Pysykää siellä minne menitte

AllahinSukkahousut

Nyt kun kalifaattia ei tullutkaan, lapsimorsiamet haaveilevat paluusta Eurooppaan terroristien jälkeläisten kanssa. Nuo lapsimorsiamethan ovat itsekin terroristeja, ovat olleet tukemassa miehiään kalifaatin pystytyksessä, pysykööt siellä minne menivät, Eurooppa ei heitä kaipaa!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006002259.html

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää-terroristeja

      Trump jo komensi jotta meidän pitää Euroopassa ottaa entiset terroristitkin takaisin tänne ei pelkästään niiden vaimoja ja lapsia. No eihän niitä ole kuin 1000 joten suomi varmaan ottaa ne kaikki.

      • Kiesussentään

        Kyllä terroristitaistelijat, jotka on vangittu pitää toimittaa esim, Kiinaan, siellä kyllä tietävät mitä niille kuuluu tehdä.


    • muur

      Peto ei muutu miksikään vankilatuomion jälkeen. Pitäisi aina ajatella nenäänsä pidemmälle. Sitä esimerkiksi, että mitä sitten kun näiden mahdollinen vankeustuomio on ohi ja he ovat jälleen vapaita. Kuvitelkaa sitäkin, mihin peto pystyy, on se sitten mies tai nainen. Nainen voi nälkiinnyttämällä tappaa hitaasti omat lapsensakin. Siellä kalifaatissa pidettiin huolta ihmisistä näiden naisten kertoman mukaan ja kuitenkin lapsia kuoli nälkään ja sairauksiin. Jos ei ihmistä hätkähdytä irralliset päät niin mikä sitten?? Onko se edes ihminen sellainen enää??

    • YhdestoistaVitsaus

      Noilla "taivaallisenrannanmaalareilla" ei ole mitään asiaa takaisin kotimaahansa, vaikka olisi tusina alle kouluikäistä "pikkujihadistia" molemmissa kainaloissa. Sitä saa, mitä tilaa! Tämä sanonta on syytä pitää mielessä.
      Jokainen kasvava nuori kapinoi vanhempiansa vastaan aikuistuessaan, mutta kun kapinoinnin seurauksena alkaa päitä putoamaan, on menty liian pitkälle!

      Länsimaiden ei kannata ottaa vastuulleen noiden "jihadiin" aivopestyjen surkimusten kotouttamista takaisin yhteiskuntaan! Heistä ei koskaan eläessään voi enää tulla hyödyllisiä kansalaisia yhteisöönsä.
      Jääkööt siis sinne, minne niin kova hinku oli parantamaan maailmaa. Entinen mies kantaessaan suurta taakkaa tuiskahti nokalleen! Nousi siitä ylös ja ylpeänä totesi, että eteenpäin menoahan se on tämäkin.
      Samat terveiset jihadisteille: Kohti allahia=Kohti kivikautta.

    • muur

      Ei ne voi olla henkisesti terveitä ihmisiä jotka lähtee turvallisista oloista vapaaehtoisesti sodankäyntiin. Jokin tappamisen viehätys siinä täytyy olla. Maailmassa on vaikka kuinka paljon eri mielisairauksien ilmenemismuotoja samaten älyllistä jälkeenjääneisyyttä. Ei voi ajatella, että ne on kun me kaikki muut, ajattelevia ja tuntevia. Se vika onkin päättäjissä kun ne ei pysty käsittämään ihmisten erilaisuutta. Eivät ole sen alan lääkäreitä eikä asiantuntijoita. Se mitä tulee eurooppalaisiin tuomioihin ja vankiloihin, ne on naurettava vitsi terroristeille. Amerikassa voi olla toisin.

    • AllahinNaururetki24

      Pähkähulluja ovat, pysykööt siellä minne menivätkin! Ei kaivata noita vanhempia, eikä myöskään noiden jälkikasvua. Potentiaalisia terroristeja kaikki tyynni.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe