Todistetta pyytäisin

Jänskättää

Raamatussa mainitaan puhuva käärme. Missä näitä elää vai eli? Onko näistä löytynyt jäänteitä tai mitään todistetta? Jos tämän minulle näytätte ryhdyn saman tien kreationistiksi.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakkstori

      Niin, teidän tulisi tietää Paratiisista YKSI asia, se on Kuoleman jälkeinen näkymaailma, eräät luulevat että se vieläkin sijaitsee vain maanpäällisten elävien IHMISTEN unissa ja harhoissa, eli Jumala käyttää heidän muistojaan, pitäessään kuolleita ihmisiä elossa jotenkin. Siellä on kaikki mahdollista. Voi olla, että siellä on jopa "Paavo Pesusienen" kaltaisia olioita, tai jopa Aku Ankka tai Repe Sorsa...
      Se on hyvien kuolleiden ihmisten lepopaikka, Tuonelan Haades on pahemmille....

      • Hhjjj

        No miten se voi olla kuoleman jälkeinen maailma kun aatami ja eeva asui siellä kauan sitten eikä ne ollu kuolleita


    • Evankelium

      Käärme puhuu edelleen ja paljon. Se on tosin näkymätön pimeyden ruhtinas, mutta hänen tekonsa ovat erittäin näkyviä. Kuten syntiinlankeemuksessa, käärme sai ihmiset houkuteltua pahaan, niin samoin on nytkin. Ihmisten pahuus johtuu siitä, että koko maailma on pahan vallassa. Tuo sama Paholainen, joka oli Eedenissä käärmeen muodossa, siis hallitsee nyt koko maailmaa. Miksi? Siksi koska Aadam ja Eeva myivät sielunsa hänelle antaessaan periksi synnille.

      Onneksi Jumala sanoi käärmeelle, että Eevan jälkeläinen on rikkipolkeva sen pään. Tuo toteutui 2000 vuotta sitten ristillä, kun Jeesus voitti synnin ja kuoleman, jotka olivat Paholaisen aseina meitä vastaan. Syntiinlankeemushan toi synnin ja kuoleman maailmaan. Jeesukseen uskomalla pääsee vapaaksi vanhan käärmeen otteesta ja saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän!

      "Jeesus sanoi hänelle: 'Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?'" (Joh. 11:25-26)

    • iljettäväpesä

      Katso torstaisin eduskunnan täysi-istunto niin saat todisteita paljon.

    • On löydetty käärmeitä ja fossiileja käärmeistä joilla on jalkoja. Myös ihmisen selkäranka näyttää vähä käärmeeltä, joten varmaan tuo meidän selkäranka on se käärme joka aikoinaan puhui Aatamille ja Eevalle, mutta se on nyt meidän sisällä kytketty meidän aivoihin, koska me tehtiin synti ja syötiin se kielletty hedelmä. Hedelmissä on usein matoja, ja siinä hedelmässä oli varmaan parasiitti, joka meni meidän sisälle ja siitä tuli meidän selkäranka, ja aivojen avulla se käärme sitten puhuu.

      • Trollaata

        Raamatusta löytyy myös puhuva aasi. Ja kas, täällä kreationisti palstallahan kaikki puhuvat aasit kirjoittelevat!


      • Jhhhhjbbb

        Muistahan ottaa lääkkeesi..


    • Eihän niitä nykypäivänä löydy, koska se paratiisissa puhunut käärme oli vain erityistapaus, koska Saatana meni käärmeen ruumiin sisään ja puhui sen suun läpi.

      oikeasti se ei edes ollut käärme joka puhui, vaan Saatana, koska hän tarvitsi keinon kommunikoida Eevan kanssa.

      • Raamatussa kuitenkin käärmettä rangaistaan jostain jota se sinun mukaasi ei tehnyt.
        Onko jumalasi jotenkin vajaakykyinen?


    • "Raamatussa mainitaan puhuva käärme. Missä näitä elää vai eli? Onko näistä löytynyt jäänteitä tai mitään todistetta? Jos tämän minulle näytätte ryhdyn saman tien kreationistiksi."

      Kyllä puhuva käärme elää tänäkin päivänä ja on hyvin ahkera puhumaankin. Sillä on myös suuri kuulijakunta ateistien ja muiden jumalattomien ihmisten keskuudessa. Tämä käärme puhuu mm. tiedotusvälineiden kautta. Kaikki, mitä se puhuu on kuitenkin valhetta. Yksi sen suosituimmista valheistaan on väite, että Jumalaa ei ole olemassa, toinen sen valhe on, että evoluutio on fakta ja luomista ei ole tapahtunut. Kolmas sen valhe on, että Raamattu on satukirja.

      Älykäs ja viisas ihminen ei kuuntele sen valheita, vaan Jumalaa, joka on absoluuttinen totuus.

      • Saajoo

        Käärme on eläin. Luikerteleeko se tv-lähetyksiin ja puhuu uutisissa? Kreationismi on kirjaimellinen tulkinta raamatusta eikä oman mielen mukainen tulkinta mikä sattuu sopimaan omaan uskoon.


      • vain tietämättömyys antaa absoluuttisen varmuuden.


    • TotuusSatuttaa

      Lue historiankirjoja, joissa kerrotaan miten Jeesus eli, teki ihmetekoja, kuoli ristillä ja nousi ylös haudasta. Nämä ovat vastaansanomattomia tosiaioita historian tutkijoiden tutkimana. Sitten on hyvä jatkaa keskustelua. Ehkä sitten alat katsomaan asioita toisesta näkökulmasta. Ehkä silloin aukenee myös elämän ihmeellisyys. Ehkä silloin alat huomata miten ihminen ei tiedä mitään elämästä, sen synnystä , kulusta ja lopusta. Mitään ainetta ei elämään tarvita. Kuitenkin se alkaa ja loppuu miten vaan. Puhuva käärme on sen rinnalla olematon juttu. Puhuuhan ihminenkin koska Jumala on antanut sille puheen lahjan. Ja vieläpä aineettomien henkienkin on joskus kuultu puhuvan. Ne voivat kyllä olla jo sen saman puheen antajan työtö joka käärmeen kautta puhui

      • jhkhkjhkjh

        "Lue historiankirjoja, joissa kerrotaan miten Jeesus eli, teki ihmetekoja, kuoli ristillä ja nousi ylös haudasta. Nämä ovat vastaansanomattomia tosiaioita historian tutkijoiden tutkimana. "

        Kirkkohistoriaa käsittelevissä kirjoissa on kertomuksia Jeesuksesta ja ihmeteoista, mutta mitään historiallista todistetta ei ole olemassa ja siksi yksikään historiankirja ei sisällä tuollaisia väitteitä. .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe