Selviytyjät Eevi ja muut

waiting

Tässä näki hyvin miten porukat sopeutuu erilaisten ihmisten kanssa. Pahin oli Eevi. Näytti hapanta naamaa ja piti itseään parempana kuin muu ryhmä. Pöyristyttävä kommentti lopuksi Miskasta; "ei sopeudu meidän joukkoon". Ihan kuin jonkun koulukiusaajan suusta. Yrititkö Eevi edes tutustua Miskaan? Julkkisten kannattaa miettiä osallistuako tuohon formaattiin. Aika negatiivisen kuvan monista saa ja eivät jaksa teeskennellä pitkään noissa oloissa muuta mitä ovat. Jo tässä jaksossa näki muutamista mitä ovat. Positiivinen yllätys oli Virpi ja Vilma. Mukavan oloisia ovat. Lotta on liikaa säätämässä joka suuntaan ja yrittää olla esillä. Pidemmän päälle alkaa ärsyttää. Lolan arvasinkin alkavan juonittelemaan ja tuokin hyvää viihdettä.
Mitä muut olette mieltä?

20

<50

Vastaukset

 • Joka ikinen ohjelma, missä Eevi on ollut, niin olen saanut sen käsityksen, että hän on erittäin huono häviäjä. Ei sitä kertaa, ettei ollut "jonkun muun vika" Ihan älytöntä ruikkaamista

 • Lola on minusta kuvottavin ilmestys tämän kauden hahmoista.

  En ymmärrä, miksi joillekin on niin vaikea hyväksyä oma itsensä sellaisine puutteineen kun on, eikä kuvitella että kaikesta huolimatta on oleva suomen taitavin, fyysisin ja fiksuin selviytyjä. Toisilla siihen ei vaan ole mitään mahdollisuuksia, ja sekin on fiksuutta ymmärtää se etukäteen. Olisi luullut, että kerran itsensä nolaaminen kiipelysarjassa olisi riittänyt, mutta ilmeisesti ei.

  Onneksi kilpailijat ovat voineet mm. katsoa kaikki jenkkisarjat läpi ja valmistautua olemaan ilman riippuvuuksia viikkotolkulla viidakossa. Kyllä sillä jo pärjää pitkälle.

  • Mitä Lola on heimonsa eteen tehnyt? Leirissä ainoastaan syönyt toisten tekemää ruokaa.
   Kisoissa seisoskelee taustalla. Ei onnistunut ainoa tehtävä johon osallistui. Piti kurkkia toisen porukan palapelistä mallia. Olihan tuo lapiokoura voinut mennä sitä hiekkaa kaivamaan Eevin sijaan.
   Ei ole fyysisesti eikä älyllisesti vahva. Saa nähdä miten vesitehtävät onnistuu?


 • Julkkis Selvityjät ton nimi pitäis olla.
  Jokainen tuollakin oleva tyrkyttää itseään joka vitun ohjelmaan.
  Lavastettua,etukäteen käsikirjoitettua paskaa noi ohjelmat on.
  Pääaia,että iltapäivä ja juorulehtien lööpeissä riittää juttua.
  Onneksi ei tarvitse katsoa.

  Selviytyjät.Selviytymisopas.Seikkailijat.Seikkailuopas.
  Suuri seikkailu.Mahdoton seikkailu.Alastomat selviytyjät.
  Selviytyjä kaksikko.Hurja seikkailu.Huippujengi.Myyrä.
  Julkkis selviytyjät.Pallon ympäri.Ym,ym,ym...

  Näytetään muutama sekunti,että ollaan tekevinään jotakin.
  Sitten perään kommenttia.

 • Lola ei ainakaan tehnyt juuri mitään, löntysteli vieressä, kun muut tekivät! Kyllä pitää itsetunnon olla korkealla, kun kehtaa mennä tollaiseen ohjelmaan paljastelemaan silikonejaan ja valtavaa kroppaansa. Ihme on, jos vielä parikin osaa tuolla pärjää. Kovat on luulot nirppanokalla itsestään.

 • Eipä erota missejä tuosta porukasta. :D

 • Selviytyjät on käsikirjoitettu valmiiksi, joten jo sarjan alkaessa kukin kilpailija tietää missä vaiheessa hän putoaa joukosta pois.

 • Asellhan sen voittaa. Iltalehti paljasti sen jo eilen. Painija ja poliitikko, hyvät lähtökohdat oli kisaan.

 • Samaa mieltä; Järkyttävin Lola läskeineen.

  • Muistuttaa aika paljon virtahevon hanuria.


 • Aika laiskan pulskea tuo Lola, ei tee yhtikäs mitään, kamalan kömpelö, lojui siellä liejussa kuin virtahepo.

  • Mikshän pitää vielä virnuilla kaikkitietävän näköisenä niin kuin olis jo kisan voittanu? Ärsyttää!!! Luuleeko oikeesti voittavansa?


 • No nyt on pudotettu kisasta kaksi kova kuntoisinta kilpailijaa. Vieläköhän tuo keltainen joukkue uskoo pärjäävänsä kisassa. En usko. Lolan kunto on lähes 0.
  Lolalle on kertynyt painoakin aika reippaasti. Esiintyy aika itse varmasti selviytyjissä.
  Kierous loistaa.

  • Toinen ääripää on tämä anorektinen nainen, joka ei myöskään Lolan ohella pysty mitään tehtäviä suorittamaan, tuo koko joukkue ei ole varmaankaan oivaltanut, että ei kannattais heti pudottaa näitä parhaimpia kisaajia.


 • Häiritseekö teitä muita surkea tapa kuvata tuota? Lähes pelkästään puhuvia päitä, juonitteluja puskissa, ja kilpailuja. Ei mitään muuta elämää.
  Jenkkien Selviytyjissä näytetään aina sitä normaalia olemistakin, ruoan laittoa, laavun korjailua, ja keskusteluja nuotiolla porukalla. Silloin myös saa laajemman kuvan ihmisistä.
  Vaikuttaa kuin Suomen Selviytyjissä keskittyttäisiin vain juonittelemaan ja juoruilemaan pää-asiana. Melko puuduttavaa katsottavaa, suorastaan tylsistyttävää.

 • Keira: häiritsee. Näytetään vain juonitteluosiot ei mitään normi keskusteluja jotta saisi ihmisistä kuvan. Nyt tehty selkeästi Lotta Näkyvästä ja osasta sen puolen porukkaa ns hyviä ihmisiä. Samanlaisia juonittelijoita ovat kaikki. Lolasta on vaan haluttu tehdä se inhokki. Toki hän on aina sanonut asiat suoraan ja ei ehkä ole mikään mukavin ihminen.. Se harmitti et Niklas pudotettiin. Mut joo kyllä odotan et The Selviytyjät alkaa kolmoselta. Olen katsonut joka kauden alusta saakka.

 • Kyllä osaa Lola ottaa v-mäisen hymyn naamalleen. On oikea noita-akka! Vilman hoikkuus ärsytti, kun se korosti ex missin paksuutta. Sauli kertoi, et oli huutanut toiselle joukkueelle, et älkää kukaan luottako Vilmaan!? Aika kiero ja ilkeä pullukka, omasta mielestään kaikkein fiksuin pelaaja, kun älysi katsella vanhoja sarjoja!? Kai ne muutkin katsoi. Lola on todella syönyt vararavintoa! Hahahaha!!!

 • Joko Lola punnitaan teollisuusvaakalla???
  Muuan ystävä oikein järkyttyi, kun kuuli osallistumisestani ohjelmaan. Hän päivitteli minulle, että enhän minä nyt voi uimapuvussa tv:ssä hyppiä. Toiselle ystävälleni hän visersi, että olen varmaan siksi mennyt, kun en muuten saisi laihdutettua, Lola kertoo lehdelle.
  https://www.is.fi/viihde/art-2000006009589.html

  Voi voi rassukkaa.

 • Mitenkä olisi äänestys menny jos vilma olis käyttäny itse talismaanin? Niin kuka olisi pudonnut? Mielestäni Vilman olisi tarvinnu kattoo ketä putoo.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3460
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1037