Netflix on femakkojen propgandakanava!

Mediatarkkailija

Netflixin lähes kaikki uuden elokuvat ja sarjat ovat täynnä valkoisen heteromiehen halveksuntaa. Varsinkin naisten ohjaamat, käsikirjoittamat ja roolittamat filmit.

Valkoiset miehet esitetään pahoina tai kusipäinä. Sen sijaan muun rotuiset miehet hyvinä ja miellyttävinä. Ja varsinkin mustat miehet ovat suoranaisia pyhimyksiä.

Viihde länsimaissa on jo kauan sitten politisoitu vasemmistoliberaalien toimesta. Nykyinen feminismi on mukana tuossa valkoisen miehen vastaisesa ristiretkessä.

7

663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lukutoukan_näkemys

      Samoin länsimainen kirjallisuus. Valkoiset mieskirjailijatkin tuputtavat teoksiinsa vasuriagendaa ja feminismiä. Oikein kilpailevat itseinhossa!?

      Kirjailijat liputtavat poliitttisesti toisilleen kirjoissaan saadakseen kollegojensa hyväksynnän. Ja tietenkin kriitikkojen, joista merkittävimmät ovat vasemmistoliberaaleissa valtalehdissä.

      Olen aina ollut kova kirjojen kuluttaja, mutta nykykirjallisuus alka tympimään. Täytyy alkaa lukemaan vanhoja klassikoita uudestaan.

    • AntiWhiteRacism

      Se Netflixin "kohuleffa" Birdcage oli täynnä valkoisen miehen vastaista propagandaa. Valkoisten miesten roolihahmoja vain haukuttiin ja halveksutttiin, koska heidät esitettiin huonoina ihmisinä. Kun taas roolihahmojen mustat miehet olivat jaloja sankareita.

      Olen huomannut, että noissa filmeissä valkoisia heteromiehiä haukkuvat aina valkoiset naiset. Siis MeToo-tyypit ja feministit.

      Räikeintä valkoisen ihmisen solvaamista ja syyllistämistä näin Netflixin brittiläisessä BlackMirror- sarjassa. Siis sen toisen kauden viimeisessä episodissa. En pysynyt edes katsomaan sitä loppuun.

      Jos on mahdollisuus, niin suositelen sen katsomista. Jotta näette kuinka pitkälle valkoisen ihmisen halveksunta on mennyt filmeissä. Episodin juonta ei kannata selittää, vaan se pitää katsoa.

      • Kowloon

        Ilmankos kaikki feministit kehuvatkin Black mirroria... On todella vastenmielinen ja säälittävä tämä nykyinen ilmiö, jossa tietyt ammattikriitikotkin kehuvat elokuvia vain siksi, että ne on ohjannut joku vasemmistoaktiivi, musta tai nainen - ja siitä syystä, että muuten leimautuu oikeistolaiseksi, rasistiksi ja naisvihaajaksi. Varmaan ohjaajistakin kiva kun säälistä saavat kehuja eivätkä voi koskaan tietää onko tullut tehtyä todellinen onnistuminen vaiko pelkkä ylihypetetty kupla.

        Tämän paremmin ei asiaa voine sanoa:

        https://www.youtube.com/watch?v=RSe1tbWicys


    • vituttaaaaa

      Kyllä aate on ikävästi päässyt puraisemaan elokuva-alaakin. Toisinaan se on jo niin paksua propagandaa, että puistattaa. Katsokaapa vaikkapa uusin Purge-elokuva ja TV-sarja. Oksettavaa paskaa.

    • Redwood

      Hollywood on aina ollut vasureiden pesäpaikka. Ja tietysti juutalaisen rahan ja vaikutuksen. Ne kuuluvat selvästi yhteen.

      Vaikka 1950-luvun senaattori McCarthyn komitea ampui hieman yli ns. kommunistivainossaan, ei hän itse asiassa ollut suinkaan väärässä. Silloin ja nykyäänkin ohjaajien ja näyttelijöiden parissa on äärivasemmistolla valtava yliedustus verrattuna muuhun väestöön.

      Kuitenkin vieläkin, kun telkusta tulee joku 1980-luvun jenkkileffa, niin saamme lukea lehden arvostelijalta, kuinka se on "räikeää" isänmaallisuutta uhkuva Reaganin ajan tuote!? Nykyisestä vasuripropagandasta sen sijaan nuo arvostelijat ovat täysin hiljaa???

    • vanha-aika

      Ihan sama mitä propagandaa mutta minun mielestä nainen kuuluu vain nyrkin ja hellan väliin ei sillä mitään muuta tee kuin kenties sängyn lämmikkeeksi ja siinäkin onnistuu huonosti yleensä.

      • Anonyymi

        Oot joku femakko provo. Löysin ketjun koska havahduin tähän vasta 2022. Choose or die elokuvassa demonisoidaan mies noin yleensäkin. En oo sovinisti mutta tunnen kun itseä vastaan hyökätään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe