Kemppeleläiset

imaamisipppilä

Oletteko ylpeitä pääministeristämme ?, Naiset ja lapset vaarassa, vanhukset heitteillä ja tämä lestojen suurkalifi keskittynyt pumppaan rahaa yrityksiin joista lähisuku hyötyy, itse yllättynyt että omistaako lapset osakkeita...ei saisi koskaan enään äänestää niin että että Suomen suurimman pedofiilikehon jäseniä pääsee päättäviin asemiin, ählyt kyllä yrittää päästä kovasti lestojen rinnalle pikkulapsien hyväksikäytöissä, kai sipilä siitä ilahtunut kun samat "harrastukset"

28

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehdotonFani

      Juha on ansainnut 10 metriä korkean näköispatsaan Kempeleen keskustaan, Ilta-Sanomissa oli uutinen, että pääministeri kiirehtii vapaiden käsien antamista Ranskalle ja Saksalle Euroopan vakausmekanismin yhteydessä. Harva valtiomies on noin kaukonäköinen. Eurooppa tarvitsee nopeita päätöksiä, ja Suomen hidastelu voisi olla kohtalokasta.

      • imaamihelijas

        Riittääkö ketkukaula lesta sipilän hirttämiseen tuo 10m ?, saddam husseinilla oli korkeampi patsas, 7.62 parempi vaihtoehto kaikille lestoillle


    • juhabinladen

      Trumppi varmaan rakentaisi muurin Oulun ympärille että Sipilän pedofiilikaverit ei pääse leviään, taitaa ne lestat muslimien silmissä kuiten olla vääräuskoisia..muhoksen suviseuroissa voi olla vipinää kun "alan" harrastajat kohtaavat

    • Olen ylpeä hienosta ihmisestä, veljestämme joka pyyteettömästi on rakentanut Suomalaista hyvinvointia laittamalla talouden kuntoon. Änkeröinen teidän arvostelijoiden kanssa. Ääneni menee ehdottomasti Juhalle, joka vaatimattomuudesta on kummunnut toistasataaa tuhatta työpaikkaa Suomeen. Kuka muu on pystynyt vastaavaan, katsokaa vaikka Lehto, Sikla ym. Menestysyrityksemme.

      • apinoitakoijataan

        Tarkoitat varmaan niitä tukityöpaikkoja joista 9-eur päivässä...tilastojen siivoamista, mutta kerhon "jäsenille" täydestä menee les les.., ei satuolentoihin uskovaa saa päästää koskaan moiseen vakanssiin, eihän kiero jussi edes "tiennyt" että lapset omistaa osakkeita firmasta joka malmivaunuja toimittaa kaivokseen mihin tämä sutki pumppasi rahaa..


      • Kristitty

        Olemme Sipilän entistä " vaalikarjaa "lähdemme huomenna Sunnuntaina koko perheen voimalla äänestämään . Meitä on jo yhdeksän äänioikeutettua.
        Perussuomalainen ehdokas saa äänemme .
        Sipilä on tuhonnut meidän turvallisen ja rakkaan isänmaamme, nyt on muutoksen aika.
        Suomalaisena kristittynä tulevaisuus suorastaan pelottaa, mietimme mitä tulevaisuudessa esim. 15-20 vuoden kuluessa tulee tällä menolla tapahtumaan.


      • Anonyymi

        Kummaa hehkutusta palkattomista orjatöistä, jossa jo tunnin työskentely tekee työttömästä työllisen, ja sitä sitten hihkutaan.

        Faktaa tuossa: https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/aktiivimalli-jaavuoren-huippu-pysayttava-kirje-asiantuntijalta-palkattoman-tyon-maara-rajahtanyt/

        Joku unohti palkanmaksun, ja rikottiinpa perustuslakiakin jälleen, jossa säädetty sosiaaliturva ei millään sanoin tai teoin voi kääntää palkaksi. Entistä vähemmän ihmisille jää rahaa käytettäväksi, kun otetaan huomioon kulkemiset ja syömiset, joita se 9 euron kulukorvaus ei todellakaan kata miltään osin.


    • sipilähirteen

      Sipilä on lahdattava ja ripustettava hirteen Kempeleen keskustan näkyvimmälle paikalle. Ja vaimo annettava leikkikaluksi irakiin.

    • Olisiko teistä hyvistä antanut kotiaan hätääkärsiville ja montako työpaikkaa olitte luomassa maahamme viimeviikolla. Me, mihin viittaatte tuomme, Teille työtä. Voisitte osittaa jotain kunnioitusta kohtaamme.

    • Näinnn

      Sipilä on käänteinen Heikki Hursti.

      Jos Hursti on Jeesus niin Sipilä on Perkele.

    • SipiläonRASITE

      Kempeleelle melkoinen rasite, että epärehellinen ja vastuuton Juha Sipilä yhdistetään Kempeleeseen ... ihan kuin Kempele olisi pelkästään valehtelevien Ketkujen paikkakunta!
      Kempeleen nimen puhdistus paikallaan ...

    • juhaonpaskaa

      Tietenkin epäilyttää että kaikki Kempeleeltä tulevat ovat samaa paskaa kuin pedofiili Sipilä. Nyt pitääkin kaikkien paikkakuntalaisten todistaa että ovat aivan eri maata kuin se paikkakunnan häpeäpilkku. Nyt täytyy tarkistaa äänestyksessä kaikkien Kempeleläisten äänet, ettei vaan kukaan ole äänestänyt tuota lestadiolais puoluetta. Näin varmistamme paikkakunnan puhtauden, ja voimme todeta kaikki paikkakunnan asukkaat puhtaiksi.

    • On panettelua hakua Sipilä, omista ongelmistanne. Tekisitte töitä ja ammattiliitto on työn vihollinen numero 1. Miksi ei voida luoda liberaalille tavalla vapailla palkoilla työtä Suomeen. Työttömyyskorvaukset -50% ja jaetaan se yrityksille, niin johan alkaa tapahtumaan työllistymistä. Katsokaa vaikka Koskelan sukua, kuinka he tekevät hyvää ja tervettä liiketoimintaa sekä työllistävät ihmisiä paljon. Hävetkää valittajat ja laiskiaiset. Töihin kaikki kotoa istumista.

      • tuhoava-järestelmä

        Kempele ei ole koko suomi, suomihan on myyty näitten toimesta ja laitettu arvaamattomaksi paikaksi asua, suomalainen on tehty näitten konsteilla rasseiksi ja tahdottomiksi.


    • Tuo juttu on huijausta ja täysin panetteleva. Olen jutellut seuroissa Juhan kanssa ja tuossa ei ole totta. Juha työllisti satoja ihmisiä ja on suurmies. Miten voitte uskoa tuollaista vääristeltyä totuutta.

    • eioetotta

      Voi pyhä yksinkertaisuus! Älä istu siellä teltassa liian kauan, voi kaali seota! Tai se on jo, koita parantua ja pian!

    • olisikohanhäpeä

      Sipilä ei osaa puhua sujuvasti, radiossa puhuu pakolaisista,vielä, eikö riitä entiset kikkelit.
      Turha paskapää, pikansakin häpesi ja kuoli.

    • Ei saa yleistää ja parjata. Totuus on, että me telttalaiset tuomme töitä ja emme valikoi ketä palkkaamme , vaan kohtelemme kaikkia Jumalan veljinä. Hirveää lukea kun parjatte iha turhaan. Koettaisit itse tehdä samoja hyviä tekoja kuin me, etkä käyttäisi energiaasi katkeraan ajatteluun. Tahkola, Fixputsi, LVI- Pitkälä, Tarraseri, Ouman, Jurvelin, Vesivek, Hämeenlaaturemontit, Innolux, Lämpöplus, Palametalli, Retkitukku, Kamux, Saka, SAH,... lista on pitkä ja työllistämme paljon. Kun saamme lisää edustajia eduskuntaan poistamme loputkin tukiloukot ja saamme luoduksi tähän maahan töitä kaikille. Esim. Verohuojennuksista yhdistykset vapautettiin arvonlisäverosta ja monta muuta hyvää päätöstä yhteisömme on saanut aikaiseksi. Tämä nyt tahdotaan kateellisten mielten vuoksi kieltää, mutta kyllä totuus vielä muistetaan. Koettaisit itse tehdä hyvää valittamisen sijaan. Johtajan hommiin ei pääse heti, vaan ne pitää ansaita. Eli ei sitä 25 euroa tunnissa voi maksaa kuin niille jotka sen ansaitsevat. Onhan se ihmiselle parempi tehdä vastikkeellistä työtä kuin maata kotona tuijottamassa kattoa laiskistumassa. Työttömät ovat useimmiten työttömiä omasta tahdostaan. Meillä on työvoimapula, koska suomalaiset eivät enään halua tehdä kuin heti johtajan töitä, vaikka siihen ei olisi edes edellytyksiä.

      Kempeleessä on yrittäjyysluokka, mikä satsaus näkyy nyt yritysten lukumäärässä. Luokalle otetaan vain lahjakkaimmat oppilaat, jotka saavat hyvän kristillisen tasavertaiseen lähtökohdan. Tämä satsaus näkyy nyt yrittäjämäärässä, lista on loputon. Ei Sipilä ole vienyt kenenkään taskusta mitään, Juha osaa itsekin tehdä käsillään töitä, joten hän tuntee duunareina ongelmat siinä missä muidenkin.

    • tulostaiulos

      sipilä on insestin tulos

      • totuuden-torvi-

        KEPU menettää tulevissa vaaleissa kolmepaikkaa alueeltamme.


    • Nyt herran uskossa olevat, nyt on se paikka ottaa valta vanhurskaisten käsiin, synnit on anteeksiannettu, voimme toimia uskossa isänmaanpuolesta palvellen herramme Jeesusta, isään ja pyhän hengen nimeen. Voittomme on varmaa ja kirkkautemme ja hyvyytemme auttaa Suomen nousuun,

      • Kempeleenkingi

        Niin olkoon. Vitsauksien ja tuskan kautta ihmis-sielut saavat voimaa kasvaa totuuteen.


    • oksoks

      Yläkerta palkitsee hänet kyllä työministerin kanssa yhdessä.

    • 1utelias

      Onko se niin että suviseuroissa saa astua ihan ketä haluaa ja toisen mopoa saa polkea ilman ehkäisyä.

    • Anonyymi

      Saa polkea jos on matkailuauto aluella vaan.

    • Panettelua ja horinaa, uskokoon kuka haluaa. Juha on ykkönen ja kakkospesän mies

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe