Aihe

S-Market Kontiolahti

Voehylykyläinen

Mikähän kumma on siihen ääsmarkettiin ei oo tullu sitä lisä ilta alea missä -30% tuotteet myydään kello 19:00 eteenpäin -60%??

21

271

  Vastaukset

  • Ei semmosta -60%alee oo missää S-kaupoissa. tai sitte näläkäiset kerkijää ostoo ne jo -40%:lla

  • 60 ale taitaa olla Skoksen viereisessä marketissa iltamyöhään.
   Se on totta ei tarvii laittaa 60% kun 30:kin menee.
   Minkä tähen Prismasta saa maitoa melkein 20 snt/l halvemmalla mutta kirkolta ei.
   Huonosti kannattaa pko:lla kun ei etes kahvitarjoiluu ole ollu miesmuistiin, toista se oli kun oli vielä paikalliset edustajat kaupanvallankahvassa.
   K-kauppa on sikakallis mutta kyllä sielläkin on ne vakioasiakkaat jotka uskovat vapaankilpailun nimiin.

   • Muistelen että hinnoittelu olis myymäläkohtainen eikä pko määrää hintoja ehkei siis alennuksiakaan! Auttaskohan yhteydenotto myymälän vastaavaan?


   • Se Prisma kun on lähempänä meijeriä kun kirkonkylän s-marketti niin ei tule kallista rahtimaksua. Pitäshän tuo tajuta vaikka onkii kirkonkyläläinen.


   • Miks K -kauppa on sika kallis S-verrattuna?
    Taidatte vain käydä ALE- korilla!
    Olen tehnyt vertailuja, S- on 0,10€ kalliimpaa possunleike/2kpl pakkaus.
    Makkaroita ja eineksiä emme syö, koska niissä ei pääraaka-aineita ole nimeksikään .


   • Tuosta asiasta olen samaa mieltä kanssasi ,että eipä ole kavitarjoilua ollut K-lahden ässässä. Eipä liioin ole julkisesti ilmoitettu, että myymälänhoitaja on taas vaihtunut. Luulisi. että myymälänhoitajan vaihtuessa olisi hän paikalla esittäytymässä asiakkaille tarjoten vaikka ne pullakahvit. Kaikki oli ennen paremmin. Terveisin ässän vakioasiakas


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuosta asiasta olen samaa mieltä kanssasi ,että eipä ole kavitarjoilua ollut K-lahden ässässä. Eipä liioin ole julkisesti ilmoitettu, että myymälänhoitaja on taas vaihtunut. Luulisi. että myymälänhoitajan vaihtuessa olisi hän paikalla esittäytymässä asiakkaille tarjoten vaikka ne pullakahvit. Kaikki oli ennen paremmin. Terveisin ässän vakioasiakas

    Hei ässän vakioasiakas !Nyt kirjoitit asiaa. Muutin Kontiolahteen 4 vuotta sitten , eikä ole myymälävastaajan vaihtuessa ollut mitään esittelyä tarjoilusta puhumattakaan. Kukapa Kontiolahden ässässä on nykyinen myymälänhoitaja?


   • olihan tässä keväällä ne jotkut juhlat siinä parkkipaikalla,oli tarjolla muutaak.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei ässän vakioasiakas !Nyt kirjoitit asiaa. Muutin Kontiolahteen 4 vuotta sitten , eikä ole myymälävastaajan vaihtuessa ollut mitään esittelyä tarjoilusta puhumattakaan. Kukapa Kontiolahden ässässä on nykyinen myymälänhoitaja?

    Kävin kaupungista kahvia 8pkt samalla kuin muutakin asiaa joten en ole äs-marketin kahvien vajeessa.😑


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei ässän vakioasiakas !Nyt kirjoitit asiaa. Muutin Kontiolahteen 4 vuotta sitten , eikä ole myymälävastaajan vaihtuessa ollut mitään esittelyä tarjoilusta puhumattakaan. Kukapa Kontiolahden ässässä on nykyinen myymälänhoitaja?

    Minäpä oon S-kanta-asiakas ja oon sitä mieltä jotta mittee sitä kahvii tarjoilleemmaan kaikelle kansalle, etennii kun käyvät vain kahvittelemassa mutta eivät ostoksilla.
    Ja sitäpaitsi ei nykyisin missään muissakaan S-marketeissa kahvitella, ei se ole yksinomaan Kontiolahden S: n erivapaus.
    Eikä Kontiolahtelaiset oo niin köyhiä ettei olis varaa kahvitella kotona.


  • Ammattitaitoisen sisäänostajan ansiosta ei tavarat jää alemyyntiin.

   • Pesuaineita riittää kaikille ja uusi uimahalli vain läheisille.


  • S -kaupassa on osaamaton henkilökunta, ainakin kassalla!

   • Kontiolahden s marketti alkaa olla täynnä työntekijöiden penskoja kesätöissä tai ihan muissakin töissä niin ilmankos henkilökunta osaamaton!


   • S -kaupassa on osaava henkilökunta, verrattuna natsisivaan!


   • Kyllä ässässä on osaava henkilökunta. Huono puoli on vain. että kassajonon annetaan kasvaa karkkihyllyn puoliväliin saakka ennen kuin " kilautetaan" toinen kassa paikalle. Ja kyllä Ässässä käy asiakkaita ilman kahvitarjoiluakin. Enkä usko, että asiakkaat ovat niinkään vailla kahvitarjoilua. Mutta olisihan siinä samassa kohteliasta uuden myymälähoitajankin esittäytyä. Kukahan uusi myymälänhoitaja lienee? Tyyväinen asiakas!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kontiolahden s marketti alkaa olla täynnä työntekijöiden penskoja kesätöissä tai ihan muissakin töissä niin ilmankos henkilökunta osaamaton!

    Totta!Siellä on työntekijöiden penskat kesätöissä ja muissakin töissä.Ilmankos kenenkään ulkopuolisen ei työntekijän

    penskat pääse sinne edes kesätöihin!Parhaillaan ollut 3 samasta perheestä töissä siellä!Samassa työvuorossa!


  • Kontiolahtihan on kuulemma niin rikas kunta tuottoisan ah-stadionin ansiosta ettei siellä mitään aennusmyyntejä tarvita, ne ovat köyhiä varten joita ei kontiolahdessa ole.

  • Alkaa olemaan jo kontiolahti kuollut kylä, töitä ei ole mutta ruumisautot suhaa enemmän viemässä kupsahtaneita kyläläisiä monttuihin kuin ikinä ennen...

  • Lehmossa alennukset taitaa olla illalla - 60%

  • Mutta myöpä päästään hihtämään jo alle parin viikon päästä, sille suomen halavimmalle ladulle. Mutta muistakee väistellä puolukankerrääjiä...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720