Pohjola leiri 2019 valinnat ja 04 ikäluokan pelaajat

Hupo04

Elikkäs kiinnostaisi tietää mitä mieltä olette pelaajavalinnoista Pohjola leirille ja mitä mieltä olette mistä joukkueista tulee ikäluokan parhaita pelaajia?

10

764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinretyui

      HPK:ssa pari kovaa samoin Bluesissa.

    • Junnukiekkofani

      Isoista seuroista tulee paljon hyviä, kun materiaalia on niin paljon. Ja tänäkin vuonna on paljon lahjakkaita poikia mukana.Valitettavasti moni pienen seuran lahjakkuus jää huomaamatta, koska heitä ei käydä samanlailla liiton toimesta seuraamassa. esim. vuosia junnukiekkoa seuranneena ihmettelen suuresti, kun esim. B2 mestistä pelaava - 04 maalivahti ei ole tämän vuoden valinnoissa? Vuosia ollut jo ikäluokkansa huipputasoa! Myös muutama muu pienempien seurojen pelaaja ei näy listalla ketkä varmasti olisivat paikkansa ansainneet.

      • Punaverkkari

        Kyllä se mv sai tilaisuutensa kartoituksessa. Ei vaan erottunut. Hyvä mv, mutta ei ylivertainen tai edes kärjessä etelän alueella ikäisissään. Toki tämä tietty vain oma mielipide (valitsijoiden myös).


    • suurseura

      Tämä suurseurojen suosiminen näkyy kaikessa. Moni jää tänäkin vuonna ulos syystä, että pelaaja sattuu olemaan väärässä seurassa. Ja joka ikinen vuosi tällä leirillä on pelaajia, jotka eivät sinne kuulu. Ei voi ymmärtää miten tämän tason pelaajia voi edes päästä läpi. Osa ilman mitään kartoituksia. Puheillako vai millä nämä paikat varataan????? Ja valinnat sunnuntaille tiedetään jo. Ei haittaa jos ei ihan tuubiin menisikään. Tietyt pelaajat on jo varmoja. Tämä järjestelmä toimii näin joka vuosi.

    • Sisämaanukkko

      Ongelma on tosiaan se että isojen seurojen pelaajia seurataan koko kausi ja jo vuosia aikaisemmin. Pienten seurojen pelaajilla on vaan se näyttöpaikka karsinnoissa ja voin vaan kuvitella mitkä paineet on onnistua, kun parikymmenpäinen joukko poraa silmänsä niskaasi ja siinä pitäisi sitten onnistua pelaamaan rennosti ja tasollaan. isojen seurojen pelaajilla on mahdollisuus epäonnistua kartoituksissa koska ovat jo näytöt antaneet. Onko reilua? Vastaus: EI!!!!

    • eieiei

      Juurikin näin. Ja vaikka onnistuisitkin kartoituksissa niin se liigaseuran huonompikin pelaaja menee ohi, koska on oikeat ihmiset taustalla ja puhumassa. Reilua ei millään tavalla ole, mutta kuten kaikki tilastot näyttää niin kyllä ne pelimiehet sitten joskus erottuvat . Polut ovat vain erilaisia liigaseurojen alla ja pienseuroissa olevilla. Kyseessä on kuitenkin vasta 15v pojat. Paljon ehtii tapahtua ja tapahtuu. Tästä Pohjola leiristä on tehty ihan liian suuri numero ja liian aikaisessa vaiheessa tehdään rankingia, että tässä ikäluokan 100 parasta. Ei ole.

    • Joopaajoojoojoo

      En ole samaa mieltä. Ensimmäisessä erässä valitutu reilut 30 pelaajaa valittiin kyllä, niin että vähän jokainen seura sai yhden pelaajan leirille. Moni suuren seuran pelaaja jäi valitsematta, kun piti ottaa piensurojen pelaajia, vaikka taso ei nyt ainakaan 30 parhaan joukkoon oikeasti riittänytkään. Onneksi paikkoja toisessa erässä pääsivät mukaan ne suurtenkin surojen pelaajat jotka sinne kuuluvat.

      • Punaverkkari

        Jos valitut olisivat hieman vanhempia niin olisi mukava kuulla ketkä ensi aallossa valituista ovat ylimääräisiä? "Joka seurasta yksi". No pelit ovat menossa, siitä vaan katselemaan näitä ylimääräisiä.
        Tietenkin valinnat ovat hankalia kun pelataan eri sarja-tasoilla ja ikäluokissa, kartoitustapahtumissa pyörii kuitenkan mittava joukko yrittäjiä. Kyllä mahdollisuuksia piisaa.
        Ja jäikö joku ulos valitusta? Varmasti, ei epäilystäkään.
        Jäikö kymmeniä? Tuskin.
        Siitä vaan sitten luistinta tiukemmalle ja harjoittelemaan.


    • Keijjo

      Melkoisia eroja peleissä... Miten on mahdollista että tuossa tilaisuudessa ottelu päättyy 10-0? Onko kukaan kartalla ?

    • 1-3

      sijoista muut pelaavat joukkueet,niin niiden pelaajilla ei käyttöä majussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3350
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2882
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2740
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2658
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2544
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2365
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1853
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1777
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1654
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      149
      1501
    Aihe