Olavin 1-v monttubileet Turussa?

Johtaja Olavi Mäenpään kuolemasta tulee kuluneeksi torstaina tasan vuosi. Aiotaanko Turussa järjestää jonkinlainen juhla 31. tammikuuta?
Ilmoita


6 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Eiköhän puoluesihteeri Waltsulla jotain mielessä ole.
Olavi ei saa unohtua.
Ilmoita
Jospa Waltteri veisi Karhu-viinapullon istuttamansa muistokuusen juureen.
Ilmoita
Oletteko kutsuneet HäHan eli Hämähäkkimies Hakkaraisen mukaan. Tiedättekö muuten miksi - okei piilossa - mutta miksi perusteiltaan HäHa on valinnut lomakohteekseen juuri Hondurasin
jossa on hämähäkkejä?

Siellä on myös puita ja HäHa on alueen Hondurars Nicaragua sankari koska on nostanut niiden talouden nousuun

Hämähäkkimies on kulttihahmon asemassa Väli-Amerikassa

Hakkaraisen sahateollisuuden mallia on kopioitu Hondurasin ja Nicaraguan sahoilla.

Hakkarainen neuvoo suomalaisia päättäjiä, miten kehitysyhteistyörahat eivät häviä poppaukkojen taskuihin.

Maineensa Hakkarainen loi 1990-luvun alkupuolella, jolloin hän möi vanhan sahansa Hondurasiin. Sitten suomalaissahuri kävi vapaaehtoistöinään kymmenkunta kertaa kouluttamassa paikallisista pyörösahojen teroittajia ja käyttäjiä. Hakkarainen arvosteleekin perinteistä kehitysyhteistyötä tehottomaksi.

- Kehitysyhteistyön nimissä lähetään usein kalliita koneita köyhiin maihin. Niille käy usein kuin venäläisille panssareille, ruostuvat paikoilleen. Koneiden käyttäjille pitää opettaa perustaidot ja kuinka vempaimet huolletaan, neuvoo Hakkarainen.

Hakkaraisen asiantuntemuksella Hondurasin sahalle hankittiin varaosia ja työkaluja Suomesta.

- Järjestelmän pitää toimia investoinnin jälkeenkin. On huolehdittava, että poppaukot eivät pilaa koneita. Kävin itse valvomassa Väli-Amerikan poikien touhuja, etteivät kehitysrahat mene korruptoituneen koneiston taskuihin.

"Jokainen tuntee"

Väli-Amerikassa 13 vuotta ollut ulkoministeriön tekninen maajohtaja Matti Kontro tutustui Hondurasissa Hakkaraiseen. Kontro sanoo, että harva tietää, miten tunnettu henkilö Hakkarainen on Väli-Amerikassa.

- Jokainen sahamies Hondurasissa ja Nicaraguassa tuntee Hakkaraisen. Milloin tahansa hän tuleekin Väli-Amerikkaan, miehelle tarjotaan ilmainen ylöspito. Paikalliset ihastuivat Hakkaraisen kansanomaiseen tyyliin ja huippuluokan ammattitaitoon.

Kontro sai puhelinsoiton Hondurasista, kun Hakkaraisesta tuli kansanedustaja.

- Puheet Hakkaraisen rasismista olivat kantautuneet Hondurasiin asti. Paikalliset ystävät soittivat, että jos Hakkarainen on rasisti, ei ulkomaalaisilla Suomessa ole mitään hätää.

Kontro sanoo, että Suomi saisi ottaa oppia Hakkaraisen kehitysyhteistyömallista.

- Viitasaaren miehen sahakaupoissa ei ole tuhlattu valtion rahoja. Pääomat ja osaaminen siirtyivät yritykseltä yritykselle.
Ilmoita
Kynttilät syttyi monessa kodissa Olavin muistolle.
Ilmoita
Kun kynttilä syttyi monessa kodissa Olavin muistolleViikon ja on syytä muistaa, että EU-vaali ovat tärkeä vaikka parlamentti ei olekaan määrävässä asemassa komission suhteen. Kansallismielisyys on voima, joka pystyy pitämään suomalaisten asioita esillä. Esimerkiksi demukat eivät voi enää VAALEISSA pitää edes ehdokaslistoja AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ koska puolue on islamdemokraattinen ja iso osa ehdokasnimistä alkaa a-kirjaimella SDP-islamdemokratia Uudellamaalla Alihabiba Abdifaysal Aliabdirahman Altaee Arjaalho ... miltä tämä vaalilista näyttäisi työtätekevän silmissä kun pitäisi äänestää muka työväenpuoluetta, jossa ei ole enää ehdokkainen työväkeä vaan a-kirjaisimisia ja päälliköitä ja johtajia ja juutalaisvastaisia https://www.suomenuutiset.fi/tutkijan-havainto-yksikaan-euroopan-maa-onnistunut-muslimeiden-kotouttamisessa/
Ilmoita
Rinne on äärettömän vaarallinen heikko henkilönä, selvinnyt SAK:ssa naisjärjestöissä naistennaurattajana mutta rähmällään Putinin edessä
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/rinne-ei-tunne-russofobiaa-viisumivapaus-venajan-kanssa/659665/

Sikäli asia on helppo että 2023 hän putoaa ja helposti. Jos sekava monipuoluehallitus saadaan kampitettua - siis siten että kaikki asiat kuten pakkoruotsi haudataan johonkin komiteaan hallituspuolueiden väliseen riitelyyn - ei paljon pahaa ehdi tapahtua
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Olavin 1-v monttubileet Turussa?

Johtaja Olavi Mäenpään kuolemasta tulee kuluneeksi torstaina tasan vuosi. Aiotaanko Turussa järjestää jonkinlainen juhla 31. tammikuuta?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta