Epämiellyttävä ylöjärven kaupunki

fhcgnbmnb

Epämiellyttäiä ihmisiä ja muutenkin epämukavan oloinen kaupunki. Elon kauppakeskus todella ankea ja huonoa palelua.

28

327

  Vastaukset

  • Varmaankin pysyt poissa vastedes niin tunteesta ei pääse muodostumaan molemminpuolista...

  • Elovainion Kauppakeskuksen liikkeistä moni on lopettanut tai on lopettamassa. Elon Kauppakeskuksen tyhjät tilat ovat huonoa mainosta koko Ylöjärvelle. Missä liikkeissä on huonoa palvelua?

  • Vasta muuttaneena Ylöjärvi ja sen ihmiset kohdelleet minua hyvin. Myös kauppakeskus Elo.

  • Ylöjärvi olisi ihan kiva paikka, mutta maineensa menettänyt. Harmittavaa, että kaupungintalolla hölmöilty niin paljon. Olisi korkea aika kantaa vastuuta tekemisistä ja sen jälkeen puhdistaa maine. Se tosin vaatisi hallintoon uudet kasvot joka tuskin onnistuu, kun jäärät pitävät palkoistaan kiinni kynsin hampain. Hakevat toisilleen vaan kunniamerkkejä hyvin tehdystä työstä.

   • Mikähän se maine oli, jonka Ylöjärvi on menettänyt? Itse olen pitänyt tästä paikasta pari vuotta sitten muuttaneena. Ihmiset ovat kivoja ja jos kaipaa viihdykettä, niin Tampere on vieressä. Voisi sanoa jo, että tämä kaupunki on osa Tamperetta.


   • Nii mikä maine?


  • Ylöjärven olisi hyvä olla osa tamperetta. Rohkea edelläkävijä.
   Ylöjärven Kunta valtaklikkeineen ja varsinkin hallinnon epäselvyyksineen on sellainen käärmeenpesä että se ansaitsisi Karpon selvitysmieheksi. Harmi vaan kun Karpo on hiljennetty eikä seuraajaa ole eikä ilmeisesti tule. Tehdään laittomia päätöksiä vähän väliä, ja viis veisataan muusta, kun omasta kokouspalkkiosta.

   • Parempi olla olematta osa Tamperetta. Sellaista suhmurointia sielläkin ettei pahemmasta väliä. Toisaalta Ylöjärvellä ei ole ehkä niin paljoa kulttuurihistoriallisia kohteita ym. minkä voisi hyvin myydä vaikka ulkomaalaisille sijoittajille rahankiilto silmissä. Eikä muutakaan hienoa mikä kannattaisi muuttaa esim. parkkihalleiksi.


   • Ei missään tapauksessa osaksi Tamperetta maksamaan tunnelia ja ratikkaa!


  • En tiedä edellisestä ja hyvä olisi kertoa asian tynkääkin tai kysymyksen kun aamulehden mukaan Ylöjärven kaupunki etsii hyvinvointikoordinaattoria, mikä helvetin kiva duuni se on???siis taas joku kalliistikoulutettu maisteri kalliille palkalle, tuottamaan mitä?

   Sinänsä hyvinvointia mitään vastaan ole mutta varmaan vanhuspalvelussa tai päivähoidossa olisi vailla työntekijöitä vaikka monikin yksikkö ja kunta etsii jotain koordinaattoria, eikö siellä ylemmässä palkkaluokassa ole juurikin palkattu on useakin kallis pukupelle selvittämään milloin mitäkin?

   Veronmaksajana olen loukkaantunut tälläisestä.

  • Voisin asun Ylöjärvellä, mutta ne liikenneympyrät... Eilen jouduin käymään Vahannassa ja hermo meinasi taas mennä niihin ruuhkaisiin liikenneympyröihin.

   En sittenkään palaa Ylöjärvelle takaisin.

   • Jaa... Aika helpolla syyllä lähdit Ylöjärveltä. Itse muutin vasta ja tämä on todella hyvä paikka asua, ihmiset mukavia ja Tampere lähellä. Toimivatko mielestäsi liikennevalot yhtään sen paremmin suuremmassa kaupungissa? Itse en kyllä muuttaisi mihinkään järkkyHelsinkiin tai sen lähellekään. Ja siellä ihmiset todella luulevat olevansa jotain ja leuhkoja, kun ovat helsinkiläisiä. Eivät nuo ruuhkat pahoja Ylöjärvellä ole ruuhka-aikaan. Pahempiakin on nähty ja koettu.


  • Liikenneympyrät on parasta täällä. Ne on kauniita. Ajellessa on kiva katsoa, onko jotain uutta keksitty jonkun liikenneympyrän keskusta-alueelle. Ei ehdi nukahtaakaan kun kieli keskellä suuta kiertää ympyrää tai poikkeaa siihen hetkeksi. On mahtavaa kun voi pyörähtää ympäri ja palata takaisin, jos sattui lähtee matkaan väärään aikaan tai ilman tarvitsemaansa paperia tai lainakirjoja. Liikenneympyröiden keskusta-alueita voisikin suunnitella vaihteleviksi ja järjestää vaikka kilpailu tähän liittyen.

  • Epämiellyttävää on Elon cittarissa ne kassalla tavaroita pakkaamaan tyrkyttävät nuoret.....

  • Ylöjärvi on aivan loistava kaupunki. Pari vuotta asuneena en löydä mitään negatiivistä. Ihmiset moikkaa ja tulee sanalle. Hyvää porukkaa. Jos täällä ei tuu tuttuja, niin taitaa omassa päässä olla vikaa. Menkää vaikka Backyardiin kaljalle ja tutustukaa ihmisiin, ei se niin vaikeeta oo.

   • Backyard on ihan kiva


  • Todellakin samaa mieltä. Ehkä mulla käyny vaan huono tuuri. Kovasti haluaisin pois joko Tampereelle tms. tai sitte reippaasti syrjempään. Tosin älkää loukkaantuko te mukavat Ylöläiset, koska muodostan mielipiteen oman elämäntilanteen perusteella. Vähän sellanen huono onnisuus painaa kaikessa niin haluaa aloittaa toisaalla puhtaalta pöydältä. Käyny kaikkea kurjaa ja tästä syystä sitten ihmiset juoruu kaikkea ja kaupassakin kytätään. Ei viiti liikkuakaan enää missään kun meistä on tehty naurunalaisia maalitauluja. Kiitos vaan naapureiden ja vuokraisännän. Jotkut ihmiset on kiusaajia, mutta elämää on muuallakin ja siellä pääsee uuteen alkuun. Luovuttaa ei saa.
   Ensin oli asiat jees ja nautin, mutta huono elämäntilanne saa katkeraksi ja saa mielenterveydenkin pian pettämään. Liian kauan kun stressi jatkuu niin se lyttää ihmisen ja jäädyttää. Parempi lähteä ennen kun päätyy narunjatkeeksi. 🙂 Rauhaa kaikille mukaville Ylöläisille ja kaikkea hyvää elämäänne. Elämään kuuluu huonotkin asiat joskus.

   Terveisin ainoastaan talousongelmainen. En narkkari, juoppo, sekakäyttäjä enkä peliriippuvainen. Ainoastaan takkiinsa ottanut ihminen. Mutta tätä tämä yhteiskunta on. En tiedä mitä pahaa tein "entisessä elämässäni" kun nyt saan sen paskimman paskasakin kohtelun jo alta 30 vuotiaana. Vaikeat tilanteet tekee ihmisen hulluksi. Arvostan kaikkia jotka selviää niistä, mutta en arvosta teitä supisijoita enkä juoru-ukkoja tai akkoja. Karma odottaa teitäkin.

   • Muutin hieman tämän kirjoituksen jälkeen Kajaaniin 🙂 Tulin tutkimaan onko tullut uutta tietoa ja eipä juuri... Täällä sama ikävä meno jatkuu. Tottakai on ihmisiä jotka itse dorkailee elämänsä, mutta... Sain täällä heti töitä ja pääsin opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluunkin. Tuuriakin? Kaikella tarkoituksensa koska täällä homma toimii ja sain asunnonkin heti. Ei valittamista. Ylöjärvellä on onnellisia ja ahdingossakin eläviä sekä siltä väliltä niinkuin aivan kaikkialla muistakaa SE. Se ei ollut minun paikkani.
    Suomi ja suomalaiset ovat keskimäärin aika onnettomia. Ei mene kauaa kun ulosotossakin miljoona ja asunnottomien määrä kasvaa. Joku yllätys? Pienillä palkoilla ei ostovoimaa nosteta..


  • Epämiellyttävintä on kun joku lakipelle jahtaa savusaunojia ja avantoporukkaa....

   • Kylähullu. Meilläkin ahdisteltiin koko taloa kerran niin että poliisitkin paikalla!


  • Elo on on iha jees ja Ylöjärvi on ihan jees. Ei tää huono paikka oo eikä liian hyväkään. Keskiverto. Maailma on iso paikka. Suomi on vielä aika vapaa maa vaikka EU ja muut hullut kaikkea rajoittaa.
   Olen asunut ulkomailla niin verrattaen 3,5/5
   Ihan on mukava sijainti, ihmiset ja palvelut. Varokaa trolleja. Kaikkien puheita netissä ei ole uskominen.

  • Olen ilmiantanut tutun kanssa tästä ketjusta viestejä mutta ei näytä kiinnostavan. Muita poistellaan kyllä senkin edestä. Kaikkea kanssa. Täytyy käydä sitten päivittäin tekemässä 100 kertaa.

   • Sananvapaus on vielä olemassa, silti ilmiannoin viestisi ja tuttusi.


  • Ylöjärven veden toimitusjohtaja on ainakin täysin tumpelo vailla mitään vastuuta ja velvoitteita .

   • Vesi onkin niin kallista että siinä kuvittelisi olevan timantteja 😂


  • Ylöjärvestä en osaa sanoa, mutta Parkano ainakin on epämiellyttävä kaupunki. Siellä sekopää lääkäri usuttaa poliisit naapurikuntaan Kihniöön hajottamaan syyttömän ihmisen taloa. Perättömän ilmiannon tekijää suojelevat vimmalla ko. lääkäri ja poliisi. Kas kun samalla tulisi ilmi heidän oma todella törkeä toimintansa.

  • Onhan tää ihan mätä paikka asua ja elää. Mieleltään täytyy olla sairas jos tykkää.

  • Poliisi on todella epämiellyttävä.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   290
   11587
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   223
   7040
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5573
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   4752
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3272