Väistötiloja etsitään syytä selvittämättä

veronmaksaja

Monia uutisia on jo ollut, että väistötilat pitää saada terveyskeskuksen vanhassa osassa työskenteleville hallinnon, sosiaalipuolen ja neuvolan ihmisille. Koska he oirehtivat. Ja syyksi arvellaan - HUOM: siis arvellaan - huonoa sisäilmaa. Mitään tutkimuksia ei ole tehty ja ilmeisesti ei ole aikomustakaan tehdä. Hyvinvointipalvelujohtaja näkyi kertoneen, että hän ei ole kuullut edes puhuttavan, että neuvolan puolella olisi ongelmia. Aika omituista! Eikö tieto kulje, eikö sitä uskalleta kertoa, eikö sitä kysytä, onko se salattavaa tietoa? Kovasti on kaupungilla ylimääräistä rahaa, kun uusia tiloja haetaan selvittämättä miksi. Tokihan se tuo vaihtelua työntekijän ankeaan päivärutiiniin, kun muuttoja suoritetaan.
Entäpä jos noihin tiloihin on pesiytynyt luulotautivirus, joka ovelasti valitsee kohteekseen työhönsä tympääntyneitä ja jostain syystä väsyneitä työntekijöitä? Entäpä jos nuo tuulimyllyt ovatkin syypäitä tuommoisiin oireisiin? Entäpä jos he oikeasti ovatkin altistuneet homeelle tai muulle sisäilmamyrkylle, mutta se altistuminen tuleekin omasta kodista? Entäpä jos tämä onkin yleistä hysteriaa - kun kerran kouluissa on sisäilmaongelmia, niin onhan se varmaa, että meidänkin työtiloissa niitä on? Ehkä sittenkin olisi viisasta tutkia se sisäilma. Ja jos ei löydy ongelmia, niin vaikka kaupungin laskuun muutaman pahiten oireilevan työntekijän omat asuintilat.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aidiisiidii

      Mikä virus sulla mahtaa olla?

    • itseolethomeessa

      Niin. Pommitien suhari ei ole varmaan saanut vierailuista mitään oireita. Pitkäsenkylän paskatunkion tonkija on allerginen vain Mennenille -joten tilat täytyy olla kunnossa.
      Ehdottaisin kuitenkin rahojen käyttöä vaikka hiekkasärkille rakennettavaan parkkipaikkaan tai vaikka jonkin kokkareen vaalikampanjaan.

    • myllytpois

      Tuulimyllyt ne on syynä tähänki. Muistelkaapa niin kaus että ei ollu yhtään myllyä. Ei ollu montakaa homeongelmaa. Mutta mitä enempi ja mitä pitempää noita härveleitä on ollu niin sitä pahemmaksi on nuo home ja hajuongelmat menneet. Sehän on selvä että niistä kaikki paha johtuu. Nehän voitas nuo myllyt pysäyttää pariksi vuodeksi nii nähtäsiin, että onko se syy niisä.

    • lomakesä

      Onko tutkittu oliko oireita kesälomanaikaan.

    • enolekatkeramutta

      Niin on pahaksi päässyt että yx kaveri muutti taas Bulkarijaan. Heti laski paineet, paino ei.

      • Vakavavanhaväinö

        Liekö saanut sieltä väistötilat.


    • onhansenähty

      Älä puhu paskaa. Kiinteistöjä ei ole pidetty kymmeniin vuosiin kunnossa - kaikkihan sen tietää. Katto vuotaa ja lattiaa on korjattu. Ammattitaidottomuutta!
      Lisää vain teknisenpuolen johdon kavereita Oulusta tänne töihin.
      Uimamaisterinpaperit riittää.

    • pellenpaikka

      Eikö sitä muutama vuosi sitten haettu johtajaa niin kauan että löytyi - kun ei ole vaatimuksia osaamisesta - ei mitään tarvitse osata ja tulokset näkyy.
      Mutta onneksi Kalajoelta löytyy kaikkien alojen sosionomi joka kyllä hoitaa hommat - savuavat rauniot ja paskatunkiot on joka puolella.

    • whowho

      Nyt Kalajoenkin homeongelmaan on löytynyt ratkaisu. Eräässä Kalajoen kahvilassa kokoontuu säännöllisesti Kalajoen Viisaitten Miesten Parlamentti. Tapasin pari päivää sitten yhden Parlamentin Viisaan miehen ja hänellä oli aivan uutta ja varmaa tietoa. Kiinassa on myös ollut monilla alueilla pahoja homeongelmia, kun vanhoja rakennuksia löytyy sieltäkin. Siksipä WHO (Maailman Terveysjärjestö) ja Kiinan terveysviranomaiset ovat yhdessä paneutuneet ongelmaan ja etsineet siihen ratkaisua. Läpimurto on tehty. Useilla tutkimusalueilla homeongelmista on päästy irti n. 95 prosentissa tapauksista. Homeongelman syyksi paljastui luulotautivirus. WHO:n huippuasiantuntijat kehittivät vaivojaan ja kustannuksia säästämättä rokotteen tuota virusta vastaan ja rokote valmistetaan Kiinassa. Tulokset ovat olleet erinomaiset. Mutta ennen rokotteen kansainvälistä levittämistä WHO haluaa varmistaa, että rokote toimii myös muualla kuin Kiinassa. Siksi WHO haluaa tutkia rokotteen tehon paikassa, jossa on paha homeongelma. Kansainvälisessä vertailussa WHO on havainnut, että homeongelmat ovat pahimmillaan Suomessa ja pahin ongelmapaikka on Kalajoki. Siksi WHO tekee rokotetutkimuksen Kalajoella. Parlamentin Viisas mies tiesi, että Kalajoen kaupungin hallinnossa on jo tehty salainen sopimus WHO:n kanssa asiasta. On myös päätetty, että kaikki kaupungin virkailijat ja työntekijät velvoitetaan osallistumaan rokotukseen ja heidät rokotetaan ensimmäiseksi. Sen jälkeen on mahdollista rokottaa muukin väestö Kalajoella, kun rokotetta saadaan riittävästi. Rokotteen valmistaja, kiinalainen Plasebo Corboration, vakuuttaa, että rokote on täysin turvallinen. Mitään haitta- tai sivuvaikutuksia ei ole havaittu. Silti valmistaja pystyy takaamaan, että ainakin 95 % homeongelmista pystytään poistamaan rokotteen avulla.

      • äitinpikkupoikaumailla

        Älähän höpötä, se Viisas Mies muutti ulkomaille.


    • todistaja

      Kalajoelta ei löydy yhtään neitsyttä eikä ainuttakaan viisasta miestä. ei ole jumalaksi jos perse haisee.

    • apuhoitaja

      Me Tehyssä ei hyväksytä salaa tehtyä rokotuspäätöstä. Ensin Tehyn paikallisosaston pitää asia käsitellä.

    • ilmakuplasuoneen

      Pitkäsenkylällä odotetaan jo perse pystössä piikkiä.

      • Sääliksikäy

        Kerro toki osoitteesi niin tullaan pistään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe