Aihe

Rakennusliiton saarto

anonyymi_Kvw

Pohjalaiset miehet on tunnetusti olleet aina hyviä rakennusmiehiä? Tänäpäivänä kun menet katsomaan esimerkiksi seinäjoen mihin tahansa työmaalle on siellä sankka joukko rajan itä-puolen halpaa työvoimaa...Mutta heistä ei täällä vouhkata maahantulijoina vaikka vievät suoraan työt ja verorahat ulos+muuta...On vain minimi mihin rakennusliitto pystyy kun katsotaan koko suomen mittakaavassa. etelä-pohjalainen ei valita vaan nielee ylpeytensä kuten aina...miksi?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • minäenmuutu

   Maailma muuttuu miehet muuttuu,nykyajan miehet räplää tietokonetta ja munia. Raksalla ainoot suomalaiset on naiset,nekin on maalarit ja mestarit. Maarakennus työmaillakin nykyään näkee jo paljo naisia kaivurin ja auton ratis,tekniikka mahdollistaa sen kun on robottilaatikot ja kamerat..eikä huoltoja tehdä ite työmailla.
   Pojat tykkää nykyään olla myös lähihoitajia saa olla lämpööses ja jutella toisille pojille

  • vasarajanauloja123

   Voi, kun tavalliset Tallaaja-Taavit ymmärtäisivät, miksi ulkomailta rahdataan porukkaa Suomeen töihin. Ei sen takia, etteikö tekijöitä Suomesta löytyisi, vaan sen takia, että rikollisesti toimivat firmat voivat kiertää verojaan ja siirtää pääomiaan ulkomaille, Suomen verottajan ulottumattomiin. Toki työt teetetään alipalkalla, mutta veronkierto on pääasiallinen bisnes.
   Kokoomus, Kepu ja Siniperspersut, sekä tietenkin RKP tämän verokeinottelun takana. Ennen vaaleja nyt puhuvat lämpymikseen ja tyhmää kansaa narratakseen muuta, mutta kun hallitukseen pääsevät, niin suomalainen duunari ja veronmaksaja ovat rautanaulan arvoisia.
   Noita samoja urbaanilegendoja laiskoista suomalaisista duunareista kuulee "essonbaarissa" porukalta, joka ei ole koskaan itse oikeita töitä tehnyt. Suurimpia "yrittäjiä" ovat pellet, joiden jäljiltä veronmaksajat maksavat palkkaturvat ja rästiin jääneet sotut ym. velat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   112
   5366
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   368
   1911
  3. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1789