Sanna Marinille!

jarnak

Kannattaisi muistaa,että ennen Sipilän hallitusta demarit oli hallitusvastuussa 8 vuotta ja huonosti meni,jos yritykset näkevät,että muualla verot ja muut kustannukset ovat halvemmat nehän menevät sinne.Tästä hyvänä esimerkkinä Nokia ja Kone ,ym,ym.Sanna Marinin politiikka johtaa siihen miten on käynyt Venetzuelassa.On kylmä totuus,että Thaimaassa ja Vietnamissa,työnantaja saa YLI kymmenen työtekijää yhden suomalaisen hinnalla.

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marstio

      Marin on pihalla kuin lumi-ukko, mutta niin olet sinäkin. Jostain syystä SDP lähti hallitukseen, joka oli pahasti fiasko jo syntyessään - kuten tämä nyky hallituskin.
      Huonosti tosiaan meni, ja se taas johtui siitä että kyseessä oli Kokoomushallitus, johon ei olisi demareiden pitänyt koskea tikullakaan. Alkuperäistä demarien ajatusta tullaan tarvitsemaan enemmän kuin koskaan, mutta sitä ajatusta ei taida muistaa enää edes yksikään demarikaan. Valitettavasti tähän ei ole tällä porukalla joka nykyisin politiikassa häärii, kykyä tehdä muutosta, jotta tästä maasta tulisi hyvä paikka taas ihmisille elää, lähimpänä taitaa olla persut ja vasemmisto, kun Li:tä hiukan hillitään, ja hänelle tulee kilometrejä mittariin politiikassa.
      Oikeistolaista politiikkaa tämä maa ei kestä.

      • jarnak

        Kyllä kestää ja Sipilän hallitukset tulokset todistaa sen.On Suomen onni,että Sosialistit ei yksin ole koskaan saaneet enemmistö hallitusta aikaan.


      • Voihan_voihan

        Pääministerit 2003-20019 keskusta, keskusta, keskusta, kokoomus, kokoomus, keskusta. Asian voi vielä tarkistaa.

        Persut yrittävät nyt kaikin tavoin hyökätä Marinin kimppuun, ihme että ovat jättäneet ovet auki kuitenkin kepuun, Saarikko ei kelpaa hyökkäyksen kohteeksi? Ai, unohtuiko, että olitte hallituksessa ja olisitte jatkaneetkin, jos Timo Soini ei olisi tehnyt oharia.
        Maahanmuutto ei riitä nostamaan persuja, keksikää nyt muutakin kuin suu vaahdossa haukkuminen.

        Toinen kaiken yrittävä vaaleissa on kepu, joka nyt altavastaajana yrittää hyökätä edestä ja sivuilta. Kaikki Sipilän hallituksen virheet kaivetaan kauhakuormaajalla esiin. Onko Sipilä onnistunut kun kansa ei kannata Sipilän hallituksen kohdistamia kiristystoimia lapsiperheitä, työttömiä, palkansaajia ja eläkeläisiä vastaan. No sehän nähdään nyt.

        Orpo, kokoomuksen naukuja ja besserwisser yrittää milloin mitäkin, mutta kompastuu omaan näppäryyteensä. Kaikki mitä pikku-Petteri sanoo on valhetta ja diipadaapaa.


    • Khgyuk

      No muuta ihmeessä Thaimaahan tai Venetzuelaan siellä on onni ja autuus tehdä nälkäpalkalla töitä. Sinne vaan seuraavalla lennolla.
      Demari pääministeriä ei ole ollut lähes 20 vuoteen vaan Kokoomus ja Keskusta ovat johtaneet tätä maata.
      Kannattaa ottaa selvää asioista. Onneksi nyt tulee demari pääministeri pistämään ihmisten asiat kuntoon.

      • Yxam

        Pahaa pelkään, ettei ole noista tolliskoista siihen, Heinäluoma olisi ainoa, jolla olisi edes hiukan uskottavuutta.


      • Nyky.työväenpuolue
        Yxam kirjoitti:

        Pahaa pelkään, ettei ole noista tolliskoista siihen, Heinäluoma olisi ainoa, jolla olisi edes hiukan uskottavuutta.

        Pimut nyt Sdp johdossa.
        Saateenkaari pimut. Sannakin on isätön lesbojen kasvatti, vain senpuolen tuntee.


      • Pitäjäläinen

        Olen käynyt Bangokissa lomalla (eläkeläinen)


      • Hyvät.Ei.Huonot
        Nyky.työväenpuolue kirjoitti:

        Pimut nyt Sdp johdossa.
        Saateenkaari pimut. Sannakin on isätön lesbojen kasvatti, vain senpuolen tuntee.

        Kyllä pitää ihmisellä isä olla, muuten on huono ihminen, huono, huono! Meillä Kempeleessä tuommoinen ei kauan elele, lähtö tulee. Meillä onkin vain hyviä ihmisiä, erityisen hyviä, hyviä!


      • jarnak

        Näin se vaan on!


      • Pitäjäläinen

        Ei se ole Suomen ratkaisu,vaan kova työnteko ja sosialistit pois hallituksesta.


      • Voihan_Kempele
        Hyvät.Ei.Huonot kirjoitti:

        Kyllä pitää ihmisellä isä olla, muuten on huono ihminen, huono, huono! Meillä Kempeleessä tuommoinen ei kauan elele, lähtö tulee. Meillä onkin vain hyviä ihmisiä, erityisen hyviä, hyviä!

        Niin on, "hyviä ihmisiä" ja raiskaajia ihan ulkomaita myöten mutta myös oasta takaa.

        Jokaisella ihmisellä on kyllä isä ja äiti, ainakin näin ihmiselämä laitetaan alkuun, siis luonnonmukaisesti tai keinotekoisesti. Sinäpä näytät tuomitsevan kaikki isättömät lapset, entä äidittömät? Lapset ovat varmaan saaneet vaikuttaa vanhempiensa valintaan vai saitko sinä aikanasi? No et saanut, muutoin sinuakaan ei olisis täällä kiusaamassa.


    • DDRonHyväMaa

      Sanna ja Li hakevat oppia Kuubasta ja Nort-Koreasta, jota sitten Antin kanssa toteutetaan.

      • jarnak

        Jos ei sosialistit saa enemmistö,hehän voivat muodostaa enemmistö hallituksen.


    • RAHANvoimalla

      sannat tekee vain omaa uraa.kun pääsevät hyvään virkaan, viis suomen kansasta!
      nykyiset suominaiset huonoja johtajia.

    • Sanna_M

      SDP:n muisti on vain yksi vaalikausi.

    • EespäinEespäin

      Venezuelan tie on meidänkin tiemme!

      • jarnak

        Ei ole,jos Sipilä saa jatkaa hallituksesssa.


    • SeppoLiinaharjasta

      FAKTA. Parempaan laadukkaampaan vanhustehoitoon tarvittaisiin heti persujen vaatimat 440 miljoonaa euroa mutta muiden politiikkojen arvovalintana eli etusijalla on kasvattaa tänne suuntautuvaan ei-työperäiseen maahanmuuttoon budjetoituja varoja, ihan kuin Kataisenkin hallituksen aikana, tätä te demaritkin kannatatte.

      • KunnonRajoitukset

        Höpö-juttu. Rahaa ei tarvita yhtään lisää, hoitajia on sopivasti. Nyt vaan sovitetaan hoidettavien vanhusten määrä kohdilleen.


    • RikasSuomi

      Meillä on varaa kaikkeen.

    • Quatermash

      Kataisen hallituksen aikana,silloinen peruspalveluministeri M.Guzenina hoki hokemistaan.
      Että vanhusten hoitoihin on saatava paljon lisää henkilökuntaa.
      Sitten akka peru kaikki puheensa.
      Nyt on sama Maria Guzenina taas pullistelemassa samalla asialla.

    • Hyvä.Maria

      Thaimaasta ei löydy yhtään suomalaista vastaavaa työntekijää millään hinnalla...vaikka oikein ihmisinä mukavia ovatkin

      Muuten olen sitä mieltä, että Guzenina vittuili tänään Kepulle ja Kokomustalle oikein ansiokkaasti hoitsukeskustelussa Eduskunnassa

      • Teotratkaisevat

        Juu, yrittihän se Kuseniina kännykästään tavata asioita kun töppäsi julkisesti hoitajamitoitus desimaalien kanssa. Eipä se asioitten hallitseminen ole koskaan ollut Kuseniinan vahvin osa-alue. Onkohan muuten Sanna Marin nyt nostamassa vai laskemassa vanhusten hoitajamitoitusta? Käytännön teot Tampereella puhuvat laskemisen puolesta. Eduskunnassa voi demarit sitten huudella mitä vain.


      • Pitäjäläinen

        Kun joka kesä Thaimaasta tulee marjan poimijoita Suomeen,on niiden työmoraali vähän erilainen ,kuin Suomalaisilla.Päivän saalis nelin-viisin kertainen Suomalaiseen verrattuna,työ aika aamu viidestä ilta kahdeksaan jos tätä kutsutaan ahkeruudeksi,taikut voittaa 6-0.


      • ex.yrittäjä

        Thaimaan yrittäjät ja maatalous tuottajat ovat ihan toista, kuin meillä, eivät ole jatkuvasti kitisemässä , kun menee huonosti, yhteiskunnan pitää tukea meitä rahallisesti jne.. Tekevät nurisematta oikeaa yritys toimintaa, ilman tukia, jos ei kannata, niin aina voi lopettaa, kukaan ei pakota.


      • Suomijussi.Rulaa

        Laiskoja ovat thaimaan maajussit, suomalainen sentään punnertaa 24/7/365 ja euron tuntipalkalla....eikun joo, tostahan tulis 8760/vuosi, eihän ne raasut saa edes euroa tunnille...


      • Kirurgi
        Pitäjäläinen kirjoitti:

        Kun joka kesä Thaimaasta tulee marjan poimijoita Suomeen,on niiden työmoraali vähän erilainen ,kuin Suomalaisilla.Päivän saalis nelin-viisin kertainen Suomalaiseen verrattuna,työ aika aamu viidestä ilta kahdeksaan jos tätä kutsutaan ahkeruudeksi,taikut voittaa 6-0.

        Se olis sinullekin aivan sopiva työaika. Tuntipalkan voi laskea sitten sulle 6 euroon.


    • eilopu

      Olipa keskustan tai demareiden kumppanina kokoomus, niin kansan kannalta asiat ovat menneet mullin mallin ja aina huonoon suuntaan. Se on sitä vallanhimoisten puoluejohtajien ja poliittisten pelureiden toimintaa, joka tuskin koskaan loppuu.

    • Harakka avasi A-talkissa SDP:n lupausten laarin. Löytääkö demarit jostai aarrearkun kaikkin kauniitten lupausten täyttämiseen.

      • maksaja.löytyi

        Se on veronmaksajien kukkaro. Jos sieltä ei löydy tarpeeksi niin otetaan velkaa ja maksatetaan se sitten tulevilla sukupolvilla.


    • Lapsellista

      Äänesti kuulemma budjettisovun takia noin!!! Eikös hallituksessakin voi äänestää miten haluaa kun sanoo syyksi budjettisovun??? Anna mun kaikki kestää!!! Valtionaisainesta???

      • Eduskunnassa Sanna Marin vaatii 0,7 hoitajaa hoidettavaa vanhusta kohden. Tampereella vanhukset saavat vain 0,57 hoitajaa. En yhtään ihmettelisi, jos hoitajat kautta maan hylkäisivät SDP:n. Sanna ei saanut edes saippuaa.


      • jarnak

        Jos demarit pääsee valtaan,Suomi ajetaan lamaan.


      • SDPSM
        DonaldTruth kirjoitti:

        Eduskunnassa Sanna Marin vaatii 0,7 hoitajaa hoidettavaa vanhusta kohden. Tampereella vanhukset saavat vain 0,57 hoitajaa. En yhtään ihmettelisi, jos hoitajat kautta maan hylkäisivät SDP:n. Sanna ei saanut edes saippuaa.

        En kyllä muista yhtään.


    • Ärtynyt

      Sen jälkeen Kun Katainen höpötti jakovarasta ja nosti sairaanhoitajien palkkoja niin Suomen valtion velka on lisääntynyt 50 miljardia,että semmoinen talouspoliittinen osaaminen Kokoomuksella.

      • jarnak

        Demarit oli Kataisen hallituksen apu-puolue!


    • eroa.sipilä
    • kurjimus

      Demarit, vasemmistoliitto ja vihreät ovat Etelä-Suomen suurten kaupunkien puolueita, joten heidän politiikka on sellaista, jota muussa Suomessa ei voi hyväksyä. Nykyhallituksen politiikkakin on myös sellaista heikennyspolitiikkaa ollut, että hallitusvastuu siirtyy vaaleissa osittain jollekulle oppositiopuolueelle ja nykyhallituksesta tulee joko kokoomus tai keskusta uusine viisauksineen kansaa kurjistamaan.

    • Demareille tuli hätä, koska kaikki heidän äänestäjänsä ovat pian hoidon tarpeessa. He eivät äänestä demareita, koska tuhlaavat hoitoon menevät rahat parhaassa työiässä olevien irakilaismiesten majoitukseen. äänestäjät. Äänestäjät tajuavat, että Perussuomalaiset hoitavat suomalaisten asioita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe