kiihkoporvarit taantumuksen asialla

antiuskova

Seitsemän Oriveden kaupunginvaltuutettua on jättänyt valtuustoaloitteen, missä vaaditaan kaupunkia tekemään linjaus, että sukupuolia on kaksi: mies ja nainen.
Valtuutetuista 4 on kokoomuslaisia, loput KD, Perussuomalaiset ja Keskusta. Valtuutetut vaativat Oriveden muuttamaan eduskunnan tekemää lakia.

Jos he olisivat esittäneet asian eduskunnan tehtäväksi eli purkaa sukupuolivähemmistöjen oikeudet, asia olisi ollut normaalia politikointia.
Nämä vaativat Suomeen erityiskuntaa, jossa ei noudatettaisi tasavallan lakeja.
Tiettävästi asialla ovat raamattu-uskovaiset piirit ja jotka tekevät esityksiä muun kuin tieteiden tai tosiasioiden pohjalla.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rauha_Orivedelle

      Toki voidaan vaatia eduskuntaa perumaan lait toisseksuaalisten oikeuksista ihmiselämään. Mikä tahansa laki on muutettavissa.

      Kristinuskon valtakauden ajalla noin 1500 vuotta Euroopassa on toisenlaisia vainottu, vangittu ja kidutettu. Ensin asialla oli roomalaiskatolinen kirkko, sitten perässä siitä eronneet kirkkokunnat mm. luterilaisuus. Samaan aikaan (mies)papisto on saanut ilman vastuuta hyväksikäyttää jopa pieniä lapsia seksuaalisissa orgioissaan. Oriveden valtuutetut halunnevat, että kunnassa voisi sama peli jatkua esteettä. Tuskin he sitä haluavat mutta toisseksuaalisten epäihmisen elämänmuotoa he kannattanevat.
      Orivedelle viestiä. Miettikää vakavasti millaista pahaa tekoa olette tekemässä.

      Kysymys kuuluukin. Eikö kristikirkkkojen jäsenten ole aika hylätä raamatun epäsiveellinen dogmi tässä asiassa. Homous, lesbous, transsukupuolisuus eivät ole asianomaisten syy tai pahaa osoita heidän pahaa tahtoa.
      Karmein toisenlaisten kohtelu havaittiin Hitlerin hallitsemassa Saksassa, jossa toisseksuaalisia kaasutettin kuoliaaksi joukkomitassa. On aika päästä irti ihmisoikeuksien polkemisesta.

    • ihkiaul

      Todellisten asioiden kertomisen ensimmäinen kieltäjä on perussuomalainen valtuutettu.
      Aloitteen alussa epäillään että ymmärrys seksuaalisuuden monista muodoista lisääntyy. Tieto olisi vaarallista. Allekirjoittajat haluaisivat viedä oriveteläiset tietoisuudessa pimeälle keskiajalle.
      Aloitteen tunnetuin allekirjoittaja on Jussi Viljanen, joka on Oriveden kokoomuslainen äänikuningas, pitkäaikainen kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja nykyinen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Kokoomuksen ja perussuomalaisten "pyhä allianssi" tiedon pimityshankkeessa.
      Tällaista ilmenee vielä nykyajan Suomessa - tiedon salaamista.

    • anjov

      Aikoihin on eletty kun kansalaisilta halutaan salata biologista tietoa.
      Perussuomalaisissa se on normaalia mutta että Kokoomus lähtee tieteen salaamislinjalle.

    • Niinpä, taitaa kommunismin tulevaisuus ollakin luokassa Muu kun sukuåuolta kysytään. Minulle sukupuolesta Muu tulee ensin mieleen Mansikit, meidän maitotehtaamme. Eiköös ne renkipojat joskus muinaisuudessa niiden kanssa hommiaan hoitaneet? Jotain sen suuntaista olen kuullut.

      1900 luvun alussahan NL:n tiedeakatemia sai idean ihmisen ja gorillan risteyttämisestä jotta saataisiin roteva ja alistuva kommunisti aikaan. Homma ei kuitenkaan onnistunut kun maatuskat eivät päästäneet gorilloja peiton alle eikä komumiehetkään pärjänneet gorillatyttöjen kanssa. Se oli sitä kommunismin kehitystä.

      Tuosta nyt vähän malliksi historic.net sivustolta:

      https://historianet.fi/tiede/neuvostoliitto-suunnitteli-voittamatonta-apinamiesarmeijaa

      Kokeilkaa komut jos vaikka alkaisi uusi muu nousu!

    • Juudas

      Oriveteläiset kokoomuslaiset ja persut hakevat kuntaansa sellaista humanismia, jossa lesboista ja homoista tehtäisiin lainsuojattomia. Ne hakevat siten humanismin ja tieteen poistamista. Tilalle tulisi keskiaikaiset noitavainot.
      Papeille luultavasti suotaisiin alaikäisten poikien raiskaamisoikeus. Taantumus hiipii mitä kummallisemmilla aloilla.
      Jotkut porvarit yrittävät siittää uutta ihmislajia kun aikaisemmin mm. homojen kohtalona oli polttouuni Hitlerin Saksassa. Saahan sitä yrittää.

    • antiuskova

      https://yle.fi/uutiset/3-10651857
      Turun hovioikeus on tuominnut miehen kymmenestä raiskauksesta, pahoinpitelystä ja lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen.
      Hovioikeus piti käräjäoikeuden tuomion ennallaan.

      Voitaisiin olettaa, että Orivedelläkin tarvittaisiin paljon työtä naisten ja lasten seksuaalisten hyväksikäyttöjen estämiseksi. Perheväkivallan vähentäminen on yksi suunta, jonka eteen tarvitaan ponnisteluja.

      Uskonnon suhtautumisesta.
      Muutama vuosi sitten Kouvolan suunnalla miespappi koki olevansa nainen. Hän leikkautti itsensä naiseksi ja elelee hiljaista elämäänsä. "Suvaitsevainen" seurakunta ajoi hänet pois papin virasta. Kiihkouskovaisuus ei tunne rakkautta ihmisyyttä kohtaan.
      Näitä sanotaan transsukupuolisiksi ihmisiksi. Maailmalla tehdään joka vuosi sukupuolenvaihdosleikkauksia. Yhdysvalloissa ehkä eniten.
      Voidaan hyvällä omatunnolla todeta raamatun tuottavan paljon enemmän harmia ihmisille kuin että löytäisi kirjasta jotain myönteistä.
      Kun jonkun puolueen periaateohjelmassa lukee "kristillissosiaalinen" tai vastaavaa niin se tarkoittaa monenlaisen ihmisyyden kieltämistä.

      • TimoEspoosta

        >> Kiihkouskovaisuus ei tunne rakkautta ihmisyyttä kohtaan. <<
        Aivan totta - aina on ollut tärkeintä saada muut ihmiset uskovaisten valtaan.

        Sama juttu oli kommunismissa; Ei sielläkään ihmisyyttä pidetty missään arvossa - jos edes tiedettiin mitä ihmisyys takoittaa. Kansalaisia pidettiin kurissa ja alamaisina pelolla, valheella ja väkivallalla. Vai mitenkäs ne vangit siellä vankileirien saaristossa?

        Kiihkouskovaisuus ei kuitenkaan horjuta esim. Suomessa yhteiskuntarauhaa ja kommunismihan on jo romahtanut mädännäisyyteensä.


    • paaveli

      Omituinen tapa puolustaa oriveteläisten porvareiden ihmisyyden vastaista aloitetta. Koska kommunistit jossain maailmalla ovat tehneet pahojaan niin suvaitaan järjen käytön poistaminen.
      Lähempääkin olisi löytynyt esimerkkiä. Suomen pappien propaganda viime sodissa Jeesuksen hyväksymästä aluevaltaussodasta saksalaisen fasismin liittolaisena. Kansalaisia pidettiin kurisssa Jeesus-kortilla. Rytin liittolainen fasistinen Saksa hoiti toissukupuolisten ongelmaa polttouunien avulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe