saavuttanut tietyn poliittisen aseman ja vaikutusvallan, -ei kulunut kuin kaksi (2) vuotta kun säädetiin yhteensä lähes 400 lakia juutalaisia vastaan! Kaksi vuotta! Kahdessa vuodessa rauhallinen Saksan valtakunta, kaiken siveellisyyden ja jumalanpelon kehto, oli muuttumassa helvetin esikartanoksi jonka johto ja valtaosa kansansta uskoi olevansa "hyvän asialla"!

Näiden lakien sisältönä oli riistää ideologisista syistä (vrt. nykyaikainen vihervasemmistolais-liberaalisuus) oikeus vapaaseen mielipiteeseen ja sallia yhteiskunnassa vain yksi oikea mielipide- ja sananvapaus. Ko. lait veivät juutalaisilta ihmisoikeudet, oikeuden harjoittaa ammatteja kuten lääkärit yms. korkeasti koulutetut, oikeuden omaisuuden suojaan, oikeuden koskemattomuuteen ruumiin ja hengen puolesta, oikeuden synnyttää sairaaloissa, oikeuden omistaa ja asua kodissaan jne jne. Heidät suljettiin pian gettoihin joista heidät oli teknisessä mielessä helpompi kuljetuttaa työ-, ja tuhoamisleireille. Kahden vuoden aikana tapahtui hirveän paljon!

Tätä kaikkea edelsi jo vuosia jatkunut mielipidevaikuttaminen jossa kansaa aivopestiin uskomaan että juutalaisuus oli jotain pahaa ja yhteiskuntaa vahingoittavaa (vrt. vihervasemmistolaisten liberaalien suhtautuminen kristittyihin meidän aikanamme). Kaikki alkoi valheiden ja disinformaation järjestelmällisellä levittämisellä.

Juuri se, että nyt ollaan meillä Suomessa vaiheessa jossa disinformaation levittäminen kristityistä ja konservatiivisista arvoista on saavuttamassa pian lakipisteensä, kenties jo 20- 30 vuoden kuluessa, ja että se tuntuu onnistuneen valjastaa pahuuden voimien käyttöön esim. valtamediat sekä lähes armeijamaisella kurilla ja järjestelmällisyydellä toimivan konservatiivis-vihamielisen liberaaliarmeijan, -saa minut pelkäämään että kenties jo lastemme aikana joudutaan näkemään pohjoismainen toisinto natsi-saksan "ainoasta oikeasta sananvapaudesta" kun liberaalit vihervasemmistolaiset saavuttavat tietyn valta-aseman yhteiskunnassa.

Olemme eläneet kristillisen yhtenäiskulttuurin aikaa jossa kristillisen kirkon usko on pitkälti määritellyt pitkälti yhteiskunnan normit ja sinä aikana, n. 600-700 vuoden aikana on rakennettu kansamme hyvinvointi ja oikeusperiaatteilla toimiva yhteiskunta jota maailmalla on ihmetellen ja ihaillen katseltu. Nyt on astumassa valtaan kelvoton ja kunnoton sukupolvi joka kaikkeen hyvään tottuneena hylkää vanhojen opetukset, kiroaa isänsä ja äitinsä sekä polkee jalkoihinsa kaiken isiemme työllä ja verellä rakennetun hyvinvoinnin!

Kristillisessä Suomessa on kaikki ollut niin hyvin kuin sellaisessa yhteiskunnassa ylipäätään voi olla jossa osa kansasta on vielä muotojumalisia pakanoita. Kristillisyys on osoittanut hyveellisen voimansa siinä että vain sen helmassa on maailmanhistoriassa toteutunut parhaiten todellinen ihmisten völinen tasa-arvoisuus ja perusoikeudet, siitäkin huolimatta että yhteiskuntaa ovat aina olleet mädättämässä myös vasemmistolaishenkiset ja kristillisvihamieliset roskajoukkojen esilläpitämät "ideologiat"! Saa nähdä millaiseen aikaan nyt mennään...

164

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuskin kristinuskonharhaisia täällä peräpohjolassa vainotaan, mutta kuten kuka tahansa päättömiä puhuva valehtelija, tulee kristinuskonharhaiset ottaa luokalle jumalvalheestaan.

      Jumalvalheeseen liittyvä rahankeräys on selvä jatkettu törkeä petos, ellei tuota alati rahantarpeessa olevaa maailmojen luojaa onnistuta manaamaan esiin.

      Tuskin edes maanisin kristinuskonharhainen pitää valheeseen perustuvaa rahankeruuta minään muuna kuin rikoksena.

      • selkärangattomat

        Aloittaja on oikeassa, mutta sohii täysin väärään suuntaan - tai oikeaan suuntaan, johon vallanpitäjät haluavatkin hänen sohivan.

        " Juuri se, että nyt ollaan meillä Suomessa vaiheessa jossa disinformaation levittäminen kristityistä ja konservatiivisista arvoista on saavuttamassa pian lakipisteensä, kenties jo 20- 30 vuoden kuluessa, ja että se tuntuu onnistuneen valjastaa pahuuden voimien käyttöön esim. valtamediat sekä lähes armeijamaisella kurilla ja järjestelmällisyydellä toimivan konservatiivis-vihamielisen liberaaliarmeijan, -saa minut pelkäämään että kenties jo lastemme aikana joudutaan näkemään pohjoismainen toisinto natsi-saksan "ainoasta oikeasta sananvapaudesta" kun liberaalit vihervasemmistolaiset saavuttavat tietyn valta-aseman yhteiskunnassa. "

        Me olemme tällä hetkellä EU-diktatuurissa, joka perustuu toisen maailmansodan kansallissosialismiin.

        EU luotiin natsi-Saksa nimisellä projektilla yhteistyönä juutalaisten ja kristittyjen kanssa. Minulle olisi helpompi, jos tosiasioita ei tarvitsi sanoa, selittää ja linkittää satoja ja taas satoja kertoja, mutta onko ongelma nyt se, että järki ei riitä ymmärtämään, vai et ole vaivautunut lukemaan?

        ME OLEMME NYT JO NATSI-SAKSAN DIKTATUURISSA KONKREETTISESTI JA LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ.

        Suomessa sitä johtaa katolinen Soini ja lestadiolainen Sipilä.

        Sokeako sinä olet, etkä tajua kansanmurhaa, jota on tehty silmiesi edessä jo kohta 10 vuotta?? Sinulla on kaikki hyvin, niinkö? Pelkäät vasta lastesi puolesta? Mutta et viitsi vaivautua näkemään mitä tehdään naapurillesi, sille jolla on nyt jo asiat huonommin ja aina vain huononee?

        Olisipa minulla Jumalan voima, niin hakkaisin kaikki teidät ristille, kyllä niin paljon ottaa päähän tämä sokeus ja yletön tyhmyys!

        Vai arvomaailma.


      • taastätäsamaa

        Näinseasiaon 27.1.2019 12:55

        "... luentoa siitä kuinka Hitlerin Saksan juutalaisvainot eskaloituivat aatteista ja poliittisesta vaikuttamisesta suoraksi toiminnaksi. Yhteistä kaikkina aikoina tapahtuneille ideologisille mielipidevainoille näyttää olevan, että vainojen toteuttamisen välineenä käytetään ensin maallista lainsäädäntöä, sitten esivallan fyysistä voimaa. Yhteiskunta joutuu ikään kuin anarkian valtaan."



        Mielipidevainot eivät syty itsestään, se on selvää. Mutta vertauksesi Hitlerin Saksaan ja oloihin Suomessa, ontuu kuin yksijalkainen hevonen.
        Pari sanaa Saksasta. Sen keisari oli aloittant hyökkäyssodan ja kärsi tappion. Sodassa kuoli , mielimittayksikköäni käyttääkseni, määrättön määrä ihmisiä ja tuhoutui omaisuutta. Se kesti vuosia ja oli täydellinen mullistus. Seurauksena ympärysvallat halusivat lopettaa Saksan valtion riistämällä siltä kyysyn sotia ja asettamalla sillle ankarat korvaukset.

        Sakan kansa kärsi nälkää koki hyperinflaation ja rintamalta palannet olivat niin huonossa kunnossa, että laitettiin isnmaan ihmisille julisteita:: auttakaa palaavia sotilaita! (eivät olisi muuten enää halunnet lisätä omaa taakkaansa?)

        Joten jo tästä, hyvä nikki opi, ettet vertaa kanaa munaan.

        "Oli hätkähdyttävää kuulla radioluennoitsijan kertovan että sitten kun Hitlerin johtama kansallissosialismi oli saavuttanut tietyn poliittisen aseman ja vaikutusvallan, -ei kulunut kuin kaksi (2) vuotta kun säädetiin yhteensä lähes 400 lakia juutalaisia vastaan!"

        Kysyn:
        muistatko kuinka Hitler voitti vaalit ja pääsi juhtamaan valtiota? tuloksessa ei ollut mitään htkähdyttävää. Hän syyttti juutalaisia sodan alkamisesta ja sen hävimisestä...ja kaien aikaa sysyytetiin juutalaisia kaikesta. Samaa muuten teette tällä palstalakin. Epäihimillistätte homot.


        " Kristillisyys on osoittanut hyveellisen voimansa siinä että vain sen helmassa on maailmanhistoriassa toteutunut parhaiten todellinen ihmisten völinen tasa-arvoisuus ja perusoikeudet, siitäkin huolimatta että yhteiskuntaa ovat aina olleet mädättämässä myös vasemmistolaishenkiset ja kristillisvihamieliset roskajoukkojen esilläpitämät "ideologiat"! Saa nähdä millaiseen aikaan nyt mennään..."

        Lopuksi poimin ylläolevan : YhteiskuntaaEIi mädätä erilaiset mielipiteet, ei vasemmistolaisuuskaan, ei ateismi, ei liberaalismi eikä ajatelunvapaus jonka kannatajia nimität roskajoukksi


      • taastätäsamaa kirjoitti:

        Näinseasiaon 27.1.2019 12:55

        "... luentoa siitä kuinka Hitlerin Saksan juutalaisvainot eskaloituivat aatteista ja poliittisesta vaikuttamisesta suoraksi toiminnaksi. Yhteistä kaikkina aikoina tapahtuneille ideologisille mielipidevainoille näyttää olevan, että vainojen toteuttamisen välineenä käytetään ensin maallista lainsäädäntöä, sitten esivallan fyysistä voimaa. Yhteiskunta joutuu ikään kuin anarkian valtaan."



        Mielipidevainot eivät syty itsestään, se on selvää. Mutta vertauksesi Hitlerin Saksaan ja oloihin Suomessa, ontuu kuin yksijalkainen hevonen.
        Pari sanaa Saksasta. Sen keisari oli aloittant hyökkäyssodan ja kärsi tappion. Sodassa kuoli , mielimittayksikköäni käyttääkseni, määrättön määrä ihmisiä ja tuhoutui omaisuutta. Se kesti vuosia ja oli täydellinen mullistus. Seurauksena ympärysvallat halusivat lopettaa Saksan valtion riistämällä siltä kyysyn sotia ja asettamalla sillle ankarat korvaukset.

        Sakan kansa kärsi nälkää koki hyperinflaation ja rintamalta palannet olivat niin huonossa kunnossa, että laitettiin isnmaan ihmisille julisteita:: auttakaa palaavia sotilaita! (eivät olisi muuten enää halunnet lisätä omaa taakkaansa?)

        Joten jo tästä, hyvä nikki opi, ettet vertaa kanaa munaan.

        "Oli hätkähdyttävää kuulla radioluennoitsijan kertovan että sitten kun Hitlerin johtama kansallissosialismi oli saavuttanut tietyn poliittisen aseman ja vaikutusvallan, -ei kulunut kuin kaksi (2) vuotta kun säädetiin yhteensä lähes 400 lakia juutalaisia vastaan!"

        Kysyn:
        muistatko kuinka Hitler voitti vaalit ja pääsi juhtamaan valtiota? tuloksessa ei ollut mitään htkähdyttävää. Hän syyttti juutalaisia sodan alkamisesta ja sen hävimisestä...ja kaien aikaa sysyytetiin juutalaisia kaikesta. Samaa muuten teette tällä palstalakin. Epäihimillistätte homot.


        " Kristillisyys on osoittanut hyveellisen voimansa siinä että vain sen helmassa on maailmanhistoriassa toteutunut parhaiten todellinen ihmisten völinen tasa-arvoisuus ja perusoikeudet, siitäkin huolimatta että yhteiskuntaa ovat aina olleet mädättämässä myös vasemmistolaishenkiset ja kristillisvihamieliset roskajoukkojen esilläpitämät "ideologiat"! Saa nähdä millaiseen aikaan nyt mennään..."

        Lopuksi poimin ylläolevan : YhteiskuntaaEIi mädätä erilaiset mielipiteet, ei vasemmistolaisuuskaan, ei ateismi, ei liberaalismi eikä ajatelunvapaus jonka kannatajia nimität roskajoukksi

        Suomalaiset ovat niin rauhallista väkeä, ettei sieltä vainoamista saa esiin.


      • taastätäsamaa

        Niin, mutta jotkut näyttävät palstalla kirjoittavan sellaista puppua, että mietin, mistä puppugeneraattorista se tulee? Olisiko venäläiset trollit asialla, kun vaalitkin on pian?
        Tekstit ovat hyvin kirjoitettuja vaikka sisältö roskaa/provoa/ propagandaa.


      • capiche
        torre12 kirjoitti:

        Suomalaiset ovat niin rauhallista väkeä, ettei sieltä vainoamista saa esiin.

        Siitä en tiedä, kansalaissotakin saatiin aikaan. Suurin este on se, että Suomen valtio on liian vahvasti sitoutunut ihmisoikeuksiin. Vaino on sitäpaitsi jotain ihan muuta kuin kritiikkiä ja vastustusta. On myös kaikenlaista kristillisyyttä. Ja osaa on hyväkin kritisoida.


      • olisiaikaherätä

        Suomi on sitoutunut jopa niin vahvasti ihmisoikeuksiin, että voimassa on tällä hetkellä kuolemantuomio - sitä minä en tiedä, että mihin se tullaan kohdistamaan, mutta on aavistus kyllä ja sen tiedän, että Lissabonin (EU:n perustuslaki), vain irlantilaiset ovat saanet lisälehden ja oikeuden elämään.

        Me emme. Lue:

        Presidentin esittely - Sauli Niinistö allekirjoitti lain 14.6.2013, ettei Irlannin kansan oikeutta elämään voida rajoittaa, mellä ei tällaista poikkeuslakia ole. Suora lainaus valtioneuvoston sivulta:

        " Tasavallan presidentti ratifioi Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan ja vahvisti lain Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta (HE 21/2013 vp). Pöytäkirja Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehtiin Brysselissä 16.5.2012. Sen tarkoituksena on muuttaa Euroopan unionin perussopimuksia siten, että niihin liitetään tämä pöytäkirja, jossa Irlannille annetaan oikeudelliset takeet siitä, ettei Lissabonin sopimus vaikuta eräisiin Irlannin perustuslain määräyksiin, jotka koskevat oikeutta elämään."

        https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tasavallan-presidentin-esittely-14-6-2013

        Olette universumin mitan päässä siitä, että mitä todellisuudessa tapahtuu.


      • maailmanparaseurooppa

        Tarkoitan vain, että miten korkealta tasolta - EU:sta - päätetään sekin, että saammeko me elää vai emme. Jossain kinattiin Venäjästä, niin toinen sanoi, juu, mutta ei Venäjällä sentään ole voimassa kuolemantuomio, kuten EU:ssa on. Sillä tavalla tämäkin tieto löytyi. Ja kun nyt yksityistetysti on otettu vanhukset hengiltä, niin ei tarvitse virkavallan pelätä kollektiivisesti virkamiehinä joutuvansa syytteisiin kuin muinoin natsi-Saksassa. Osaavat paremmin suojata selustansa.


      • kerro
        maailmanparaseurooppa kirjoitti:

        Tarkoitan vain, että miten korkealta tasolta - EU:sta - päätetään sekin, että saammeko me elää vai emme. Jossain kinattiin Venäjästä, niin toinen sanoi, juu, mutta ei Venäjällä sentään ole voimassa kuolemantuomio, kuten EU:ssa on. Sillä tavalla tämäkin tieto löytyi. Ja kun nyt yksityistetysti on otettu vanhukset hengiltä, niin ei tarvitse virkavallan pelätä kollektiivisesti virkamiehinä joutuvansa syytteisiin kuin muinoin natsi-Saksassa. Osaavat paremmin suojata selustansa.

        Missä EU maassa on voimassa kuolemantuomio?


      • taastätäsamaa

        Kuten aikaisemmin kysyin, onko tässä puppugeneraattori käynnissä ja joku taho ohjaamassa keskustelua uskomaan, että maamme on juonittelujen kohteena?

        Joko tosissaan tai sairaan mielen tuotosta..!


      • jotakintässä

        Ettekö te osaa lukea? Onko presidentti mielestänne juonittelemassa isänmaansa päänmenoksi, kun kirjoittaa näin - mä lyhennän, mutta edellä on alkuperäisenä, kun te ette osaa lukea näin pitkiä lauseita:

        " Tasavallan PRESIDENTTI RATIFIOI (tarkoittaa hyväksymistä allekirjoituksella) Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan ..... tehtiin Brysselissä 16.5.2012. Sen TARKOITTAA on MUUTTAA Euroopan unionin PERUSSOPIMUKSIA siten, että niihin liitetään tämä pöytäkirja, jossa IRLANNILLE annetaan OIKEUDELLISET TAKEET siitä, ettei Lissabonin sopimus vaikuta eräisiin Irlannin perustuslain määräyksiin, jotka koskevat oikeutta ELÄMÄÄN."

        https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tasavallan-presidentin-esittely-14-6-2013

        Auttoiko? Suomalaisilla ei ole lisäpöytäkirjaa, että meillä olisi oikeutta elämään. Suomeen tehtiin tuolloin - tai juuri ennen tuota uusi perustulaki yhteensopivaksi sen tiedon kanssa, että oikeutta elämään voidaan rajoittaa, jos on voimassa poikkeustila. Se on voimassa Suomessa nyt pandemian vuoksi, koska se katsottiin pysyväksi tilaksi, ja lakia oli vastaavasti muutettu, että pelkän taudin perusteella voidaan julistaa poikkeustila. Tämä poikkeustila antoi hallitukselle lainanto-oikeuden pelkkinä asetuksina. Tällainen lakiasetus oli mm. työttömien aktiivimallilaki.

        Näitä ei pysty sanomaan enää yksinkertaisemmin. Ja syytön minä olen Suomen tilanteeseen. Mutta olen sitä tarkkaan seurannut, että missä mennään. Minulla on siis tietoa.


      • aikaloppuukesken

        EU-komissiolla on diktatuuri, jolla se ohjaa Suomea hallituksen kautta Suomea näillä lakiasetuksilla, jotka hallituksen on pakko laittaa voimaan. Ja hallituksella on diktatuuri tuon poikkeustilalain perusteella. Se astui voimaan toukokuussa 2015. Tämä on lainsäädännöllinen juttu, mutta vaaleilla ei ole mitään merkitystä tähän, eikä mitään voi muuttaa - se on tehty tässä sivussa voimaan, kun te olette jakaneet mielipiteitä ja minä olen penkonut totuuksia.

        Teidän pitäisi herätä ihmettelemään, jos minä laitan faktatotuusia ja joku toteaa siihen, että kyse on sairaan mielen tuotoksesta - olisiko syytä TODELLA olla huolissaan.

        Minä olen samaa mieltä - terve mieli ei tätä maailmaa johda, mutta siihenkin olen syytön.


      • Näkökulmaa1
        selkärangattomat kirjoitti:

        Aloittaja on oikeassa, mutta sohii täysin väärään suuntaan - tai oikeaan suuntaan, johon vallanpitäjät haluavatkin hänen sohivan.

        " Juuri se, että nyt ollaan meillä Suomessa vaiheessa jossa disinformaation levittäminen kristityistä ja konservatiivisista arvoista on saavuttamassa pian lakipisteensä, kenties jo 20- 30 vuoden kuluessa, ja että se tuntuu onnistuneen valjastaa pahuuden voimien käyttöön esim. valtamediat sekä lähes armeijamaisella kurilla ja järjestelmällisyydellä toimivan konservatiivis-vihamielisen liberaaliarmeijan, -saa minut pelkäämään että kenties jo lastemme aikana joudutaan näkemään pohjoismainen toisinto natsi-saksan "ainoasta oikeasta sananvapaudesta" kun liberaalit vihervasemmistolaiset saavuttavat tietyn valta-aseman yhteiskunnassa. "

        Me olemme tällä hetkellä EU-diktatuurissa, joka perustuu toisen maailmansodan kansallissosialismiin.

        EU luotiin natsi-Saksa nimisellä projektilla yhteistyönä juutalaisten ja kristittyjen kanssa. Minulle olisi helpompi, jos tosiasioita ei tarvitsi sanoa, selittää ja linkittää satoja ja taas satoja kertoja, mutta onko ongelma nyt se, että järki ei riitä ymmärtämään, vai et ole vaivautunut lukemaan?

        ME OLEMME NYT JO NATSI-SAKSAN DIKTATUURISSA KONKREETTISESTI JA LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ.

        Suomessa sitä johtaa katolinen Soini ja lestadiolainen Sipilä.

        Sokeako sinä olet, etkä tajua kansanmurhaa, jota on tehty silmiesi edessä jo kohta 10 vuotta?? Sinulla on kaikki hyvin, niinkö? Pelkäät vasta lastesi puolesta? Mutta et viitsi vaivautua näkemään mitä tehdään naapurillesi, sille jolla on nyt jo asiat huonommin ja aina vain huononee?

        Olisipa minulla Jumalan voima, niin hakkaisin kaikki teidät ristille, kyllä niin paljon ottaa päähän tämä sokeus ja yletön tyhmyys!

        Vai arvomaailma.

        Sokeako sinä olet, etkä tajua kansanmurhaa, jota on tehty silmiesi edessä jo kohta 10 vuotta??
        Tämä aloitettiin paljon aiemmin.Esko Ahon hallituksen aikana.Mauno Koiviston vahvasti tukemana.Yli 20 vuotta sitten.


      • olettietystioikeassa

        Totta - olet oikeassa, ja tämä oli vain jatkoa enää samaan kuvioon ja aina vain jatkuu.


    • "Tätä kaikkea edelsi jo vuosia jatkunut mielipidevaikuttaminen jossa kansaa aivopestiin uskomaan että juutalaisuus oli jotain pahaa ja ..... "

      Juuri kristinusko, evankeliumi, paavit ja Luther ovat tämän mielipidevaikuttamisen takana.

      Älä pakene vastuuta.

      • KäytätköKurkkua

        Olet peniskade lesbo.


      • KäytätköKurkkua kirjoitti:

        Olet peniskade lesbo.

        Olkoon sitten niin kuten sanot. Ihan sama.


      • Avomaankurkkuako
        fari.g kirjoitti:

        Olkoon sitten niin kuten sanot. Ihan sama.

        Niin se on, hyvä kun myönnät.


      • Avomaankurkkuako kirjoitti:

        Niin se on, hyvä kun myönnät.

        Olen kielenruoskalta suojassa, toisin sanoen, en loukkaannu, joten turha yrittää edes.


      • Banaaniakinko
        fari.g kirjoitti:

        Olen kielenruoskalta suojassa, toisin sanoen, en loukkaannu, joten turha yrittää edes.

        Hyvä, kestät sitten peniskateutesi ja lesboutesi.


      • mikääneisattumaa

        fari.g - sinä et pääse yli etkä ympäri totuudesta - toisen maailmansodan tapahtumista ja natsi-Saksan selvinneistä taustoista. Holokaustin järjesti itse katolis/juutalainen taustatiimi rahalla ja maailman neljänneksi suurimman juutalaisteollisuusmonopolin hyödyksi ja oman valtion perustamiseksi. Tämä on selvinnyt, kun toisen maailmansodan salaiset kansiot on aukaistu. Ikävämpi juttu meille on se, että on myös selvinnyt, että silloin natsi-Saksan teollisuusimperiumi ja samainen taustataho suunnitteli meille jo saman systeemin jatkoksi Euroopan Unionin.


      • tarkkailijatar
        Banaaniakinko kirjoitti:

        Hyvä, kestät sitten peniskateutesi ja lesboutesi.

        Tällä palstalla monet kristityt tuottava homoseksuaaleihin kohdistuvaa heitä halventamaan ja loukkaamaan tarkoitettua vihakirjoittelua. Kuten aloituksessa viitattiin, natsipropaganga ulotti vainonsa juutalaisten ohella myös homoseksuaaleihin, joita kuljetettiin junilla tuhoamisleireille vaaleanpunainen kolmio ommeltuna rintapieleen. Tämä on tärkeää muistaa näinä vainon aikoina.


      • massiivinenpropaganda

        " Tätä kaikkea edelsi jo vuosia jatkunut mielipidevaikuttaminen jossa kansaa aivopestiin uskomaan että juutalaisuus oli jotain pahaa ja yhteiskuntaa vahingoittavaa (vrt. vihervasemmistolaisten liberaalien suhtautuminen kristittyihin meidän aikanamme). Kaikki alkoi valheiden ja disinformaation järjestelmällisellä levittämisellä. "

        Ja muistatko rotuopit? Valtava rumpujen paukutus, että miten juutalaiset ovat samaa heimoa ja kotoisin Israelista, ja nyt tehdään rotupuhdistus,vaikka todellisuudessa ei ole mitään heimoa nimeltä juutalaiset samalla tavala kuin romanit ovat samaa heimoa ja rotua, on vain uskonto ja uskontokäännynnäiset ja hekin ovat kotoisin Aasiasta eivät Palestiinan suunnalta.

        Mutta hyvin propaganda on purrut, varmaan monet vieläkin luulevat, että juutalaiset ovat joku seemiläinen heimo ja kansa jostakin Israelin alueelta, josta Raamattu puhuu.


      • jeesusopettijärkeä

        Maailma on kieroa peliä - ja valitettavasti kuten toisaalla totesin, niin uskovaisten aivot ovat alle 2-vuotiaan tasolla, eikä ole toiveitakaan pelastaa kristinuskoa mihinkään totuuteen ja järkeen käyvään muotoon niin, ettei sitä pystyttäisi alkavissa vainoissa käyttämään jälleen massojen liikutteluun.


      • vaivainotaanheitä
        tarkkailijatar kirjoitti:

        Tällä palstalla monet kristityt tuottava homoseksuaaleihin kohdistuvaa heitä halventamaan ja loukkaamaan tarkoitettua vihakirjoittelua. Kuten aloituksessa viitattiin, natsipropaganga ulotti vainonsa juutalaisten ohella myös homoseksuaaleihin, joita kuljetettiin junilla tuhoamisleireille vaaleanpunainen kolmio ommeltuna rintapieleen. Tämä on tärkeää muistaa näinä vainon aikoina.

        ÄLÄ MUUTA SANO. Ja nämä saatanan (konkreettisesti - ei kirous tässä) nilviäiset puhuvat arvoista ja arvomaailmasta! Pari tuhatta vuotta he ovat osanneet jo nerokkaasti käännellä pelikenttää. Terveisiä vain Suomen hallitukselle! Kierompaa jengiä saa tosi kaukaa etsiä.


      • mikääneisattumaa kirjoitti:

        fari.g - sinä et pääse yli etkä ympäri totuudesta - toisen maailmansodan tapahtumista ja natsi-Saksan selvinneistä taustoista. Holokaustin järjesti itse katolis/juutalainen taustatiimi rahalla ja maailman neljänneksi suurimman juutalaisteollisuusmonopolin hyödyksi ja oman valtion perustamiseksi. Tämä on selvinnyt, kun toisen maailmansodan salaiset kansiot on aukaistu. Ikävämpi juttu meille on se, että on myös selvinnyt, että silloin natsi-Saksan teollisuusimperiumi ja samainen taustataho suunnitteli meille jo saman systeemin jatkoksi Euroopan Unionin.

        "Holokaustin järjesti itse katolis/juutalainen taustatiimi rahalla ja maailman neljänneksi suurimman juutalaisteollisuusmonopolin hyödyksi ja oman valtion perustamiseksi."

        Mistä helvetin hourulasta oikein viestejäsi postailet? Jos vähänkin järki päätä pakotta ota jalat allesi ja pian.


      • massiivinenpropaganda kirjoitti:

        " Tätä kaikkea edelsi jo vuosia jatkunut mielipidevaikuttaminen jossa kansaa aivopestiin uskomaan että juutalaisuus oli jotain pahaa ja yhteiskuntaa vahingoittavaa (vrt. vihervasemmistolaisten liberaalien suhtautuminen kristittyihin meidän aikanamme). Kaikki alkoi valheiden ja disinformaation järjestelmällisellä levittämisellä. "

        Ja muistatko rotuopit? Valtava rumpujen paukutus, että miten juutalaiset ovat samaa heimoa ja kotoisin Israelista, ja nyt tehdään rotupuhdistus,vaikka todellisuudessa ei ole mitään heimoa nimeltä juutalaiset samalla tavala kuin romanit ovat samaa heimoa ja rotua, on vain uskonto ja uskontokäännynnäiset ja hekin ovat kotoisin Aasiasta eivät Palestiinan suunnalta.

        Mutta hyvin propaganda on purrut, varmaan monet vieläkin luulevat, että juutalaiset ovat joku seemiläinen heimo ja kansa jostakin Israelin alueelta, josta Raamattu puhuu.

        Hitler masinoi Saksassa massiivisen vihan juutalaisia vastaan. Siellä oli jopa propagandaministeri.

        Lopun jo tiedämme.


      • capiche
        tarkkailijatar kirjoitti:

        Tällä palstalla monet kristityt tuottava homoseksuaaleihin kohdistuvaa heitä halventamaan ja loukkaamaan tarkoitettua vihakirjoittelua. Kuten aloituksessa viitattiin, natsipropaganga ulotti vainonsa juutalaisten ohella myös homoseksuaaleihin, joita kuljetettiin junilla tuhoamisleireille vaaleanpunainen kolmio ommeltuna rintapieleen. Tämä on tärkeää muistaa näinä vainon aikoina.

        Kristittyjen on tosiaankin turha huudella vainosta, jos he vainoavat itse homoja tai muslimeja.


      • olisiaikaviisastua
        a-teisti kirjoitti:

        "Holokaustin järjesti itse katolis/juutalainen taustatiimi rahalla ja maailman neljänneksi suurimman juutalaisteollisuusmonopolin hyödyksi ja oman valtion perustamiseksi."

        Mistä helvetin hourulasta oikein viestejäsi postailet? Jos vähänkin järki päätä pakotta ota jalat allesi ja pian.

        Tikku. Minä olen syytön siihen, jos sinä olet tyhmä, etkä tiedä asioista. Opiskele! Tutki! Hanki tietoa! Tana, minä tässä olen sitä jakanut teidän mielipiteiden ohella otsa hiessaä, mutta kun ei viitsi lukea, kun ole mielipidettä, niinkö? Tieto on tosi tylsää? Eikö?

        Vika ei ole minun korvien välissä vaan sinun. Ärsyttää tällainen yletön tyhmyys - jos joku ei tiedä jotakin, niin minä muutun tyhmäksi, eikä tietämätön typerys itse.

        Tällainen logiikkavirhe on jo samaa luokkaa kuin 2-vuotiaan usko, että Jumala on ihmisen kirjoittamien sivujen välissä tai ääni asuu kovaäänisen sisällä tai ihminen televisiossa.

        Luepa nyt vaikka ensimmäisenä tämä ketju ja kun tulee kysyttävää, niin kysy!


      • eiminkäänlaistaaikomusta

        Unohtui edellisestä viestistä, hän kirjoitti myös: " Jos vähänkin järki päätä pakotta ota jalat allesi ja pian."

        Uhkailetko?


      • häntietäämutta

        fari.g - sinä sanot totuuden, mutta sinä et kuule sitä itse.


      • a-teisti kirjoitti:

        "Holokaustin järjesti itse katolis/juutalainen taustatiimi rahalla ja maailman neljänneksi suurimman juutalaisteollisuusmonopolin hyödyksi ja oman valtion perustamiseksi."

        Mistä helvetin hourulasta oikein viestejäsi postailet? Jos vähänkin järki päätä pakotta ota jalat allesi ja pian.

        "Mistä helvetin hourulasta oikein viestejäsi postailet? "

        Tämä on sitä uusnatsien propagandaa... Välillä aivan psykedeelistä tavaraa.


    • kysyisinsinulta

      Osaako aloittaja kertoa, että miksi itänaapurin toisen maailmansodan johtaja Stalinia, joka teki massiivisia murhia - enemmän kuin Hitler - kutsutaan Isä Aurinkoiseksi? Johtuukohan se siitä, että hänellä oli hyvin menestyneet neljän vuoden pappisopinnot takanaan?

      Osaako aloittaja selittää, että miksi Goebbelsin perhe, natsi-Saksan propagandaministeri, jotka vanhemmat olivat hyvin hartaista katolisista taustoista lähtöisin - vaimolla myös juutalaistausta ja hän oli jo ennen toista maailmansotaa ollut perustamassa juutalaisille omaa valtiota, ja mies oli maineikkaiden juutalaisopettajien kouluttama - osallistuivat Hitlerin ohella niin kammottavaan kansanmurhaan, joka jo vastaa Stalinkin tekoja?

      Osaatko sanoa, että miksi kirkko käytti noitakokeessa kelluntakoetta - jos joku pystyi levitoimaan kuten Jeesuksen kerrotaan pystyneen, niin hänet tapattiin?

      • Kysyjäx

        Ei osaa. Hänestä on vain kiva peloitella ihmisiä.


      • Kysyjäx
        Kysyjäx kirjoitti:

        Ei osaa. Hänestä on vain kiva peloitella ihmisiä.

        Mitä sinä pelkäät?


      • näinsemeneeookoo

        Pöknästeille ei juuri kannata selittää mitään koska rajapinta puuttuu!


      • voinäitäpiip

        Mieti hiukan onko paavi mielestäsi harras katolinen ja mitä se on merkannut niiden miljoonien kohdalla jotka tuhottiin paaviuden ohessa !

        muutenkin kysymyksesi on samaa kuin kysyisi onko polkupyörän ratas noin niinkuin pyöreä sen tekijän mielestä hoohhoijakkaa.


      • olihyvinilmaistu

        Olipa hyvin sanottu - koska rajapinta puuttuu, ei voi selittää mitään. Ja se juuri on se ongelma. Psykologisesti samaa ilmiötä selitetään niin, että sen minkä saa tunnetasolla menemään läpi ihmisessä, sitä ei enää järki pysty mitenkään muuttamaan.


      • Kysyjäx
        Kysyjäx kirjoitti:

        Mitä sinä pelkäät?

        Mitä helvettiä tämä asiaan kuuluu? Kauhea kiire sinulla taas vaihtaa puheenaihetta.


      • ohimennenkysyn
        voinäitäpiip kirjoitti:

        Mieti hiukan onko paavi mielestäsi harras katolinen ja mitä se on merkannut niiden miljoonien kohdalla jotka tuhottiin paaviuden ohessa !

        muutenkin kysymyksesi on samaa kuin kysyisi onko polkupyörän ratas noin niinkuin pyöreä sen tekijän mielestä hoohhoijakkaa.

        Vain niille, jotka eivät tiedä toisen maailmansodan taustoja, ja kysyäxille - oletko koskaan kuullut, että oikea kysymys on joskus arvokkaampi kuin sata oikeaa vastausta?

        Tuleeko teille koskaan sellaista tunnetta, että ette tiedä jotakin, että teiltä olisi jäänyt jotakin kuulematta tai ehkä ette ole ymmärtäneet mitä tapahtuu tai jotakin sen tapaista?


      • pahaperii

        Toisaalta saatoitte keskustella myös yksinkertaisesta asiasta, kun joku kysyi mitä pitää pelätä? Tottakai uskovaiset pelkäävät kuollakseen, että heidän oma ajatusmaailmansa romahtaa, eivätkä he pystykään enää pitämään sitä kasassa niin, etteivät näkisi mitä paavit ovat olleet ja tehneet, mitä kirkko on tehnyt, mitä uskonnon varjolla on kautta aikojen tehty. Tai entä jos he heräävät ja näkevätkin, että koko oppi olikin suoraan saatanasta. Onhan se niin karmea herätys, ettei sellaista kukaan itselleen ainakaan toivo!


      • Kysyjäx
        ohimennenkysyn kirjoitti:

        Vain niille, jotka eivät tiedä toisen maailmansodan taustoja, ja kysyäxille - oletko koskaan kuullut, että oikea kysymys on joskus arvokkaampi kuin sata oikeaa vastausta?

        Tuleeko teille koskaan sellaista tunnetta, että ette tiedä jotakin, että teiltä olisi jäänyt jotakin kuulematta tai ehkä ette ole ymmärtäneet mitä tapahtuu tai jotakin sen tapaista?

        Kuule pelle sinun historian tiedoista puuttuu ainakin se että kolmanneksi eniten natsien kestitysleireilä tapettiin homoja juutalaiset ja romaanien jälkeen. Näin historiaopettaja sanon myös että on aivan naurettavaa yrittää verrata Hitlerin diktatuurin propagandaa nykypäivän moniarvoisen yhteiskunnan vapaaseen tiedonvälitykseen.


      • höpöhöpöopettaja
        Kysyjäx kirjoitti:

        Kuule pelle sinun historian tiedoista puuttuu ainakin se että kolmanneksi eniten natsien kestitysleireilä tapettiin homoja juutalaiset ja romaanien jälkeen. Näin historiaopettaja sanon myös että on aivan naurettavaa yrittää verrata Hitlerin diktatuurin propagandaa nykypäivän moniarvoisen yhteiskunnan vapaaseen tiedonvälitykseen.

        Historianopettaja? Hmm... jos olisit sellainen oikeasti, tuietäisit ettei homoja tapettu "kolmanneksi eniten" natsi-saksan toimesta ja tietäisit myös että tuohon maailmanaikaan homoksi tidettyjä/imoittautuneita oli niin vähän että siitä prosentin murto-osasta jota he kustakin kansasta muodostivat, ei saa koivnkaan suurta joukkoa edes yhteenlaskemalla tai vaikka kaikki kerrottaisiin keskenään.

        Haepa nyt se lukion oppikirjasi sieltä koulurepustasi ja tutki asioita ennenkuin tulet tänne uudestaan julistamaan "historian opettajuuttasi"!


      • capiche
        olihyvinilmaistu kirjoitti:

        Olipa hyvin sanottu - koska rajapinta puuttuu, ei voi selittää mitään. Ja se juuri on se ongelma. Psykologisesti samaa ilmiötä selitetään niin, että sen minkä saa tunnetasolla menemään läpi ihmisessä, sitä ei enää järki pysty mitenkään muuttamaan.

        "Psykologisesti samaa ilmiötä selitetään niin, että sen minkä saa tunnetasolla menemään läpi ihmisessä, sitä ei enää järki pysty mitenkään muuttamaan."

        Riippuu siitä onko järki-ihminen vai tunneihminen. Tunteet voivat olla yhtä vahvoja kummallakin. Mutta järki-ihmiset tietävät, että tunteet ovat irrationaalisia, eikä niihin voi luottaa ilman faktan tarkistusta. :)


      • pelkkäätunnetta

        Näin voisi luulla, mutta ongelmahan onkin siinä, että ihminen tiedostaa huonosti tunteensa, luulee olevansa järki-ihminen, luulee ajattelevansa järkevästi, eikä huomaa, että hups tulikin pudottua tunnekuoppaan. Ihminen ei pysty katsomaan itseään ulkopuolelta. Esimerkiksi joka ainoa mielipidekin edustaa vain tunnetta.


    • " Vaimolla myös juutalaistausta "

      Minun muistini mukaan vaimolla oli ollut juutalainen isäpuoli, ja vielä hyvä sellainen.

      Ensimmäinen aviomies oli juutalainen.

      Kun vaimon tausta selvisi natseille, nämä molemmat miehet katosivat, eli heidät eliminoitiin.
      Vaimo rakastui todellisuudessa Hitleriin, ja Hitler kehoitti häntä avioitumaan Goeppelsin kanssa, näin vaimo saa olla hänen lähellään aina.

      • julmuuttakaikki

        Ei ollut isäpuoli - oli todellisuudessa biologinen isä. Myös ensimmäinen aviomies oli juutalainen - he juuri rakensivat ideaa omasta juutalaisesta valtiosta. Vaimon taustat olisivat paljastaneet juuri suunnitelmallisuuden. Myös Hitlerin taustat ovat juutalaiset. Joko luit wikipediasta herra Gobbelsin taustat? Samaa jengiä joka pakeni Hitlerin kanssa maanalaista tunnelia lentokentälle ja lopulta sukellusveneellä Latinalaiseen Amerikkaan, tappoivat vain omat lapsensa.


      • taustat

        Goebbels alunperinkin syntyi syvästi katoliseen perheeseen. Hän oli opiskellut jesuiitta-koulussa, ja halusi katoliseksi papiksi. Hän aloitti kuitenkin kirjallisuuden ja filosofian opinnot Bonnissa ja jatkoi niitä myöhemmin Würzburgissa, Freiburgissa ja Heidelbergissa, muiden muassa suuresti kunnioittamansa juutalaisen kirjallisuudentutkijan, professori Friedrich Gundolfin johdolla.

        Vuonna 1921 hän väitteli filosofian tohtoriksi kirjallisuustieteestä Heidelbergin yliopistossa juutalaisen professori von Waldbergin johdolla.

        Opiskeluaikoinaan Goebbels kuului useisiin katolisiin opiskelijajärjestöihin.

        Lähde: wikipedia


      • Magda Goebbelsin äiti meni uuteen avioliittoon, mies oli juutalainen ja oli siis tulevan rouva Goebbelsin isäpuoli ja kuten sanoit, oli kunnon ihminen. Rasisteista ja natseista ei voi samaa sanoa. Osalla tosin on selvästi mielenterveyden ongelmia, niillehän ei itse mitään voi.

        Sitä pidän kummajaisena tuossa hulluudessa että näistä niin monet kuitenkin ovat (olevinaan ainakin ) kristittyjä - kuuluvat siis uskontoon jonka perusti pieni joukko juutalaisia päämääränä valloittaa koko maailma omalle aatteelle ...


      • miesnimeltä

        He olivat tietysti propagandaministerinä ja perheenä avainasemassa mielipidemuokkaajina, mutta itse organisoinnissa varmasti oli tärkeässä asemassa Hitlerin lehdistöpäällikkö vaimoineen, joka tunsi henkilökohtaisesti niin Churchillin kuin Yhdysvaltain silloisen presidentti Rooseveltin (oli hänen opiskelukaveri), mies nimeltä Ernst Hanfstaengl.

        Hän tuli alunperinkin Amerikasta Saksaan, tapasi Hitlerin, alkoi puolueen muodostaminen, ja Saksasta hän meni Englantiin ja lopulta presidentti Rooseveltin neuvonantajaksi toisen maailmansodan aikana. Hänen vaimonsa pysyi Hitlerin lähellä. Churchill puheellaan aloitti Euroopan Yhdysvaltojen muodostamisen ensimmäisenä.


      • isästäpuoliin
        dikduk kirjoitti:

        Magda Goebbelsin äiti meni uuteen avioliittoon, mies oli juutalainen ja oli siis tulevan rouva Goebbelsin isäpuoli ja kuten sanoit, oli kunnon ihminen. Rasisteista ja natseista ei voi samaa sanoa. Osalla tosin on selvästi mielenterveyden ongelmia, niillehän ei itse mitään voi.

        Sitä pidän kummajaisena tuossa hulluudessa että näistä niin monet kuitenkin ovat (olevinaan ainakin ) kristittyjä - kuuluvat siis uskontoon jonka perusti pieni joukko juutalaisia päämääränä valloittaa koko maailma omalle aatteelle ...

        Kyse on eräästä löytyneestä asiakirjasta, jolla todentuu Magda Goebbelsin isän biologinen tausta. Kyse ei ole isäpuolesta - hänen kanssaan äidin avioliiton kerrotaan olleen vain muodollinen. Mutta eiköhän tässäkin ole jo ihan tarpeeksi taustoja aineistoksi.

        Wikipedia:

        " Auguste Berhend tapaili Magdan kouluaikoina miestä nimeltä Richard Friedländer, joka oli Magdan nuoruusvuosien isähahmo. Friedländer oli juutalainen [2]jonka kautta Magda oppi tuntemaan juutalaisia.
        Vuonna 2016 saksalainen historianrioitsija Oliver Hilmes löysi Berliinissä olevasta arkistosta dokumentin jossa on merkitty että Friedländer olisi ollut Magdan biologinen isä[2].Kyseinen asiakirja oli Friedländerin asuintodistus jossa hänen biologiseksi tyttärekseen on merkitty Magda[2].Magda todennäköisesti yritti peitellä taustaansa ja hänen syntymätodistuksessa on merkitty vanhempien kohdalle vain Magdan äidin Auguste Behrendin nimi[2]. Auguste Behrend oli synnyttänyt Magdan vuonna 1901 siis ennen kuin hän oli mennyt virallisesti naimisiin Hans Oskar Ritschelin kanssa[2]."

        Oskar on tämä edellä puhuttu isäpuoli.


      • aatteenpaloa

        Magdan biologinen juutalaisisä joutui keskitysleirille, mutta Magda ei tehnyt mitään yrittääkseen pelastaa hänet.

        " Friedländer joutui natsien valtaan tulon jälkeen Buchenwaldin keskitysleirille jossa hän kuoli vuonna 1939 [2].Magda ei yrittänyt koskaan saada Friedländeriä vapaaksi leiriltä[2].Joseph Goebbelsin päiväkirja merkinnät vuodelta 1934 ilmaisevat vihjeitä siitä että hänen puolisonsa Magda oli löytynyt erään arkaluontoisen tiedon omasta sukutaustastaan[2]."

        Eli ei ollut mitään varaa paljastaa operaation juutalaistaustoja, vaikka olisikin ollut valtaa, tästä syystä kaikki Magdankin taustat pyrittiin eliminoimaan. Ellei olisi ollut kyse tällaisesta operaatiosta - totta kai Magda olisi yrittänyt tehdä jotakin - olisihan hänellä ollut mahdollisuus.

        Red House report - sotilastiedusteluraportti sitten paljastaa loput ja kytköksen juutalaisteollisuuden monopoliin (I.G. Farben) ja Euroopan Unionin luomiseen. Samoin Mengelen - kuolemanenkeliksi kutsutun keskitysleirilääkärin taustat ja 1990-luvulla ollut oikeudenkäynti liittyen I.G. Farbeniin.

        Wikipediasta löytyy tiedot.


      • tuttumekanismi

        Totuus on totuutta, mutta on tietysti erittäin hyvää propagandaa estää totuuksia väittämällä, että kyse onkin rasismista tai jostakin antisemitismistä (vaikka kukaan ei ole edes pystynyt selittämään, että mitä sitten on semitismi, jota tässä vastustetaan anti-etuliitteellä). Tämä sama mekanismihan toimii tuossa pakolaisasiassa - ei saa sanoa totuuksia maahantulijoista, kun se on heti rasismia.


      • aatteenpaloa kirjoitti:

        Magdan biologinen juutalaisisä joutui keskitysleirille, mutta Magda ei tehnyt mitään yrittääkseen pelastaa hänet.

        " Friedländer joutui natsien valtaan tulon jälkeen Buchenwaldin keskitysleirille jossa hän kuoli vuonna 1939 [2].Magda ei yrittänyt koskaan saada Friedländeriä vapaaksi leiriltä[2].Joseph Goebbelsin päiväkirja merkinnät vuodelta 1934 ilmaisevat vihjeitä siitä että hänen puolisonsa Magda oli löytynyt erään arkaluontoisen tiedon omasta sukutaustastaan[2]."

        Eli ei ollut mitään varaa paljastaa operaation juutalaistaustoja, vaikka olisikin ollut valtaa, tästä syystä kaikki Magdankin taustat pyrittiin eliminoimaan. Ellei olisi ollut kyse tällaisesta operaatiosta - totta kai Magda olisi yrittänyt tehdä jotakin - olisihan hänellä ollut mahdollisuus.

        Red House report - sotilastiedusteluraportti sitten paljastaa loput ja kytköksen juutalaisteollisuuden monopoliin (I.G. Farben) ja Euroopan Unionin luomiseen. Samoin Mengelen - kuolemanenkeliksi kutsutun keskitysleirilääkärin taustat ja 1990-luvulla ollut oikeudenkäynti liittyen I.G. Farbeniin.

        Wikipediasta löytyy tiedot.

        Olet kuitenkin käsittänyt väärin.

        Magda syntyi 1901 ja muodollinen avioliitto äidin ja isän, eli Oskarin kanssa päättyi 1904. vasta Magdan kouluaikoina hän tapasi Friedländerin.

        Minä taas sanoin väärin sen, että Magdan ensimmäinen aviomies oli juutalainen, hän ei ollut aviomies, vaan nuoruuden rakkaus.


      • mitäopittänään

        Osaatko sinä ihminen lukea?? Yritetääs uudelleen.

        KOSKEE LÖYTYNYTTÄ ASIAKIRJAA, MAGDAN SYNTYPERÄSTÄ, ETTÄ HÄNEN BIOLOGINEN ISÄNSÄ OLI FRIEDLÄNDER.

        Vuonna 2016 saksalainen historianrioitsija Oliver Hilmes LÖYSI Berliinissä olevasta ARKISTOSTA dokumentin jossa on merkitty että Friedländer olisi ollut Magdan biologinen isä[2].Kyseinen asiakirja oli Friedländerin asuintodistus jossa HÄNEN BIOLOGISEKSI TYTTÄREKSEEN ON MERKITTY MAGDA[2].Magda todennäköisesti yritti peitellä taustaansa ja hänen syntymätodistuksessa on merkitty vanhempien kohdalle vain Magdan äidin Auguste Behrendin nimi[2]. Auguste Behrend oli synnyttänyt Magdan vuonna 1901 siis ennen kuin hän oli mennyt virallisesti naimisiin Hans Oskar Ritschelin kanssa[2]."


      • ymmärräkunluet

        Ja nyt luuueee hitaaasti ja taarkastiii seeeuuuraavaaa teeekstiii:

        Kun salausaika toisen maailman sodan jälkeen päättyi - oliko se 60 vuotta? - CIA ja FBI aukaisivat vain pari vuotta sitten siihen asti salatuksi merkitys asiakirjat, ja niin meni koko natsi Saksa holokausteineen ja tapahtumineen täysin päälaelleen, koska sieltä löytyi sellaista tietoa, joka varmasti on johtanut myös Magda Goebbelsin taustojen penkomiseen. Pikku hiljaa - etteivät ihmiset järkyty - näitä tietoja on vuodettu lehdistössä ulos, mutta totuus tuntuu menevän (epätotuus on saatu tunnetasolla ihmisten mieliin) ohi kuin vesi hanhen selästä.

        Minulla ei ole ollut mihinkään sellaista tunnetason fiksoitumista, etteikö järki olisi ottanut tietoa vastaan, ja koska tuohon mennessä olin itse jo penkonut koko joukon merkillisyyttä EU-taustoista, niin tulleet tiedot osuivat vain kuin nenä päähän, siihen mitä olin ihmetellyt. Piste.


    • tuuttuuttuut

      Jumalattomille hengellisten asioiden selittäminen on suunniilleen samaa kuin yrittäis tulostaa ilman liitosjohtoa ja langatonkaan ei tunnista laiteparia.

      • kertanimimerkki

        Teidän jutut.
        "Olet peniskade lesbo.
        Hyvä, kestät sitten peniskateutesi ja lesboutesi."

        Miksi kukaan ylipäätään vastaa teille?


      • kertanimimerkki kirjoitti:

        Teidän jutut.
        "Olet peniskade lesbo.
        Hyvä, kestät sitten peniskateutesi ja lesboutesi."

        Miksi kukaan ylipäätään vastaa teille?

        Tulin vastanneeksi, sille ei enää voi mitään.
        Kuulen tuon melkein joka päivä.

        Hän on minun seuraaja, mutta hän ei osaa sanoa muuta.


      • Lesbolle
        fari.g kirjoitti:

        Tulin vastanneeksi, sille ei enää voi mitään.
        Kuulen tuon melkein joka päivä.

        Hän on minun seuraaja, mutta hän ei osaa sanoa muuta.

        Olet peniskade lesbo enkä seuraa sinua vaan olet pää auki joka ketjussa.


      • yhteysongelmaon

        Jumalattomille hengellisten asioiden selittäminen on suunniilleen samaa kuin yrittäis tulostaa ilman liitosjohtoa ja langatonkaan ei tunnista laiteparia, toteat edellä.

        Siinäpä on juuri se teidän ongelman nimi on, kun teillä ei ole liitosjohtoa - teillä on Jumala kirjan kansien välissä ja ihmisen kirjoittama teksti Jumalan puheena.

        Pitäisi saada se liitosjohto taivaaseen tai se langaton yhteys Jumalaan, jotta Jumalan puhe toimisi uskottavasti, eikä sentraalisantra pölöttäisi omiaan siinä välissä.


    • No voihan taivahan talikynttilät.
      Sisältääkö hurskas usko myös hitusen vainoharhaisuutta?

      • pakkovalinta

        Ei, aloittaja puhuu periaatteessa asiaa, mutta näkemättä itse totuutta.

        Olemme saavuttaneet Euroopan kehityksessä sellaisen lakipisteen, joka totetuu EU-lipussa jo vihjeenä - EU on Pan-eurooppaliikkeen perustama, sen tunnuksena on keskellä keisari Konstantinus Suuren risti ympäröitynä Ilmestyskirjan tuhoa ennustavan tähtikehällä, joka on nyt EU-lipussa.

        He aikovat tosi rajusti seuraavaksi potkaista kristinuskon alta sen tukijalan, jolla he pönkittivät kristinuskoa kolminaisuusopilla keisari Konstantinus Suuren toimesta vuonna 325, ja jonka uskovaiset ovat omaksuneet totuuten - jopa Jumalan Sanana.

        Ja jos tähän väliin ei saada pikaisesti näille uskovaispölvästeille perille, että Jeesus takaisin, joka on tie, totuus ja elämä, ja Jeesuksen opetukset takaisin - ja annetaan näiden poliittisten pelaajien upottaa vain Kristus, Sol Invictus, Itse luomansa Auringon Jumalan kuva keisarina - niin olemme tiukassa paikassa.

        Jeesusta ne eivät pysty upottamaan, mutta Kristuksen kyllä.


      • upottavatkaikki

        Ja totta kai tällainen saatananpalvontamenoin juhlistettava Jumalan murha syntiopilla sietää vampyyriuskontoja ja ihmisuhrikulttina upottakaan ja äkkiä, se on aivan hirveän karmea ja raadollinen ja lapset turmeleva, joka lyttää täysin alkuperäisen kristiuskon tarkoituksen, jota uhrikulttia Jeesus itse vastusti. Se ei ole mitään rakkautta, se on julmuutta.

        Heidän tarkoituksenaan ei kuitenkaan ole säästää Jeesusta ollenkaan, koska Jeesuksen säästäminen heidän omassa ideassaan paljastaisi koko jutun kavaluuden ja tarkoitushakuisuuden ja vääristelyn.

        Nämä kaikki keisarit ovat ihan niitä samoja Auringonjumalan palvojia. Siellä Suomen hallituksessakin.


      • capiche

        Kristillisyyttäkin on sekä tervehenkistä että vähemmän tervehenkistä. Ja tervehenkiset ihmiset eivät ole vainoharhaisia, oli elämänkatsomus mikä tahansa.


    • Kysyjäx

      Ei ole tässäkään mainittu yhtäkään esimerkkiä siitä miten tämä vaino ilmenee Suomessa? Voisiko joku listata näitä tähän? Kiitos.

      • 123d3123123f

        esim kristittyjä laitetaan mielisairaaloihin??


      • Kysyjäx
        123d3123123f kirjoitti:

        esim kristittyjä laitetaan mielisairaaloihin??

        Missä? Siis missä päin Suomea uskovaisia pistetään mielisairaalaan sen vuoksi että he ovat uskovia??? Ja missä tämä ambulanssiin väkisin kuskaaminen tapahtuu? Kirkonmenojen jälkeen aina sunnuntaisin kirkonmäellä?

        Ynnä miksi teidän fundisten linjoilla olevat papit eivät tuo tätä asiaa esille esim saarnoissa tai kirjoituksissa? Plus että sinäkö ihan tosissaan väität että suomalaiset lääkärit kirjoittavat lähetteitä mielisairaaloihin uskonnon perusteella? Tämä siis siitä huolimatta suurin osa lääkäreistä kuuluu kirkkoon.


      • Kysyjäx kirjoitti:

        Missä? Siis missä päin Suomea uskovaisia pistetään mielisairaalaan sen vuoksi että he ovat uskovia??? Ja missä tämä ambulanssiin väkisin kuskaaminen tapahtuu? Kirkonmenojen jälkeen aina sunnuntaisin kirkonmäellä?

        Ynnä miksi teidän fundisten linjoilla olevat papit eivät tuo tätä asiaa esille esim saarnoissa tai kirjoituksissa? Plus että sinäkö ihan tosissaan väität että suomalaiset lääkärit kirjoittavat lähetteitä mielisairaaloihin uskonnon perusteella? Tämä siis siitä huolimatta suurin osa lääkäreistä kuuluu kirkkoon.

        Ei kai niin. Mutta tunnen uskovia, jotka ovat pimahtaneet.


      • vedipäidesiäiti
        torre12 kirjoitti:

        Ei kai niin. Mutta tunnen uskovia, jotka ovat pimahtaneet.

        Ex-vaimosi varmaan....


    • 12d23123f123f

      suvaitsevaisuus oli sitä varten että kristityt pakotettiin suvaitsemaan muslimeita.

      mutta toisin päin se ei toimi että kristittyjä suvaittaisiin.

      • minäensuvaitse

        Ei, minä en ainakaan kristittynä suvaitse kristittyjä, jotka perustavat oppinsa murhalle, kavaluudelle ja kieroudellet, ja jotka ovat sanoneet minulle, että he saavat tehdä ihan mitä he haluavat, kun Jeesus kuoli heidän puolestaan ristillä.


      • pelkää.kidutushelvettiä

        Aloittaja on vainoharhainen.

        "...saa minut pelkäämään..."

        Myös tästä on kyse.


    • todistan

      Ei kristittyjä vainota Suomessa. Heitä kiusataan. Tämä kiusaaminen alkaa päiväkodissa, jatkuu koulussa ja opistoissa, työelämässä ja vielä vanhainkodissakin ateistit kiusaavat uskovaisia. Tämä on fakta eikä se siitä miksikään muutu, vaikka jotkut ateistit väittävät totuutta vastaan. Jokainen tietää ja tuntee tämän totuudeksi, jos on elänyt uskovaisena kristittynä tai tuntenut sellaisia omassa yhteisössään. Tämä maa on pahansuopa ja ilkeä sekulaarinen väestöltään kristittyjä uskovia kohtaan.

      • vallanpitäjättarvitsee

        Tieteellisen tutkimuksen mukaan kouluissa eniten muita lapsia kiusaavat uskovaisten perheiden lapset. Muuten pahansuopuudesta olen samaa mieltä. Uskovaisten perheiden lasten kohdalla kiusaaminen johtuu empatiakyvyttömyydestä, jota uskonto aiheuttaa pieneen mieleen runnellulla, kidutetulla Jeesuksen nauloilla hakatun ruumiin ja verenjuonnin ja ruumiinsyönnin myötä. Voi kääntää katseensa tälläkin kohdalla Isä Aurinkoiseen. Tämä vampyyrioppi uskontomuoto tuottaa empatiakyvyttömyyttä.


      • tukeatarvitaan

        " Jokainen tietää ja tuntee tämän totuudeksi, jos on elänyt uskovaisena kristittynä tai tuntenut sellaisia omassa yhteisössään."

        Ja jos yrittää tuosta yhteisöstä erota, niin sitten vasta uskovaiset entistä jäsentään kiusaavatkin, mutta onneksi on uskontojen uhreille tukiyhdistyksiä.


      • Nyt.valehtelet
        vallanpitäjättarvitsee kirjoitti:

        Tieteellisen tutkimuksen mukaan kouluissa eniten muita lapsia kiusaavat uskovaisten perheiden lapset. Muuten pahansuopuudesta olen samaa mieltä. Uskovaisten perheiden lasten kohdalla kiusaaminen johtuu empatiakyvyttömyydestä, jota uskonto aiheuttaa pieneen mieleen runnellulla, kidutetulla Jeesuksen nauloilla hakatun ruumiin ja verenjuonnin ja ruumiinsyönnin myötä. Voi kääntää katseensa tälläkin kohdalla Isä Aurinkoiseen. Tämä vampyyrioppi uskontomuoto tuottaa empatiakyvyttömyyttä.

        Laitatko vielä lähteen, mikä tieteellisen tutkimuksen mukaan näin on?


      • Kysyjäx
        Nyt.valehtelet kirjoitti:

        Laitatko vielä lähteen, mikä tieteellisen tutkimuksen mukaan näin on?

        Mihin ne sinun lähteesi jäivät? Miksi attejen pitää todistaa sanomisensa lähteillä mutta sinä saat laukoa mitä tahansa täytenä ”totuutena”?


      • tunnetaan.hyvin
        Nyt.valehtelet kirjoitti:

        Laitatko vielä lähteen, mikä tieteellisen tutkimuksen mukaan näin on?

        Tuttu tyyli. Vastaa kysymyksellä, kun muuta ei osaa: laista.vainen.


      • eionnistutäältä
        Nyt.valehtelet kirjoitti:

        Laitatko vielä lähteen, mikä tieteellisen tutkimuksen mukaan näin on?

        Totta kai laittaisin, jos olisin tuon tutkimuksen linkin ottanut talteen, mutta ei kuulunut silloin siihen linjaa, jonka aineistoa kokosin. Jäin vain hämmästelemään tulosta, ja meni pitkään keksiä, että mikä siinä oli syynä - siis tuo empatia-asia. Se ei kuulunut - siis tuon psykologian pohtiminen . itse tutkimukseen. Siinä sinä voit yrittää googlata kuin minäkin, paitsi, että sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää se kuin minulla, koska olen eri kielisellä alueella, ja koneen on vaikea löytää suomen kieltä täältä asti.


      • capiche

        Sietämättömästi käyttäytyvä kristitty puolituttu valitti koko ajan kuinka häntä vainotaan uskon vuoksi. Lopulta sanoimme hänelle suoraan, ettei häntä vainota uskon takia, vaan idioottimaisen käytöksen takia. Eli joskus on kristitynkin syytä katsoa myös peiliin.


      • selittelyä
        capiche kirjoitti:

        Sietämättömästi käyttäytyvä kristitty puolituttu valitti koko ajan kuinka häntä vainotaan uskon vuoksi. Lopulta sanoimme hänelle suoraan, ettei häntä vainota uskon takia, vaan idioottimaisen käytöksen takia. Eli joskus on kristitynkin syytä katsoa myös peiliin.

        Hyvinkin monet ihmiset selittävät, että heitä vainotaan tai syrjitään jonkin muun syyn takia, kuin mikä on todellinen. Esimerkiksi eräs tuttavani sanoi - jopa lehden haastattelussakin - että häntä syrjitään CP-vammansa takia. Todellisuudessa me, jotka tunsimme hänet, tiesimme, että häntä vierotaan erittäin hankalan luonteen takia.

        Täälläkin moni vaikealuonteinen väittää, että häntä muka sorretaan Kristuksen tähden. Silkkaa ohipuhetta, kyllä kyse on yksinomaan vinoutuneesta luonteesta.


    • Aloittajalla on varmastikin jonkinlainen trauma tai hän on uskonut suggeroivia saarnaajia tai kirjoituksia.

      • sekaisin

        Aivan, mutta lisäisin sanan "paha" ja vaihtaisin sanan "tai" sanaksi "ja", siis:

        Aloittajalla on varmastikin jonkinlainen paha trauma, ja hän on uskonut suggeroivia saarnaajia tai kirjoituksia.


      • sekaisin kirjoitti:

        Aivan, mutta lisäisin sanan "paha" ja vaihtaisin sanan "tai" sanaksi "ja", siis:

        Aloittajalla on varmastikin jonkinlainen paha trauma, ja hän on uskonut suggeroivia saarnaajia tai kirjoituksia.

        Kyllä se noinkin käy, on selvempi ja jämäkämpi.

        Joskus kirjoitukset lähtee minulta sen kummempia miettimättä ja jopa "kirotusvihreiden" sisältäminä.


      • sage8 kirjoitti:

        Kyllä se noinkin käy, on selvempi ja jämäkämpi.

        Joskus kirjoitukset lähtee minulta sen kummempia miettimättä ja jopa "kirotusvihreiden" sisältäminä.

        Jos mää olisin kirjottanu, niin vielä jämäkämmin, et soon ihan kahedorga. Mut kyl mää silti säikyttelen sitä kelmeenä yönä huutamalla yhtäkkii pöheiköst, et buuuuu-uuu. Ja sit se kamaloituu, ja soon sille ihan oikein.


      • niiku.kyöpeli kirjoitti:

        Jos mää olisin kirjottanu, niin vielä jämäkämmin, et soon ihan kahedorga. Mut kyl mää silti säikyttelen sitä kelmeenä yönä huutamalla yhtäkkii pöheiköst, et buuuuu-uuu. Ja sit se kamaloituu, ja soon sille ihan oikein.

        Aika hyvin ilmaisit, teepä nämä temput kaikille dorgille. Minä peukutan kyllä jos huomaan.


      • sage8 kirjoitti:

        Aika hyvin ilmaisit, teepä nämä temput kaikille dorgille. Minä peukutan kyllä jos huomaan.

        Täällon nii pal kahedorgii, et vaikka organisois kaikki kyöpelit kamaloittaan, niin ei kerkee kaikki. Tarttee vaan siks valita kaikkein dorgimmat.


      • niiku.kyöpeli kirjoitti:

        Täällon nii pal kahedorgii, et vaikka organisois kaikki kyöpelit kamaloittaan, niin ei kerkee kaikki. Tarttee vaan siks valita kaikkein dorgimmat.

        Näin on, ne kun vielä kirjoittaa multinikkinä niin ei niitten perässä kannata juosta. Minäkin vastaan satunnaisesti vain joillekin.


      • Soon kyl ihan tosi. Mollaan hyvii ystäviiki.


    • takeiteasy

      Näinseasiaon ei oikein saa kannattajia harhaisille ajatuksilleen. Siksi hän turvautuu vielä harhaisempaan salaliittoteoriaan. Vetää natsikortin ja näkee yhtäläisyyksiä.

      Koska ei saa kannatusta, punoo teorian kristittyjen vainosta. Demokraattisessa massamme ei vainota edes hurahtaneita fundamentalisteja, ei edes vainoharhaisia, saati sitten asiallisia kristittyjä.

      • Näinseasiaon

        Voi hyvä lapsi! Luuletko sinä että minä haen täällä "kannattajia"?


      • takeiteasy
        Näinseasiaon kirjoitti:

        Voi hyvä lapsi! Luuletko sinä että minä haen täällä "kannattajia"?

        Luulen.


      • paljonsalataan

        Ja se luulee, että Suomessa on demokratia - kuten moni muukin. Luulo ei ole tiedon väärti.


    • Aloittajan kuvailemissa yhteiskunnissa, joissa kristinusko on ollut hegemonisessa asemassa, kaikki positiiviset yhteiskunnalliset muutokset ovat alkaneet jumalanpilkasta.

    • tilausvainolle

      Natsikortti vain vedetty väärin erille. Juutalaisvastaisuudelle oli jo valmis tilaus. Katolinen kirkko suhtautui erittäin nihkeästi juutalaisiin ja sitä oli vielä uskonpuhdistaja Lutherinkin suhtautumisessa. Niin hyvin hän ei uskoa puhdistanut että siitä olisi kadonnut juutalaisvastaisuus. Asialle oli jo valmis tilaus eikä tarvinnut kuin vähän kaataa vettä myllyyn sekä salata asioita niin tapahtui se mitä tapahtui. Joskin sekin taasen osoittaa miten evoluutio on meitä muovannut vuosimiljoonia että voisimme tehdä kaikenlaisia kauheuksia. Ehkä luonnonvalinta suosii ihmistä, joka kykenee raakalaismaisiin tekoihin ja olla ei ole mitään moraalia. Sitä kohden me olemme menossa.

      • Näinseasiaon

        Lutherin juutalaisia kohtaan osoittama vastenmielisyys oli puhtaasti uskonnollista laatua, eikä siihen sisältynyt piirteitä rotuopeista tms. seikoista jotka tunnettiin maailmassa vasta keskiajan jälkeisenä aikakautena. Antisemitismistä Lutheria ei voida syyttää, ja jos häntä syytettäisiinkin vastenmielisyydestä juutalaisia kohtaan heidän uskontonsa tähden, niin samanlaista kielenkäyttöä, jopa rajumpaa hän käytti usein omista maanmiehistäänkin, puhumattakaan turkkilaisista, uudestikastajista, munkeista ja paavilaisista. Karkea kielenkäyttö oli keskiajalla yleinen tapa ilmaista asioita eikä senaikaisessa maailmassa tunnettu sellaisia oikeusnormeja ja ja niistä johdettuja käsityksiä "tasa-arvoisuudesta" kuin nykyään.

        Vaatia Lutherilta, 1500 -luvun mieheltä nykyaikaista liberaalis-humanistista ajatuksenjuoksua ja itseilmaisua, on yhtä typerää kuin vaatia modernilta humanistis-liberaaliselta ihmiseltä keskiaikaista tapaa ilmaista asioita.

        Jokainen joka tästä asiasta alkaa jänkkäämään, osoittaa sillä ainoastaan suuren typeryytensä!


      • selkäranka.joustokumia

        Tässä teet juuri niin kuin Luther neuvoi: selitämme kaiken parhain päin.


      • merkillinenmies

        Selittikö Luther parhain päin, että mitä hän tarkoitti sanoessaan, että Jeesus sortui haureuden syntiin kaksi kertaa? Kova jätkä, kun tuolla tavalla sanoi.


      • Nimimerkki tilausvainolle lausui:

        "Ehkä luonnonvalinta suosii ihmistä, joka kykenee raakalaismaisiin tekoihin ja jolla ei ole mitään moraalia."

        Valinta on luonut erilaisia strategioita eri lajeille. Kaiken valinnan mekanismi on oman edun tavoittelu, mutta siinä on eroja, missä määrin se tapahtuu suoraan ja missä määrin yhteisön avulla.

        Ihmiskoiraat, samoin kuin lähimmät sukulaisemme simpanssit (ei siis bonobot) ovat erittäin tuhoisia toisille koiraille. Miehisiä sukulinjoja, jotka selviävät Y-kromosomista, on verrattomasti vähemmän kuin naisen sukulinjoja, jotka selviävät soluliman ribosomien DNA:sta. Valtaosa mieslinjoista on siis kuollut sukupuuttoon.

        On voitu laskea, että kivikaudella mies saattoi 16 naista raskaaksi. Muut miehet tapettiin sodissa tai olivat orjan asemassa.


    • Ristiriitaista

      Juu, tässäkin ketjussa rakkaus kristittyjä kohtaan on suorastaan ylipursuavaa.

      • kysymyssinulle

        Minkälaista rakkautta toivoisit ja minkä asian suhteen?


      • tunnetaan.hyvin
        kysymyssinulle kirjoitti:

        Minkälaista rakkautta toivoisit ja minkä asian suhteen?

        Tuttu tyyli. Vastaa kysymyksellä. Kellä on sellainen tapa?


    • virsutnaulaan

      Valitettavasti kristillisyys on katoavaa kansanperinnettä kuin Lentiiralaisten köydenpunonta tuohesta muinoin.

    • mikäontämä

      Saisinko minä nyt vihdoinkin vastauksen mitä on semitismi, kun siihen laitetaan anti-etuliite, että tietäisin mitä sillä vastustetaan, kiitos!

      Edellä kirjoitti nimimerkki näin se asia on:

      " Antisemitismistä Lutheria ei voida syyttää..."

      Mitä on semitismi?

      • Sarcisson

        Semitismi? Semitismi on kielitieteen termi, jolla tarkoitetaan sitä, että tutkittavasta kielestä löytyy kieliopista tai syntaksista viitteitä yhteydestä seemiläisiin kieliin. Eli seemiläiset kielet ovat vaikuttaneet kyseiseen kieleen. Seemiläisiä kieliä ovat mm. arabia ja heprea.


      • jotainlöytyi

        Löytyi täältä suomi24:stä toinen ketju, jossa joku kirjoittaja kysyy ihan samaa asiaa ja saa vastauksen:

        " Yleensä antisemitismillä tarkoitetaan lähinnä rodullisten, eli etnisten juutalaisten, kuin myös muidenkin juutalaisuskontoisten vastaisuutta."

        Seuraava vastaa:

        " Sana seemiläinen on kielitietellinen termi. On olemassa seemiläiset kielet, mutta seemiläisiä kansoja ei ole olemassa."

        Kun tutkin asian, niin juutalaiset eivät edes puhu seemiläisiä kieliä?! Arabia on laajin tunnettu seemiläinen kieli.

        Onko tälläkin propagandalla nyt haluttu jälleen - kuten holokaustin rotuoppijutuilla - luoda kuvaa, että juutalaiset olisivat geneettisesti samaa heimoa, seemiläisiä, ja jostain Palestiinasta kotoisin (ovat todellisuudessa Aasiasta peräisin olevan kasaarikansan uskontokäännynnäisten jälkeläisiä), kun näitä ovat todellisuudessa arabit?!

        wikipediasta:

        "Kasaarit olivat turkinsukuinen puolipaimentolaiskansa, joka hallitsi 700–900-luvuilla suuria osia Ukrainasta, Etelä-Venäjästä, Kaukasiasta ja Kazakstanista. Juutalaisuudesta tuli kasaarien valtakunnan virallinen uskonto 700- ja 800-lukujen vaihteessa. Kasaarien valta­kunnan on sanottu olleen Euraasian läntisten aroseutujen voimakkain valtio ennen Tšingis-kaanin aikaa.[1]"

        Kyseessä oli vaikutusvaltainen kansa, joka levittäytyi laajalle alueelle ja siirtyi Venäjän kautta Eurooppaan. Kieli perustuu muinaissaksaan, joka on saanut slaavilaisia vaikutteita. Asialla ei sinänsä ole merkitystä, mutta semitismi ei tähän kyllä liitty millään tavalla.


      • antisyntioppiismi

        Miten olisi antihelluntaismi? Antijehovismi? Antikristinismi? Viimeinen sopii tähän kristittyjen vainon alkuun... Tai antiluterismi, taipuu paremmin. Miksi tuollainen hölypöly antisemitismi on keksitty? Kuka sen on keksinyt? Me ollaan ihmisiä, yksilöitä - vain kansallissosialismi ajattelee ihmisiä massoina ja ryhminä ja luokittelee, ja koska se ei tunnista yksilöä, se puhuu massan tehokkuudesta, hyödystä ja talouskasvusta myös heikompien kustannuksella, kuten Suomessa nyt tehdään.


      • nojopajotakin

        Hitsi, tulee ihan suomi24 keskustelu mieleen antiannelismi - tarkoittaen Auer -nimistä naisihmistä, joka oli varmaan osallistunut saatananpalvontamenoihin, kun lapsetkin lauleli vieraalla kielellä (hepreankielisiä?) uskonnollisia lauluja! Ja minä kun ihmettelin tuollaista anti-etuliitettä, mutta - totta - Auer on juutalainen sukunimi, kuten Bayer, Mayer jne.


      • capiche
        Sarcisson kirjoitti:

        Semitismi? Semitismi on kielitieteen termi, jolla tarkoitetaan sitä, että tutkittavasta kielestä löytyy kieliopista tai syntaksista viitteitä yhteydestä seemiläisiin kieliin. Eli seemiläiset kielet ovat vaikuttaneet kyseiseen kieleen. Seemiläisiä kieliä ovat mm. arabia ja heprea.

        Ei pelkästään kielitieteellinen. Seemiläiset ovat Lähi-idän arabien, heprealaisten, Etiopian amharien, Eritrean tigrinjan ja syyrialaisten sukuisia yms. historiallisia kansoja.

        Antisemitismi ymmärretään kuitenkin nykykielessä juutalaisvastaisuutena. Antisemitismi on eri asia kuin antisionismi. Sillä antisemitismi vastustaa juutalaisia ihmisiä ja antisionisti pelkästään Israelin valtiota. Voi tietenkin vastustaa kumpaakin.


    • 'Näinseasiaon'

      Hermostui totaalisesti erään kirjoittajan aloituksesta jossa oli Lutherin juutalaisvastaisia tekstejä, ja poistatti sen.

      Kirjoitti kommentissaan myös näin:

      " kyllä Jeesuksen puheistakin saisi tällaisen koosteen tehdyksi ja ruveta Häntä mainitsemaan antisemitistinä! "

      Kyllä, myöskin Jeesuksen puheista saa koottua samanlaisen juutalaisvihamielisen koosteen, eihän se Lutherkaan omasta päästään keksinyt.

      Mutta onko se joku puolustus Kristinuskolle tai Lutherille ?

      Lutheria pidetään uskonpuhdistajana, mutta eipä saanut juutalaisvihaa poistettua, päinvastoin. Käytti kuitenkin juutalaisia kirjoituksia hyväkseen. Mutta VT:n puolelta sai ottaa vain niitä jakeita, joilla voitiin todistella Kristusta. Siis asiayhteydestään irrotettuja lauseita. Muuta ei saanut nähdä.

      Onko se totuuden etsimistä, että estetään totuuden etsiminen.

      • huhhei

        Nyt on vain sellainen ongelma, että 2000 vuotta sitten Jeesuksen puhumilla juutalaisilla ei ole mitään tekemistä tämän päivän pääosin kasaarikansasta koostuvien juutalaisuskontokäännynnäisten jälkeläisten kanssa - ne Jeesuksen ajan juutalaiset kaiken järjen mukaan ovatkin tämän päivän arabeja seemiläisen kielenkin perusteella.

        Kyllä on puurot ja vellit sekaisin.


      • sekaisinkaikki

        Mikä järjetön maailman propagandasotku! Tässä on juutalaisen tekemällä syntiopilla saatu jo Jumala ja Saatanakin sekaisin, ja ilmeisesti sen jälkeen kristinusko ja islam sekaisin, Rooman vallanajalla Kristus ja Sol Invictus sekaisin ja sotkettua siihen vielä keisarin jumaluuskin. Seuraavaksi on sekaisin keskenään jo Jeesus ja Kristus, vaikka jälkimmäinen on vain arvonimi, ja juutalaiset ovat täysin sekaisin itsensä kanssa (holokausti ja taustat), ja arabit puhuvatkin juutalaisten (seemiläinen kieliryhmä) kieliä eikä päinvastoin, ja Raamatun VT vanhimmat kirjoitukset israelilaisista on synnytetty vasta 1100-luvulta, ja sekin oli vain yhden miehen nimi ja hänen poikansa.

        Kuka tätä palettia nyt pöyrittää?


      • sekaisinkaikki kirjoitti:

        Mikä järjetön maailman propagandasotku! Tässä on juutalaisen tekemällä syntiopilla saatu jo Jumala ja Saatanakin sekaisin, ja ilmeisesti sen jälkeen kristinusko ja islam sekaisin, Rooman vallanajalla Kristus ja Sol Invictus sekaisin ja sotkettua siihen vielä keisarin jumaluuskin. Seuraavaksi on sekaisin keskenään jo Jeesus ja Kristus, vaikka jälkimmäinen on vain arvonimi, ja juutalaiset ovat täysin sekaisin itsensä kanssa (holokausti ja taustat), ja arabit puhuvatkin juutalaisten (seemiläinen kieliryhmä) kieliä eikä päinvastoin, ja Raamatun VT vanhimmat kirjoitukset israelilaisista on synnytetty vasta 1100-luvulta, ja sekin oli vain yhden miehen nimi ja hänen poikansa.

        Kuka tätä palettia nyt pöyrittää?

        Tietenkin Jeesus ja Paavali " pyörittävät edelleen", joskin postuumisti heistähän kristinusko on alkuisin. Kristus on kreikaksi voideltu eli messias, joka Jeesus sanoi olevansa. Raamatun kirjoituksia Jeesuskin käytti vaikka mitään yhtenäistä kirjakokoelmaa tuolla nimellä ei hänen aikanaan ollut. Yhtenä kokoelmana olivat laki ja profeetat, kirjoituksetkin osin olivat, mutta niihin ei tuohon aikaan vielä luettu Danielia ja Esteriä .

        Koko tuo kirjallisuus oli 2. vuosisadalta alkaen yhtenä kokoelmana nk. heprealaisena raamattuna jota kristityt teologisista syistä alkoivat nimittää Vanhaksi testamentiksi liitettyään sen jatkoksi omat kirjoituksensa, jota nimittivät Uudeksi testamentiksi. Se on nykyinenkin Raamattua eikä mikään sen kirjoitus, edes kristillinen ole 4. vuosisataa nuorempi. Ei siis1100 luvulta .
        VT:n kirjoitukset ovat kaikki 1. vuosisataa vanhempia ja oli jo oli sitä ennen käännetty sekä kreikaksi että arameaksi. Kristinuskon syntioppi -täysin erilainen muuten kuin juutalaisen uskonnon oppi-on Paavalilta.

        Sinä se olet sekaisin itsesi kanssa ja vähän muunkin. Antisemiitti- nimitys on kristityn juutalaisvihaajan keksimä ja hän todella oli vähän tyhmä nimiasiassakin .


      • olikovalikointia

        Kasaarijuutalaiskäännynnäisten jälkeläisiä juutalaisista on 80 prosenttia ja koko väestö on 12 miljoonaa henkeä. Heitä kutsutaan Aškenaz-juutalaisiksi.

        Aškenaz oli Ensimmäisen Mooseksen kirjan mukaan Gomerin poika ja Jafetin ja Nooan jälkeläinen. Juutalaiset alkoivat käyttää Aškenaz-nimeä Saksasta ja saksan kielestä viimeistään 1000-luvulla.[4] Nimellä alettiin sen jälkeen viitata Pohjois-Ranskan ja läntisen Saksan alueen juutalaisiin, ja myöhemmin Keski-Euroopasta Itä-Eurooppaan muuttaneiden juutalaisten muodostamaan suureen juutalaisyhteisöön.[3] (lähde: wikipedia)

        Onko löytynyt holokaustista viitteitä, että oliko joku määrätty juutalaisryhmä, joka joutui muita enemmän vainon kohteeksi?

        Ilmeisesti ei, koska kaikki - tuon suuren määrän vuoksi ovat olleet luultavasti juuri näitä askenazi-juutalaisia.


      • syytönolen
        dikduk kirjoitti:

        Tietenkin Jeesus ja Paavali " pyörittävät edelleen", joskin postuumisti heistähän kristinusko on alkuisin. Kristus on kreikaksi voideltu eli messias, joka Jeesus sanoi olevansa. Raamatun kirjoituksia Jeesuskin käytti vaikka mitään yhtenäistä kirjakokoelmaa tuolla nimellä ei hänen aikanaan ollut. Yhtenä kokoelmana olivat laki ja profeetat, kirjoituksetkin osin olivat, mutta niihin ei tuohon aikaan vielä luettu Danielia ja Esteriä .

        Koko tuo kirjallisuus oli 2. vuosisadalta alkaen yhtenä kokoelmana nk. heprealaisena raamattuna jota kristityt teologisista syistä alkoivat nimittää Vanhaksi testamentiksi liitettyään sen jatkoksi omat kirjoituksensa, jota nimittivät Uudeksi testamentiksi. Se on nykyinenkin Raamattua eikä mikään sen kirjoitus, edes kristillinen ole 4. vuosisataa nuorempi. Ei siis1100 luvulta .
        VT:n kirjoitukset ovat kaikki 1. vuosisataa vanhempia ja oli jo oli sitä ennen käännetty sekä kreikaksi että arameaksi. Kristinuskon syntioppi -täysin erilainen muuten kuin juutalaisen uskonnon oppi-on Paavalilta.

        Sinä se olet sekaisin itsesi kanssa ja vähän muunkin. Antisemiitti- nimitys on kristityn juutalaisvihaajan keksimä ja hän todella oli vähän tyhmä nimiasiassakin .

        Syytön minä siihen olen, jos maailman totuudet ja palikat ovat sekaisin, eikä mikään olekaan faktaa ja sillä paikalla kuin luulisi (riippuu tietysti aivoista ja niiden luulotasosta). Älä ammu viestintuojaa.


      • capiche

        "Lutheria pidetään uskonpuhdistajana, mutta eipä saanut juutalaisvihaa poistettua, päinvastoin."

        Kaikilla uskonpuhdistajilla oli omaan aikaansa liittyvät sokeat pisteensä. Mutta onneksi nykypolven luterilaisissa on jo vähän fiksumpaa porukkaa.


    • Onhan täällä tällainenkin Lutherin saarna :


      Kristuksen pyhän kärsimisen tutkinnosta Pitkänä perjantaina, kirjoitettu vuonna 1521.



      1. Ensiksi tutkivat moniaat Kristuksen kärsimistä niin, että vihastuvat Judalaisiin, veisaavat ja haukkuvat Judasparkaa, luullen sillä kylliksi tehneensä; juurikuin heidän tapansa on valittaa muista ihmisistä, ja kirota ja parjata vastustajoitansa. Tämmöistä totta et kutsune Kristuksen kärsimisen, vaan Judaksen ja Judalaisten pahuuden tutkimiseksi.

      • juudas

        Siis Juudas - juutalaiset?! Kuka on keksinyt sanan juutalaiset? Miksi tuota uskontoryhmää nimitetään tuolla nimellä? Mistä se on peräisin? Aina vain hullummaksi menee.


      • vähäntietoapaljonääntä
        juudas kirjoitti:

        Siis Juudas - juutalaiset?! Kuka on keksinyt sanan juutalaiset? Miksi tuota uskontoryhmää nimitetään tuolla nimellä? Mistä se on peräisin? Aina vain hullummaksi menee.

        Ei mene hullummaksi vaan yhä vaan kirkastuu kyselijöiden olematon asiantuntemus!

        Mutta sehän eui tietenkään estä voimakkaiden mielipiteiden esittämistä, eihän.

        ihan tulee mieleen kansaa edustamaan valittu joka sanoo että polttomoottorien valmistus pitää kieltää muutaman vuoden sisällä !

        ja noistakin kommenteista maksetaan iso palkka, miten tämän maan asiat saa vielä hullummaksi kukahan tietäisi.


      • capiche
        juudas kirjoitti:

        Siis Juudas - juutalaiset?! Kuka on keksinyt sanan juutalaiset? Miksi tuota uskontoryhmää nimitetään tuolla nimellä? Mistä se on peräisin? Aina vain hullummaksi menee.

        Jumala antoi patriarkka Jaakobille nimen Israel. Hänellä oli pojat: Ruben, Simeon, Leevi, Juuda, Daan, Naftali, Gaad, Asser, Isaskar, Sebulon, Joosef ja Benjamin.

        Poikien jälkeläisistä muodostuivat samannimiset israelin heimot. Juuda oli heimoista suurin, joten kansaa ryhdyttiin kutsumaan ilmeisesti sen vuoksi myöhemmin juutalaisiksi. Jeesus oli myös Juudan heimoa.


      • elöydyeilöydy

        " Israelin kadonneet heimot ovat Israelin kuningaskunnan tuhossa 720 eaa. hajalleen joutuneet kymmenen israelilaista heimoa. Sittemmin monen kansanryhmän eri puolilla maailmaa on esitetty polveutuvan näistä heimoista, ja aiheesta on 1600-luvulta lähtien julkaistu runsaasti kirjallisuutta[1].

        Käsityksiä heimojen nykyisistä jälkeläisistä pidetään spekulatiivisina. Israelin kymmenen heimon vaiheista karkotuksen jälkeiseltä ajalta ei ole suoria mainintoja historiankirjoituksessa, eivätkä geenitutkimuksetkaan ole osoittaneet minkään nykyisen kansan suoraa sukulaisuutta kadonneisiin heimoihin, vaikka viitteitä seemiläisestä perimästä onkin joiltain ryhmiltä löydetty. Arkeologiassa myös koko kuvaus heimoista on kyseenalaistettu epähistoriallisena ja jälkikäteen tuotettuna.[2]"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_kadonneet_heimot


      • kavaltajajudas
        vähäntietoapaljonääntä kirjoitti:

        Ei mene hullummaksi vaan yhä vaan kirkastuu kyselijöiden olematon asiantuntemus!

        Mutta sehän eui tietenkään estä voimakkaiden mielipiteiden esittämistä, eihän.

        ihan tulee mieleen kansaa edustamaan valittu joka sanoo että polttomoottorien valmistus pitää kieltää muutaman vuoden sisällä !

        ja noistakin kommenteista maksetaan iso palkka, miten tämän maan asiat saa vielä hullummaksi kukahan tietäisi.

        Juu, ajatelin vain, etteivät juutalaiset olisi itse keksineet ryhtyä vainoamaan itseään juudas -nimellä, joka oli Jeesuksen kavaltaja. Sehän olisi ollut ihan hirveän kauhea taktinen virhe!


    • Näinseasiaon

      Voi tätä pölkkypäiden paljoutta!

      • turha.turhien.joukossa

        Sinäkin Brutukseni! Teetpä laadukasta evankelioimistyötä pilkkaamalla kuulijoita! Arvaapa, kuullaanko sinua?


    • rajapintaaeiole

      nnyt on pari sanaa muodissa.... kamelikuskit..kasaarikansa... niitä nämä pubien ylläpitäjät mutustelevat vanhan kaljan ja pesemättömien hampaiden välissä, edustaen suurta viisautta hengelllisissä kysymyksissä!

      rohkean puoleisesti käytän sanaa -hengellisissä- tietäen samalla ettei sana saa mitään yhteyttä tähän sekakansaan, mitään hajuakaan ei sanan sisällöstä ole, sata kaljamerkkiä muistetaan kyllä ja osapuilleen ne yhdenyön kanituskaverit, siinäpä se sitten olikin tämän äänestäjäsakin parhaat puolet.

      • etsivälöytääja

        Kokeilepa lähestyä ilman hengellistä tunteen paloa, ihan sillä tavalla historian ja reaalielämän tapahtumien tasolta, jos sitten aukeaisi jutut. Se on vähän sama asia, kuin jos pimeessä huoneessa koittaa lukea jotakin aurinkolasit päässä, eikä näe, niin kannattaa ottaa ne lasit pois.


      • taastätäsamaa

        Vielä parempi jos sytyttää valot!


    • olenrobotti

      Annan vihjeen...

      Allahu akhbar!!!

    • terve_menoa

      "Kristittyjen vainoamisen aika lähestyy Suomessakin" mutta ei se haittaa. Kunhan täälllä ei aleta ihmisiä vainoamaan, niin antaa palaa vaan.

      Täysjärkiset eivät satuihin usko.
      Suomalaisten suuri enemmistö on käytännössä joko uskonnottomia, tai ateisteja. Teitä kiihkokristittyjä sionisteja, siis muita uskontoja vastaan taistelevia torveloita on vain kourallinen, niin että vainotuksi joutuessanne voitte lähteä pakolaisiksi Israeliin. Siellä teille sionisteille on varmasti sopiva ja turvallinen paikka.

    • sotkuista.historiaa

      Niin kauas kuin on luotettavaa historiallista tietoa, noin 800 e.Kr. asti, Palestiinassa oli kaksi liki samanuskoista ja -kielistä valtiota, etelässä Juuda ja pohjoisempana Israel eli Samaria. Molemmat joutuivat, mutta eri aikoihin pakkosiirtolaisuuteen.

      Kun saivat luvan palata pakkosiirtolaisuudesta, Juudan väki eli JUUTALAISET selittivät, että israelilaiset eli SAMARIALAISET olivat muuttuneet sekakansaksi naimalla muunmaalaisia naisia.

      Juutalaiset selittivät, että alunperin valtiot olivat olleet yksi, jolloin yhteisen valtion olisivat muodostaneet Jaakobin eli Israelin pojista polveutuneet sukukunnat. Yhtenäisvaltio olisi jakautunut kahdeksi noin vuonna 900 e.Kr. Eteläisen valtion olisivat muodostaneet pääasiassa Jaakobin pojista Juudasta ja Benjamininista periytyneet heimot. Historiallista tietoa tällaisesta ei ole.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_heimot

      Koko idea sukukunnista ja kantaisistä, on samanoloinen, kuin selitettäisiin Suomen heimoille kantaisät. joilla olisi yhteinen isä.

      Kun Israelin valtio uudestaan perustettiin, valtion nimeksi olivat ehdolla Juuda ja Israel. Kuten tiedämme, Israel voitti.

      • valtioansaittiin

        Mutta perusteita millekään paluumuutolle ei ollut, mutta eihän tuota uuden valtion pikasynnytystä olisi tehtykään ilman holokaustia. Tosin rotuoppisana ja antisemitismi ovat termeinä jo propagandaa, koska niillä koitetaan luoda uskoa siihen, että oman valtion saaneet juutalaiset olisivat olleet samaa heimoa ja kotoisin Palestiinan alueelta, ja näinhän ei ole. Valtio perustettiin 1948 ja neljä vuotta myöhemmin lähtettiin rahat Saksasta (valtiovarainministeri Aden-auer, joka on EU:n perustaja, myös Kolmannen tien politiikan isä, joka nyt on Lissabonin sopimuksella pakollinen EU:n jäsenmaille). Saksa sai Maailmanpankilta valtiovelkansa anteeksi, kun rahat toimitettin Israeliin, Suomi joutui kyllä maksamaan sotakorvauksensa yhteistyöstä Saksan kanssa.


      • valtioansaittiin kirjoitti:

        Mutta perusteita millekään paluumuutolle ei ollut, mutta eihän tuota uuden valtion pikasynnytystä olisi tehtykään ilman holokaustia. Tosin rotuoppisana ja antisemitismi ovat termeinä jo propagandaa, koska niillä koitetaan luoda uskoa siihen, että oman valtion saaneet juutalaiset olisivat olleet samaa heimoa ja kotoisin Palestiinan alueelta, ja näinhän ei ole. Valtio perustettiin 1948 ja neljä vuotta myöhemmin lähtettiin rahat Saksasta (valtiovarainministeri Aden-auer, joka on EU:n perustaja, myös Kolmannen tien politiikan isä, joka nyt on Lissabonin sopimuksella pakollinen EU:n jäsenmaille). Saksa sai Maailmanpankilta valtiovelkansa anteeksi, kun rahat toimitettin Israeliin, Suomi joutui kyllä maksamaan sotakorvauksensa yhteistyöstä Saksan kanssa.

        Eikö tämä ole jo käsitelty, älä jankuta samaa.


      • valtioansaittiin kirjoitti:

        Mutta perusteita millekään paluumuutolle ei ollut, mutta eihän tuota uuden valtion pikasynnytystä olisi tehtykään ilman holokaustia. Tosin rotuoppisana ja antisemitismi ovat termeinä jo propagandaa, koska niillä koitetaan luoda uskoa siihen, että oman valtion saaneet juutalaiset olisivat olleet samaa heimoa ja kotoisin Palestiinan alueelta, ja näinhän ei ole. Valtio perustettiin 1948 ja neljä vuotta myöhemmin lähtettiin rahat Saksasta (valtiovarainministeri Aden-auer, joka on EU:n perustaja, myös Kolmannen tien politiikan isä, joka nyt on Lissabonin sopimuksella pakollinen EU:n jäsenmaille). Saksa sai Maailmanpankilta valtiovelkansa anteeksi, kun rahat toimitettin Israeliin, Suomi joutui kyllä maksamaan sotakorvauksensa yhteistyöstä Saksan kanssa.

        Israelin valtio olisi syntynyt joka tapauksessa ilman YK:n päätöslauselmaakin valtiohan syntyi tunteja sen jälkeen heti kun britit olivat lähteneet. Kaikki oli valmiina koska valtion syntyyn oli alettu valmistautua jo 1800 -luvulla, oli omat puolustusvoimat, poliisit, sairaalat, yliopistot kibbutsit ja moshavit. Aivan kaikki . Ei Israelia mikään kansainvälinen järjestö perustanut eivät liioin ketkään ei-juutalaiset.

        Euroopan juutalaisten tuhoasa menetettiin se osa juutalaista kansaa joka oli sionistisen liikkeen alkuunpanija ja jonka parista oli tulleet lähes kaikki maahanmuuttajat ja ne jotka olisivat olleet vielä tulossa, lännestä ei paljonkaan muuttajia ole ollut vaan toinen suuri joukko ova olleet arabimaista paenneet juutalaiset Oli myös aivan vähällä ettei Palestiinan juutalaisasutus olisi natsien toimesta tuhoutunut jolleivät englantilaiset oli lyöneet Rommelia Egyptin rajoilla.

        Kunkin kansan määrittelevät siihen itse kuuluvat, mutta kaikki kansat historiallisella ajalla ovat olleet sekakansoja ei ole puhdasta juutalaista eikä suomalaista eikä mitään muutakaan. Rotuajatus ylipäänsä on uudemman ajan Euroopalaista perua. Alun perin israelilaiset olivat kaananilaisia jotka hekin olivat sekakansa, Israeliin liittyi raamatullisella ajalla jatkuvasti muita ja israelilaisia muihin populaatioihin.Niin ajatus- kuin perimärajat olivat auki, ovat aina olleet.

        En myös ymmärrä sen paremmin rasistien kuin joidenkin kristittyjen puheita raamatusta jos on puhe hepr. raamatusta, kaikki sen käsitteethän ovat israelilaisten/juutalaisten itse luomia, eivätkä perustu mihinkään mitä juutalaisvihaajat luulevat. Israelin uskonto/juutalaisuus on omatekoinen, ei muiden tarvitse siihen uskoa mutta muut eivät myöskään voi määritellä sitä ulkoa omin luuloin tai perustein. Israelin uskonto kuten muutkin uskonnot on kulttuurisesti totta, mutta ei välttämättä objektiivisesti.

        Israelin vatio on tärkeä ainoastaan juutalaisille se oli tarkoitettu turvapaikaksi vainotulle kansalle mutta pahimman vainon ajan pelastajaksi sitä ei ehditty saada.
        En ymmärrä antisemitistien-ja sana siis tarkoittaaa juutalaisvihaaja - hölinöitä kaikki mitä he eivät pysty ymmärtämään joko älyn tai tiedon puutteesta tai molempien, selittyy heille juutalaisten salaliiton tuloksena, mutta jotta kuvaan kuuluisi sentään se juutalainen joka vie hörhön kuin hörhön jopa taivaaseen niin heilläkin kuitenkin on Jeesus, se hyvä juutalainen .

        Jeesuksesta kaikki alkoikin kun juutalaiset eivät häntä jumalakseen hyväksyneet uusi uskonto aloitti juutalaisvastaisen propagandasodan joka vähitellen muuttui osaksi sen teologiaa ja tarina nyt jatkuu myös sekulaarissa muodossa.


      • dikduk kirjoitti:

        Israelin valtio olisi syntynyt joka tapauksessa ilman YK:n päätöslauselmaakin valtiohan syntyi tunteja sen jälkeen heti kun britit olivat lähteneet. Kaikki oli valmiina koska valtion syntyyn oli alettu valmistautua jo 1800 -luvulla, oli omat puolustusvoimat, poliisit, sairaalat, yliopistot kibbutsit ja moshavit. Aivan kaikki . Ei Israelia mikään kansainvälinen järjestö perustanut eivät liioin ketkään ei-juutalaiset.

        Euroopan juutalaisten tuhoasa menetettiin se osa juutalaista kansaa joka oli sionistisen liikkeen alkuunpanija ja jonka parista oli tulleet lähes kaikki maahanmuuttajat ja ne jotka olisivat olleet vielä tulossa, lännestä ei paljonkaan muuttajia ole ollut vaan toinen suuri joukko ova olleet arabimaista paenneet juutalaiset Oli myös aivan vähällä ettei Palestiinan juutalaisasutus olisi natsien toimesta tuhoutunut jolleivät englantilaiset oli lyöneet Rommelia Egyptin rajoilla.

        Kunkin kansan määrittelevät siihen itse kuuluvat, mutta kaikki kansat historiallisella ajalla ovat olleet sekakansoja ei ole puhdasta juutalaista eikä suomalaista eikä mitään muutakaan. Rotuajatus ylipäänsä on uudemman ajan Euroopalaista perua. Alun perin israelilaiset olivat kaananilaisia jotka hekin olivat sekakansa, Israeliin liittyi raamatullisella ajalla jatkuvasti muita ja israelilaisia muihin populaatioihin.Niin ajatus- kuin perimärajat olivat auki, ovat aina olleet.

        En myös ymmärrä sen paremmin rasistien kuin joidenkin kristittyjen puheita raamatusta jos on puhe hepr. raamatusta, kaikki sen käsitteethän ovat israelilaisten/juutalaisten itse luomia, eivätkä perustu mihinkään mitä juutalaisvihaajat luulevat. Israelin uskonto/juutalaisuus on omatekoinen, ei muiden tarvitse siihen uskoa mutta muut eivät myöskään voi määritellä sitä ulkoa omin luuloin tai perustein. Israelin uskonto kuten muutkin uskonnot on kulttuurisesti totta, mutta ei välttämättä objektiivisesti.

        Israelin vatio on tärkeä ainoastaan juutalaisille se oli tarkoitettu turvapaikaksi vainotulle kansalle mutta pahimman vainon ajan pelastajaksi sitä ei ehditty saada.
        En ymmärrä antisemitistien-ja sana siis tarkoittaaa juutalaisvihaaja - hölinöitä kaikki mitä he eivät pysty ymmärtämään joko älyn tai tiedon puutteesta tai molempien, selittyy heille juutalaisten salaliiton tuloksena, mutta jotta kuvaan kuuluisi sentään se juutalainen joka vie hörhön kuin hörhön jopa taivaaseen niin heilläkin kuitenkin on Jeesus, se hyvä juutalainen .

        Jeesuksesta kaikki alkoikin kun juutalaiset eivät häntä jumalakseen hyväksyneet uusi uskonto aloitti juutalaisvastaisen propagandasodan joka vähitellen muuttui osaksi sen teologiaa ja tarina nyt jatkuu myös sekulaarissa muodossa.

        Millä perustella sinä sanot olevasi juutalainen?


      • keskustellaan kirjoitti:

        Millä perustella sinä sanot olevasi juutalainen?

        Sillä että olen.


      • dikduk kirjoitti:

        Sillä että olen.

        Miten olet juutalainen?
        Tunnustatko juutalaista uskontoa, onko äitisi juutalainen vai oletko kääntynyt juutalaisuuteen?


      • keskustellaan kirjoitti:

        Miten olet juutalainen?
        Tunnustatko juutalaista uskontoa, onko äitisi juutalainen vai oletko kääntynyt juutalaisuuteen?

        Tai onko sinulle jotain merkitystä sillä miten joku on juutalainen?

        Onko jokin noista mainitsemistasi sellainen joka ei ole mielestäsi juutalainen? Vai vaaditko sinä juutalalaiselta nuo kaikki mainitsemasi?

        Kerrohan.


      • mangotango
        YksinkertaistaEiköVain kirjoitti:

        Tai onko sinulle jotain merkitystä sillä miten joku on juutalainen?

        Onko jokin noista mainitsemistasi sellainen joka ei ole mielestäsi juutalainen? Vai vaaditko sinä juutalalaiselta nuo kaikki mainitsemasi?

        Kerrohan.

        Ehkä keskustellaan=usko.vaiselle on siinä mielessä asialla merkitystä, koska yhdessä toisessa (jo poistetussa) ketjussa vastasi dikdukille käyttämällä kertanikkiä "feikkijutkulle". Dikduk korjasi häntä sanoen olevansa juutalainen ei jutku. Nyt sitten kyselee dikdukin juutalaisuuden perään.


      • keskustellaan kirjoitti:

        Miten olet juutalainen?
        Tunnustatko juutalaista uskontoa, onko äitisi juutalainen vai oletko kääntynyt juutalaisuuteen?

        Syntymä sattuma vaikka ei asia sinulle kuulu.


      • dikduk kirjoitti:

        Syntymä sattuma vaikka ei asia sinulle kuulu.

        Jokainen on syntynyt mutta miten sinun syntymäsi muka määrittää sinut juutalaiseksi. Miksi sinun on vaikea vastata - tulee mieleen, että valehtelet.....


      • keskustellaan kirjoitti:

        Jokainen on syntynyt mutta miten sinun syntymäsi muka määrittää sinut juutalaiseksi. Miksi sinun on vaikea vastata - tulee mieleen, että valehtelet.....

        Johan vastasin ja asiaan joka ei sinulle edes kuulu. Ihan sama mitä sinulle tule mieleen.


      • dikduk kirjoitti:

        Johan vastasin ja asiaan joka ei sinulle edes kuulu. Ihan sama mitä sinulle tule mieleen.

        Jos et voi edes kertoa noin tavallista asiaa vaikka väität olevasi juutalainen ja itse olet sen täällä tuonut esille niin väitän, että valehtelet. Pinnasi kiristyy mutta miksi....?


      • mangotango kirjoitti:

        Ehkä keskustellaan=usko.vaiselle on siinä mielessä asialla merkitystä, koska yhdessä toisessa (jo poistetussa) ketjussa vastasi dikdukille käyttämällä kertanikkiä "feikkijutkulle". Dikduk korjasi häntä sanoen olevansa juutalainen ei jutku. Nyt sitten kyselee dikdukin juutalaisuuden perään.

        Juuri noinhan siinä kävi ja usko.vaisen räyhänikki oli silloinkin kyseessä. Nyt usko.vainen lienee bannattu, kun "keskustellaan" on herännyt kuolleista kuin Lasarus ikään.


      • paholaisenpalvelijat

        Mitenkä olisi, rakkaat modet, jos antaisimme luterilaisessa keskustelussa Jeesuksen Totuuden Hengen johdattaa myös sensurointitoimintaa kaikenlaisen vastakkainasettelun sijasta, joka on jo tuhonnut koko maailman ja tuhoaa kuin syöpä Suomea tänä päivänäkin? Vai onko Jeesus edelleen sensuurissa?


      • järkeviäkin.on
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Juuri noinhan siinä kävi ja usko.vaisen räyhänikki oli silloinkin kyseessä. Nyt usko.vainen lienee bannattu, kun "keskustellaan" on herännyt kuolleista kuin Lasarus ikään.

        Sinua ei varmaan saa poistumaan palstalta muuta kuin bannaamalla. Mutta monet muut voivat ihan vapaaehtoisesti lopettaa jatkuvan vittuilusi lukemisen.


      • RepeRäyhis.2001
        järkeviäkin.on kirjoitti:

        Sinua ei varmaan saa poistumaan palstalta muuta kuin bannaamalla. Mutta monet muut voivat ihan vapaaehtoisesti lopettaa jatkuvan vittuilusi lukemisen.

        Aamen,


    • tärkein.puuttuu

      Näinseasiaon, yksi sinulta puuttuu ja sen mukana kaikki muu, Jeesuksen Kristuksen sisällinen tunto.

      • totisesti

        Aamen


    • Puolitoistaminuuttia

      Mielettömyydet on aina huipentuneet ennen lopullista loppua...

      • No ainakaan aitokristittyjen syvästi inhoaman Neuvostoliiton jokseenkin veretön loppu ei mennyt yhtään noin, elleivät sitten perestroika ja glasnost olleet mielettömyyksiä. Saattoivat tietysti ollakin, sillä ettehän te veristäkään diktatuuria sinänsä inhoa, vaan suorastaan rukoilette tietynlaista sellaista.


    • outoa.touhua

      Aloittaja taitaa itse vainota omillaan ja poikakaveriensa komppaamilla tulkinnoillaan tavallisia Kristittyjä ihmisiä, jotka eivät osaa hänen tavallaan uskoa.
      Vielä ei ole tullut todistetuksi toisten ihmisen edes kykenevän uskomaan aloittajan edellyttämällä tavalla, tähän mennessä näyttäisi löytyvän meidän toisten uskosta jotakin perustavanlaatuista vikaa.

      Vainoaminen saattaa olla määritelty rikos ihmisyyttä vastaan, joka tarkoittaa perusoikeuksien tahallista ja törkeää epäämistä kansainvälisen oikeuden vastaisesti ryhmän tai yhteisön ominaisuuksien vuoksi.
      Tähän mennessä vaino näyttäisi palstalla kohdistuvan homoseksuaaleihin, naispappeihin sekä muun kuin Kristinuskon edustajiin Kristityiksi itseään kutsuvien taholta.

      • ei.varaosia

        "Aloittaja taitaa itse vainota omillaan ja poikakaveriensa komppaamilla tulkinnoillaan tavallisia Kristittyjä ihmisiä, jotka eivät osaa hänen tavallaan uskoa."

        Vainoamistahan se on, eräänlaista stalkkaamista. Oikeastihan kyse ei ole edes osaamisesta. Ei näin sekavan, epätieteellisen ja sadistisen opin pitäminen ehdottoman oikeana ole terveelle ihmiselle mahdollista.

        Aivoista puuttuu oleellisia empatiaan tarvittavia hermoratoja, eikä varaosia ole saatavana. Ei myöskään ylivoimakkaalle itsetunnolle ole mitään tehtävissä. Luonto tuottaa myös virhemutaatioita, jotka karsiutuvat lyhyellä tai pitkällä ajalla valinnassa. Ei se kummallista ole, vain haitallista.


    • Pudis55

      Ei aloittajan tarvitse olla huolissaan. Uskonnottomuus lisääntyy ja liberaalien määrä kasvaa koko ajan joten yhteiskunta muuttuu turvallisemmaksi myös teille uskovaisille, eikähän se nytkään ole vaarallinen ollut. Toisin olisi jos uskovaisuus lisääntyisi, silloin riski todelliselle vainolle olisi olemassa.

    • ainahan.vainoa.on.ollut

      Ainahan vainoa on ollut jossain määrin. Myös nykysuomessa on. Monenkin ateisti miehen uskova vaimo joutuu maksamaan hintaa uskostaan .

      • Niinkö? En ole kuullutkaan moista.


    • merkillistä.kohtuutta

      On se fundisten maailma kummallinen. Muka tulee kristittyjen vainoja. Korkeintaan määräyksiä, ettei joka paikassa saa riehtilöidä ja retolehtaa, varsinkaan yhteiskunnan kustantamissa. Mutta vaikka tulisi oikeita vainojakin, ne ovat pikkujuttu verrattuna siihen, että fundut pitävät päättymätöntä kidutusta ihan kohtuullisena.

      Syyrakin kirjassahan sanotaan, että enemmän on annettu ihmisen nähdä, kuin ihminen ymmärtää. (Syyrakin kirja löytyy perheraamatuista.)

    • Takapenkkiläinen

      Mistä syystä kristittyjen vainot ovat ajankohtaisiksi tulleet? En toistaiseksi ole mitään havainnut.
      Et kai sinä syyllisty rasistiseen erityiseen ihmisryhmään kohdistuvaan vihapuheeseen?

    • VOIVELJET

      Tää oli PARAS PROVOKAATIO YRITYS. NAUROIN KIPPURASSA. MISTÄ SÄÄ TOLLAISTA SAIT PÄÄHÄS. Vai onko lääkkeet ottamatta ja mania vaihe pukkaa päälle.

    • Kääk

      Tuo viimeinen virke olikin paljastava. Työttömiähän Suomessa pisteytetään ja jaotellaan sotessa ja muutenkin niitä vainotaan joka paikassa. Kassat esim käyttäytyvät eriskummallisesti. Ja jos kirjoittaa vääriä sanoja, saa m.tuomion ilman oikeudenkäyntiä. Ne ketkä EU: saa hallitsevat, heistä ei saa sanoa mitään. Alkaa säteilytys ym veretön sodankäynti. Kukaan ei tiedä kun ei ole savuava asetta että kuka on hyökkääjä. EU:saa ei ole ihmisoikeuksia. On vain korulauseita.

    • >Oli hätkähdyttävää kuulla radioluennoitsijan kertovan että sitten kun Hitlerin johtama kansallissosialismi oli saavuttanut tietyn poliittisen aseman ja vaikutusvallan, -ei kulunut kuin kaksi (2) vuotta kun säädetiin yhteensä lähes 400 lakia juutalaisia vastaan! Kaksi vuotta! Kahdessa vuodessa rauhallinen Saksan valtakunta, kaiken siveellisyyden ja jumalanpelon kehto, oli muuttumassa helvetin esikartanoksi jonka johto ja valtaosa kansansta uskoi olevansa "hyvän asialla"!

      Ei se kyllä noin mennyt. Kansallissosialismi ei saavuttanut ”tiettyä poliittista asemaa ja vaikutusvaltaa”, vaan kaiken vallan ja diktatorisen aseman.

      Saksa ei ollut ollut rauhallinen lintukoto vaan hyvinkin levoton jättiläinen, jossa kommunistit ja 1930 jättijytkyn saaneet natsit olivat kaikkialla taisteluasemissa ja heikko tasavalta jauhautumassa ääripäiden välissä hiljalleen murskaksi.

      Siveellisyydestä ja jumalanpelosta saa infoa Babylon Berlin -sarjasta, jonka historiakuvaus on enimmäkseen paikkansapitävää. Pornoa tehtiin ja kulutettiin aika uskomattomaan malliin ja muutenkin ”elettiin kuin viimeistä päivää”.

      Valtaosa kansasta ei todellakaan uskonut natseja hyviksi, kun heidän kannatuksensa viimeisissä vapaissa vaaleissa romahti ja oli vain runsas kolmasosa äänistä. Natsien taitava juonittelu, vanhojen puolueiden naiivi hyväuskoisuus ja presidentti Hindenburgin höperyys sitten mahdollistivat Hitlerin vallankaappauksen.

      Mikähän radiokanava mahtoi olla kyseessä ja kuka luennoi?

      • Taitaa kyseessä olla näitä "uushistoroitsijoita", joilla on ihan oma tapahtumien kulkunsa?


      • mummomuori kirjoitti:

        Taitaa kyseessä olla näitä "uushistoroitsijoita", joilla on ihan oma tapahtumien kulkunsa?

        Siltä näyttää. Kivasti hiveli kuitenkin avaajan korvasyyhyä ja oli siksi hänelle ”totta”.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1840
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      836
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe