Discovery on huono

30v.seurattu

Kaikkien aikojen parhaimmalla tekniikalla tehtyä settiä ammutaan paskimmilla käsiksillä koskaan. Mukana on järjetön karhukainen sienirihmastoineen ja homot ja paskoja näyttelijöitä laumoittain. Tillyn näppylät ois voitu tuossa ajassa vetää vex heti naamasta. Homohommat täyttä tuubaa. Nyt sitä verrataan miten musta näyttelijä tuli esiin tärkeässä roolissa aikanaan... ei ole muuten sama asia. Ei sitä ihonväriä kokoajan tuotu esiin kuten sössöttävää homostelua. Näyttelijöiden roolisuoritukset on aivan uskomatonta paskaa... 2 kausi ja 2. jakso missä esim. Tilly selvittää sairaalakuteet päällään uransa paskimmalla roolisuoritukslla vetovoimatekijän pelastaakseen kokonaisen planeetan radioaktiiviselta säteilyltä. Mitään todellisia ominaisuuksia en ole vielä nähnyt uusilta lajeilta ja keskustelut naisten kesken on liian lapsellisia ollakseen upseereita. Pari uskottavampaa näyttelijää (Michelle Yeoh (tuttu Jackie Chanin acton leffoista, entinen miss Malesia) ja Sarua näyttelevä Doug Jones.. loput on kuin ois lastentarhasta tulleita laivalle.

Jos tuo sama meno jatkuu toisella kaudella vielä, jätän kesken, mulle riitti.

5

1852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se.on.vain.loogista

      Olet ilmiselvästi täysin koukussa sarjaan :D

      Odotas vaan, kun pääset arvioimaan uutta inhimillistä Spockia partakarvoineen...

      Discovery on ehdottomasti parasta, mitä Star Trekille on vuosikausiin tapahtunut ja justiinsa tuollaiset 30 vuotta technobabblea ja v-tervehdyksiä toisilleen vilkutelleet kalkkikset joutavatkin ärsyyntyä paitansa punaisiksi.

      Tämän Discoveryn ansiosta tv-kanava innostui tekemään kohta jo kolmea uutta sarjaa. Picard, Lower Decks ja Section 13/Giorgiou, joista ainoastaan Lower Decks vaikuttaa turhalta komedialta, ( eli siis lisää niitä lastentarhasta tulleita laivalle). koska siihen meillä on jo Orville-trek.

      Star Trekin paikka ja tulevaisuus on televisiossa, ei elokuvateatterissa, senhän nyt on nähnyt jo uusien Trek-leffojen yskiessä heti kun teatteriin tulevat ja uutta leffaa ei ilmeisesti saada aikaan kuin vain Tarantinoa markkinakikkana käyttäen.

    • vanhatparempia

      Oletpa aloittaja sitkeä, minä en jaksanut katsoa tätä Dissoveryä edes kahta jaksoa pidempään, ensimmmäistä kautta siis. Näki kyllä heti, että tätä samaa poliittista paskakorrektiutta siinä yritetään taas ujuttaa kurkusta alas, ei kiitos! Paras Star Trek mitä olen katsonut tähän mennessä on ollut alkuperäinen TOS! Siinä miehet on maskuliinisia miehiä ja naiset on naisellisen kauniita naisia :)

      Next Generation heti toki toisena hyvänä perässä.

      Graafiset jipot ei tee sarjasta pelkästään hyvää, sehän on selvää.

    • Anonyymi

      Yritän nyt katsella Star Trek: Discovery Kausi 4. Ihan kauheeta intersektionaalista feminismiä tai jotain sellaista paskaa missä kaikki asiat on käännetty normaalista poikkeavaksi tietyllä sapluunalla. Miehet ovat homoja tai heikkoja nyyhkijöitä. Naiset ovat johtajia ja asiantuntijoita. Sitten tietysti kaikkea sukupuolista epämääräisyyttä. Taisteluja käydään miekoilla? Avaruudessa kuuluu ääniä jne. Kolme jaksoa katsottu. Eka jakso on ihan paska, toivottavasti edes vähän paranee.

      • Anonyymi

        Miten kaikki sarjat onkaan saatu suoltamaan yhtä ja samaa ajatusmaailmaa?


    • Anonyymi

      Entinen asia- ja tiedekanava on muuttunut täysin pelkäksi feikki-tositv:tä ja mainosroskaa (yli 50% lähetysajasta jo mainoksia) suoltavaksi sontakanavaksi. Mutta sehän vain peilaa käytännössä suoraan koko yhteiskunnan alati kasvavaa idioluutiota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe