Onko paikalla JT-väkeä?

Itse epäilen, että eipä juuri ole...

Haluaisin kysyä teiltä: eikö mieleenne nouse kysymyksiä siitä, jos yhteisössänne kuitenkin onkin jotakin mätää? Ovatko muut aina vain väärässä?

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k14

      Vartiotorni kieltää kannattajiltaan somen käytön erottamisen uhalla. Lappeenrantalainen Isaac Witherspone on julkaissut oikeuskomitean "kuulustluistunot" salaa sekä laittanut Youtubeen. Hänet erotettiin Googlen käytön vuoksi.

      https://www.youtube.com/watch?v=DJjpu-gR2z4

      Jehovissa lahkojohto kontrolloi kannattajien elämää, joten täällä heidän kommentointejaan ei ole. Käykö jehovat salaa tutkimassa näitä keskusteluja, että saisivat lisää panetella "vastustajiaan" en tiedä.

    • InhottavaRealisti 10.2.2019 16:35

      <>Haluaisin kysyä teiltä: eikö mieleenne nouse kysymyksiä siitä, jos yhteisössänne kuitenkin onkin jotakin mätää? ><

      Miksi jehovantodistajille nousisi tuollaisia ajatuksia, koska heillä on Vt-seuran totuus, jonka yksi todiste on heille tässä:

      ”Yli sadan vuoden ajan on Vartiotorni-seuran julkaisuissa esitetty kaikkia elämän eri puolia koskevia ilahduttavia, oikeita totuuden sanoja, ja niitä on levitetty laajalti monilla kielillä.” (Vartiotorni 15. joulukuuta 1990 sivu 26)

      <>Ovatko muut aina vain väärässä?><

      Eivät välttämättä, heillä ei vaan ole Vt-seuran totuutta.

    • Ymmärrän hyvin tuon kiellon kertoa ulkopuolisille JT seurakunnan asioista. Sellainen lavertelu ei ole sopivaa, koska JT on totuudessa ja kertoo avoimesti seurakunnan kokouksissa asioita, jotka ovat hyvin avomielisiä ja kannustavat pysymään totuudessa. Aina ei kerrota näitä luottamuksellisia asioita suoraan sanoin, vaan hengessä ilmaistaan ne NIILLE JOITA NE KOSKEVAT ENITEN.

      Miksi pitäisi laverrella? Siksikö että toinen on luotettava, avoimielinen ja totuudellinen ja paljastaa kaikki seurakunnan heikkoudet niin kuin alkuseurakunnan LITURGIASSA kuuluikin tehdä. Alkuseurakunnan liturgia nimittäin sisälsi aina seurakunnan yksittäisten jäsenten syntien tunnustumaisen koko seurakunnan kuullen. Ei sellaista ole tarkoitettu levitellä julkisesti, vaan se on seurakunnan liturgiaan kuuluva asia.

      • mitässiihensanotte

        Eivät he ole muuta kuin mielikuvitustotuudessa.
        Samassa totuudessa ovat adventistit ja mormonit omasta mielestään.
        Tämä: epäpyhä kolminaisuus.
        Jeesuksen pilkkaajat.


      • tulihantässä
        mitässiihensanotte kirjoitti:

        Eivät he ole muuta kuin mielikuvitustotuudessa.
        Samassa totuudessa ovat adventistit ja mormonit omasta mielestään.
        Tämä: epäpyhä kolminaisuus.
        Jeesuksen pilkkaajat.

        Nimenomaan...Jeesuksen pilkkaa. Moraali ei vie Taivaaseen vaan uudestisyntyminen Jeesuksen Kristuksen Vapahtajan kautta. Ei mikään lahko pelasta, vaan henkilökohtainen usko. Se on niin harhassa tuo lahko, että ovat sotkeneet Raamatun käännöksensä peukaloiden sitä ihmiskädellä mieleisekseen ja josta on alkuperäisestä Jeesuksen Jumaluus poistettu...aika veijari tuo lahkojohtaja. Nämä rukat sitten uskovat lahkon voimalla menevänsä Taivaaseen. Kyllä pitää rukoilla että silmät aukeneisivat unesta heillä. Jos kellä ei ole Jeesusta niin ei ole isääkään joka on taivaassa. Alussa oli Sana ja Sana oli Jumalan tykönä ja Sana oli Jumala. Sana tuli lihaksi (Jeesus) Jeesus alensi itsensä tullen lihaksi, vaikka oli Jumala. Tuo sana on Jeesus itse. Ihminen on myös kolmiyhteinen; Henki, sielu ja ruumis. Tähän kätkeytyy Jumalan ihmeellinen luominen, kun loi ihmisen omaksi kuvakseen. Ja silti ihminen on yksi ! Läpi Raamatun on nämä kolme erillistä kuitenkin yksi. Jeesukselle on annettu KAIKKI valta maan päällä ja taivaassa...Jeesus Jumala tuli lihaksi ja oli liha. Kärsi lihassa kuin ihminen ilman syntiä. Jeesus sanoi, että Isä on taivaassa ja sanoi että isä on suurempi,...Mutta he ovat Taivaassa yhtä. Pyhä Henki on Jumaluuden kolmas muoto. Jeesus sanoi, että Hän lähettää Puolustajan, mutta ei voinut lähettää Puolustajaa Pyhää Henkeä, jos Hän ei itse menisi ensin pois. Pyhästä Hengestä sanoi, että HÄN antaa armolahjoja, HÄN opettaa. Pyhästä hengestä puhutaan kuin persoonasta, mikä on erottamaton Jumalasta. Jt:n orjakäsitys on ihan ihmeellinen Matt.24 luvussa heillä. lahkon johtaja on orja, joka jakaa alaisilleen tietoa...Ei näin Raamattu opeta missään. Ja sitä paitsi Raamatussa on tuo kohta oikeasti "Kuka on se ymmärtäväinen palvelija (ei orja), ja tällä tarkoitetaan Kaikkia ihmisiä, ei lahkon johtajaa. Lisäksi on nuo lukemattomat maailmanlopun ennustukset lahkon johtajalla menny ihan pieleen. Siis paikkaansapitävyys on ollut ihan mitä sattuu. Harmittaa kun sitten jotkut uskovat.


      • Valitettavasti
        mitässiihensanotte kirjoitti:

        Eivät he ole muuta kuin mielikuvitustotuudessa.
        Samassa totuudessa ovat adventistit ja mormonit omasta mielestään.
        Tämä: epäpyhä kolminaisuus.
        Jeesuksen pilkkaajat.

        Näitä mielikuvitustotuuksiahan riittää:
        Luterilaiset, sunnit, katolise, shiiat, hellarit, hare krisnat...


    • entykkää

      Jehovan todistajien lahko on ihan harhaoppi ja heitä ei kannata ottaa kotiinsa. Itse erehdyin ottamaan, kun on miehen tuttava ja entinen työkaveri. Nyt tuosta on tullut maanvaiva ja en ota enää sisälle taloon. Koettakaa jt:t jos ootte kuulolla olla tulematta ihmisten koteihin, kun teillä ei ole jeesus mukana, vaan harhaoppisina luette Vartiotorni -lehteä kuin aapista ja se teidän pääjehu Amerikassa muuttaa sitä uuden maailman käännöstä mikä on ihan huuhaata. Suomen kamaralta pois moinen roskakirja bestselleri. kyllä Raamatusta voin keskustella, mutta ärsyttää kun ujutetaan vartiotorni lehteä ja muita harhaisia opuksia kotiimme. Roskiin meni !

    • Jaa, mun mielestä JT on selvästi Ilmestyksen Tyatiran seurakunta. Sen lisäksi se on yksi puhdistettua kultaa tarjoavasta seitsemästä kansasta. Se tulee kaukana tulevaisuudessa olemaan Pyhän Hengen sijainen siinä tapauksessa jos pyhä henki itse ei voi jäädä maailmaan.

      Paljon muitakin raamatun kohtia JT täyttää esim. Ilmestyksen kohdan, että Iankaikkista evankeliumia on saaranttava Jehovan Luojan ominaisuuksista.

      Intialaisen Krishna tietoisuuden perusteella päättelin, että JT on kansa, jota saattaa kaikesta huolimatta koskea jo IKUINEN POISKARSIMINEN, koska he eräiden tavoin saattavat olla loukanneet pyhän hengen Naranaya inkarnaatiota. Eräs VT kirja kertoo, että Jumalan temmpellissä on aina kolme suurta kivikertaa ja hirsikertoja neljännestä eteenpäin. Luulisin, että kolme suurta ovat: Roomalaiset, Protestantit ja ortodoksit, mutta JT on neljäs seurakunta eli alati uudistettavaksi joutuvaa hirsikertaa jne.

      Siinä mielessä on tietenkin varovaisuus paikallaan, mutta MONILLE JT ON OLLUT SUUREKSI AVUKSI, VAIKKA EI EHKÄ JUURI TEILLE!

      • xyt

        Ihan täyttä soopaa, eikä perustu Raamattuun.


      • Kieroaporukkaa

        Jehovan todistajat on joukko josta Jeesus varoitti: "älkää eksykö".
        Ja: " paholainen tekeytyy valkeuden enkeliksi".
        Ja:" he tulevat kotiinne eksyttämään, ovat raatelevia susia".
        Ja: "puhuvat lipevin huulin".
        Siinä sitten kehutaan pihan kukat, autot, lehmät ja possut ja sitten he toivovat että pääsisi sisälle jatkamaan kehumista.


      • Kieroaporukkaa kirjoitti:

        Jehovan todistajat on joukko josta Jeesus varoitti: "älkää eksykö".
        Ja: " paholainen tekeytyy valkeuden enkeliksi".
        Ja:" he tulevat kotiinne eksyttämään, ovat raatelevia susia".
        Ja: "puhuvat lipevin huulin".
        Siinä sitten kehutaan pihan kukat, autot, lehmät ja possut ja sitten he toivovat että pääsisi sisälle jatkamaan kehumista.

        Kieroaporukkaa 11.2.2019 13:30

        <>Jehovan todistajat on joukko josta Jeesus varoitti: ...><

        No kun ei varoittanut koska Jeesuksen piti palata jo noin 2000 vuotta sitten, joten sen mukaan Katolista kirkkoakaan ei pitänyt syntyä.

        <>Siinä sitten kehutaan pihan kukat, autot, lehmät ja possut ja sitten he toivovat että pääsisi sisälle jatkamaan kehumista.><

        Sama mielinkielin-asenne on muillakin käännyttäjillä, normaalia myyntitaktiikkaa.


    • mainosvaltuutettu

      On paikalla antaas kysyä vaan asiallisesti.
      Tietysti järjestössä on puutteita, niin on ollut kautta historian Jehovan kansalla ja johtajissa aina aikamoisia iät ajat, ei se mitään uutta sekin tieto löytyy kyllä Raamatusta, kuin myös tuo asenne vastustajien.

      Mutta Jehovan Todistajat on Jehovan Todistajia ja he vievät Raamatun sanoman maailmaan Jehovan Jeesuksen ja Enkelien johdossa ja sitä ei estä mikään piste ja Amen.

      • Jätäharhaoppi

        Jehovan todistajat on harhaoppi. Piste ja 3x aamen.


      • Höpön höpön. Älä' trollaa.


      • Eivätlue
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Höpön höpön. Älä' trollaa.

        Höpö itsellesi.


    • Faktoitus

      mainosvaltuutettu 11.2.2019 23:18

      "Tietysti järjestössä on puutteita"
      -Tietysti ? Toki ainakin sen jälkeen kun Raamattu on väärennetty.
      Mutta on pahempaa kuin puute, että mennään ottamaan itselleen nimikkeeksi "jehovakanava".
      Ja kun sitä nimikettä käytetään, on oikeus lahkoa sen mukaisesti myös arvostella, eikä lausahdus puutteista poista vastaamisvelvoitetta.

      " tuo asenne vastustajien. "
      -Kun sinun puolestasi verensiirtokiellolla saisi murhata vaikka moninkertaisen määrän nykyisiin murhiin nähden. Tuo "asenne" on sen saman jehovakanavan temppu jonka käyttämiseen on tarkoitus lopettaa keskustelu.

      Ja verensiirtokielto syntyi kun verensiirto käsitettiin biologisesti ravinnonotoksi. Mutta tieto ei mennyt perille eikä tehonnut, että se on elinsiirto.
      Kun taas rokotuskielto tuli erehdyksestä että rokotteet valmistettaisiin verestä.
      Että semmoinen se sinmua hyppyyttävä jehovakanava on teoiltansa.

      "Mutta Jehovan Todistajat on Jehovan Todistajia ja he vievät"
      -Vartiotorneja. Kun Venäjä näkee todellisuuden ja kieltää, laittaa vartiotorniseura, "jehovakanava" vielä tuomitun värvättynsä kerjäämään myötätuntoa tuomiostansa. Kun niitä jäätelörahoja ei koskaan ole ahneelle kylliksi.

      " Raamatun sanoman"
      -Katso Turusesta oppineiden lausuntoja, kuinka "jehovakanava" on väärentänyt Raamatun.
      Lisäksi oppinut Barclayn lausunnon törkeästä väärennöksestä on "jehovakanava" väärentänyt muotoon, että Barclay muka kehuisi väärennöstä. Katso Turusesta yksityiskohdat.

      • mainosvaltuutettu

        Sinä levittelet valheita se lienee johtuvan siitä, että palvot Herra Turusta.
        Suuri osa Jehovan 8 miljoonasta kansasta asuu oikeusvaltiossa, kukaan ei ole saanut syytettä murhasta veri asiassa, mitä herjaat.
        Oletko henkisesti vaikeuksissa?


      • Vainoavainoa-
        mainosvaltuutettu kirjoitti:

        Sinä levittelet valheita se lienee johtuvan siitä, että palvot Herra Turusta.
        Suuri osa Jehovan 8 miljoonasta kansasta asuu oikeusvaltiossa, kukaan ei ole saanut syytettä murhasta veri asiassa, mitä herjaat.
        Oletko henkisesti vaikeuksissa?

        Asuuko myös Afganistanissa, Pakistanissa, Pohjois- Koreassa, Sudanissa tai Vietnamissa? Ja jos ei niin miksi ei?


    • Häpeäisit

      mainosvaltuutettu 12.2.2019 22:32

      "palvot Herra Turusta."
      Turusellehan tuo viesti sinun pitäisi lähettää !

      " kukaan ei ole saanut syytettä murhasta veri asiassa, mitä herjaat. "
      -Minä uskon ymmärtäväni nimim. Faktoitusta.
      Vartiotornihan salaa jäseniltään että verta saa syödä jo Moos. lain mukaan, 3 Moos 17:15.
      Tiedät myös UT -jakeen: Syökää kaikkea mitä lihakaupassa myydään ?
      Ja kun vartiotornin kirjoittajat ovat erehtyneet siinä, että verensiirto olisi ravintona ihmiselle, ja tätä virhettä he eivät ole korjanneet.
      Ja kuten nuo kirjoittajat kielsivät rokotukset värvätyiltään erehtyen luulemaan niitä valmistettavan verestä.
      Vartiotornikirjoittajat tietävät siten että heidän perusteensa nykyisissä vartiotorneissa ovat tässä mielessä valetta, ja he tietävät myös veren merkityksen hoidossa.

      • Eroamisiin

        Otapa seuraava askeleesi, ei se ole pelkkää napakkuutta, eikä nimimimerkkiä Häpeäisit, se on lahkokerrontaa jota lahkon tulee hävetä.
        Seuraava askeleesi olisi eroaminen, ja valistaminen taaksejääneille lahkotovereillesi.

        Kiitos nimim. Häpeäisit


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe