Sampo Terho - poliittinen helppoheikki!

TMC

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fasdfasfsadf

      Olipa osuva lehtiartikkeli.

    • Laajennatietoa

      Jotenkin kuullun ymmärtämisessä vaikeuksia täällä muutamalla ja toimittajalla. Terho sanoi nimenomaan että siniset ei lupaa mitään. Siis ei ole vaalilupauksia vaan ohjelma johon pyritään. Siinä tulevat sinisten arvot esille. Jollakin taitaa hiertää se kun Sinisiä on tullut kokoajan lisää.

    • Joopa_Joo

      Sinisten vaaliohjelma: Kaikille kaikkea hyvää!

      Eihän tuo ole oikeasti mikään vaaliohjelma. Pelkkää halpahintaista äänestäjän kusetusta ja äärimmäistä populismia!

    • Littera

      Sampo Terho tavoittelee nyt uutta läpimenoa ilkkumalla milloin Uutisvuodossa ja milloin jossakin muussa TV-ohjelmassa. Luulenpa, että tuo rehkiminen on turhaa. Poliitikolla tulisi olla takanaan puolue ja agenda, voidakseen edetä. Käytännöllisesti katsoen ne molemmat Sampo Terholta puuttuvat. Mutta jännittävät vaalit me tulemme varmasti saamaan, kiitos sinisten!

      • epätoivosia.pettureita

        kaikki ketkutko ne nyt rynnivät , siihen vaalipiiriin ehdokkaaksi, missä eniten äänestäjiä. .8O


      • oikeasuunta

        On kiva että MTV ja muut kanavat näyttävät politiikoista tavallisen elämän puolen. Sen myös miten pärjäävät huumoriohjelmissa. Eilinen vapaalla ohjelma toi esille Terhon luontevan luontosuhteen. Valotti lapsuutta ja nuoruutta. Oli rennonoloinen puheenjohtaja. Kiva jatkossa seurata muiden puolueiden puheenjohtajien vapaa-aikaa.


    • sipinsinistesuurikusetus

      sinisieppojen lupausten ja hymyn perusteella odotettavissa, vielä suurempiakin lupauksia vaalien lähestyessä, kuin hävittäjiä ja poliiseja maa täyteen, ilman veronkorotuksia tms,

    • hihihihi

      Koskahan tämä helppoheikki jalkaantuu toreille markkinoimaan lööperiä, kyllä kansaa naurattaa ihan kuoliaaksi standup koomikko.

      • ärrrtyy

        Hyväuskoisia hölmöjä ikävä kyllä on helppo taas johdatella äänestämään takinkääntäjiä ja huijareita.
        Sampo Terhokin pelkää menettävänsä "hillotolppansa",niin hän puhuu suuria suunitelmia,josko vaikka tyhmä hyväyskoinen äänestäjä taas takinkääntäjää vaikkapa äänestäisi. Että Silleen.


    • Laajennatietoa

      Parhaillaan on meneillään vaalipaneeli Jyväskylässä. Yleisökyselyssä yksi kysyjä antoi palautetta Halla-aholle. Sivistysvaltiossa ei verrata ja aseteta työttömiä ja maahanmuuttajia vastakkain. Sai raikuvat ja pitkät ablodit. Vaalipaneeli on koko Suomen nähtävissä. Että näin.
      Siniset on uusi puolue joka kasvaa kokoajan. Vaaliohjelma on kaikilla puolueilla myös Sinisillä.

    • yksepähenkilö

      Ei saa panna maahanmuuttajia ja työttömiä vastakkain. Kaikille rahaa taskuun vertailematta. Se on sinisten tavoite. J a vanhukset pitää hoitaa hyvin. Ja Suomen tiet kuntoon. Autovero pois. Ja poliiseja ja hävittäjiä lisää.Nämä eivät ole sinisten lupauksia vaan pyrkimyksiä luvata...Ja pääasia, ei olla rasisteja. Ollaan hyviä ihmisiä, muita parempia. Kiitos, jumala, että emme ole niinkuin nuo perussuomalaiset. He ovat sellaisia kelpaamattomia epähenkilöitä.

      • Laajennatietoa

        Mikä saa ihmisen tuntemaan noin itseään kohtaan. Ei sinisten alaspainaminen mitään hyödyta. Ei myöskään itsensä alentaminen. Katkeruus on kavala tauti ihmisessä. Persuna tai Sinisenä jos ei hyväksy myös henkisellä tasolla puolueen kahtiajakoa ja uuden puolueen perustamista kärsii henkilö itse. Oma katkeruus yritetään siirtää toisiin kun haukutaan. Se kuluttaa haukkujaa joka ei näe että hän on katkera. Näyttää että vaikka kuinka Sinisiä haukkuu niillä on kannattajia. Suomessa on tarjolla yhteiskunnan apua että pääsee irti henkisestä kuormasta. Toinen mahdollisuus on mennä mukaan erilaisiin ryhmiin jossa saa muunlaisiakin näkökantoja asioihin. Kaikella ystävyydellä tämäm kirjoitin.


      • Kaks_kakkaa
        Laajennatietoa kirjoitti:

        Mikä saa ihmisen tuntemaan noin itseään kohtaan. Ei sinisten alaspainaminen mitään hyödyta. Ei myöskään itsensä alentaminen. Katkeruus on kavala tauti ihmisessä. Persuna tai Sinisenä jos ei hyväksy myös henkisellä tasolla puolueen kahtiajakoa ja uuden puolueen perustamista kärsii henkilö itse. Oma katkeruus yritetään siirtää toisiin kun haukutaan. Se kuluttaa haukkujaa joka ei näe että hän on katkera. Näyttää että vaikka kuinka Sinisiä haukkuu niillä on kannattajia. Suomessa on tarjolla yhteiskunnan apua että pääsee irti henkisestä kuormasta. Toinen mahdollisuus on mennä mukaan erilaisiin ryhmiin jossa saa muunlaisiakin näkökantoja asioihin. Kaikella ystävyydellä tämäm kirjoitin.

        Haukun miellelläni. Hallapersuille: vuh-vuh-vuh, sinituhnupersuille: vuh-vuh-vuh.


    • ffafaf

      Populistinen vaaliohjelma on täyttä bluffia, jos puolueelta puuttuu poliittinen agenda!

      Sinisiä voidaan pitää oikeutetusti poliittisina huijareina.

      • Laajennatietoa

        Turvallisuus. Turvallisuus on laaja käsite. Arjenturvallisuus, esim terveys- ja sosiaalipalvelut. Arjenturvallisuutta on myös koulutus ja työllisyys. Maanpuolustus, poliisit, hallittu maahanmuutto ja luonto. Turvallinen Suomi kaikilta osian.


    • MegaWatt

      Sinisille turvallisuus tarkoittaa pyhää hillotolppaa, jota kohti Timoa on jokaisen sinisen sysittävä. Siinä saattaa sitten joku perässähiihtäjäkin päästä vielä kerran makean elämän makuun. Tuskin kuitenkaan enää ministerin pestiin.

      • todellanäin

        Kantsii luken tuo kommentti katkeruudesta.


      • Kirjamies
        todellanäin kirjoitti:

        Kantsii luken tuo kommentti katkeruudesta.

        Ei kai siniset nyt erityisen katkeria ole. Minusta enemmänkin yli-innokkaita hoksnokkia, jotka toheloivat kohti ensimmäisiä ja varmaankin myös viimeisiä vaalejaan.


      • todellanäin

        Ei Siniset olekkaan katkeria. Heillähän on uusi puolue uusine ohjelmineen. Monta ministeriä ja tolkun edustajia. Monia mahdollisuuksia. Täällä on muutama kommentoija ilmeisesti persuista. Ne yrittää kaikinkeinoin alaspainaa muita.


      • menolippu

        Yksi ainoa heiltä onneksi puuttuu, äänestäjät joita voisi kusettaa vielä yhden kerran.


    • Eitarvitanäitä

      Äänesäjät puuttuu ja sen mukana kaikki. Tämä puolue on perustettu ensisijaisesti Soinin hillotolppaa varten. Siinä perskärpäsetkin jotain saaneet. Kohta päästään näistä eroon. He ovat halveksineet meitä äänestäjiä haukkuen meitä rasisteiksi ja epäihmisiksi. Eilen kun avasin tvn siellä Terho pyöri Kirkkonummella. Kyllähän sen tyhmempikin huomaa, että äänten kalasteluhan siinä on menossa. Siellä on paljon ehdokkaita Uudellamaalla. Ei tartte sinisiä äänestää!Vaikapa Paavoa tai LiikeNyttiä

      • Sinisilleäänet

        On meitä äänestäjiä.


      • Siinä_ne
        Sinisilleäänet kirjoitti:

        On meitä äänestäjiä.

        Ai sinä ja ministeri poikas?


      • sinisilleäänet
        Siinä_ne kirjoitti:

        Ai sinä ja ministeri poikas?

        Ah kyllä minä oisin otettu jos minun perheessä ois ministeri.
        Sen kyllä kuulisitte tällä keskustelupalstalla.
        Tykkäisittä varmaan. Kilvan kiittelisin.


    • anonyymi_o96

      Sampo teki väärin kun veti herneen nenäänsä ja lähti pois perussuomalaisista. Soinin narriksi!

    • Pangren

      Siniset yrittävät kalastella nyt kokoomuksen vesillä Sampo Terhon puheista päätellen. Mielenkiintoista nähdä, miten hallituskumppani kokoomus suhtautuu tähän temppuiluun.

    • TörkeääToimintaa

      Sampo kalastelee ääniä Malmin kentän säilyttämisellä ja Nykäsen hautajaisilla:

      MTV-3 Ovatko hautajaisiin osallistuvat tahot kuitenkaan vilpittömiä?
      Merilä kertoo olevansa pettynyt tapaan, jolla Nykäsen hautajaisista on viikon mittaan uutisoitu. Merilän mukaan Nykäsen vaimo Pia kuuli valtiollisista hautajaisista ensimmäisen kerran katsottuaan uutisia televisiosta – ilman, että lesken kanssa oli keskusteltu asiasta.

      – Soitin asiasta leski-Piialle ja hän sanoi: ”Oli kiva avata yhtenä aamuna telkkari, jossa Sampo Terho kertoo, että Matti Nykäselle järjestetään valtiolliset hautajaiset, vaikka mulle ei oltu puhuttu asiasta yhtään mitään.
      ” Kyllä hieman "haiskahtaa" on Hävytöntä touhua.

      • Laajennatietoa

        Terho on toiminut, kuten urheiluministerin toimenkuvansa mukaan kuuluu.
        Kysymys kuuluu että kannattasko "t......toimintaa" nimimerkin katsoa peiliin ja miettiä kuka toimii asiattomasti. Ette voi jättää kuollutta rauhaan.
        Urheiluministerin erityisavustajat Juote ja Ahva ovat twitterissä kertoneet asian kulun. Ministeriin on otettu yhteyttä , pyydetty selvittämään valtion mahdollisuutta osallistua. Sen jälkee Terhon erityisavustaja on ottanut toimenkuvansa mukaisesti leskeen yhteyttä. Perhe on halunnut miettiä tätä mahdollisuutta. Ministerin avustajat ovat toimineet kuten kuuluu.
        Harkittuaan asiaa perhe ilmoitti että haluavat yksityiset hautajaiset. Sen jälkeen Terho ilmoitti mikä on perheen päätös, sitä kunnioitetaan. Urheiluministeri toimi oikein, perhettä ja heidä suruaan kunnioittaen, eikä ole asiaan palannut.
        Antaa mäkikotkan liidellä:kuten " ...albatrossi joka lepäämättä liitää se sinun sielusi on juuri kukaties taivaansinessä saat vapaana sä kiitää." Näin lauloi Junnu Vainio.


    • gfdgsfg

      Sampo Terhoa ohjaa vain ja ainoastaan hänen oma vaalikampanjansa. Se on nyt hiukan kaksipiippuinen asia tuo Terhon julkisuushakuisuus. Monia nimittäin ärsyttää tuollaisen temppuilijan naamataulun näkeminen televisiossa.

      • siniset

        Loppupelissä jokainen ajaa omaa kampanjaansa. Yhdessä tiiminsä ja puolueensa kanssa.
        Se on vähän kun urheilussa. Esim. Olumpialaiset ; hiihdossa joukkueena mennään kilpailuun. Valmentajat ja huoltotiimi mukana. Yksi urheilija kuitenkin voittaa toinen tulee seuraavaksi jne.
        MTV:n vapaalla ohjelmaan tulee vuorollaan jokainen puolueensa puheenjohtaja. Terho nyt oli ensimmäinen, jatkoa seuraa.


      • hölmöudessä

        Sinisillä persuilla on keskinäiset "olumpialaiset".


    • tuhoontuomittu

      Terho sanoi männä päivänä TV:ssä, että siniset aloittivat ihan tyhjästä! Mitenkän se olikaan?! Minun mielestäni Juha Sipilä lahjoitti sinisille ihan ensimmäiseksi VIISI MINISTERINPAIKKAA ja viisi minkälaista ministeriä! Siitä luulisi olleen hyväkin ponnistaa suomalaisten edustajiksi, mutta kun olikin pakko edustaa ainoastaan Sipilän hallitusta!

    • kun-ei-uskalleta

      Tällaiseen asiaan jos mihinkä, pitää puuttua.

      Professori vertaa vanhusten­hoidon alihankinta­ketjutusta rakennus­alaan
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005996934.html

      Ihmisten tarvitsemilla yleishyödykkeillä (terveydenhuolto, sähkö, vesi jne.) ei pidä tehdä bisnestä. Nämä asiat tulee olla jokaisen helposti saatavilla. Samaan kastiin voidaan lukea vanhustenhoito. Mikään puolue ei uskalla mennä sörkkimään hyvävelijärjestelmää, joka ajaa kapitalistien etuja.

      • surullistamuttatotta

        On se kummaa että yrityksiä pitää "valvoa". Ei oteta mitään vastuuta tekemisistään. Pääasiallinen tavoite on tehdä voittoa omistajilleen.


      • Kallis_tollojenvalvonta
        surullistamuttatotta kirjoitti:

        On se kummaa että yrityksiä pitää "valvoa". Ei oteta mitään vastuuta tekemisistään. Pääasiallinen tavoite on tehdä voittoa omistajilleen.

        Ostaja on niin tollo että ostaa halvinta ja vaatii halvinta eikä muuta ymmärrä. Näin myös tollo ostajakin tarvinnee valvojan.


      • kunta

        Hankintalaki mahdollistaa myös kilpailuttamisen laadulla ei hinnalla. Nyt kunnat on valinnut toisin.


    • SininenMenneisyys

      Harmi Sampo on ihan fiksu äijä valitsi vain väärän puolueen.......

    • sämpy_touho

      Sampo Terho - monen muun sinisen petturin ohella, on herännyt pienessä ja niin petollisessa mielessään siihen todellisuuteen, ettei jatkopaikkaa enää taida olla luvassa. Sampolle & takinkääntökumppaneille on ilmeisesti selvinnyt, ettei äänestäjiä voi kusettaa rajattomasti, joten täytynee yrittää jotakin ultra-avutonta, kuten vaikkapa Matti Nykäsen valtiollisten hautajaisten puoli-lupaaminen. Tuokin oli kaikessa avuttomuudessaan, pelkkää härskiä oman edun ja aseman tavoittelua kyvyttömältä poliitikolta. Toki Matti olisi ansainnut valtiolliset hautajaiset urheilu-uransa perusteella, mutta yksityispuolella ilmeisesti tökki liikaa uran jälkeen... tuomitsioitahan aina riittää ja kaikenlaisia hyväksikäyttäjiä vieläkin enemmän....jopa eduskunnassakin. Terho yritti vedättää omaa suosiotaan ylöspäin Matti Nykäsen menehtymisellä. Aika stanan saastaista touhuilua!

    • Anonyymi

      Näin puoluekokousen edellä kaikki yhdessä luottavat siihen, että Siniset turvaa kuten Sampokin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe