Ulkomaan hoitajat

valitusolisaiheellinen

Soinin esitys on todella hyvä. Lisää ulkomaan hoitohenkilöstöä Suomeen. Ovat kertakaikkiaan tunnollisia,kuuntelevat,kyselevät vointia ,tunne on hoidettavalla turvallinen,eivät ärhentele vaikeammallekin potilaalle. Kokemuksesta tämän kerron,on nähty ja kuultu monenlaista paikallisista hoitajista.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finaalissaeifilippiiniss

      Ihan tyypillinen "Soinilainen" eli ei mitään järkeä. Hoiva-alan ongelmat työväen löytymisessä ei ole henkilökunnan puute vaan paska palkka ja min. kolmen ihmisen työmäärä alimitoituksien takia. Jos valitat pörriäinen nakkaa pihalle jne. Nämä em:t ongelmat Soini sitten paikkaa halpatyövoimalla minkä lopputulos on taas vain se, että pörriäisten voitot kasvaa. Jytkyt teki esiintymällä olevansa pienen ihmisen asialla eli perusduunarin ja edellä antoi taas esimerkin että näin ei todellakaan ole.

      • TöihinEILoisimaan

        oppositiossa huuti pää punaisena rajat kiinni jne. hillotolpalla kaikki käy kunhan ei ole homo tai naisten oikeuksien puolustaja. Filippiineiltä se tämä soini työvoimaa olisi hakemassa mutta ei sanallakaan ole vaatimassa kymmenien tuhansien maahanmuuttajien työllistämistä esim. hoivaalalle. Kait se oikeasti pitää hakea filippiineiltä työvoimaa jotta kyetään elättämään elintasopakolaisia joita ei työ kiinnosta kun kaiken saa ilmaiseksi.


    • tykättyjäovat

      Ei halpatyövoimaa,vaan samat palkat kuin Suomalaisilla.Sehän on selvä asia ,ei mitää rutinoita. Hoitajilla on vastuu kertoa epäkohdista,eikä pelätä irtisanomisia,ne ovat laittomia tekoja,jokainen järkevä sen käsittää. Se on jokaisen etu,kun puututaan epäkohtiin. Kyllä ulkolainen työvoima on vastuullista väkeä. Se on nähty.Ja erittäin ystävällisiä.

      • heikkojaprovoja

        paskapuhetta niin soini, sipilä kuin orpokin on tehnyt kaikkensa kaataakseen tessit halpatyövoiman luomiseksi suomeen bisnespomojen lompakoiden lihottamiseksi sekä siinä sivussa pyrkineet avaamaan ovet suomeen halpatyövoimalle em:sta syystä. Porvarihallitus joka alusta asti on ottanut köyhien taskusta yrityspomojen taskuun mutta..koska tunnut näkevän märkiä unia filiippiniläisistä tytöistä ei muuta kuin kuvastosta valitsemaan vaimoa vinkuintiasta.


      • Kyllä olen samaa mieltä. Tervetuloa.


      • rahantietuhontie
        taruolento kirjoitti:

        Kyllä olen samaa mieltä. Tervetuloa.

        Kaikki työperäinen maahanmuutto on ok elintasopakolaisuudelle missä ainoa motiivi on tietoinen loisiminen jyrkkä ei. Ongelma edellisessä on vain se, että jos Sipilät saa muodostettua halpatyömaan suomesta suomi ei enää sen jälkeen houkuttele työnperässä tänne muuttavia. Eikä se halpatyövoima edes kykene ylläpitämään pienillä palkoillaan tätä hyvinvointivaltiota eli elättämään loisivia maahanmuuttajia sekä suurten ikäluokkien hoivapalveluja. Sitten otetaan taas lisää valtionvelkaa yrityspomojen nauraessa matkalla pankkiin. Asiaa ei auta yhtään että nämä pörriäiset eivät edes maksa veroja suomeen joilla suomi esim. vanhuspalvelut maksaa.


      • rahantietuhontie kirjoitti:

        Kaikki työperäinen maahanmuutto on ok elintasopakolaisuudelle missä ainoa motiivi on tietoinen loisiminen jyrkkä ei. Ongelma edellisessä on vain se, että jos Sipilät saa muodostettua halpatyömaan suomesta suomi ei enää sen jälkeen houkuttele työnperässä tänne muuttavia. Eikä se halpatyövoima edes kykene ylläpitämään pienillä palkoillaan tätä hyvinvointivaltiota eli elättämään loisivia maahanmuuttajia sekä suurten ikäluokkien hoivapalveluja. Sitten otetaan taas lisää valtionvelkaa yrityspomojen nauraessa matkalla pankkiin. Asiaa ei auta yhtään että nämä pörriäiset eivät edes maksa veroja suomeen joilla suomi esim. vanhuspalvelut maksaa.

        No palkkahan voisi olla sama " opetuksen jälkeen" kuin muillakin vasta alalle tulleilla. Eiväthän hekään jos mitään alan koulutusta ei ole, sovi hommiin.

        Kukas sinutkin hoitaa jos ei ole henkilökuntaa. Sano parempi ehdotus, kuulostellaan.


    • palkkakoyksin

      onkoha se palkka loppujenlopuksi se tärkein kriteeri hoitajan työssä?olinpa takavuosina isossa leikkauksessa ja näimme potilastoverini kanssa(viel pitkän uran tehnyt "apuhoitaja")miten vanhaa ihmistä kohdeltiin huoneessamme?sillon pidetään suu kii,ettei avuttomana joutus semmoseen kohteluun.SIIN MEILLÄ on HOITAJAT sano viereisesssä vuoteessa nyk.perushoitaja ja samaa aattelin sillon ja nyt.mikä on hoitoala jos pinnakatkee,menkää ulos ja huutakaa,mut potilaat ei teidän vihankohde olla saa.

    • syyonjaseuraus

      siis tämä filippus invaasiolle tuli tilaisuus Pörssiterveyksien suomeen tuomat epäkohdat voittoja tavoitellessaan, suomalainen hoitoalalle harkitsevat pakittaa..

    • syvätuskakipu

      Ei heitä oteta töihin,jos ei ole koulutusta. Monenlaisia kotomaisia ihmisiä on ollut hoitotyössä,eikä ole minkään alan koulutusta ja on varmaan vieläkin,jos ei nyt sit malli muutu. Hyvä,että näitä iskuja on nyt laitoksiin tehty,ennen olisi pitänyt puuttua.Jos tavalla tai toisella joidenkin kärsimykset ny paranee.

      • hyvätahtovoitamaton

        meinaatko, et kota enamman kärsit sen kirkkaamman kruunun saat?, täähän on vanha kirkko-neuvo köyhälle kansalle sen kärsimyksessään, kestää.
        nyt se on Pörssiterveyden slogani, sen isomman voiton saa!

        "Kouluutetu ja kokemuksella oppineet, mistä parempi mestari kuin kisällistä?


    • vahakonsti

      "kisällistä-mestariksi valaistukseen tuli myös Työministeri Lindström, tosin 4 vuotta liian myöhään!
      nyt kouluutetut kotonaan ja kisällit kysyttyinä mestarina töissään.

      • että-näin

        Atte tyri heidänkin työluvat ja karkotus kotihaahan.


    • rakkauttakaikille

      Kokemuksesta sanon,ulkomaiden hoitajat ottavat hoidettavan hellästi hoitaen. Osa suomalaisista sanoo pahasti,isosti päsähdellen eikä tuoda mitä hoito vaatii. Meitä on siis moneksi. Miksi lähteä hoitoalalle ollenkaan,kun kohtelu on joskus hyvin ikävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe