Vanhempien vastuu

Kyynisyysnostipäätä

Odinit nostaa päätään. Hommaforumi lähettelee poliisille viestejä, hävetkää.
Miten ihmeessä poliisi suojelee lapsia jos vanhemmat eivät välitä lapsistaan. Opeta, valvo, kontrolloi.
Jos jopa 16-vuotiaat menevät miesten asunnoille.
Toisaalta yläasteikäisille vaaditaan ilmaisia e-pillerit, kun kuitenkin suurin osa on aloittanut ihan vanhempien luvalla seksielämän.
Alan olla vähän kyyninen , onko Oulun teinit keksineet konstin saada valtiolta ( sehän korvaukset maksaa) taskurahaa? Mennään asuntoihin ja sitten tehdään ilmoitus?

47

<50

  Vastaukset

  • Kuolemantuomio pedofiileille.

   • Eivät ole pedofiilejä teinien kyttääjät. Pedofiilistä ei kiinnosta sukukypsät, vaan alle 10-vuotiaat, mieluummin leikki-ikäiset.


  • Et varmaankaan kuulu teini-ikäisten vanhempiin.Ompa hyvä että joku panee hanttiin näille ulkomaan eläville

   • Sun mielestä siis oikeesti vanhempien kuulu valvoa ja opettaa lapsiaan? Vaan odinit ja poliisit vahtimaan, jotta vanhemmat saa hurvitella itse rauhassa?


   • anonyymi_edp kirjoitti:

    Sun mielestä siis oikeesti vanhempien kuulu valvoa ja opettaa lapsiaan? Vaan odinit ja poliisit vahtimaan, jotta vanhemmat saa hurvitella itse rauhassa?

    Et varmaankaan kuulu teini-ikäisten vanhempiin


  • Pedarit panee talossa ja puutarhassa.

   • 16-vuotiaan "panija" ei ole pedofiili. Vielä 60-luvulla oli tyttöjen avioliittoja 17. Silti paljon meni presidentin luvalla nuorempana vihille.
    En ymmärrä,. Ville saa yöpyä 14-vuotiaan kammarissa ilman varmoja puheita, vanhemmat vaan kinuaa ilmaisia e-pillerit yhteiskunnalta. Tyttö juokseekin ahmedin perässä, se ei vanhemmille sovi
    .


  • Taas tuli suvakilta viikon aivopieru, kumma ettei nää teinitytöt rahasta Suomalaisilla miehillä.

   • Niinhän raiskauksista syytetyt suomalaismiehet perustelevat tai ahdistelusta. "Pikku pimut on rahan perään itse tahtoi ja viinapullosta lupasi. Tai: minä vähän vaan leikilläni rintoja kokeilin, mutta pikkupimut osaa rahastaa."

    Ihan noista puheista somessa olen oppinut miten suomalainen ajattelee jouduttuaan kiinni.


  • Vain pedari itse puolustaa toisia pedareita.

  • Matti Putkosia PS riittää.

   • Se oli tuo Putkonen kylläkin demari pahisaikanaan! Pahat hommat jäi, kun paha aate muuttui hyväksi. PS kuntoutti Putkosenkin. Mikä olisikaan miehestä tullut jos olisi pysynyt demarina?


  • Burkhat vaan päälle ja kotia.

   • Meinaat ettei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Juosta miesten asunnoilla tai burkha.
    Kolmas on välittävä koti, jossa lasta opetetaan ja valvotaan.
    Sehän ei esim PS sovi, heille on lapset taakka, muut vahtikoot. Ja sittenkin he kirjoittavat, tytöillekö burka, jos joku ihmettelee alaikäisten huumeita, viinaa ja e-pillereitä.


   • Miksi pikkuneitoset haluaa ulkoilla vielä keskiyölläkin? Kyllä kyseessä on ihan muut puuhat, kuin kuntolenkkeily. Vanhemmat taas nukkuu, eivätkä edes huomaa, että alaikänen tyttö on ulkona yöaikaankin!
    Vapaus ja oikeus tapailla ketä haluaa, lopputuloksesta pikkuneito ei tajua vielä mitään, pääasia ettei isi ja äiti kyttää eikä vaadi kotiin nukkumaan!
    Poliisisetä sitten haastattelee joskus, miks ihmeessä? Kai siitä palkkaa saa neitokainen?


  • Ikävä kyllä minullekin tuli sama ajatus mieleen. Vapaaehtoisesti mennään tuntemattomien asuntoon vaikka tästä on lehdet pullollaan ollut varoittavia juttuja. Ollaanko niin sinisilmäisiä, luottavaisia, seikkailunhaluisiavai yksinkertaisesti tyhmiä? Vai onko takana sittenkin jotain muuta. Mitä vanhempien vahtimisvastuuseen tulee, on vanha sanonta: Ennemmin vahtii kapallisen kirppuja kun kaksi rakastavaista. Eli, ei vahtiminen ja varoittelu riitä jos itsesuojeluvaisto ei ole korvien välissä.

   • Muistit väärin,ennen vahtii kapallisen kirppuja kuin liukkaan p.llun


  • Ja Lokka vankilaan jos oikeesti toimii tyttöjen välittäjänä mamuille, kuten oli valtuustossa kehunut.

   • No no pyllysilmä, yrittäisit olla edes uskottava. Lokkahan nimenomaan pyysi näitä valtuuston ja virkamiesten lasten yhteystietoja joita voisi sitten vokeissa ja aikuiskoulutuskeskuksissa jakaa maahantulijoille. Tämä sen takia että kaksisuuntainen kotoutuminen, joka on valtuuston ja kaupungin suururakka, toimisi mahdollisimman hyvin. Sehän ei käynyt koska oli kysymys valtuutettujen omista lapsista. Kuntalaisten lapset on ihan eri asia, ne voidaan uhrata kotoutumisprojektille. Ja onhan se valitettavasti toiminut, jatkuvia pidätyksiä lapsiinsekaantumisesta ym, seksuaalirikoksista.
    Että vielä kerran, te suvaitsevaiset sinisilmäiset ääliöt olette häpeä koko Suomelle!


   • Niin, eli suhteilee mamuihin ja välittää tyttöjä.
    Ja toisaalta tietää, että osa vanhemmista, demarit, osaavat lapsensa neuvoa valvoa, kun just demareille rähjäsi.
    Toisaalta, mitä enemmän Lokka kavereitaan, mamuja, yllyttää lapsia raiskaa maan, sitä enemmän PS saa ääniä. Jotain hämärää?? Vielä kun Lokan kaveri kiittelee rsiskattuja tyttöjä, hyvän työn teitte


   • Ouluonouto kirjoitti:

    Niin, eli suhteilee mamuihin ja välittää tyttöjä.
    Ja toisaalta tietää, että osa vanhemmista, demarit, osaavat lapsensa neuvoa valvoa, kun just demareille rähjäsi.
    Toisaalta, mitä enemmän Lokka kavereitaan, mamuja, yllyttää lapsia raiskaa maan, sitä enemmän PS saa ääniä. Jotain hämärää?? Vielä kun Lokan kaveri kiittelee rsiskattuja tyttöjä, hyvän työn teitte

    Lokka on oikeassa, ne ketkä monikullttuuria haluaa niiden pitää myös päästä nauttimaan siitä. Aito suvakki on valmis uhraamaan kaiken hyvän asian puolesta.


   • niinväsynyt kirjoitti:

    No no pyllysilmä, yrittäisit olla edes uskottava. Lokkahan nimenomaan pyysi näitä valtuuston ja virkamiesten lasten yhteystietoja joita voisi sitten vokeissa ja aikuiskoulutuskeskuksissa jakaa maahantulijoille. Tämä sen takia että kaksisuuntainen kotoutuminen, joka on valtuuston ja kaupungin suururakka, toimisi mahdollisimman hyvin. Sehän ei käynyt koska oli kysymys valtuutettujen omista lapsista. Kuntalaisten lapset on ihan eri asia, ne voidaan uhrata kotoutumisprojektille. Ja onhan se valitettavasti toiminut, jatkuvia pidätyksiä lapsiinsekaantumisesta ym, seksuaalirikoksista.
    Että vielä kerran, te suvaitsevaiset sinisilmäiset ääliöt olette häpeä koko Suomelle!

    Mikään ei kiellä kuntalaisia valvomasta ja opettamasta lapsiaan. Ai niin, se Simula, jonka mielestä säännöt lapselle on samat kuin burka.
    Onko kaikki lapsettomia, jotka eivät tajua alaikäisten olevan vanhempien vastuulla kuitenkin?


   • Lapsettomat kirjoitti:

    Mikään ei kiellä kuntalaisia valvomasta ja opettamasta lapsiaan. Ai niin, se Simula, jonka mielestä säännöt lapselle on samat kuin burka.
    Onko kaikki lapsettomia, jotka eivät tajua alaikäisten olevan vanhempien vastuulla kuitenkin?

    Ennen sai nuoriso kokoontua rauhassa tapaamaan toisiaan. Ei tarvinnut pelätä että matut poimii niitä asuntoihinsa päihteillä houkutellen. Nykyään matuja kierrätetään tarhoissa ja kouluissa ylistäen monikulttuurisuuden ihanuutta. Jos vanhemmat elää tässä samassa multikultikuplassa ei hekään valista lapsiaan vaaroista. Miten lapsi osaa varoa jos ei sitä kukaan valista vaaroista?


   • Aina on ollut miehiä, aina on ollut teinejä jahtaavia miehiä, aina on ollut alaikäisille viinaa välittäviä tiettyä palkkiota vastaan. Aina ollut miehiä, jotka ajelevat tarjoamassa kyytiä teinilikoille heidän palaillessaan kotiin. Niin oli minun nuoruusaukaiset, minut oli neuvottu. Niin oli tyttäreni nuoruudessa, hänet oli neuvottu ja varoiteltu. Sukulaismies on vartija, keskustan liikkeitä kävi öisin läpi, jo ennen mamuja. Vartijat nämä "sedät" tiesivät kyllä.
    Olet varmaan hirveän nuori etkä lue lehtiä, ihan viikon sisällä kaksi tuomiota oli lehdissä, toinen yli 50, toinen 30, saivat alaikäisistä tuomion. Ihan suomalaisnimet.


  • Vaikka alaikäinen tyrkkyttäisi itseään seksileluksi aikuisella, laki kieltää puuttumasta alaikäiseen.
   Aikuinen on aina vastuusta eikä mikään "tilanne" anna oikeutta raiskata alaikäistä. Samoin voisi syyttää näitä metoo-naikkosia tyrkyiksi ja huomionhakuisiksi uhriutujiksi, tapaus Metsäketo paljastui käräjäoikeudessa pelkäksi suvakkiämmien vihapuheeksi.
   Vanhempien pitäisi kyllä varoittaa lapsiaan kaikenmaailman tyrkkyukoista ja namusedistä, vaikka leimaantuisivat rasisteiksi ja suvaitsemattomiksi.

  • Kotona laitettava myös kuria ja neuvottava noita tyttöjä. Pois norkoilemasta kadulta iltaisin. Monet nuoret likat ovat jo munasta kiinnostuneita. Parikymmentä prossaa on kasi ja ysi luokkaisista paneskellut.

  • Minun mielipiteeni on että mamut kotimatkalle äänestämällä perussuomalaisia - mamut eivät sopeudu tänne, eikä tule ikävä. Sen jälkeen voidaan vaihtaa tämän kaiken sotkun aiheuttaneitä päättäjiä ja virkamiehiä. Vielä riittää uskoa oikeusvaltioon ja tolkun ihmisiin. vaikka koville ottaa.

  • Vanhempien vastuu, jos poika tai tytär ryöstää pankin, ampuu jonkun, ajaa kännissä autolla, paloittelee jonkun elävältä ?

   Rikoksen tekijä on vastuussa tekemisistään, jos rikoksen tekijä on alaikäinen, se kuuluu sossulle, mutta aina rikoksen tekijä on ainoa syyllinen. Ei Vanhemmat !

   • Noissa tapauksissa vanhemmat ovat sijais kärsijöitä.


   • Sie se et kiellä lastasi menemästä heikoille jäälle
    ,, Sehän on poliisien ja demareiden ja valtuuston asia. JA sossutädit. Jään syy, kun lapsi hukkuu. Mitä se sulle kuuluu mikään vastuu lapsestasi. Tuli selväksi asenne.


   • SossukaSvattakoon kirjoitti:

    Sie se et kiellä lastasi menemästä heikoille jäälle
    ,, Sehän on poliisien ja demareiden ja valtuuston asia. JA sossutädit. Jään syy, kun lapsi hukkuu. Mitä se sulle kuuluu mikään vastuu lapsestasi. Tuli selväksi asenne.

    Vanhemman vastuu on opastaa lastaan, mutta jos koulu vie heidät halailemaan näitä tulijoita....


   • Tekee_mieli_parkua kirjoitti:

    Vanhemman vastuu on opastaa lastaan, mutta jos koulu vie heidät halailemaan näitä tulijoita....

    Vai niin. Käskikö opettajat menemään miesten asunnoille, ostamaan tupakkaa viinaa huumeita. Vanhemmat antaa rahaa ja pistää silmät kiinni.
    Vanhemmat kyllä osaa opettajille rähjätä vaikka mistä. Vaan ei lapsiaan välitä itse silti opettaa.,
    Jos kadulla ei huuda herjoja mamuille, se ei tarkoita että toinen ainut vaihtoehto on kiehnätä mamumiehille, tajuamatta , ettei lapsena vielä peliä hallitse. Jos vanhemmatkin viis penskoistaan välittävät, kunhan jaloista pois on. Oulussa kun varmaan niitä kymmenlapsisia perheitä piisaa.


   • Outojaonaikuiset kirjoitti:

    Vai niin. Käskikö opettajat menemään miesten asunnoille, ostamaan tupakkaa viinaa huumeita. Vanhemmat antaa rahaa ja pistää silmät kiinni.
    Vanhemmat kyllä osaa opettajille rähjätä vaikka mistä. Vaan ei lapsiaan välitä itse silti opettaa.,
    Jos kadulla ei huuda herjoja mamuille, se ei tarkoita että toinen ainut vaihtoehto on kiehnätä mamumiehille, tajuamatta , ettei lapsena vielä peliä hallitse. Jos vanhemmatkin viis penskoistaan välittävät, kunhan jaloista pois on. Oulussa kun varmaan niitä kymmenlapsisia perheitä piisaa.

    Nyt lähdit saivartelemaan. Ei käske, mutta kehoittaa suhtautumaan yliluottavisesti namusetiin.


   • Outojaonaikuiset kirjoitti:

    Vai niin. Käskikö opettajat menemään miesten asunnoille, ostamaan tupakkaa viinaa huumeita. Vanhemmat antaa rahaa ja pistää silmät kiinni.
    Vanhemmat kyllä osaa opettajille rähjätä vaikka mistä. Vaan ei lapsiaan välitä itse silti opettaa.,
    Jos kadulla ei huuda herjoja mamuille, se ei tarkoita että toinen ainut vaihtoehto on kiehnätä mamumiehille, tajuamatta , ettei lapsena vielä peliä hallitse. Jos vanhemmatkin viis penskoistaan välittävät, kunhan jaloista pois on. Oulussa kun varmaan niitä kymmenlapsisia perheitä piisaa.

    Oulun koulujen opettajien tulee opettaa lapsia välttämään kaikenlaista yhteydenpitoa kehitysmaamuslimeihin. Varoittavathan opet lapsia pienemmästäkin vaaroista, kuten tupakasta, huumeista ja alkoholista.


   • opetHoi kirjoitti:

    Oulun koulujen opettajien tulee opettaa lapsia välttämään kaikenlaista yhteydenpitoa kehitysmaamuslimeihin. Varoittavathan opet lapsia pienemmästäkin vaaroista, kuten tupakasta, huumeista ja alkoholista.

    Vanhemmat ovat vastuussa lapsista ja rajojen asettajat lapselle. Sun lapsesi kasvattaa opet,. Mitä mulle kuuluu mun penskojen tekemiset, niinkö?
    Opettajien tehtävä on antaa oppiaineiden opetusta ja joillain tunneilla yhteiskunnallista tietoa, etiikkaa, moraalia yleisesti.


  • Ahmedit ja muhammedit ovat mätäpaiseita. Mutta mikä sen on aiheuttanut? J.käteinen, a.stybbi, p.urpo, j.pöpilä j monet muut omaa etuaan ajaneet korruptiopolitiikot. Alkaen jo 80-luvun lopusta pahimmat €urottajat p.lippoinen, s.niinistö, p.salolainen, sahtivaari ja muut paskahousut. Suomessa on täysin vastuuttomat politiikon tollot.

  • Jos hommafoorumi ei noudata lakia niin kohta hommafoorumia ei enää ole. Se olisi erittäin monen poliitikon mielestä paras mahdollinen ratkaisu ja sitä on toivottu jo vuosia. Siksi siellä ollaan hyvin tarkkoja siitä, että lakia noudatetaan. Siksi sieltä on helppo saada bannit. Foorumia päivystää suuri joukko varisverkoston ja rasmuksen väkeä iltapäivälehtien toimittajien ja vihapuhetta etsivien poliisien lisäksi.

   Sivistynyt nuiva keskustelu maahanmuuttoon liittyvistä asioista on puolueille myrkkyä. Ne joutuvat muuttamaan omia puolueohjelmiaan tuota kautta tapahtuvan painostuksen vuoksi.

   • Ei ole erityisen fiksua pilkata jatkuvasti valtteria. Samaan aikaan väittää, ettei mitään rasisteja olla eikä ihonvärillä väliä. Laillista sananvapautta käyttävät mutta ihailevat väkivaltaa mamuja kohtaan, puolustavat suomalaisia rikollisia. Pilkkaavat naisia monin tavoin.


  • Jos monikulttuuri sisältää kehitysmaamuslimien islamin, ollaan pahasti väärään menossa.

  • Rikoksen tekijä on aina vastuussa tekemisiinsä, mutta..... se, joka houkuttelee toisen tekemään rikoksen, voidaan myös tuomita, rikokseen yllyttämisestä ?

   Lain pitäisi olla selvempi, joten annetaan homma tietokoneelle ja tekoälylle.

   Maahanmuuttaja ei raiskannut 10.v tyttö, koska tyttö ei vastustellut riittäväti. Tämmöistä ei saisi tapahtua oikeuslaitoksessa.

   • Maahanmuuttaja sai rangaistuksen. Jos romanttinen lapsi tekee Nettitreffit, ei tiedä, mitä lapsen päässä liikkuu. Sossutädit ja oikeuslaitos sen on tutkinut
    Ei isäpuoliakaan tuomita raiskauksesta vaan hyväksikäytöstä.


  • Muualla maailmassa tyttöjen liikkumista valvotaan ja rajoitetaan. Olisiko Suomessakin aika siirtyä kansainväliseen tapaan jossa perheet huolehtivat tytöistä eivätkä keskenkasvuiset vietä öitä poissa kotoaan vieraiden miesten kanssa päihteitä käyttäen.

   • Eikö USAssa ole alle 12-vuotiaiden liikkuminen yksin kielletty ?


   • Olet rohkea. Kukaan ei oikein uskalla sanoa ettei keisarilla ole vaatteita. Kun tytöt käyvät miesten asunnoilla, kyllä siinä on niin vanhemmissa kuin tytöissä syytä. Pitää uskaltaa kyllä syyllistää. Ei likat ennen olleet noin tyhmiä.
    Nytkin uusin uhri, toinen, 16 vaan ei 18. Jos tuonikäinen ei tiedä, mitä miehet tahtovat, hänen pitäisi olla tarkassa kontrollissa, jos on jotenkin kehityshäiriöinen.


   • Ennen paimentaa kapan kirppuja kun liukkaan p,llun


  • olla jonkun verovaroilla elätettävien matujen tukijärjestön äänitorvi jonka ainoana huolenaiheena on oma talous ja ettei siihen tulisi mitään muutoksia.

   • Osaatko ajatella? Onko sinulla lapsia? On helppo kirjoittaa tuollaista "puolustaa" ja "tienaa". Jos ei kykene omaan ajatteluun. Jos Oulun tytöt olisi puskaraiskattu, en vanhempia ja tyttöjä arvostelisi..


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   6801
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   668
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   86
   556
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   518