Miksi Sipilä ei halua kommentoida

MikseiAnnaHaastattelua

Iltalehden toimittaja on koittanut kovasti saada Sipilältä kommenttia ja haastattelua Rautaruukin Solitra kauppaa koskien,mutta jostain kumman syystä Sipilä ei halua kommentoida Solitra kauppaa mitenkään,vaikka hän pari vuotta sitten vaatimalla vaati saada kommentoida häntä itseään koskevia asioita.Miksi Kempeleen oma Poika nyt vaikenee kuin muuri?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • potkut

      vaalittulossa parastaktiikka olla hiljaa,taivoihan muunneltua totuuttaladella tulemaan.niinkuin turvapaikkaasiassa,lessut ja kepulaiset uskoomitä sipilä sanoo.näkyy uskovan koko suomen eliitti on oikea kallonkutistaja

    • kiinnostavakirja

      Kirja: Jyri Hänninen, Jarno Liski: Keskustan valtakunta - Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta.

      Kirjasn esittelyä: Kirjassa Keskustan valtakunta tutkivat toimittajat Jyri Hänninen ja Jarno Liski kertovat muun muassa, millä tavalla poliitikot ovat sotkeutuneet kyseenalaisiin kiinteistöbisneksiin ja rakennushankkeisiin sekä veroparatiiseihin. Sote- uudistuksen ja valtionomaisuuden myynnin kautta Juha Sipilän liikemiesystäville luodaan jopa miljardien eurojen bisnesmahdollisuuksia.

      Sipilän piti olla puhtoinen menestynyt liikemies vailla tahroja erotuksena politiikan ja bisneksen rajapinnoilla ryvettyneistä keskustalaisista. Mutta miten on asian laita todellisuudessa? Kirja näyttää koukerot julkisivun takana. (Intokustannus.fi)

    • yhtätyhjänkanssa

      Miksi kommentoisi jonkun Yleltä pois joutuneen kirjaa?

    • mäntyä

      siellä se rysselissä nokka leviällä kehuu kuinka hyvä minä olen suomelle ollut,ja kuinka hyvä suomi on,pieni suomi on todellisuudessa vain suupala isoille eu-maille ja joomaa,olla teidänkans saamaamieltä,eiole mitään omaaasiaa jotaajais esimm,suomen eduksi

    • mäntyä

      oli kommentounut,hölynpölyä kokojuttu

    • SurullistaSuomi

      Kuka uskoo enää? Ei tuon miehen suusta tule kuin valheita.

    • AlihintainenKauppa

      Kuulostaahan se vähän oudolta,että myyjä,siis silloinen valtionyhtiö Rautaruukki,myy omistamansa firman,siis Solitran, n.30milj. markalla Sipilälle,ja kun Herralla ei ole rahaa ostaa,niin Rautaruukki antaa Sipilälle ostamiseen tarvittavan rahan,n.30milj.markkaa,jotta Sipilä voi ostaa Rautaruukin firman,jonka Sipilä sitten vuoden päästä myy 200milj.markalla Amerikkalaisille.Siis myyjä antaa ostajalle rahat,jotta tämä voi ostaa firman omiin nimiin.

    • poispoliitiikasta

      Sipilän pitää ja täyty katsoa peiliin, niin näkee valehtelevan rähjäytyneennäköisen ukon, joka valehtelee Suomen kansan edessä!
      Älkää vanhukset ja nuoremmat maan uskotko hänen puheitaan, ei toimittajat maan usko!

      • Vittupäähän

        Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) pitää kotouttamista korviketekemisenä, joka on yhtä hyödytöntä kuin intiaanien sadetanssi ennen muinoin.

        Lauantaina Jyväskylässä vaalipaneeliin osallistunut Halla-aho huomautti vanhustenhoitoa koskevien kysymysten yhteydessä, että Suomi käyttää maahanmuuttajien kotouttamiseen joka ainoa vuosi sen summan rahaa, jolla hoitajamitoitus saataisiin nostettua 0,7:ään. Tilaisuutta juontanut Ylen toimittaja Pirjo Auvinen kysyi, eikö maahanmuuttajia sitten mielestäni pitäisi kotouttaa.

        Halla-aho pohti jälkikäteen asiaa, ja kirjoitti tänään FB-sivuilleen:

        ”Kotouttaminen on nykyajan vastine intiaanien sadetanssille. Primitiivinenkin ihminen toki havaitsi korrelaatiot ja osasi päätellä syy-seuraus-suhteita. Intiaanit tiesivät kokemusperäisesti aivan hyvin, että ankarakaan tanssiminen ei saa sadetta aikaan.

        Miksi he siis tanssivat? Siksi, että a) oli olemassa ongelma (eli kuivuus), b) jotain piti tehdä, koska muuten kansa olisi alkanut purnata, että miksi kukaan ei tee mitään. Sadetanssi oli korviketekemistä. Kun tanssittiin, voitiin sanoa ja kokea, että vakavaan asiaan on puututtu päättäväisin toimin.

        Lisäksi voitiin aina ajatella, että jos EI olisi tanssittu, olisi VIELÄ kuivempaa.

        Kotouttamisessa poppamiesten nykyaikaiset vastineet, kotouttajakonsultit ja monikulttuurikoordinaattorit, tanssivat maahanmuuttajan ympärillä ja tekevät loitsuja. Mitään vaikutusta niillä ei ole, mutta – kuten sadetanssissa – rituaalilla puututaan päättäväisesti vakavaan ongelmaan – kotoutumattomuuteen – ja koetaan, että nyt homma on hoidoss


    • Hissunkissun
      • Äteritsi

        Posti Groupin lähes puolikkaan lisäksi Vake Oy omistaa myös mm. Altian, Nesteen, Vapon ym. ym. osakkeita. Näitä osakkeita myymällä on saatu rahaa maksaa ulkomaanvelkaa pois.

        Mietin logiikkaa, toimisiko itselläni, että perustan sivupersoonan, vaikkapa Puteritsin ja myisin autoni hänelle. Maksaisin tietenkin autovelan pois, mutta mistä se Puteritsi sais rahaa maksaa mulle se auto. Neuvokaa viisaat kempeleläiset.


      • Äteritsi

        Eikö kukaan halua selittää minulle, miten juttu onnistuu. Hallitus on myynyt eri valtion yhtiöiden osakkeita perustamalleen Vake Oy:lle (Valtion Kehitysyhtiö). Näillä myyntirahoilla on lyhennetty velkaa, mitä rinta rottingilla kehutaan. Mutta mistä ne rahat siihen kauppaan yhtiöltä toiselle saatiin? Onko ne kumminkin myyty jollekin kolmannelle osapuolelle?


    • Palle-Hermanni

      Sipilälle on viimein puolueväki saanut taottua päähän että aina kun hän suunsa avaa, kepuleiden kannatus laskee. Tosin onneksi näin myöhään, voittojuna meni jo.

    • tuuraajapaikalle

      Pääministeritä tulee vierailulle Suomeen, mitenkähän Sipilä puhuu p*****aa, pitääkö hän Suomenkansan taas hävetä?

    • korruptoitunut.juha

      Eikös tuo Sipilän Solitra kauppa täytä korruption merkit? Miksi virkavalta ei tutki asiaa?

    • irytushterfe

      Sipilä ei valehetele, paitsi aina kun suunsa avaa ja alkaa puhumaan!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe