Epämiellyttävä ylöjärven kaupunki

fhcgnbmnb

Epämiellyttäiä ihmisiä ja muutenkin epämukavan oloinen kaupunki. Elon kauppakeskus todella ankea ja huonoa palelua.

40

2873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinOnNäppylät

      Varmaankin pysyt poissa vastedes niin tunteesta ei pääse muodostumaan molemminpuolista...

    • Ylöjärveläinen

      Elovainion Kauppakeskuksen liikkeistä moni on lopettanut tai on lopettamassa. Elon Kauppakeskuksen tyhjät tilat ovat huonoa mainosta koko Ylöjärvelle. Missä liikkeissä on huonoa palvelua?

      • Anonyymi

        elo kuten muukin ylöjärvi pärjäis ihan hyvin.mut lopettakaa se tampereelta ostaminen .ei tamperelaisetkaa muuta kaupunkia ylläpidä .ei ne ole niin tyhmiä kun me.tampereella työssäkäyvät niitä on satoja joka päivä poikkeavat lialahdes kaupas .tuokaa nekin rahat tänne tääläkin on lidl ja ruokakauppoja. just tän takia paikka näivettyy . katsokaa ikaalinen ja parkano sielä ei ole oikein mitää kauppoja kun tulevat joka viikonloppu jonossa lialahteen kaupoille.se jono pitäis saada toppaan eloon kaupoille niitä on monia satoja joka viikonloppu.


    • konservatiivi1

      Vasta muuttaneena Ylöjärvi ja sen ihmiset kohdelleet minua hyvin. Myös kauppakeskus Elo.

    • Konservatiivimyös

      Ylöjärvi olisi ihan kiva paikka, mutta maineensa menettänyt. Harmittavaa, että kaupungintalolla hölmöilty niin paljon. Olisi korkea aika kantaa vastuuta tekemisistä ja sen jälkeen puhdistaa maine. Se tosin vaatisi hallintoon uudet kasvot joka tuskin onnistuu, kun jäärät pitävät palkoistaan kiinni kynsin hampain. Hakevat toisilleen vaan kunniamerkkejä hyvin tehdystä työstä.

      • YlöjärviTampere

        Mikähän se maine oli, jonka Ylöjärvi on menettänyt? Itse olen pitänyt tästä paikasta pari vuotta sitten muuttaneena. Ihmiset ovat kivoja ja jos kaipaa viihdykettä, niin Tampere on vieressä. Voisi sanoa jo, että tämä kaupunki on osa Tamperetta.


      • Anonyymi

        Nii mikä maine?


    • Eevertti27

      Ylöjärven olisi hyvä olla osa tamperetta. Rohkea edelläkävijä.
      Ylöjärven Kunta valtaklikkeineen ja varsinkin hallinnon epäselvyyksineen on sellainen käärmeenpesä että se ansaitsisi Karpon selvitysmieheksi. Harmi vaan kun Karpo on hiljennetty eikä seuraajaa ole eikä ilmeisesti tule. Tehdään laittomia päätöksiä vähän väliä, ja viis veisataan muusta, kun omasta kokouspalkkiosta.

      • anonyymi_D7S

        Parempi olla olematta osa Tamperetta. Sellaista suhmurointia sielläkin ettei pahemmasta väliä. Toisaalta Ylöjärvellä ei ole ehkä niin paljoa kulttuurihistoriallisia kohteita ym. minkä voisi hyvin myydä vaikka ulkomaalaisille sijoittajille rahankiilto silmissä. Eikä muutakaan hienoa mikä kannattaisi muuttaa esim. parkkihalleiksi.


      • Yvinen

        Ei missään tapauksessa osaksi Tamperetta maksamaan tunnelia ja ratikkaa!


      • Anonyymi
        Yvinen kirjoitti:

        Ei missään tapauksessa osaksi Tamperetta maksamaan tunnelia ja ratikkaa!

        me maksetaan jo nyt tunnelia ja ratikkaa ja tekosaarta.kun tampere sai niihin valtion rahaa.eli verorahoja vaikkei haluais mut maksetaan .sielä oli lauri lyly kyllä se osaa sen homman kuinka valtiolta saadaan rahaa johonki hankkeisiin. nehän siirsi jotain vanhaa rakennusta ja taas valtio vähä avitti.jos liityttäis tampereeseen kyl talous nousis ku alettais saammaan valtion liksoja nyt ei saada ollaan liian pieniä tekijöitä.ollaan maksajan roolis.


    • oikeisiintöihinhei

      En tiedä edellisestä ja hyvä olisi kertoa asian tynkääkin tai kysymyksen kun aamulehden mukaan Ylöjärven kaupunki etsii hyvinvointikoordinaattoria, mikä helvetin kiva duuni se on???siis taas joku kalliistikoulutettu maisteri kalliille palkalle, tuottamaan mitä?

      Sinänsä hyvinvointia mitään vastaan ole mutta varmaan vanhuspalvelussa tai päivähoidossa olisi vailla työntekijöitä vaikka monikin yksikkö ja kunta etsii jotain koordinaattoria, eikö siellä ylemmässä palkkaluokassa ole juurikin palkattu on useakin kallis pukupelle selvittämään milloin mitäkin?

      Veronmaksajana olen loukkaantunut tälläisestä.

    • nopenope

      Voisin asun Ylöjärvellä, mutta ne liikenneympyrät... Eilen jouduin käymään Vahannassa ja hermo meinasi taas mennä niihin ruuhkaisiin liikenneympyröihin.

      En sittenkään palaa Ylöjärvelle takaisin.

      • kärpäsestähärkänen

        Jaa... Aika helpolla syyllä lähdit Ylöjärveltä. Itse muutin vasta ja tämä on todella hyvä paikka asua, ihmiset mukavia ja Tampere lähellä. Toimivatko mielestäsi liikennevalot yhtään sen paremmin suuremmassa kaupungissa? Itse en kyllä muuttaisi mihinkään järkkyHelsinkiin tai sen lähellekään. Ja siellä ihmiset todella luulevat olevansa jotain ja leuhkoja, kun ovat helsinkiläisiä. Eivät nuo ruuhkat pahoja Ylöjärvellä ole ruuhka-aikaan. Pahempiakin on nähty ja koettu.


    • liikenneympyräthyödyksi

      Liikenneympyrät on parasta täällä. Ne on kauniita. Ajellessa on kiva katsoa, onko jotain uutta keksitty jonkun liikenneympyrän keskusta-alueelle. Ei ehdi nukahtaakaan kun kieli keskellä suuta kiertää ympyrää tai poikkeaa siihen hetkeksi. On mahtavaa kun voi pyörähtää ympäri ja palata takaisin, jos sattui lähtee matkaan väärään aikaan tai ilman tarvitsemaansa paperia tai lainakirjoja. Liikenneympyröiden keskusta-alueita voisikin suunnitella vaihteleviksi ja järjestää vaikka kilpailu tähän liittyen.

    • Anonyymi

      Epämiellyttävää on Elon cittarissa ne kassalla tavaroita pakkaamaan tyrkyttävät nuoret.....

      • Anonyymi

        Olen käynyt siinä kaupassa yhtä kauan kuin valmistui.
        Kertaakaan nähnyt kenenkään pakkaamassa kenenkään kamoja.
        Meillä varmaan eri kellon ajat


    • Anonyymi

      Ylöjärvi on aivan loistava kaupunki. Pari vuotta asuneena en löydä mitään negatiivistä. Ihmiset moikkaa ja tulee sanalle. Hyvää porukkaa. Jos täällä ei tuu tuttuja, niin taitaa omassa päässä olla vikaa. Menkää vaikka Backyardiin kaljalle ja tutustukaa ihmisiin, ei se niin vaikeeta oo.

      • Anonyymi

        Backyard on ihan kiva


    • Anonyymi

      Todellakin samaa mieltä. Ehkä mulla käyny vaan huono tuuri. Kovasti haluaisin pois joko Tampereelle tms. tai sitte reippaasti syrjempään. Tosin älkää loukkaantuko te mukavat Ylöläiset, koska muodostan mielipiteen oman elämäntilanteen perusteella. Vähän sellanen huono onnisuus painaa kaikessa niin haluaa aloittaa toisaalla puhtaalta pöydältä. Käyny kaikkea kurjaa ja tästä syystä sitten ihmiset juoruu kaikkea ja kaupassakin kytätään. Ei viiti liikkuakaan enää missään kun meistä on tehty naurunalaisia maalitauluja. Kiitos vaan naapureiden ja vuokraisännän. Jotkut ihmiset on kiusaajia, mutta elämää on muuallakin ja siellä pääsee uuteen alkuun. Luovuttaa ei saa.
      Ensin oli asiat jees ja nautin, mutta huono elämäntilanne saa katkeraksi ja saa mielenterveydenkin pian pettämään. Liian kauan kun stressi jatkuu niin se lyttää ihmisen ja jäädyttää. Parempi lähteä ennen kun päätyy narunjatkeeksi. 🙂 Rauhaa kaikille mukaville Ylöläisille ja kaikkea hyvää elämäänne. Elämään kuuluu huonotkin asiat joskus.

      Terveisin ainoastaan talousongelmainen. En narkkari, juoppo, sekakäyttäjä enkä peliriippuvainen. Ainoastaan takkiinsa ottanut ihminen. Mutta tätä tämä yhteiskunta on. En tiedä mitä pahaa tein "entisessä elämässäni" kun nyt saan sen paskimman paskasakin kohtelun jo alta 30 vuotiaana. Vaikeat tilanteet tekee ihmisen hulluksi. Arvostan kaikkia jotka selviää niistä, mutta en arvosta teitä supisijoita enkä juoru-ukkoja tai akkoja. Karma odottaa teitäkin.

      • Anonyymi

        Muutin hieman tämän kirjoituksen jälkeen Kajaaniin 🙂 Tulin tutkimaan onko tullut uutta tietoa ja eipä juuri... Täällä sama ikävä meno jatkuu. Tottakai on ihmisiä jotka itse dorkailee elämänsä, mutta... Sain täällä heti töitä ja pääsin opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluunkin. Tuuriakin? Kaikella tarkoituksensa koska täällä homma toimii ja sain asunnonkin heti. Ei valittamista. Ylöjärvellä on onnellisia ja ahdingossakin eläviä sekä siltä väliltä niinkuin aivan kaikkialla muistakaa SE. Se ei ollut minun paikkani.
        Suomi ja suomalaiset ovat keskimäärin aika onnettomia. Ei mene kauaa kun ulosotossakin miljoona ja asunnottomien määrä kasvaa. Joku yllätys? Pienillä palkoilla ei ostovoimaa nosteta..


    • Anonyymi

      Epämiellyttävintä on kun joku lakipelle jahtaa savusaunojia ja avantoporukkaa....

      • Anonyymi

        Kylähullu. Meilläkin ahdisteltiin koko taloa kerran niin että poliisitkin paikalla!


    • Anonyymi

      Elo on on iha jees ja Ylöjärvi on ihan jees. Ei tää huono paikka oo eikä liian hyväkään. Keskiverto. Maailma on iso paikka. Suomi on vielä aika vapaa maa vaikka EU ja muut hullut kaikkea rajoittaa.
      Olen asunut ulkomailla niin verrattaen 3,5/5
      Ihan on mukava sijainti, ihmiset ja palvelut. Varokaa trolleja. Kaikkien puheita netissä ei ole uskominen.

    • Anonyymi

      Olen ilmiantanut tutun kanssa tästä ketjusta viestejä mutta ei näytä kiinnostavan. Muita poistellaan kyllä senkin edestä. Kaikkea kanssa. Täytyy käydä sitten päivittäin tekemässä 100 kertaa.

      • Anonyymi

        Sananvapaus on vielä olemassa, silti ilmiannoin viestisi ja tuttusi.


    • Anonyymi

      Ylöjärven veden toimitusjohtaja on ainakin täysin tumpelo vailla mitään vastuuta ja velvoitteita .

      • Anonyymi

        Vesi onkin niin kallista että siinä kuvittelisi olevan timantteja 😂


    • Anonyymi

      Ylöjärvestä en osaa sanoa, mutta Parkano ainakin on epämiellyttävä kaupunki. Siellä sekopää lääkäri usuttaa poliisit naapurikuntaan Kihniöön hajottamaan syyttömän ihmisen taloa. Perättömän ilmiannon tekijää suojelevat vimmalla ko. lääkäri ja poliisi. Kas kun samalla tulisi ilmi heidän oma todella törkeä toimintansa.

    • Anonyymi

      Onhan tää ihan mätä paikka asua ja elää. Mieleltään täytyy olla sairas jos tykkää.

    • Anonyymi

      Poliisi on todella epämiellyttävä.

      • Anonyymi

        Mikä poliisi? Ei Ylöjärvellä ole poliisia, vaan Sisä-suomen poliisi täällä käy, lähinnä Nokialta


    • Anonyymi

      Kiva kaupunki, mutta huolissaan nuorista ja vähän muistakin.

    • Anonyymi

      Kaikista eniten olen huolissani surkeista virkahenkilöistä. Täällä on todella paskat työntekijät, ne joiden kanssa olen asioinut, ei siis kaikki. Ylöjärvelle ei kannata muuttaa, jos joutuu virkamiesten kanssa tekemisiin esim. terveyspalvelut.

      • Anonyymi

        Oikein!


    • Anonyymi

      Entiset naapurit olit ihan sekaisin. Onneksi päästiin muuttamaan pois. Asuntokin oli varmasti kirottu. Asia toisensa jälkeen muuttui paremmaksi, kun pääsi pois. 😄
      He muutenkin taitavat esiintyä toisena ja kirjoitella meistä tänne mustamaalaten. En keksi muutakaan. Tai sitten osuu muuten kohdalleen. Jauhavat meistä aika rankasti p*skaa.
      Kaveritkin ja sukulaiset näkivät siellä vanhassa asunnossamme todella kauheita unia ja oli ennennäkemättömiä kokemuksia. Siellä oli asunut mustalaisia. Eikä ole eka kerta. Toinen kerta.
      Jostain syystä sellaiset asunnot on usein kirottuja. En uskonut tällaiseen ennen sieltä pois muuttoa.

    • Anonyymi

      Tuli mieleen kakanjauhajista. Kannattaa oikeasti viedä asia poliisille, jos teistä levitellään ja spekuloidaan esim, alkoholi, huumeet, mielenterveysjutut. Jotka eivät pidä paikkaansa ja tiedätte puhujat suurinpiirtein tai arvelette. Kyseessä on vakavat väitteet varsinkin, jos huumeista puhutaan.
      Puhujien pitää oppia, että mitä vaan ei kannata levitellä.

    • Anonyymi

      Muute hyvä mut kyyliä kaljuja liikaa 😂

    • Anonyymi

      Ylöjärven kaupunki on hoidettu huonosti virkamiestasolla ja polliitisesti myös.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe