Vastuullista riistoa

Satanen vilahti vauhdilla yhteen kaupan koneeseen ja toinen toisiin koneisiin. Vastuuttomasti on viritetty koneet. Suorilla alaspäin. Törkeätä. Näkyi häviävän muutkin.
Ilmoita

paras lääke ongelmaan: ÄLÄ PELAA!
Ilmoita
Noin kahdeksankymppinen huonosti liikkuva pariskunta pelasi ensin kortilla olevat pelivaransa, sitten käteisensä ja lopulta kävivät ostamassa jotain, jotta saivat kassalta nostettua lisää rahaa. Näin se vaan vastuullinen pelaaminen monen kohdalta menee. Kun itse asetettu pelirajoitus on ylitetty, käteisellä rajoittamattomasti pelejä ja valitettavasti kauppojen ja kioskien kassalta saa rahaa, jos automaatin nostorajoitus täyttyy.Toivottavasti ei ollut eläkkeentulopäivä jatoivottavasti ei mennyt kaikki rahat. Koneet oli kyllä todella viritetty viemään rahat Veikkauksen ja pelipaikan hyväksi.
1 VASTAUS:
no mutta kelan eläkepäivä on kuukauden 7 pvä, ilmankos pelasivat. Huomenna tulee helle lisää pelattavaa ja hävittävää.
+Lisää kommentti
100 eurosella pelaa sata kierrosta euron panoksin jäljelle jäävä euromäärän osa kuvaa jossain määrin palautusprosenttia. Käteen pitäisi jäädä yli 80 euroa

10*80 = 800 + kymmenestä yrityksestä yksi iso voitto ja käteen pitäisi jäädä se 970 euroa jos ei päävoittoa tullutkaan.
1 VASTAUS:
Kusettavat payouttinsa jos jää 10 yrityksen jälkeen alle 500 eur.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Edustuslaitoksessa jakoivat niitä kuulema. Monikaa ei vissiin hokannu.
Ilmoita
Tähän on kyllä varsin helppo ratkaisu; älä pelaa. Ei automaatteihin koskaan ole muuta kuin hävinnyt rahansa, niiden ainoa tehtävä ja olemassaolo on kerätä rahaa. Jos niistä saisi rahaa, niin jonohan olisi loputon automaateille ?

Varsinkin nykyään Veikkaus tarvitsee enemmän ja enemmän rahaa. Palautusprosenttia kiristetään entisestään ja pelikierroksia nopeutetaan. Tulostavoite pelaajien rahoista on kova. Onneksi sentään on mahdollista päättää, pelaako noita vaiko ei. Valitsen jälkimmäisen.
Ilmoita
Nollakierrokset pyörivät kyllä hurjaa vauhtia.
Ilmoita
Jos itsekuri pitää, en pelaa mitään peliautomaattia enää, mutta en varsinkaan pienten kioskien ja kauppojen peliautomaatteja. Pelaajat lähikioskilla ja -kaupassa on vähentyneet ja suuri osa pelaa kortilla, joten kummoisia summia koneisiin ei kerry. Kun kuitenkin yrittää epätoivoisesti tavoitella voittoja, syöttää satasia ja voitot suurimmillaan nousevat 20 euroon, harvoin voitolle lainkaan. Näin on ollut jo monta kuukautta ja nyt taon päähäni etten minäkään enää mene, vaikka pelikoneet ovat jatkuvasti muutaman askeleen päässä tyrkyllä, kun kotiovesta ulos astuu.
Ilmoita
Veikkaus myös toivoo, että ihmiset pelaavat luottokorttinsa tappiin, vaikka muuta teeskentelee.

Veikkaus halusi sallia rahapelit luottokortilla – nyt ministeriö pohtii "erilaisten maksutapojen mahdollistamista"
https://www.talouselama.fi/uutiset/te/6c6e32aa-b52f-3336-93b8-dd919681f06a?ref=ampparit:4d26
Ilmoita
jeps seuraavaksi sallittaneen KELA-kortilla pelaaminen eli eläkkeet, työttömyyskorvaukset, sosiaalituet pelattaisiin Veikkauksen kassaan etukäteen ennen kuin edes siirtyvät pankkitilille. Ennen oli sana ns pitkäripanen ja nyt on ilmaantunut ns pitkäkätinen eli Veikkaus joka haluaa putsata ihmisten viimeisetkin rahat, jopa velkaannuttaa luttokorttipelaamisella jne.
Ilmoita
Kun kaikki omat, lainatut ja varastetut on käytetty, voi tuottamattomana yksilönä siirtyä pörssiyhtiön pikasaattohoitoon.
Ilmoita
Talouselämä ei taida olla Veikkauksen mainostuloista riippuvainen lehti. Veikkausta koskevat viimeaikaiset uutiset ovat parasta tukea peliriippuvuudesta irtautumisesta eikä pelihaluja kasvata enää Veikkauksen onnettomat mainoksetkaan.

Vielä pari vuotta kuuluin tuohon Veikkauksen lypsylehmäporukkaan eli hävisin yli 700 euroa kuukaudessa Veikkauksen nettipeleihin ja joiden häviämää summaa Veikkaus haluaa lisätä. Nykyisin Veikkausta koskeva uutisoinnista seuraa, että käyn aina pidentämässä lähes kaikkien pelien sulkuaikaa vuodella. Eipä tarvitse taas vuoteen pelailla kuin lottoa ja seuraavasta uutisesta jatketaan taas aikaa.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Videolla pelaaja häviää 10 euroa pelikoneeseen reilussa minuutissa. Tätä tahtia kun tuhannet samanaikaisesti häviävät ja monta kertaa tunnissa, päivässä, viikossa, kuukaudessa ja vuodessa, niin eipä ihme että Veikkaus vetää miljardituottoja.
Ilmoita
Tuli vaan mieleen....kun esim. kioskin hoitaja tyhjentää automaatit tilitystä varten, sinnehän jää joku ns. pohjakassa. Joka ei varmaan iso ole, senjälkeen jos joku voittaisi rahalla pelaten jonkun isomman voiton, niin miten hän saisi voittonsa, kun automaatissa ei olisikaan rahaa niin paljon? Eli tyhjennyksen jälkeen ei kannata pelata rahalla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vastuullista riistoa

Satanen vilahti vauhdilla yhteen kaupan koneeseen ja toinen toisiin koneisiin. Vastuuttomasti on viritetty koneet. Suorilla alaspäin. Törkeätä. Näkyi häviävän muutkin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta