Salkkarit voisi lopettaa

Lopettakaajo

Aivan käsittämätöntä paskaa! Pannaan sairaalan ylilääkäriä perseeseen sairaalan käytävillä ja tiputaan parvekkeelta niin että veri lentää ja joudutaan hautaan, mutta selvitään elossa, (Aaro) yms paskaa ollut juonikuvioissa hahmojen osalta. Onneksi olen jo kauan aikaa sitten tämän paskan katsomisen lopettanut. Eiköhän tämä sarja ole jo käyttänyt ässäparit jokerit ja vittu naapurin Pertin koko helvetin korttipakkavaraston. Oikeasti! NYT SALKKARIEN TEKIJÄT, EI ENÄÄ! NYT ON AIKA HAUDATA TÄMÄ SARJA! Homma on karannut lapasesta pahemman kerran. Robaa uusia jaksoja voisi alkaa kuvaamaan tilalle! Siinä sarjassa on järkeä!

35

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ontotnupit

      Aivottomille ihmisille syötetään aivotonta paskaa. Siitä saa rahaa, rahaa, rahaa ja käsikirjoittajat nauravat sarjaa katsovien ontoille päille. Kun muuta elämää ei ole niin aivokopan voi täyttää vaikka kaupallisella paskalla.

    • Kypi

      Vuonna 1999 katsoin pari jaksoa, koska asiasta niin kovasti vaahdottiin työpaikalla. Jo silloin se anaalitouhu ja sekoilu etoi ja mikäli samat naamat ne edelleen toisiaan ja nousee kuolleina haudoistaan, niin se kertoo jo aika paljon sarjan laadusta ja katsojiensa tasosta.

    • Sisäkummitus

      Seuraavaks varmaan joku Miia Laitela tekee paluun vaikka se kuoli syöpään. Tai Hanna Salin vaikka senkin pitäis olla kuollut mutta eihän käsikirjoittajat sitä muista.

      • Enfanitaen

        Sehän tuleekin takaisin kuulemma.
        Ihan on kyllä totta että laitan telkun kiinni tai vaihdan kanavaa..jos siis joskus jotain aitoa mukavaa tulis. Mutta että tuollainen määrä katselee salkkiksia.. Ja lapset! Ei mikään ihme mikä nuoria vaivaa, ja aikuisiakin.


    • Sisägymmitys

      Jonkun Aaronkin pitäis olla vähintään neliraajahalvaantunut kun se putos korkealta parvekkeelta alas. Sitten joku Jiri on ollut halvaantunut pudottuaan parvekkeelta mutta parantunut täysin kuten myös Aki Nikkinen. Jiri on ollut myös sokea mutta saanut näkökykynsä takaisin. Hohhoijakkaa, todella realistista.

      • Sisägymmitys

        Ainiin ja se joku Sofia Salinkin sokeutui juotuaan jotain myrkkyviinaa mutta sekin sai näkönsä takaisin. Sitten jotkut Kuulat selviytyi pahasta lento-onnettomuudesta saamatta naarmuakaan.


    • LisääEpärealistisuuksia

      Myös Ismon silloinen vaimo Salla heräsi henkiin ruumishuoneella Kentaurin räjähdyksen jälkeen. Varmaan on vielä lukuisia muitakin epärealistisuuksia mitä sarjassa on tapahtunut.

      • Anonyymi

        iteasiassa tämmöisiä "kuolleista heräämisiä" on tapahtunut oikeastikin, Eli sydän on ollut jonkin aikaa pysähdyksissä ja on luultu kuolleeksi ja sitten sydän onkin alkanut lyömään uudeleen.


    • JokuVaan-

      Eikös Salkkarit lopu vuonna 2021?

      • Anonyymi

        aikasintaan 2023


      • Anonyymi

        Eiköhän koko sarjaa jatketa niin kauan kunnes viimeinenkin alkuperäinen näyttelijä kuolee oikeasti eikä sarjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aikasintaan 2023

        aikasintaan 2123


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aikasintaan 2023

        2033 se loppuu.


    • Olkaakatsomatta

      Miksi vaivata päätään, jos ei kwrran tykkää? Pitäisikö minun itkeä telkkua lopettamaan vaikkapa urheilulähetykset, kun en katso niitä?

      Vastaan itse..Ei tarvi, koska en ole niin lmaan napaani tuijottava, että veisin ohjelmia pois, jos toiset tykkää katsoa, ei ole minulta pois.

    • jooniinjustiin

      Minua etoo eniten se homostelu sarjassa, se homojen näyttäminen saa kääntämään kanavaa.

      • Anonyymi

        Kalle ottaa poskeen.


    • Voielämä

      En sitten millään ymmärrä näitä valittajia. Kun mitään ohjelmaa ei le pakko katsoa. Jos ei tykkää, niin sitten ei katso, mutta se että vaaditaan sarjaa lopetettavaksi, kun ei itse tykkää, niin on maailman typerintä!! Sarjalla piisaa katsojia. Ei sitä lopeteta siksi, että muutama kitisee.
      Antakaa muiden seurata sarjaa.

      • Anonyymi

        Näillä valittajilla on ilmeisesti semmonen telkkari, mitä ei pysty sulkemaan eikä kanavaa vaihtamaan ja lisäksi telkkari pakottaa istumaan koko salkkareiden ajan telkkarin edessä. taitavat vain oikeasti tykätä sarjasta.


    • Anonyymi

      No jotkut voi tykätä jotkut ei!!!. Mutta onhan se ihan suomen kauuniit ja rohkeat😉! En kyllä viitti katella ja sama kuin rantabaari ei 🤔!!! Onneksi voi vaihtaa kanavaa tai pistää kiinni🤗!

    • Anonyymi

      Voisi edes käsikirjoittajat vähän tsempata ja ottaa tosiasioista selvää eikä kirjoittaa mitä tahansa. Taitaa kuitenkin käsikirjoittajatiimi olla joku orankilauma.

      Mutta ilmeisesti kaikki roska menee läpi.

      Lääkäri joka hoitta kaikki sairaalan duunit ja alat, aina yleislääkäristä kirurgiaan ja henkilöstön palkaamiseen.

      Kuka tahansa pääsee minne tahansa töihin. Lassekin pääsi entisenä rauhanturvaajana terveyskeskukseen palkanlaskijaksi, se nuori muija pikkufirmaan viiniasiantuntijaksi vailla minkäänlaista pätevyyttä tai koulutusta, nuori tyyppi kokin koulutuksella tarjoilijaksi ja kokiksi ja ravintolapäälliköksi. Entinen poliisi jolla vankilatuomio pääsee pörssiyhtiöön turvallisuuspäälliköksi ja voi siinä ohessa jaella siviileille rikkostutkintapöytäkirjoja kun joku niitä vain pyytää.

      Kari Taalasmaan korjaamolla ei ole ollut kuin yksi asiakas tähän asti ja hyvin näyttää firma pyörivän.

      Jiri "parani" sokeudesta tuosta vain.

      Kaikki sarjasta pois lähteneet muuttavat joko ulkomaille tai Espooseen.
      Samaan taloyhtiöön muuttaa aina jonkun sukulainen tai tuttu. Muita talon asukkaita ei koskaan nähdä. Tuossa taloyhtiössä on varmuudella ainakin yli 20 asuntoa. Tyhjilläänkö ne kaikki muut asunnot on?

    • Anonyymi

      Ihmettelen ettei näyttelijöitäkin ala hävettää näytellä näissä rooleissa. Niin korni tämä sarja on.

      • Anonyymi

        Ei ole pakko katsoa. Vai onko teillä joku semmonen telkkari, jota ei pysty sammuttamaan eikä kanavaa vaihtamaan? En mäkään vaadi sellaisia ohjelmia lopetetaviksi, joista en tykkää


    • Anonyymi

      Voisi lopettaa ja sen olisi voinut tehdä 10 vuotta sitten. Samaa juonikuviota ja samoja teemoja kierrätetään. Käsikirjoittajilla on loppunut ideat jo aikaa sitten ja käsikirjoittajat voisivat ottaa hieman selvää perusjutuista. Kaikki tässä ohjelmassa on niin absurdia kuin voi olla. Näkee ettei käsikirjoittajat ole ammattilaisia vaan jotain amatööririipustelijoita.

    • Anonyymi

      Salkkarit ei oo näköjään uskollinen niille Painajainen merellä elokuville kun Sampokin on tullut vaikka kuoli ykkösessä.

      • Anonyymi

        Kalle ja hammaslekuri , siinä vasta pari!


    • Anonyymi

      Tämä on loistavaa komediaa mitä vaan voi olla. Ja hauska seurata. Miten typeriä ja absurdeja juonenkäänteitä käsikirjoittajat tosissaan keksivätkään. Teinit hyppii pörssiyhtiössä päätösten teossa ja kirjoittelevat sopimuksia vailla mitään koulutusta. Joka paikkaan pääsee töihin vailla minkäänlaista koulutusta, se riittää kunhan on vain jonkun tuttu. Tämä näköjään kuvastaa hyvin maikkarin rekrytointipolitiikkaa. Majataloa pyöritetään fiilis pohjalta ja ilman keittiötä tai edes kokkia pidetään yllä cormee-lounastarjoilua. Panimo tuottaa miljoonia kuin tyhjästä ilman ainuttakaan työntekijää samalla kun tj ehtii roikkua äitinsä sohvalla tai baarissa. Poliisikaksikko hoitaa joka ikisen työtehtävän kaupungissa, sakon kirjoittelusta aina omien sukulaistensa rikosten selvittämiseen ja murhiin ja samalla huitovat vapaa-ajallaan virka-aseidensa kanssa. Puhumattakaan sairaalasta minne pääsee kuka tahansa työhön kuin työhön ja jossa palkanlaskija puuttuu sairaalan hankintoihin, työsuojeluvaltuutettu hoitaa lääkäri takissaan jopa ajanvarauksista kaikkeen muuhun. Tietenkään mitään koulutusta ei tarvitse näihin pesteihin samalla kun yleislääkäri hoitaa sairaalan jokaisen toimenpiteen aina yleisvastaanotosta kirurgisiin toimenpiteisiin. Ja aina joku jää auton alle ja sekin aina naapurinsa toimesta.

      Hauska seurata sarjaa jossa käsikirjoittajilla ei ole pienintäkään käsitystä perusasioista.

      • Anonyymi

        Eihän Salkkareista ole ollut yli 10 vuoteen edes aivot narikkaan -viihteeksi. Kaipaan 2010-luvun alkua, jolloin oli Taalasmaat, Vainiot, Sieviset, Holmit ja Kuulat ja silloin hahmoissa ja juonissa oli edes vähän jotain kiinnostavaa.


    • Anonyymi

      Joo onhan salkkarit ihan omalla tavallaan hauskaa seurattavaa😂! Eihän tartte ottaa niin vakavasti🤗! Eihän siinä toinperäistä ole😉!

    • Anonyymi

      Nythän Ulla täyttää 80v.💖 . Eli näyttelijä Maija-Liisa Peuhu 🤗.

      • Anonyymi

        Siis aivan mahtavaa!
        Toivottavasti sarja jatkuu niin pitkään että Ismo ja Lassekin ehtivät riemukkaasti yhtä kypsään ikään!


    • Anonyymi

      Loistavaa viihdettä. Hieno seurata miten itsensä tosissaan ottavat käsikirjoittajat osaavat sössiä joka asiassa ja tekevät kaiken vailla ammattitaitoa ja kirjoittavat sellaisia juonenkäänteitä jotka absurdiudessaan saa hymyilemään. Ohjelma jossa kaikki tehdään pieleen vailla pienintäkään käsitystä realismista.

      • Anonyymi

        Näin on, minua kiehtoo sarjassa se, kuka siinä käsikirjoittajatiimissä on idiootti vai onko ne kaikki ja onko kirjoittanut sen kännissä. Tietenkin myös ohjaajan on oltava jotenkin vajakki. Mites nuo näyttelijät tai siis "näyttelijät", onko kaikkeen ala-arvoiseen tuotantoon mennä vaan rahan takia, en minäkään mene heseen töihin vaikka olenkin kokki.


    • Anonyymi

      Salatut Elämät on tarkoitettu samoille yksinkertaisille ihmisille kuin Seiska lehtikin.

    • Anonyymi

      Seppo ja Ismo ovat tärkeimmät. Seppo jätti uppoavan laivan tai jäi eläkkeelle.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe