Takuueläkkeisiin Sipilä lupaa reilun 100 euron korotuksen

Kuka.nokittaa

Myös eläkkeiden indeksijäädytys saa kyytiä.
Keskustapuolueen vaaliohjelma maalaa kuvaa Suomesta, jossa perheitä tuetaan, kukaan ei putoa kelkasta, yrittäjyys kannattaa ja metsä kasvaa. Ohjelma lupaa paljon lapsiperheille ja nuorille sekä muun muassa koulutukseen.

Tällä viikolla paljon puhuttanut vanhusten hoiva on myös mainittu vaaliohjelmassa. Keskusten puheenjohtaja Juha Sipilä, että keskusta pyörtää vanhan kantansa ja on valmis lisäämään hoitajien määrää.

Olemme valmiit lisäämään kaikkein huonokuntoisimpien vanhusten hoitoon käsipareja: Hoitajamitoitusta on muutettava. Lisäksi eläkkeiden indeksijäädytys, josta paljon puhutaan, loppuu. Takuueläkkeisiin lupaamme reilun sadan euron korotuksen.

Keskusta haluaa Suomesta maailman lapsiystävällisimmän maan. Tämä tarkoittaisi ohjelman mukaan perheiden moninaisuuden ymmärtämistä, kotihoidontuen säilyttämistä ja lapsiperheköyhyyden kitkemistä.

Keskusta ehdottaa perusopetuksen parantamiseksi ”pienten lasten koulua”. Sen muodostaisivat esikoulu ja peruskoulun kaksi ensimmäistä luokkaa.
– Toisen luokan lopussa on perustaitojen tarkastelupiste. Lapsi siirtyy joustavasti eteenpäin, kun hän on saanut perustaidot hallintaan.

Oppivelvollisuuden keskusta haluaa ulottaa 18 ikävuoteen. Mielenterveyspalvelut pitäisi puolueen mukaan taata kaikilla kouluasteilla ja tarttua hanakammin nuorten syrjäytymiseen. Lisäksi ohjelmassa ehdotetaan maksutonta ehkäisyä alle 25-vuotiaille. Muun muassa keskustanuoret ovat aiemmin ajaneet tätä.

Keskusta tavoittelee omaishoitosopimuksille ja -palkkiolle yhteisiä kriteerejä ja taloudellisia kannustimia edistämään eri sukupolvien asumista saman katon alla.
– Keskusta haluaa tehdä myös perhevapaauudistuksen, mutta se on tehtävä perheiden ehdoilla. Ei työmarkkinoiden. Olemme valmiita käyttämään rahaa siihen, että isien hoitoaikaa jatketaan ja kotihoidontuki säilytetään.

Keskustan keinovalikoimaan kuuluvat myös soiden ennallistaminen ja maatalousmaiden hiilensidontakyvyn vahvistaminen.

Metsäteollisuuden arvo voidaan keskustan mukaan kaksinkertaistaa pitkällä aikavälillä ja puulla korvata ympäristölle haitallisempaa tuotantoa.
– Alkutuottajien neuvotteluasemaa ruokaketjussa pitää parantaa. Epäreilut kauppatavat on kitkettävä. Kauppojen on tarjottava myös pienille elintarvikejalostajille tasapuoliset mahdollisuudet päästä valikoimiin.


Puolustusliitto Natoon keskusta ei haikaile.

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilmainen.Vinkki

      Ei käy, kun kerran huutokauppaan lähdetään, niin vaadimme uuden tarjouskierroksen. Meillä kepussa on kokemusta Iltalypsystä.
      Peli ei ole edes vielä alkanut!

      Niin se Vinkki: Muistakaa sitten ostaa Persulit mukaan hallitukseen, niin saadaan taas syntipukki kepun rikotuille lupauksille!

    • Joko.laski.allensa

      Jännä nähdä mitä työlaisjohtaja Sanna Marin nokittaa.
      Sannalla vain ei rahaa maksaa, kun ne Ay-liikkeen tileillä.

      • tästäköeisaapuhua

        Kyllä rahaa löytyy kun on kiinni vallan kahvassa, demarit ottavat yritystukia pois niiltä, jotka pelkästään täyttävät oman kukkaronsa eivätkä ikinä työllistä työttömiä ja vähennetään sitä vähän kaikilta yrityksiltä, tuntuu mahdottomalta että 5-6 miljardia menee yritystukiin, eikö vähempi riittäisi, paitsi että oikeistopuolueet toivovat nyt mahtavia vaalitukia kun tämä hallitus on hukuttanut yritykset rahoihin ja köyhät on unohdettu näkemään nälkää, töitäkin tehtäisiin, jos olisi työpaikkoja, mutta ei ole, nekin on lopetettu tai viety ulkomaille.


    • jokukepuloisi

      Kuka enää uskoo Sipilän vaalivaleilta?

      • hopealanka

        "Koulutuksesta ei leikata".


    • Koskeeko se myös Paavo Lipposen " taitettua indeksiä " ja miten jo syntyneet vahingot korvataan . Myös eläkekatto pitäisi saada voimaan .

      • Bisnekset.Luistaa

        Kepu lupaa korvata kaikki poliitikkojen aiemmat väärät päätökset Sipilän johdolla Talvivaaran tuottamista megalomaanisista voittorahoista, kun se lopulta myydään ulkomaille!


      • Varmaan.harmitta
        Bisnekset.Luistaa kirjoitti:

        Kepu lupaa korvata kaikki poliitikkojen aiemmat väärät päätökset Sipilän johdolla Talvivaaran tuottamista megalomaanisista voittorahoista, kun se lopulta myydään ulkomaille!

        Osaavan kepun toiminta.

        Mutta mitä Sanna Marin ?
        Varmaan osaamisalueellaan parhaiten jos esittää sateenkaari lipun suurentamista.
        Ei enään sitten näin pieniä lippuja, että näkyy lähikorttelin taaksekkin.
        https://is.mediadelivery.fi/img/978/6bc091fe5ce344eebf3d0a587b4209a8.jpg


      • japuhutaanvaan

        Niin, ei kaikki ymmärrä tätä taitettua indeksiä, luin jostain, että se estää ettei eläkkeet nouse yli palkkojen, siis ilman tätä tälläkin hetkellä eläkeläiset saisivat suhteellisesti enemmän eläkettä kuin palkat ovat, ei sekään olisi oikein, sen kulutusindeksin voisi sentään maksaa joka tammikuu, kuten ennen näitä oikeistohallituksia tehtiin, enkä tiedä olinko oikeassa, tämmöinen epävarmuus seuraa kansalaisilla, kun hallituksissa kaikki tehdään salassa.


      • japuhutaanvaan kirjoitti:

        Niin, ei kaikki ymmärrä tätä taitettua indeksiä, luin jostain, että se estää ettei eläkkeet nouse yli palkkojen, siis ilman tätä tälläkin hetkellä eläkeläiset saisivat suhteellisesti enemmän eläkettä kuin palkat ovat, ei sekään olisi oikein, sen kulutusindeksin voisi sentään maksaa joka tammikuu, kuten ennen näitä oikeistohallituksia tehtiin, enkä tiedä olinko oikeassa, tämmöinen epävarmuus seuraa kansalaisilla, kun hallituksissa kaikki tehdään salassa.

        Kyllä palkat ovat nousseet tämän indeksin asettamisen jälkeen huomattavasti enemmän kuin eläkkeet . 40 vuotta työeläkemaksua maksaneena ja 25 vuotta pääluottamusmiehenä toimineena olen tätä indeksiä seurannut todella tarkasti , siis sen vaikutusta työeläkkeeseen . 5 vuotta eläkkeellä olleena väitän myös henkilökohtaisesti asian tuntevani , esimerkiksi tänä vuonna 2019 eläkkeeni indeksikorotus on 1,45% kun taas palkat liukumineen nousevat huomattavasti enemmän ja ovat nousseet jo useana edellisenä vuotena , joten älä pehmeitä puhele .


    • kepu_pettää_taas

      Kepu pettää aina.

      Ihan vain muistutkseksi: koulutuslupaus.

      Mutta hyvähän se on huudella, kun oppositiotaivat odottaa vaalien jälkeen.

    • köyhät.kyykkyyn

      Sipilä nauraa eläkeläisille, kävellessään pankkiin ihailemaan miljooniaan.

    • Anttitanssii

      Viime vappuna.

      Antti Rinne lupasi 100 euroa kuukaudessa nettona ”pienillä eläkkeillä kituuttaville” - Sipilältä täystyrmäys: ”Tämä on populismia”

    • ValheOnLestanMerkki

      Kukaan ei enää usko tuon parrakkaan lestakepulin sanoihin, joten turhaa on Juha-Lestan edes yrittää esittää uusia lestatyylisiä "koulutuslupauksiaan"...

      • Sipilän_katteettomat

        Keskusta avasi vaalikampanjansa. Sipilä lupaa panna Suomen entistä pahempaan kuntoon.

        Kampanjastartissa Sipilä kehui panneensa kuluneella vaalikaudella Suomen pahaan kuntoon. Nyt tarkoitus olisi hänen mukaansa edetä kohti huhtikuun vaaleja lupaamalla panna maa entistä pahempaan kuntoon.

        Vanhustenhoidon osalta keskusta linjasi tällä viikolla, että se on valmis lisäämään hoitavia käsipareja lisäämällä hoitajamitoitus lakiin. Edellisellä vaalikaudella Sipilän mielestä olisi säästetty kymmeniä miljoonia, jos hoitajamitoitussuositus olisi laskettu 0,5 alas 0,4.

        Takuueläkettä se on valmis korottamaan sadalla eurolla. Vaikka Sipilä riekuu Rinteen satasesta, niin nyt tähän takuueläkkeeseen olisi varaa satsata tuo satanen. Takuueläkkeen saa, vaikka ei olisi ollut päivääkään töissä tai maahanmuuttaja, joka on asunut Suomessa kolme vuotta. Pieniä työeläkkeen saajia on paljon vielä ja eteenkin pienyrittäjissä, jotka maksavat yrittäjäeläkettä (Yrittäjäeläkkeen maksu kannattaa lopettaa heti)

        Keskusta lupaa myös harkinnanvaraista ylimääräistä lapsilisää, kunnallista kotiapua, joustavia työaikoja ja osa-aika- ja etätyötä, jotta vanhemmuutta kyettäisiin tukemaan ja lapsiköyhyyttä taittamaan. Suurimmat aplodit Sipilä sai kuitenkin todetessaan keskustan aikovan säilyttää kotihoidontuen ennallaan. No mistäs nuo rahat nyt otetaan? Tällä vaalikaudella oli tärkeää leikata lapsilisistä ja poistaa lapsivähennys. Myös koulutuksesta leikattiin vaikka ihan todistetusti sanoi, että ei leikata.

        Keskusta tahtoo myös muun muassa taata koululaisille ilmaisen välipalan joka päivä ja kaikille lapsille ja nuorille oikeuden vähintään yhteen harrastukseen. Ihan hyvä asia tuo välipala, mutta kannattaisiko ensi panostaa siihen, että koluissa ei tarjota puolalaisia perunoita ja puolalaista lihaa, kunkuntien kilpailutuksessa ne aina voittavat. Näkkileipäkin voisi olla suomalaista.

        Eli keskustan lupauksiin ei usko kukaan normaalisti politiikkaan suhtautuva ihminen. Edellisellä vaalikaudella Sipilä lupasi yhtä ja toteutti toista. Tosi äärioikeistolaista politiikkaa, jossa vanhukset, lapset, vähävaraiset ja työttömät saivat kuristusta oiekin kunnolla. Kepu toimikin kokoomuksen kovan linjan apupuolueena. Siitä nyt luisutaan alle 14 % kannatukseen. Seuraava gallup kertoo taas mitä kansa ajattelee.


    • Eroa_Sipilä

      Sipilän vappusatanen HOH HOH HOH HOH HOH

    • Faktaapukkaa_

      Sipilää ei ole kukaan ottanut tosissaan pitkään aikaan, noh muutama tämän saitin ryysyläinen, joten Sipilä saa mölistä mitä sattuu, niin kukaan ei usko mulkkua.

    • NitkujaNatku

      Se satku on jo syäty.

    • Ihgfi

      Mistä rahat otetaan?

      • voivvvvvvv

        Matuilta , painukoon sinne mistä tulivatkin ,, LOMALLE!!


    • kepuli_konsti

      Pari huomioitavaa näkökohtaa. Sipilän hallituksen sote-uudistuksessa poistettaisiin lapsilta terveyspalvelumaksut. Toisaalta välikaton poistaminen uhkaisi nostaa aikuisissa maksut yli kymmenkertaisiksi. Nyt Sipilä ehdottaa ylimääräistä lapsilisää, mikä on tulevan perhevapaauudistuksen kannalta hankala yhtälö. Keskusta on vastustanut nimenomaan muiden ajamaa perhevapaauudistusmallia, koska se leikkaisi lapsilisää.

      Kysymys kuuluukin, että osaatteko sanoa, ketkä hyötyvät eniten tästä puliveivaamisesta ja ketkä saavat "kunnian" maksaa sen? Ja palstapölhölle tiedoksi, nyt tarkkana.

      • Tarkoin.Suunniteltu

        Sipilän puliveivit on laskelmoitu niin, että hyötyjä on lastadiolainen maajussukka pohjois-Pohjanmaalata, maksumies on jokainen kaupungissa asuva.
        "Kun ottaa enemmistöltä vähän ja antaa vähemmistölle paljon, niin ei tunnu niin pahalta"

        Ps. Takuueläke oli Kepu-Kokoomuksen mittatilaus palkkatyötä vieroksuneille maatalojen emännille ja kaupunkien eliittirouville, jotka eivät tyytyneet kansaneläkkeeseen, kuten työväestön köyhät.


      • kepuvedätys
        Tarkoin.Suunniteltu kirjoitti:

        Sipilän puliveivit on laskelmoitu niin, että hyötyjä on lastadiolainen maajussukka pohjois-Pohjanmaalata, maksumies on jokainen kaupungissa asuva.
        "Kun ottaa enemmistöltä vähän ja antaa vähemmistölle paljon, niin ei tunnu niin pahalta"

        Ps. Takuueläke oli Kepu-Kokoomuksen mittatilaus palkkatyötä vieroksuneille maatalojen emännille ja kaupunkien eliittirouville, jotka eivät tyytyneet kansaneläkkeeseen, kuten työväestön köyhät.

        Kansaneläkkeen saa vasta 64 vuotias, talonemännät ja isännät pääsevät eläkkeelle jo 58- vuotiaana, takuueläke on heitä varten (Vanhasen ideoima).


    • vaikuttaamoneen

      Pitää nostaa kansaneläkettä. Ketkuilu takuuelääkkkeellä seis.

      • eläkekertymiä

        Samoin pitää parantaa työehtoja, jotta työstä (mm. yksi pv/kk) kertyy työeläkettä, kun nykyinen 4,74 €/pv ei kerrytä sitä. Kun työeläkettä kertyy mukavasti, valtio säästyy takuueläkkeeltä tulevaisuudessa.


    • saahansitäluvata

      Jos nostaa takuueläkettä 100 eurolla ja samalla sairaanhoitomaksujen yläraja nousee 670 euroon terveysasemilla käydessä aikaisemmasta noin 60 eurosta niin ei tarvitse kummoista matematiikkaa, että tuo nosto kompensoituu täysin muiden kulujen korotuksilla. Tähän kun huomioidaan sairauskulujen kokonaisnousu ja lääkekatto korvauksen nousu sekä muut kustannusten nousut, voidaan puhua realismista eli -2 euroa kuukaudessa, koska muut kulut nousevat suhteessa enemmän. Onhan se parempi kuin -102 euroa.
      NUO VAALILUPAUKSETHAN OVAT SAMAA TASOA KUIN VIIMEKSI. Mikään niistä ei TOTEUTUNUT.
      Paitsi Ikävät LEIKKAUKSET JA KIKY.
      EHDOTTOMASTI SIPISISI ja taas saadaan ongelmia heikkotuloisille.
      KUN EI OLE LUOTTOA K.O HENKILÖÖÖN.

      • S24uomlaineN

        Hyvä lupaus Keskustalta. Takuueläkkeen nosto auttaa kaikein heikomassa asemassa olevia. Se on myös reaalistinen toisin kuin petosmies Rinteen lupaus nostaa kaikkien alle 1400 euroa eläkettä saavien eläkkeitä.


      • Aika_siirtyä_ULOS
        S24uomlaineN kirjoitti:

        Hyvä lupaus Keskustalta. Takuueläkkeen nosto auttaa kaikein heikomassa asemassa olevia. Se on myös reaalistinen toisin kuin petosmies Rinteen lupaus nostaa kaikkien alle 1400 euroa eläkettä saavien eläkkeitä.

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/18cd6ec5-3dbc-4fc1-847c-3f50e63c1831

        Kaikki ei menekkään kepussa kuin strömsössä. Yksityistäminen saa kepulaisetkin "hyppimään seinille. Tais tulla kepulaisille kalliiksi antaa ministerin paikka kokoomuksen myyrälle Anne Bernerille, ulkoistamaan kaikkea valtion omaisuutta ja toteuttamaan kokoomuksen arvomaailmaa kepussa. Kepulaistenkin mielestä on menty liian kauas kepun aikaisemmasta linjasta.

        Nyt kaikki huomaamme, että Sipilälle on iskenyt paniikki. Kaikkea hyvää luvataan: satasen korotus takuueläkkeisiin, lapsiperheille erikoislapsilisiä, koululaisille välipalat, hoitajia lisää vanhuspalveluihin eli siis keskusta on nyt opposition linjoilla. Onhan se ihan eri asia, että saa takuueläkettä vaikka ei ole ansiotyössä ollut päivääkään ja työeläkettä 1100 euroa vaikka on neljäkymmentä vuotta paahtanut töissä aamusta iltaan.

        Ei olla kuultu muista petosmiehistä kuin takakonttihalliksen puliveivarista Juha Sipilästä. Ensi töikseen petti opiskelijat, sitten lapsiperheet, seuraavaksi työttömät ja lopuksi vanhukset. Nyt on Juhalla kerrankin mahdollisuus tehdä miehen työ, ulos vaan , niinhän sitä lupaili.


    • vanha-köyhä-äijä

      Mää en saa mittää korotusta.
      Mää saan eläkett ja asumistukkee 1100€/kk.
      Yksin asun kerrostaloyksiöss.

    • Iloinen.äänestäjä

      Näyttää kepu taas vievän potin vaalissa, kuten edellisessäkin.
      Siitä vielä vähän entraten. 26 % tuntuisi ihan passelilta tulokselta.
      Sellaistahan se aina kisassa, hävinneet itkee tappiotaan, kuten täälläkin
      katkera kommunisti lestaa huutaen.

    • Sopii_miettiä

      Kepun ja kokoomuksen valheet paranee aina valien alla, muistakaa vaan ihmist, ketkä pitävät maahanmuuttajia parempina kuin kanta Suomalaisia. Muistakaa, ketkä pistivät työttömät palkattomiin orjatöihin, joita nykyisin varmasti jo apu lehden jutun jälkeen yli 700000. Muistakaa työttömien syyllistäminen pienestä alta 500 euron työttömyyskorvauksesta, josta natsiunioni on jo kahdesti antanut nootin Suomelle riittämättömästä toimeentulosta. Muistakaa kuinka matuihin hakataan 5800 euroa per lärvi kuukaudessa, kun työttömät saavat pärjätä alle 500 eurolla josta myös kauhea meteli. Tuo 5800 euroa löytyy kyllä maahanmuutto viraston sivuilta. Tai kuinka vapaehtoisille maahanmuuttajille paluusta maksetaan lentoliput ja 5000 euroa vielä bile rahaa mukaan.Muistakaa ketä vei ihmisiltä lääkekorvaukset, ja kuinka moni onkaan jopa viikkoja ilman tarvitsemiaan lääkkeitä. Muistakaa ketkä kiristävät jatkuvasti autoilun kustannuksia, jotka eniten koskee pienituloisia haja-asutus asukkaita. Muistakaa ketkä alkoi yksityistää palveluita, kuten lääkäri ja hoiva palvelut, niiden tuloksia nähdään nyt mm. vanhusten hoidossa, kun pääasia on sijoittajien maksimaaliset voitot. Muistakaa ketkä pistivät toimeentulotuet kelaan, jajosta Suomalaiset ei apua saa.

    • Nyt140000.työllistä

      Potaskan puhujat oli edellisessä hallituksessa joka lupasi 100000 työllistä lisää mutta tulikin 100000 työtöntä lisää. Tämä hallitus on jo saanut jo työllistettyjä yli 100000 joten sopii.miettiä heittää nuo luvut kuperkeikkaa.

    • Kjgdfuu

      Voi sentään, parantunut työllisyys johtuu maailman talouden paranemisesta, hallituksella ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Kiky, -30% lomaraha leikkaukset, opintotukien leikkaukset ym. ne ovat hallituksen tekosia. Turun telakan risteilyalus tilaukset ja Uuden kaupungin autotehtaan tilaukset on lyöty lukkoon paljon ennen Sipilän suhmurointeja.
      Nyt on jo asiantuntijat sanoneet, että Suomen talouskasvu alenee ja se johtuu juuri masilmantalouden alenemisesta.
      Ihmiset eivät ole valveutuneita vaan uskovat Sipilän puheet ilman kontrollia.

      • tilastokikkailu

        Mainitsemiesi lisäksi hallituksen tekosiin voidaan laskea työttömyystilastojen kikkailu:
        yksi päivä kuukaudessa vastaa täystyöllisyyttä, palkka 4,74-9 €/pv, josta ei kerry työeläkettä tulevaisuuden varalle.


    • Orponjakovara

      Missä se pultsaripartanen piilotteli jakovaraa 4v.?

    • Kepulaanen

      keskusta se osaa. Melkein silmäkulma märkänä katsoo sen osaamista.

    • kiero.kuin.hellakoukku
    • kirkonrott

      100.000 takuueläkeläistä ruokittavana.Minnekä jää nämä 650.000 eläkeläistä
      jotka saavat työkyvyttömyys ja kansaeläkettä ja silti jäävät alle takuueläkeen, tai vähän yli saavat.25 vuotias eläkeläinen sairaana ei paljonkaan saa eläkettä.
      Entäs nämä markka-aikana eläkeelle jääneet jotka myös jäävät alle takuueläkeen.
      Sipilä löyti oivan kohteen 100 euron korotukselle/unohti vain vähän työelämässä olleet
      työkyvyttömät ja sairaat,joiden vanhuus riipuu paljoltikin eläkee määrästä palveluineen.

      • Laiskuuttaan

        Monilla työkyvyttömyys itse hankittua. Huono elämä ollut, sitten iskee täudit vanhempana. Kaiken maailman kirroosit viinasta.


      • Laiskallehikisyödessä

        Voi vittu..
        Itsehän se on hankittu, jos ei tee mitään, niin ei työn takia ole työkyvyttömyys eläkkeellä.
        Saattaahan se fysiikka ja henkinen kantti olla koetuksella näillä mm. näillä lähihoitajilla koska ahneet rahankiilto silmissä haaliivat hommia enemmän mihinkä resursseissa varaa. Ennen piti tehdä kahden työt tänä päivänä kolmen.
        Passaa siinä miettiä mistä johtuu sairaus lomat. Ei ihminen kone ole.


    • hyödytön.idiootti

      Eikös tuo nosto vaikuta eläkkeensaajan asumistukeen sitä 100 eurolla pienentäen, eli pipilä pelaa nollasummapeliä. Toisesta päästä annetaan ja toisesta otetaan. Hölmöläisten hommaa!

    • Ihmisroskat

      Olisiko vanhuksista sipilän sotessa tehty kakkavaippavaaveja.

    • Hassua

      Kun vasemmistolle ei kepaakkaan satanen, maan luikureille, jotka jääneet takuueläkeelle.
      Eihän sitä ole pakko ottaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe