Mikä kotimainen minisarja/elokuva 1990-luvun lopulta?

muistaakokukaan

Sarjan keskushenkilö oli n. 17-vuotias nuori nainen, jolla oli muistaakseni ruskeat silmät. Hän oli kova valehtelemaan ja halusi elää itsenäistä elämää. Yhdessä vaiheessa hän meni mukaan nuorisopolitiikkaan ja muistaakseni Kokoomusnuorten tilaisuuteen.

Se ei oikein voinut olla Juulian totuudet, joka tuli vasta 2002, kun asuin jo omillani. Tämä etsimäni minisarja/elokuva tuli vielä silloin kun asuin vanhempieni luona eli sen pitäisi olla 90-luvun puoliväliä tai loppua. Va oliko Juulian totuuksissa tuollainen, että nuori nainen olisi mennyt mukaan nuorisopolitiikkaan?

Muistaako kukaan näillä tiedoilla sarjaa?

3

<50

Vastaukset

 • Se on Tapio Suomisen ohjaama tv-elokuva nimeltä Pirita. Pääosassa Lotta Korjus. Esitettiin Ykkösen Kotikatsomossa joskus -95 tai -96. Jostain kumman syystä ei ole tullut koskaan uusintana.

  • Jännä juttu et näitä Tapio Suomisen sarjoja aina kovasti toivotaan, muttei koskaan näytetä.

   Hyvääkin tietty tehdään ja vanhoja hyviäkin näytetään, mutta Suominen on jäänyt aika paitsioon.
   Tekikö hän sarjat Maikkarille, vai mistä johtuu..


  • Kyllä, se oli Pirita. Kiitos tiedosta! Tosin sain sen selville jo samana iltana kun tein tän avauksen. Tällä palstalla joku muukin kirjoitti siitä.

   ap.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1017
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  795
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  397
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  17
  375