atria ja kotimaiset tuotteet

omaakehua

Lehdessä paikallinen ruokatuottaja nosti profiiliaan niin komiasti sillä kun ilmoitti että paketista sen jo näkee mistä tavara on.. No joo...pikku kevennyksenä tähän :liialla antibiooteilla ja rehuilla syötettyjä ahtaassa kasvatettuja broilereita suoraan kotitilalta ihan tuosta vierestä ja varmasti maistuu paskalle..heh..ps...ei ne muutkaan tuotteen nyt niin kehumisen arvoisia ole näin ulkomailla tuoretta ruokaa säännöllisesti syövänä ihmisenä voin sanoa.

29

1075

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Västra_Hamnen

      Olen itsekseni ihmetellyt, miksei Atria pistä Imbiss-ketjua pystyyn ympäri Saksaa. Luulisi, että maailman paras ja puhtain makkara tekee kauppansa ja on hyvä business.

      En tiedä, ovatko suolet kotimaisia. 1970-luvulla niitä tuotiin Puolasta.

    • sundmann

      suomalaisen lihan ja kanan maku on konkreettisesti huonontunu viimeiset 10v

    • Kirka

      Huono kokki saa hyvästäkin lihasta pahaa.

    • paksaa

      Sianliha maistuu paskalta ja naudanlih a maistuu maksalta en oo paskaa maistanu mutta haistanu oon

    • ja_että_kotimainen

      Atria on jo -80 luvulta saakka huijannut ihmisiä "kotimaisella lihalla" ....minäkin paloittelin umpijäisiä venäläjältä tuotuja sianruhoja (joita tuotiin rekkakaupalla ja työnjohto kielsi puhumasta alkupeperästä työpaikan ulkopuolella) tuolloin jotka sitten myitiin "puhtaana kotimaisena lihana" -80 luvulla.
      Nykyään Atrialla on teurastamoita venäjällä, virossa ja tanskassa.
      Edelleen kyseinen firma myi lihansa "puhtaana kotimaisena tuotteena" niin helvetin härskiä valehtelua...ja mistähän mahtaa nämä kaikki broilelit olla lähtöisin

      • "ja mistähän mahtaa nämä kaikki broilelit olla lähtöisin " Se lukee siinä paketin päällä.


      • ja_että_kotimainen

        Niinhän siinä paketin päällä luki -80 luvulla "puhdasta suomalaista lihaa" joka olikin a`la made in venäjä..joten nimimerkki "nuorissa_on_tulevaisuus " atria voi valehdella ihan mitä vaan siinä "tuoteselostuksessaan" paketin päällä hehän sen paketin painaa/tilaa teksteineen.
        Vai oletko kenties joku niistä kymmenistä atrian "pomoista" jotka yrittää kynsinhampain pitää paikaansa eläkeikään saakka vaikka ovat täysin turhanpäiväisiä kyseisen talon tuotolle ?


    • sundmann

      mitä siinä paketin sisällä lukee???

      • ja_että_kotimainen

        "paketin sisällä lukee" voi luoja kun voi olla typerä...vai leikkiikö tässä nyt Atrian johto jotain idiotismiä, eihän sielä paketin sisällä lue jumalauta yhtään mitään vaan on täynnä Atrian marinaadissa kelluvaa ties mitä mönjää jota se kaupittelee "puhtaana kotimaisena" tuotteena.


    • OllahanSurkeeta

      Naapurin kana tuotteet on paljon parempia, mitä atrian skeidat. Eteläpohjanmaalla vaan ei osata. Lounaissuomessa osataan, kanafileetkin paljon paksumpia mitä atrian ohkaiset plätyt. Varsinaanen ruokamaakunta, voi päivää taas...

    • sundmann

      kariniemi osaa kanat ja snellmann lihat tapola makkaran...ei voi atria kilpailla kun hinnalla...mutta paappa jo sanoi että köyhänkin pitää edes syödä hyvin eli ei atriaa...joskus 15v sitten alkoi alamäki

    • Marinointikingit

      Syy marinaadissa lilluvien lihapakkausten suureen määrään kaupoissa on se että kun liha myydään marinaadipakattuna sen ei tarvi enää olla kotimaista.

    • marinara

      osittain joo liha ja kana kun ne lilluu siinä sonnassa ei tahdo saada pesemälläkään makua pois...

    • Anonyymi

      Päivän (26.4.) Ilkan mukaan Atrian alkuvuoden tulos painui tappiolle, koska raaka-aineista maksetaan liikaa eikä kauppa oikein käy.

      Onkohan kuluttajien arvostelukyky parantunut vai yhtiön hankintatoimi heikosti hoidettu?

    • Anonyymi

      muitten firmojen tuotteet maksaa enemmän ja on parempia..miksiköhän????? kaikki lähtee siitä mitä niille värkiille syötetään....atrian laatu ny on vaan huonontunu viimeset 15v koko ajan

    • Anonyymi

      Prismas näyttää ainakin sujahtavan kärryihin kaikki muut broilerituotteet, paitsi atrian. Eräs tuttuni siellä aiemmin työskennelleenä sanoi, että atrian tuotteista suurin osa menee päiväyksen jälkeen jätteenkäsittelyyn. Atrialle on tärkeää, että sen tuotteet on prismassa isolla volyymilla, siitä viis vaikkei niitä monikaan osta. Muut br tuotteet on vain yksinkertaisesti parempia.

    • Anonyymi

      NÄIN. Meinasin ostaa pekonia,Atrian pekonit valmistettu Ruottis,Rainbowi tais olla Saksas,Olikahan se yx Snellmann,valmistettu puolas.Sales ei mitää Suomes tehtyä.Älkää ny hyvät ihmiset nuota sikaruttomais tehtyjä ostako.

    • Anonyymi

      työn puolesta kierrän euroopassa joka kuukausi ja syön paikallista kanaa,lihaa,nautaa..ranta ravintoloissa (espanja)myös kalaa..joskus harvoin kun työmatkat kohdistuu väliamerikkaan,aasiaan tai afrikkaan. lähinnä seuraaviin vakio kohteisiin ghana,argentina,thaimaa. ainut mitä vältän on muutamissa eu maissakin kraanavesi,käy suihkuun kyllä..lähinnä lämpöiset eu maat. ruoka ei ole ollut koskaan ongelma. päin vastoin yleensä se on tuoretta ei geenimanipuloitua..tai viikkotolkulla vakuumissa seissyttä paskaa..

    • Anonyymi

      Söin eilen 20 kpl atrian hot wingsejä.Aivan parasta ja 3 euroo paketti.

    • Anonyymi

      niitä kun hotii kuumana paketin kerralla ei edes maista onko syönyt broileria vai nakkia..

    • Anonyymi

      Atrian käristeet.helapää.wilhelmi.hiillosmakkara ovat hyviä.Leikkeleet surkian makuisia.Jauheliha huonoa.Kanat ilman marinadia ja hotwingsit hyviä.Nyhtöpaistit possu ja naudanlihapaisti jotka noin 1 kilon paistovakuumis hyviä.loput on kuraa.
      Bulkkia on enemmän kun ennen.

      • Anonyymi

        Vähän samoilla linjoilla. Käristeet ja hiillosmakkara ihan hyviä. Leikkeleet tosiaan huonoja ja muovisen makuisia. Broilerituotteet varsinkin fileet oudon ohuita, vrt muut broilerinvalmistajat, sekä kuivikkaan oloisia paiston jälkeen. Ei esim kariniemen broilerit mene noin kuivikkaaksi, vaikka paistotapa sama. Kulinaari-tuotteet täysin ylihinnoiteltuja, eikä laatu sen ihmeempää, ei viitsi maksaa triplahintaa siitä että joku on käärinyt kotimaisen broilerin valmiiksi puolalaisen pekonin sisään, ja ripotellut puolalaisia porkkanakuutioita koristeeksi päälle.


    • Anonyymi

      Menivät ahneuksissaan pilaamaan ne a luokan nakitkin.Paljon huonompaa massaa mitä ennen.Parhaat a luokan nakit on wigreenillä wotkinilla ja hkn aitonakit.
      Ainakin cittarista saa wigrenin huippunakkeja.

      • Anonyymi

        Kivikylän wanhanajan nakkeja kannattaa myös kokeilla, on makua ja napakkuutta. Hinta sama kuin hk:n. Wernerit kelpaa korkeintaan koiralle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kivikylän wanhanajan nakkeja kannattaa myös kokeilla, on makua ja napakkuutta. Hinta sama kuin hk:n. Wernerit kelpaa korkeintaan koiralle.

        Olen samaa mieltä.lisäksi kivikylän lihapullat ja pihvit ainoita jotka kelpas meidän lapsille kun asuivat vielä kotona.
        Omatekoiset tietty parhaita.


    • Anonyymi

      Näin vappuna kantsii testata noita nakkeja niin tietää miltä maistuu oikeat nakit.
      Uuno dg Turhapurokin kelpuuttaa noi.

    • Anonyymi

      niitä spoilerin leikkeitä ei kyllä sovi muuta kun käyttää pannulla oli kenen tahtoo..grilliin pitää ostaa se paksumpi pala,,,,atrian koipireisi on jääny kauppaan jo pari vuotta ..tuo moottoriöljyssä lilluva karvareisi..vaikka ny halpa onkin,niin on perus nakkikin mutten osta sitäkään...köyhällä ei oo muuta kun varaa syödä hyvin sano mumma...toki sillon 80luvulla ainut mikä kaupassa oli kallista oli kala eikä tuota saatanan kanaa pakkomyyty kansalle,nautaa sai myllystä jauhettuna kohtuuhintaan lihatiskiltä...koko ajan on menty tuottajien ehdoilla ja valtion tuella vaan huononpaan suuntaan..tuo kaura kupla puhkeaa kohta odottakaa vaan

    • Anonyymi

      Atrian sipulipihvi muusilla. Erehdyin tänään sitä ostamaan. Yäk! Enpä ole pahempaa syönyt! En kyllä osta ateriaa enää ikinä,ihan ala arvoinen esitys.

      • Anonyymi

        sika vienti on atrian kovin bisnes,ottavat tolla broileri mauseleumin rakentamisella pikkusen riskiä mitä jos ihmiset puolittaa sen syönnin? kauan se buumi on kestänyt. peruna on tullut takaisin pinnalle jos se nyt on koskaan mihinkään kadonnut. mutta laadussa ei atria tule kyllä kariniemen ja snellmannin tasolle koskaan. itse nyt en syö valmisruokia enää..


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe