Työpaikkakiusaaminen

Kpeft

Erikoinen työpaikka tämä Planmeca. Työpaikkakiusatut joutuvat lähtemään talosta yksi toisensa perään ammattitaidottomien esimiesten vuoksi.

41

1939

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sehän se, jokaisella työpaikallahan täytyis olla nollatoleranssi kiusaamiselle. mikäli ilmenee, työpaikka oireilee, ihmiset oireilee siihen puututtava!

      rakentavaa keskustelua hyvä nykyään käydä, yhteistuumin työpaikat paremmiks!
      MUTTA kun ei yleensä toteutu hyvässä hengessä, mikäli tapahtuisi niin, olishan kaikilla helpompaa.

    • Jokujostain

      Jostain syystä vaietaan suurimmasta työpaikka kiusaaja ryhmästä jotka narsistisesti kokevat kaikkien olevan viihdyttämässä naimisissa olevia työpaikka kiusaajia. Työpaikoilla käyttäytyvät siten, että ryntäävät oman äänensä alle muut ihmiset, kaikkien pitää heitä ja juttujaan ihailla. Imetään mieluusti muiden ihmisten energiat.

      Ongelma on senkin vuoksi suuri, että nykyään jälkeläisensä perustaa myös harvemmin perheitä ja heillä on usein suvussa jo monessa sukupolvessa tätä narsistisen vanhempien varjoon jääviä lapsia. Jotka parisuhteissaan myös vanhempien tavoin eivät osaa olla ja asioiden ratkaisujen sijasta otetaan aina uusia uhreja. Joita niitäkään ei kuunnella ja aina vaan uusia joutuu heidän vuokseen vaihtoon ja hyväksi käytetyksi. Usein kiihtyvässä tahdissa.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-10653097?fbclid=IwAR3z6VFCmbh5U7YXzCDmKTvNtDbttriS-o5mcQKONQYtw6CjyWt8yyryImw

      Eniten kiusaamista ja häirintää esiintyy julkisella sektorilla: erityisesti terveydenhoito- ja opetusalalla ja valtionhallinnossa.
      Siis työpaikoilla, jotka usein ovat rakenteiltaan hierarkisia ja joita johdetaan autoritäärisesti.

      Työsuojelurikos tulee aina kalliiksi: työntekijä menettää terveytensä.
      Yhteiskunnan kannalta taas on kallista, jos ja kun menetetään ihmisen työpanos esimerkiksi sairauslomina ja eläkkeinä.

      • Anonyymi

        Niin pitkään kuin rahalla on maailmassa valta,niin pitkään nämä narsistiset kiusaustapaukset ei lopu. Se on varma se,päinvastoin muuttuvat täysin räikeiksi syrjinnän muodoiksi ennen kuin romahtavat omaan mahdottomuuteensa.
        Ihminen on vaan niin tyhmä,että se ei opi ennen kuin totaalisesti kantapään kautta,vahinko,evoluutio teettää kaikkea tätä pahaa ja vastenmielisiä ilmiöitä.
        Lopulta aina kiusaaja ei voita muuta kuin syvät vihat päälleen. Narsisti vaan on sellainen paukapää.


      • Anonyymi

        Pahinta on kun julkisella puolella esimies kiusaa jotain työntekijää. Työntekijä on aseeton altavastaaja, ellei saa jostain voimia taistella epäasiallista, nöyryyttävää ja maalitettua kohtelua vastaan.

        Pitäisi puhua enemmän esimiesten kiusaasaamisesta työntekijöitä kohtaan.


      • Anonyymi

        Siitäkö se johtuu että ne sitten kostaa ja kiusaa asiakkaita eli anomusten tekijöitä?
        Onpa surullista. Mä luulin etttä se on ihan vapaa ehtoista sadismia vaikka toki se itse narsisti sadistikin käsittelee asiakkaita . sitten se on vain huonoa tuuria jos joutuu sellaisen kiusaajan palveltavaksi. ajatella . ne saa palkkaa ihmisten kiusaamisesta vähän niin kuin SS-naiset hitlerin aikana.
        nykyään on yhä enemmän yhteneväisyyksiä hitlerin aikaiseen yhteiskuntaan että luuletteko tämänkin pian tulevan pommitetuksi kuten berliini aikoinaan?


      • Anonyymi

        Unohtui kuitenkin kirkolliset organisaatiot, jotka olivat ainakin kuuluisia autoritäärisestä johtamisesta.
        Onhan niiden jumalakin kyllä autoritäärinen, et ei sen puoleen, mutta kuitenkin se on väärin kiusata alaisiaan, esimiehet!


    • Anonyymi

      Niin niitä kiusaajia ei koskaan eroteta ne kun osaa manipuloinnin ja valehtelemisen ja ovat useimmiten aina joo esimiehenä. Minuakin kiusannut esimies sen kun on kohonnut vain kokoajan ja nyt pystyy kelassa kiusaamaan jo halutessaan tuhansia ihmisiä ja hänhän haluaa esimiesasemassaan sitä sielläkin tottakai tehdä. Mikään ei tule koskaan paranemaan koska nuo sosiooaatit ovat niin tehokkaan kovaäänissä itsevarmoja toisten alistajia. Paha ei saa koskaan palkkaansa! Ja useat ihmiset ihailevat noita pahiksia kun ovat niin itsevarmoja ja taitavia puheissaaan. eikä heidän pahoja puolia välttämättä näykään kuin osalle ihmisistä jotka körsivätkin jo kovia tuskia koska toimeentulo esim ehkäisty kovapintaisesti. En tiedä kuka haluaisi kuulla totuuden tuostakin ihmisestä, en usko ettei kukaan vaan halua edes totuutta kiusaajista kuulla!. Kelalle hän soveltuu kiduttajana hyvin eikä siellä ole ketään joka haluaisi muutenkaan kuunnella ja oikeasti ihmisiä auttaa, vaan mennään pykälien taakse piiloon ettei tarvitse nähdä tosiasioita ihmisten tilanteesta. No jokatauksessa järjestelmä sallii ja haluaa nuo hirviöt ja heistä on hyötyä tunteettomina ihmisinä järjestelmälle.

    • Kyllä kiusaajiakin erotetaan jos kiusattu panee tarpeeksi kovaa kiusaajaa vastaan !
      Minä jouduin jonkinlaiseksi kiusattavaksi suuressa monikansallisessa yhtiössä kun sukseni meni työnjohdon kanssa ristiin, en totellut päättömiä ja osittain laittomia määräyksiä! Asia meni niin pitkälle jotta antoivat minulle lopputilin, joka tutkittiin käräjätuvassa laittomaksi, sain korvauksia firmalta muutaman kymppitonnin ! Jälkeenpäin sain kuulla jotta kanssani rettelöinyt työnjohto oli firman pääkonttorin määräyksestä siirretty konttori hommiin, eikä se saanut sekaantua työmiesten asioihin ollenkaan, paikallisjohtajakin oli siirretty Englantiin!
      PS, Apua sain metalliliitosta joka maksoi minulle asianajajan, hoitamaan asiani !

      Late Lapista.

    • Anonyymi

      Turku Energia hyväksyy työpaikka kiusaamisen.

      Turku Energia entinen on Turun kaupungin täysin omistama sähkönjakelu firma
      Työpaikka kiusaaminen kukoistaa ja uhrit lähetetään yksi toisensa jälkeen sairas eläkkeelle

      Työpaikka kiusaamiseen ei TE : SSA puututa lainkaan

      • Anonyymi

        Ei tarvitse enää YT-keskusteluja kun kiusaa henkilöstön ulos töistä niin tulee samalla vähennettyä henkilökuntaa. Ajatella että osakkeenomistajat ovat vapaaehtoisesti osallisia kaikenlaisesta sadismista ja luonnon tuhoumisesta kun rahoittavat tuollaisia firmoja.


    • Anonyymi

      Koulukiusaaminen on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ,ennen oli armeijan simputus,mutta uutena tulee todellakin tämä narsistinen työpaikka kiusaaminen ,mikä on Suomessa ollut erittäin laajaa iät ajat ja johon on vihdoinkin syytä puuttua kovalla kädellä ja erottaa kaikki sitä harjoittavat että vaatia täydet korvaukset henkisesti kärsineille ensin kiusaajalta itseltään ja jos rahat ei riitä niin sitten yhteiskunta pitää velvoittaa maksamaan ne,tuolloin puuttumiskynnys nousee heti pienimpiinkin tapauksiin ja on tehokas ehkäisykeino ilmiötä vastaan.

      • Anonyymi

        Vihervasemmisto keksi nuo uudet mielenterveystarkastukset jotta voidaan syyllistää uhrit jo pienenä. Jos ne olisivat ajatelleet oikeasti kärsiviä niin ne keskittyisivät tutkimaan yhteiskuntarakenteiden sairaita puolia eikä uhrien ja kärsivien oireita. Niitähän tutkitaan vain jotta saadaan henkilörekistereihin merkintä "ongelmaihmisestä" joka ei sopeudu sadistiseen yhteiskuntaan.

        Toki ne pahoinvoivat voivat myös reagoida niin että ryhtyvät kiusaamaan muita. Mutta joillekin on todellakin luontaista kiusata pelkästä nautinnon halusta.

        Se ei johdu evoluutiosta kuten joku sanoi vaan SYNNISTÄ koska ihminen on läpeensä paha. Jotkut vaan hallitsee pahuuttaan paremmin kuin toiset. Ja jotkut mieltyy korostamaan pahuutta erilailla kuin toiset. Esim nuo suvakit jotka rakastaa lasten raiskauksia niin paljon että ehdottomasti haluavat lisää terroristeja "autettavaksi" Suomeen. Heille ei tule mieleenkään ajatella suomalaisten lasten oikeuksia mutta HETI tulee mieleen ajatella terroristien lasten oikeuksia. Vaikka TIETÄVÄT heidän kasvaneen haluamaan tappaa ja raiskata kuten isänsä tekevät.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Mielen yhteydet – Masennuksen todelliset syyt (Bazar 2019)
        -- millaista elämää me nykyään elämme ?
        Materialistinen elämäntapa ja kovat arvot. Menestyksen tavoittelu pakottaa suorituskeskeiseen elämään, joka sairastuttaa.


      • Anonyymi

        Ei välttämättä pakota vaan ihmisen himot vetävät rikastumaan koska TVssä se on niin kauniin näköistä.
        Sitä paitsi joka päivä tulee postiluukusta TAAS ihania mainoksia täynnä ihania esineitä jotka on PAKKO saada. Sitä kutsutaan himoksi. Jota ruokkii yhteiskunta kaikista tiedotusvälineistään käsin.


    • Anonyymi

      Tyhmiä löytyy aina tilalle, olen seurannut kiinteistönvälittäjän touhuja, mikään ei ole liian paska, kun se ei maksa palojoa, vaikka siitä joutuisi velalliseksi loppuiäkseen. Planmecan kannattaa palkata Afrikan sarven porukkaa, ne ei välitä, kun ovat kaiken saastan jo nähneet.

      • Anonyymi

        Mutta kuinka moni puhuu selkeää Suomen kieltä se on edellytys tuollaisella alalla


      • Anonyymi

        Sairaus ei ole tyhmyyttä sairaus on yleensä iän tuoma rasitus. Ja sellaisen hyväksi käyttäminen on jopa laissa rankaistavaa.


    • Anonyymi

      Työpaikoille niin kovat sanktiot , että kiusaamiseen on pakko puuttua.

      Miljoonan euron sakot työnantajalle, jossa ei puututa kiusaamiseen ! Niin kyllä ruvetaan puuttumaan !

      Ensiksi joka firmaan tulee laatia käyttäytymiskoodit joiden mukaan kaikkien on toimittava

      Kyllä näitä työpaikkoja on kuntoon laitetu ja heiltä voi kysyä neuvoa

      • Anonyymi

        MIten voit niin työnantajalle jolla on niin huono maine etteivät työntekijät voi edes kertoa soittavansa kyseisestä yrityksestä ehdottaa mistään uusista pelisäännöistä sanopas se.


      • Anonyymi

        Huonomaineiset firmat valittavat työvoimapulasta, joten sellaisiin yrityksiin ei kannata hakeutua. Paljastavat kitinällään että firma on sysi paska missä kukaan ei viihdy.


    • Anonyymi

      Hyvä että tuli julki. Muutama vuosikymmen sitten olisin joutunut samaan bussiin.

    • Anonyymi

      Kumma kun työtään ei saa enää tehdä kunnolla. Mutta tekee sen, minkä osaa.

    • Anonyymi

      Kiusaamisesta pääsee eroon mattopuukolla ja vasaralla..

    • Anonyymi

      Eiköhän tuo työpaikkakiusaaminen ole suomalaisten yritysten kansantauti. Erittäin vaikea kitkeä työpaikoilta, koska edellyttäisi usean keskiportaan esimiehen erottamista ja mistäpä ne näytöt ja todisteet saataisiin niin, että joku uskaltaisi ilman pelkoa syytteeseen joutumisesta ryhtyä ajamaan heikomman asiaa ja syyttämään ihmisiä kiusaamisesta.
      Väärinhän se tietenkin on, mutta olen sitä mieltä, että kiusattu pääsee helpoimmin eroon kiusaamisesta, kun vaan kylmän rauhallisesti vaihtaa työpaikkaa ja haistattaa pitkät paskat sellaiselle firmalle, joka ei hoida henkilöstöasioitaan asianmukaisesti.
      Kiusaamiseen puuttumatta jättäminen on firmallekin tuhoisaa, koska kiusaaminen kyllä huomataan ja se vaikuttaa henkilöstön asenteeseen työpaikkaa kohtaan ja sitä kautta firman tulokseen.

    • Anonyymi

      Planmeca on Sipilän driim cam dryy.

      • Anonyymi

        Aijaa, luulin että j.pajusen.Planmeca golf on perustettu vastikään vuosaareen ja kaupunki lainannut rahat rakentamiseen matalan koron kanssa. mitäköhän muuta planmecalle on luvattu, esim. herttoniemestä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aijaa, luulin että j.pajusen.Planmeca golf on perustettu vastikään vuosaareen ja kaupunki lainannut rahat rakentamiseen matalan koron kanssa. mitäköhän muuta planmecalle on luvattu, esim. herttoniemestä?

        Planmecalla on rahaa omastakin takaa tarvitsematta lainata sitä, muuta kuin omasta rahoitusyhtiöstä. Työntekijöitä tuhansia Suomessakin.


    • Anonyymi

      Monilla on isot lainat niskassa, ei ole taloudellista mahdollisuutta lähteä.
      Mistä saa uuden työpaikan?
      Mistä saa toimeentulon?
      Mistä saa ennen kaikkea rohkeuden?
      Joidenkin kiusattujen on vain pakko olla ja sietää.

      • Anonyymi

        Sinä olet Planmecan driim kam dryy


      • Anonyymi

        Suomessa on tänä päivänä avoimia työpaikkoja kolme kertaa enemmän kuin työntekijöitä. Sossu kasvattaa hyvinvointiin ja töihin jos lähtee menettää tuet. Miksi siis hikeä pinnistämään kun fixu selviää vähemmällä naureskellen partaansa


      • Anonyymi

        Ne työpaikat ovat niin omituisia ettei niitä kukaan omalla koulutuksellaan voi tehdä. Kaikenlaisia myyntipäälliköitä sun muita konsultteja joista tavallinen duunari ei ymmärrä mitään.
        Sitä paitsi jos katsot jonkun pienen kunnan työpaikkoja kuntarekrystä voit huomata että siellä on jokainen työpaikka ilmoitettu sekä ruotsiksi etä suomeksi joten oikeasti niitä paikkoja on vain puolet ilmoitetutsta määrästä.
        Toiseksi lehdistö kertoo työpaikkoja olevan auki esim 30 000 mutta katsot TE-keskuksen sivuja on siellä vain muutama tuhat.
        Eli kaikki tilastot ja ilmoitukset ovat VALHETTA. Siksi on väärin että työttömiä syytetään työttömyydestä. Se on sama kuin syöpäpotilasta syyttäisit sairaudesta.
        Toki on niitäkin jotka eivät koskaan elämänsä aikana aio eivätkä halua työhön. Heidän kansallisuuksiaan on esim täälläkin foorumilla mainittu jo monta kertaa ja he käsittää tuhansia ihmisiä koko elämänsä ajan KELAN tuellä.

        No, mistä KELA saa kostonsa. Tietenkin suomalaisten köyhien kiusaamisesta.

        Joka tapauksessa lienetkö sinä itse siellä päättäjissä vai mistä jaksat toistaa loputtomasti tuota VALHETTA että työpaikkoja on auki monin kerroin enemmän kuin työttömille kerrotaan???


    • Anonyymi

      Minä huomasin viime viikolla että joku oli vaihtanut nimi kylttiini nimen ”Saikkulainen” sillä aikaa kun olin sairauslomalla! Onko tämä sopivaa?

      • Anonyymi

        Kiusaamista on monenlaista ja usein sitä on vaikea todistaa mutta joku tuostakin saanee nautintoa. Alhainen ihminen.


    • Anonyymi

      Työpaikoilla on turhien narsististen esimiesten aiheuttamaa työpahoinvointia yllinkyllin. Minäkin suunnittelen talosta lähtöä 10 vuoden palveluksen jälkeen eräästä suuresta työeläkeyhtiöstä. Meiltä on lähtenyt valtava määrä ihmisiä pois ihan vaan kamalien esimiesten takia. Oma esimieheni on salajuoppo. Niin mukava ylöspäin, mutta alaspäin pelkkää kiukkua ja vihaa. Jos ei häntä nuoleskele, on tasan varmasti silmätikkuna, vaikka muuten työnsä hoitaisi paremmin kuin kukaan muu.

    • Anonyymi

      Pahimpia asiakkaidenkin kannalta ovat naisvaltaiset työpaikat kuten esim. Kela ja Lastensuojelu, eikä sovi unohtaa työvoimaviranomaista eikä terveydenhuoltoa.

      Yleensäkin kaikki kuntien ja Valtion työpaikat joissa on naisenemmistö.

      Nainen on oikukas pahoinvoiva paukapää.

    • Anonyymi

      Turku Energia on kiusaamisen syntysija. Ollut kiusaamista niin kauan kuin firma ollut olemassa.
      Johto ei puutu kiusaamiseen, vaan vaijentaa uhrit

      • Anonyymi

        Kyllä moni asian tietää vaikkei talossa koskaan ole töissä ollutkaan, niin ne huonot työpaikat aina paljastuvat kun tarpeeksi moni saa huonoja kokemuksia.

        Perisynti on monessa fimassa huono johtaminen minkä takia firma tuottaa monesti huonosti ja vaihtuvuus on suurta. Moni pikkunilkki on suojatyöpaikassa ja kuvittelee että on korvaamaton vaikka itse aasiassa onkin firman suurin jarru millä ei tee yhtään mitään ja tuottaa vain tappiota typerällä käytöksellään.

        Moni niistä on täysin väärässä työtehtävässä ja oikea menettely olisi vaihtaa koko johto kun ovat keskenään niin hyvää pataa ja haluavat tällaista toimintaa ylläpitää, firman tappioksi.


    • Anonyymi

      se on nykyään vähä joka työpaikassa, kiusaajat voi ruveta valitseen seuraavaa "uhria", kunhan saa yhden "syötyä", niin se menee.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      272
      2687
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1728
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1201
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1071
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      43
      913
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      70
      800
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe