Grillisepot

gahelnakil

Loistavaa että saatiin taas grilli tännekki.Totaalisen kyllästyny paikallisiin ruokaloihin ,ja ku ei kotonakaa aina jaksa köksätä niin varmaan tulee käytyä. Näytti ainakin lähtevän vauhdilla homma pojilla käyntiin,toivotaan menestystä ja rasvaasia leipiä ja vieläpä omalta kylältä ottavat,siinä mallia muillekki.

55

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Grillikuningas

      Muistakaa vaan käydä alkuhuuman jälkeenkin, että pysyis paikkakunnalla! Ilman asiakkaita ei kannata mikään!

      Onkos uudella grillillä joku oma hampurilainen tai annos, jota kannattais käydä koittamassa?

      Perinteiset grillit on kyllä parhaita näläntappajia!

    • Jykäkilli

      Ainaki ranskalaisia oli Ämpärikokoon asti.Kyllä sillä pikkuhiukoa jo siirtää

    • Lapua

      No pitää tulla häsyämään

    • Jukura

      Aika kallista. Hampprit yli 7 euroa. Monet yli 10 euroa. Se on van liikaa, vaikka hyviä ovatkin. Vastaavanlaisia paremman luokan hampurilaisia saa ainakin Alavudelta ja Ähtäristä hintaan 4-7 euroa.

      Seinäjoellahan on tunnetusti tämän maan surkeimmat hampurilaiset, jostain ihme syystä ne litistetään pilalle, ja salaatti tomaatti sekä majoneesi puuttuu välistä.

      • Koppe

        Aha. Oletko sinä se jota äiti hakee aina viikonloppuisin baarista kotia ja sitten ruikutat grilli luukulla ja saat lättyyn. Pysy hanskaaja kotonas


      • Hahahahahahhhahah

        Oho, tais osua ja upota


      • Moonoikiassootvääräs

        Köyhälle kaikki on kallista.


    • Muutenhyvä

      Tosi sikaiseksi olivat tytöt paikan saaneet, kaikki hampurilaiset kasattiin vanhojen salaattien ja mausteiden päällä😡 ja myyjän poltelu ovella vie ruokahalut😬

    • Hyyhgääägk

      Taitaa olla alkuhuuman jälkeen aika hiljaasta. 7 euroa tuli maksettua halvimmasta hampparista, joka ei ollut oikeen minkäänlaanen. No onneks juoma tuli kaupanpäälle, siitä plussa. Mutta ei noilla hinnoilla voi homma kauaa jatkua, kun juoma ei enää ens viikolla kuulu hintaan. Omistaja hääräili siinä ja nosteli paskasia housujaan koko ajan, jäi vähän yököttävä fiilinki. Yleisesti hampparit maksaa 4-7 euroa, joten kyllä hinnat pitäis passata sen mukaan, muuten väki hakee hampparinsa muualta. Turhaa kuvitella 10 euron kerroshampparia, ei tuu kauppoja.

    • Faari

      Kitupiikit ruikuttaa taas.🤣🤣

    • eikuolaava

      Siis jos tupakoiva elintarvikemyyjä niin käymätä jää meikältä ,Samburgerilla joskus kattelin ku grillin takana myyjä poltteli ja räki vihreää tervalimaa jalkoihinsa,takuulla kulkeutuu myös sisätiloihin,Ohitin autojonon välittömästi.

    • Tokkii

      Kepulaaset tukijussit sielä näytti olevan jonos, ei oo rahan kans niin tarkkaa kun tukiaaset juoksoo ja loput saa vähennyksiin. Joku raharikas oli mustalla dodge-ramilla autokaistalla, ja jäi 10 minuutiksi jaarittelemaan (tupakoivan omistajan kanssa) autokaistan tukkeeksi, kuin euroopan omistaja, ennen kuin liikahti luukulle sitten kun itseään huvitti, takanaolevista viis.

      • HehtaariHeikki

        Ole hiljaa sossun elätti


    • Maistelin

      Surkea, kautta linjan, ei jatkoon.

      • Tosiverni

        Vähä samoolla linjoolla erellisten kans, vaikka en oo käyny itte mutta sana se vaan kulukoo HALUS tai ei......


    • Fusor5

      Jännää että joku noin aggressiivisesti heti yrittää lytätä pienen kritiikin, ja haukkuu vielä kitupiikeiksi ja sossun eläteiksi. Ei nyt kannattais heti loukkaantua ja huutelulinjalle ruveta. Toivottavasti ei ole omistajan suusta tuollaiset haukut, näin todellakin toivon.

      • Faari

        Ei ole omistajan suusta nuo sanat, minä kitupiikiiksi sanoon nuota ruikuttajia.
        Oikiasti ne karehtii kaikkia muita.
        Oikeen hyvä esimerkki miksei ilimajoella mikään menesty.

        Onnea vaan uurelle rilliyrittäjälle.👍


    • vanhoollinenko

      Onko myyjät miehiä,naisia vai harjoittelijatyttöjä ja onko tatskoja tai läpäreitä? Nuo edellä olevat tuon tupakan kera ei MIELESTÄNI kuulu elintarvikemyyjälle.Silti aion mennä maistamaan ja pyydän että annoksen tekee tupakoimaton,kunhan vaan jonot vähän lyhenee,selkeä tarve tälle kyllä on kylän kannalta kaikin puolin.

      • Anonyymi

        Ainakin toi pulska typy ollut kurikassa rillillä töissä ennen. Kokemuksen mukaan onnistui kärtsäämään ranskikset, mutta pekoni jäi yleensä puoli kypsäksi, kuinkahan mahtaa olla tätä nykyään. Tais myöskin poltella ahkeraan. Muutenkin tyly asiakas palvelija


    • Smallmac

      Eikö ne myyjät vois töis ottaa nikotiinitabletteja, tai mennä edes autoonsa tupakille?. Helpottais ruokailijoita?

    • yrittänyttäeilaiteta

      Mua ei ainakaa haittaa jos pihalla poltteloo.
      Kyllä se vaan on niin jotta Katukokin pekonisulatejuustohampparia parempaa ei näiltä lakeuksilta saa ja aion jatkoski mennä Katukokkiin hamppariille.
      Ostaasin mieluusti Ilmajokista ja kannattaasin paikallista, mutta se on vaan niin jotta tuos hommas oppii ja kehittyy, sitkiästi vaan ja kymmenen tuhannen hampparin jälkeeen sieltä voi alaata tuleen oikean hintaasia ja oikian moisia hamppareita.
      niitä hiton ranskanperunoita ei söisi kukaa jos tietääs miten ne tehään, ne on perunanviljelijöiden jätettä, ruokaperunaksi kelpaamattomasta matskusta tehtyä.

    • Nerffeus

      Katukokin ja myös muiren seinäjokisten grillien hampurilaisten välistä puuttuu salaatti, tomaatti ja majoneesi. Parhaat hampurilaiset oon syöny Kajaanis, siellä oli tavaraa niin paljon välis, oli pari kokolihabiffiä, muna, juusto, tomaattisiivuja, ja salaattia niin paljon että suu ei mahtunu haukkaamaan. Lisäksi majoneesia oli reilusti välissä. Silloin hampurilainen on hyvä, jos majoneesit on syönnin jälkeen pitkin poskia, ja sylissä pudonneita salaatinpaloja.

      Seinäjokisten grillien hampparit on liian tiiviitä paketteja, joissa ei ole mitään raikasta välissä. Hamppari pitää olla tuhti mutta raikas. Ilmajoen grillillä periaatteessa idea on oikeansuuntainen, hampurilainen näyttää hieman siltä miltä pitää. Mutta pihvit ei maistu miltään (en tiedä mistä ne on) ja ovat liian pieniä. Salaattia ja muita täytteitä on aivan liian nuukasti välissä. Lisäksi hintataso on hieman liian korkea, jos vertaa Suomen grillien yleiseen tasoon.

      Kun kiertelee Suomen maata, niin näkee asiat avarammin, ja voi verrata. Liian umpimielisesti Seinäjoella asuva on helposti turhan yksoikoonen ja totuttuihin tapoihin tottunut, eikä osaa edes ajatella muuta kuin jotain sampurgerin tai katukokin ala-arvoisia hamppareita, koska ei tiedä paremmasta.

      Juuri toissapäivänä reissulla käväisin Pirkanmaalaisessa autogrillissä, ja ostin XL-hampurilaisen, joka sisälsi 3 kokolihapihviä ja 2 juustoa sekä hurjan määrän salaattia ja majoneesia välissä, taisi olla vielä suolakurkkuja ja tomaattiakin välissä, hinta oli 7,80 enkä jaksanut syödä kaikkea. Ja pihvi oli myyjän mukaan jotain paikallista, ja olikin tosi hyvänmakuista. Normaalimmat hampparit oli hintaluokkaa 4-6 euroa. Elikkä sitä vaan, että jos hamppari maksaa 7-8 euroa, niin se on monessa paikassa jo sitä kokoluokkaa ettei kaikkea jaksa syödä. Tuo Ilmajoen yli 10 euron hampparikaan nyt ei niin suuri ollut, etteikö päälle olisi mennyt vielä jotain pientä.

      • Kampa

        Mee tuki Jussi mökkiis


      • Ruuanhalpuutusta

        Niin samaa mieltä ääsjoen grilleistä, tänään kävin katukokilla ja oli kuivaa, rasvasta ja palanutta, puuttui juurikin nuo lisukkeet.
        Ennenvanhaan sjoki oli kuuluisa isoista ja tuoreista sämpylöistä ym, nyt on vain tuota edellämainittua shittiä.


      • Köyhätkyykkyhyn

        Kympin erestä rahaa ripajaa taskuusta jo päivän aikana. Köyhien täytyy ostaa hampurilaasensa kaupasta, usein on tarjoukses niin jotta voi viirelläkymmenelläsentillä saara.


    • rilliseppo

      Ne rehut vois jättää kokonaan pois, eikä grilliis tartte olla mitää vitu vegaaniannoksia, syökhööt kynsiänsä moukat.
      Rillille menähän syömähän perinteesesti mättöä ja sitä sen olla pitää!

      • Nerffeus

        Mättö käsite näyttää olevan pohjalaasilla vähän erilainen, mitä muualla Suomes. Joka puolella Suomes grillejä kierrelleenä, voin todeta, että salaatti/majoneesi kuuluu joka paikas muualla vakiosisältöön. Ja yleensä sitä on paljon. Silti se on mättöä sekin, koska onhan siellä biffiä yms välis myös, ja useimmiten kokolihaa eikä mitään atrian einespiffiä. Ei mistään vegaaniruoasta ole todellakaan kyse. Salaatti vain tuo kokolihan yms täytteiden maut paremmin esille, ja tekee mätöstä vieläkin maukkaampaa. Pohjalainen tapa litistää sämpylät pihveineen tiiviiksi paketiksi, saa jo pelkkänä ajatuksena närästysreaktion. Että siinä mieles Ilmajoen grilli on nyt oikeinkin hyvillä jäljillä, koska hampurilaiset edes vähän näyttävät siltä miltä pitääkin, tästä on hyvä jatkaa.


    • Käkätin

      Pohjanmaalla on suomen ainoat hyvät grillimätöt , muualla on sellaisia rävellyksiä mäkkärin kopiota.

      • ATshii

        Se on mihinkä on tottunu. Varsinkaan kun paremmasta ei tiedetä. Semmosta se on kun tynnyrissä kasvetaan.


      • KaikenKokenu

        Pohjanmaalla on Suomen surkeimmat hampurilaiset.


    • Gillijuippi

      Kaikenkokenut ei tiedä hapurilaisista yhtään mitään.

      • sämpylä4

        Oot vääräs.


      • sämpylä5

        Kaikenkokenu ja sämpylä4 on oikias. Grillijuippi on vääräs. Käkätin on vääräs. Samoon rilliseppo.


      • gfbvbgbfvb

        Kuka on enite oikias?


    • näläkä

      Vaikiaa tuntuu olevan...

    • Hampurilaanen

      Moon oikias tootta vääräs.

    • Ulllatuus

      Toivotaan että menis ny vaan nopiaa konkurssin koko puliu ilimajoella olla tuollaasihin herrojen krrillinperkeleisihin totuttu on saatanan peruja tuollaaset

    • huissinnevada

      No ei sun kauaa tartte orottaa tuolla valikolla ja hinnastolla.Uskoin tuolta yrittäjältä kyllä hieman enemmän yritystä ja perehtymistä asiaan ennenkuin lähtee uudelle alalle,voihan se silti olla että viisaana lähtee alhaalta ylöspäin ja lista täydentyy sisäänajon myötä.Toki kunnioitan miehen touhuja muilla aloilla,on kyllä näkyvyyttä hommis mitä juuri nois hommis tarvitaan ku pitää olla määrää asiakkais koska työ on tavallaan osapäiväästä.

    • Sepeteuz

      Saringrilli takas kiitos

    • Vähänkalliilla

      Olipa köppäänen hamppari.

    • Kuokkamiäs

      Ehdotan grillille sebon omaa nimikkoannosta.Kuokkamies on nimi.
      Tämä annos ei oo köppäänen vaan valtavan suuri ja terästetty 5 tuuman nauloilla.
      Laitetaanko galvanoidut vai tavalliset.

    • Huuhta

      Hampurilaisen hain ja oli muuten ensimmäinen ja viimeinen! Ei jatkoon

    • Seponerkka

      Jatkoa...Maistaasin kyllä tuota Kuokkamiestäki mutta se on vaan nimenä niin vanhaa perua ettei nykynuoriso sitä ymmärtäisi.

    • Sepeteuz

      Oli erinomaisen hyvät purkerit ny ku kerkes käyrä valittajat suut soukemmalle

    • PerävalotMenijo

      Ei vaan oo enää jonoja. Tais alkuhuuma mennä. Ei oo kiirusta enää. Kerran koettu ja nähty, soon moro.

    • JussiKiiski

      Menkää korvan grillille, on hyvä!

    • huissinnevada

      no oli kyllä jonoja,en oo viä käyny ku en halua jonottaa niinku venäjällä

    • huissinnevada

      miksi grillin erikoinen molopää poistettiin? Onpa ny huumori katees ylläpitäjällä.

    • Vakiasiakas

      Hyvät on poikien safkat!
      Joka hampparis kokolihapihvi! Täällä haukutaan nimimerkin takana niinku ämmät!!!!!
      Sämpylät ja lihiksetki oman kunnan yrittäjältä.
      Olokaa tyytyväisiä ku saatiin vihdoin grilli!

    • raksamees

      Hienoa kuulla,hitsi ku olis auki lounasaikana,joskus vaan niin mieli teköö perunojen jälkeen roskaruokaa.

    • Anonyymi

      Myidäänkö siellä tupakkia ja muita tupakki tuotteita

      • Anonyymi

        Ei kyllä mua vakuuttanu,pari kertaa alkuhässäkäs kävin.Onkahan listaa paranneltu sittemmin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kyllä mua vakuuttanu,pari kertaa alkuhässäkäs kävin.Onkahan listaa paranneltu sittemmin

        etelä-pohjanmaa on ainut paikka missä jaksetaan vaahdota grilliruuista,huom tämä ei ole pohjanmaa....ja muualla suomessa niitä vaan syödään eikä siitä tehdä elämää suurempaa numeroa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        etelä-pohjanmaa on ainut paikka missä jaksetaan vaahdota grilliruuista,huom tämä ei ole pohjanmaa....ja muualla suomessa niitä vaan syödään eikä siitä tehdä elämää suurempaa numeroa

        Ilmajoella ainakaan yrittäjä ei saa menestyä. Sitte on kaikki hyvin jos tehdään nolla tulosta tai mieluiten vähän tappiota.
        Kateellisia paskoja riittää niin tämäki ketju paljon kertoo.

        -Entinen Ilmajokinen yrittäjä. Nykyään muualla


    • Anonyymi

      Vähän käytän, mutta hyväksikäyttäny olen tarjoukset. nim. tyytyväinen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe