Pohjola leiri 2019 valinnat ja 04 ikäluokan pelaajat

Hupo04

Elikkäs kiinnostaisi tietää mitä mieltä olette pelaajavalinnoista Pohjola leirille ja mitä mieltä olette mistä joukkueista tulee ikäluokan parhaita pelaajia?

10

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinretyui

      HPK:ssa pari kovaa samoin Bluesissa.

    • Junnukiekkofani

      Isoista seuroista tulee paljon hyviä, kun materiaalia on niin paljon. Ja tänäkin vuonna on paljon lahjakkaita poikia mukana.Valitettavasti moni pienen seuran lahjakkuus jää huomaamatta, koska heitä ei käydä samanlailla liiton toimesta seuraamassa. esim. vuosia junnukiekkoa seuranneena ihmettelen suuresti, kun esim. B2 mestistä pelaava - 04 maalivahti ei ole tämän vuoden valinnoissa? Vuosia ollut jo ikäluokkansa huipputasoa! Myös muutama muu pienempien seurojen pelaaja ei näy listalla ketkä varmasti olisivat paikkansa ansainneet.

      • Punaverkkari

        Kyllä se mv sai tilaisuutensa kartoituksessa. Ei vaan erottunut. Hyvä mv, mutta ei ylivertainen tai edes kärjessä etelän alueella ikäisissään. Toki tämä tietty vain oma mielipide (valitsijoiden myös).


    • suurseura

      Tämä suurseurojen suosiminen näkyy kaikessa. Moni jää tänäkin vuonna ulos syystä, että pelaaja sattuu olemaan väärässä seurassa. Ja joka ikinen vuosi tällä leirillä on pelaajia, jotka eivät sinne kuulu. Ei voi ymmärtää miten tämän tason pelaajia voi edes päästä läpi. Osa ilman mitään kartoituksia. Puheillako vai millä nämä paikat varataan????? Ja valinnat sunnuntaille tiedetään jo. Ei haittaa jos ei ihan tuubiin menisikään. Tietyt pelaajat on jo varmoja. Tämä järjestelmä toimii näin joka vuosi.

    • Sisämaanukkko

      Ongelma on tosiaan se että isojen seurojen pelaajia seurataan koko kausi ja jo vuosia aikaisemmin. Pienten seurojen pelaajilla on vaan se näyttöpaikka karsinnoissa ja voin vaan kuvitella mitkä paineet on onnistua, kun parikymmenpäinen joukko poraa silmänsä niskaasi ja siinä pitäisi sitten onnistua pelaamaan rennosti ja tasollaan. isojen seurojen pelaajilla on mahdollisuus epäonnistua kartoituksissa koska ovat jo näytöt antaneet. Onko reilua? Vastaus: EI!!!!

    • eieiei

      Juurikin näin. Ja vaikka onnistuisitkin kartoituksissa niin se liigaseuran huonompikin pelaaja menee ohi, koska on oikeat ihmiset taustalla ja puhumassa. Reilua ei millään tavalla ole, mutta kuten kaikki tilastot näyttää niin kyllä ne pelimiehet sitten joskus erottuvat . Polut ovat vain erilaisia liigaseurojen alla ja pienseuroissa olevilla. Kyseessä on kuitenkin vasta 15v pojat. Paljon ehtii tapahtua ja tapahtuu. Tästä Pohjola leiristä on tehty ihan liian suuri numero ja liian aikaisessa vaiheessa tehdään rankingia, että tässä ikäluokan 100 parasta. Ei ole.

    • Joopaajoojoojoo

      En ole samaa mieltä. Ensimmäisessä erässä valitutu reilut 30 pelaajaa valittiin kyllä, niin että vähän jokainen seura sai yhden pelaajan leirille. Moni suuren seuran pelaaja jäi valitsematta, kun piti ottaa piensurojen pelaajia, vaikka taso ei nyt ainakaan 30 parhaan joukkoon oikeasti riittänytkään. Onneksi paikkoja toisessa erässä pääsivät mukaan ne suurtenkin surojen pelaajat jotka sinne kuuluvat.

      • Punaverkkari

        Jos valitut olisivat hieman vanhempia niin olisi mukava kuulla ketkä ensi aallossa valituista ovat ylimääräisiä? "Joka seurasta yksi". No pelit ovat menossa, siitä vaan katselemaan näitä ylimääräisiä.
        Tietenkin valinnat ovat hankalia kun pelataan eri sarja-tasoilla ja ikäluokissa, kartoitustapahtumissa pyörii kuitenkan mittava joukko yrittäjiä. Kyllä mahdollisuuksia piisaa.
        Ja jäikö joku ulos valitusta? Varmasti, ei epäilystäkään.
        Jäikö kymmeniä? Tuskin.
        Siitä vaan sitten luistinta tiukemmalle ja harjoittelemaan.


    • Keijjo

      Melkoisia eroja peleissä... Miten on mahdollista että tuossa tilaisuudessa ottelu päättyy 10-0? Onko kukaan kartalla ?

    • 1-3

      sijoista muut pelaavat joukkueet,niin niiden pelaajilla ei käyttöä majussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      296
      3339
    2. 203
      2918
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2514
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      226
      1973
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1408
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      164
      1256
    Aihe