Arto Lauri (vahva ydinvoiman vastustaja) valaanrasvasta ym.

14

864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa-aikaeläkeläinen

      Täyttä puppua taas kerran. Ydinvoimalaseutu on lentokieltoaluetta, ja hyvin tuo kielto puree. Telkussa ainakin Suomen rannikkokaupunkeja pikku pörriäisellä kuvatussa sarjassa jätettiin Loviisa väliin, kaiketi tuosta syystä.

    • Vihis

      Sama kuin ydinvoimala-alueen aidoilla, tarkoitus on suojella ydinvoimaoita vihertolloilta.

    • Osa-aikaeläkeläinen

      Tuossa jutussa kun oli puhe maanjäristyksestä Japanissa, tuli mieleeni kuva jolle naureskeltiin vuosia sitten. Kuvassa japanilaisen ydinvoimalan polttoainealtaan vesi lainehti maanjäristyksen seurauksena niin paljon että liikkeestä heräävä kamera oli ottanut kuvan.
      Fukushiman onnettomuuden jälkeen hymy hyytyi. Melkoinen työllistäjä sekin onnettomuus oli.

    • pitäis.löytyä.todisteita

      Ongelma Arton väitteiden kanssa on tässä: Hurjille väitteille ei löydy näyttöä. Väittäähän voi kuka tahansa mitä tahansa vaikka väitteissä ei olisi päätä eikä häntää. Nuo valaanrasvahörhöilyt olivat kuparikaapelin sisällä sähkön mukana liikkuvien plutoniumatomien ja beettasoihdutusten kera sieltä hörhömmästä päästä jopa hänen esittämikseen.

      Ihan sama ongelma on nähtävissä myös ydinvoiman vastustajien väitteissä tällä palstalla. Jos väittää niin pitää valmistautua pyydettäessä esittämään todisteet väitteille. Ei riitä että kertoo kuulleensa asiaa käsittelevän salaisen tutkimuksen sijaitsevan Illuminatin valvomassa kellarivarastossa Uspenskin katedraalin alle kaivetussa luolassa vaan niiden todisteiden pitää olla kaiken kansan luettavissa ja tarkistettavissa. Salaliittoteoriat eivät kelpaa.

    • mielipide.kirjoituksia

      Aloittaja yrittää johtaa lukijoitaan harhaan (miksi?) Kyseessä ei suinkaan ole KaksPlus - lehden ARTIKKELI vaan kyseisen lehden vapaasti käytettävissä olevalle KESKUSTELUPALSTALLE anonyymin kirjoittajan laatima viesti. Eli siis mielipidekirjoitus.

      Viestissä viitataan Turun Sanomissa 27.4.2011 julkaistuun MIELIPIDEpalstan kirjoitukseen. Siinäkään ei kyseessä ole mikään uutinen vaan kirjoittajan omaa tajunnanvirtaa. Kuten jo edellä totesin, väittää voi kuka tahansa ihan mitä tahansa mutta niiden väitteiden osoittaminen paikkansapitäviksi onkin sitten aivan eri asia.

      Tätä totaalisten huuhaa-väitteiden ja salaliittoteorioiden spämmäämistä on eräs kirjoittaja suunnannut jokaiselle suomenkieliselle Internetin keskustelupalstalle yli kymmenen vuoden ajan. Jossakin vaiheessa sillä oli häirikkökaveri, joka levitti samaisia viestejä myös ulkomaalaiset keskusteluryhmät täyteen. Googlesta niitä löytyy edelleen.

    • Huoletunholaan

      "Ydinvoimaloissa johtojen läpiviennit tiivistetään vaihdettavilla MTC palosuojakumeilla. Nämä MTC palat täytyy suojata rasvalla. Arto Laurin mukaan niissä käytetään valaanrasvaa, koska synteettiset rasvat kuivuvat säteilyn vaikutuksesta"

      Joditabletteja ei enää tarvita. Koteihin jaetaan valaanrasvarasioita. Ydinvoimonnettomuuden sattuessa, iho voidellaan valaanrasvalla, Valaanrasva antaa erinomaisen suojan säteilyä vastaan.

      • Osa-aikaeläkeläinen

        Ei palosuojakumia taida olla olemassakaan. Kipsimäisellä massalla läpiviennit tiivistetään, ilmeisesti hyvin palonkestävällä ja tietysti kalliilla aineella.


      • endangered.species.act
        Osa-aikaeläkeläinen kirjoitti:

        Ei palosuojakumia taida olla olemassakaan. Kipsimäisellä massalla läpiviennit tiivistetään, ilmeisesti hyvin palonkestävällä ja tietysti kalliilla aineella.

        Valaanöljyä käytettiin USA:ssa autojen automaattivaihteistojen voitelussa vielä 1970 - luvulle asti. Se käyttö loppui vuoden 1973 nimimerkkini mukaiseen lakiin, joka USA:ssa kielsi norsunluun, sarvikuonon sarvien, valaanöljyn, kotkansulkien jne. käytön tuotteissa.

        Loviisan ydinvoimalan rakentaminen aloitettiin 1.5.1971

        Valaiden metsästys kiellettiin vuonna 1986.

        Nämä siis ovat tarkistettavissa olevia tosiasioita. Seuraava on spekulaatiota:

        On siis aivan mahdollista, että aikanaan Loviisan ydinvoimalaa rakennettaessa jossakin Suomessa oli vielä käytössä valaanrasvaa voiteluaineena, kun sitä siis jenkkiautojenkin automaattivaihteistoissa tuolloin käytettiin. Ei ole täysin poissuljettua sekään, että voimalassa tosiaan on alun perin jossakin kohteissa tosiaan alun perin käytetty valaanrasvaa.

        Missä mennään metsään on tietenkin ajatuksessa siitä, että valaanrasvaa edelleenkin käytettäisiin ydinvoimaloissa. Se olisi esimerkiksi Greenpeacelle niin voimakas ase ydinteollisuutta vastaan että sitä olisi aivan varmasti käytetty ja asia tuotu julkisuuteen sitä kautta. Voiteluaineet ovat tietenkin sitä mitä standardit vaativat ja sallivat eikä mikään standardi vaadi tai salli valaanöljyä käytettäväksi ydinvoimaloissa.


    • Anonyymi

      Onhan nämä yhdenlaista kulttuurihistoriaa, mutta miksi nostella näitä ylös? Tuo tyhjä nosto oli yksi Stuxnet/Vastaajan tavaramerkki.

      Hakukoneisto

      • Anonyymi

        Joskus on epäilty että häiriköivä Arto Lauri olisi tuo stuxnet. Ymmärrystaso ydinvoimasta ja sähköntuotannosta yleensä on sen verran heikkoa todellisuuden suhteen että epäily on todennäköistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus on epäilty että häiriköivä Arto Lauri olisi tuo stuxnet. Ymmärrystaso ydinvoimasta ja sähköntuotannosta yleensä on sen verran heikkoa todellisuuden suhteen että epäily on todennäköistä.

        Eivät olleet sama henkilö. Artolla oli nikkejä kyllä kymmenittäin, muttei tuota. Arton kirjoitukset tunnisti runsaasta mielikuvituksesta ja vaihtuvista kiinnostuksen kohteista. Vastaaja/Stuxnet painoi omaa agendaansa laput silmillä ja tyhjensi keskustelun aina kun jäi jalkoihin.


      • Anonyymi

        Stuxnet/vastaaja on mitä ilmeisimmin vaiennut pysyvästi. Tyhjiä nostoja harrastaa myös palstalle rantautunut uudempi harhaanjohtaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stuxnet/vastaaja on mitä ilmeisimmin vaiennut pysyvästi. Tyhjiä nostoja harrastaa myös palstalle rantautunut uudempi harhaanjohtaja.

        Heistä kummastakin on tullut suorasanaisia viestejä, koska 6 viestiä on poistettu.


    • Anonyymi

      Tuntuu tietävän paljon, on todella kuluttanut aikaa aiheen opiskeluun mutta.
      Kun kysyy että missä on näytöt hänen faktoistaan niin ei niitä vaan ole, tietyissä asioissa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe