Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ilmastokouhotuksella yritetään haudata vaaliteemat

Troijalainen

Suomen päästöt maailmanmitassa ovat alle yhden promillen eli alle tuhannesosan luokkaa.
Eli vaaliteemana siitä ei pitäisi puhua edes promillen vertaa.

Nyt jotkut puolueet kouhottavat ilmastoasioilla eli heidän agendassaan on peittää varsinaiset
vaaliteemat eli maahanmuuton ja sen mukana tulleen rikollisuuden ongelmat , vanhusten hoidon ja sote -asiat ilmastokouhotuksen alle.

Promillen vaikutuksella emme pysty ilmastoa muuttamaan vaikka kuinka kouhottaisimme , ja omat tärkeät asiamme jäävät hoitamatta.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SäkilläValoaTupaan

      Onhan se selvää, että Sipilän ja Orvon "arvopohjat " jonka takia perussuomalaisia ei voitu hyväksyä hallitukseen, on nyt tullut näkyviin . Siis lastenraiskaukset, murhat muu laittomien maahantulijoiden
      tehtailema rikollisuus.
      Siitä puhumista ja kirjoittamista on yritettu suitsia , mutta kun ilmiö kasvaa tarpeeksi suureksi, se ei pysy enää salassa.

      Sipilä kutsui nuo kymmenet tuhannet tulijat maahan , ja Katainen, Stubb ja Orpo hykertelivät käsiään : Halpaa työvoimaa kokoomuslaisille. Niin ei kuitenkaan käynyt , tuli ainoastaan valtavat kustannukset veronmaksajille.

    • RobertKinty

      ...Ja kyykyttää tavallinen köyhä duunari orjan tasolle määkimään kuin lammas.

    • valitettavasti

      Ajatella,että meidän pienen 5milj.kansan pitäisi pelastaa koko maailma eli joudamme ladontaakse.Yksistään intian yhdessä kaupungissa 15milj.ja laskemattomat päälle.Tämä suhta ei pelaa millään resusseilla.
      Kannattaisi puhua oikeista omista asioita ja oikeilla nimillä.Jos joku haluaa olla maailman pelastaja pelastakoon oma toimisesti.Ei siihen tarvita jokapäiväistä pärpätystä mistään tuutista.Emme tarvitse oman pienen kansan syyllistämistä jos johonkin rillumareihin.Pitäkööt tunkkinsa Tumppia myöten.

    • daison

      Miten pienen Suomen kannattaa osallistua ilmastotalkoisiin: Käyttää teknistä osaamistamme vihreämmän teknologian kehittämiseen. Esimerkiksi kemianteollisuuden prosesseihin voi keksiä ympäristöystävällisempiä liuottimia.

      Miten pienen Suomen ei kannata osallistua ilmastotalkoisiin: Verottaa teollisuutta niin, että se häipyy jonnekin halvan työvoiman vinkuintiaan, jossa ympäristöstä ei välitetä senkään vertaan, ja vie työpaikat mukanaan.

    • vihreälinja

      Suomessa tulee ensimmäiseksi kieltää polttomoottoriautot, sillä maailma pelastuu!

      • nyt.ahistaa

        Mitä taas luulen, että jos Suomessa kielletään autot ja siirrytään takaisin hevosiin, niin silloin koko muu maailma seuraa Suomea ja ilmastonmuutos peruuntuu.


    • jalisäksivielätämä

      Hiilidioksidi ei lämmitä ilmakehää.
      Ei sillä ole mitään osuutta säätiloihin tai ilmaston muutoksiin.

    • Faktalla.kaaliin

      Tämä ajatus siitä, että me olemme niin pieni saastuttaja, että Suomen ei kannata tehdä yhtään mitään, on kovin tyhmä ja kovin nihilistinen.

      Meidän kulutustasomme per nuppi on kuitenkin niin suurta, että mikäli kaikki kansat pyrkisivät samaan, tarvittaisiin 3-4 maapalloa. Ilmastotalkoissa ei voi olla vapaamatkustajia tai koko homma tulee kaatumaan. Entä sitten, kysyy pöljäke. Kyse on lopultakin siitä, jääkö meidän lapsenlapsille sellainen maapallo, että sillä elää korkeakulttuurisia sivilisaatioita.

      Tätäkin kanttaa miettiä tovi.

      • töttöröötävaan

        Siis, mihin sinä tarvitsisit 3-4 maapalloa?
        Ja mitkä ne ilmastotalkoot ovat?
        Tämä "Fakta" on tyhjäpäistä (-kaalista) liturgiaa.
        Ei ole mitään ilmastotalkoita eikä mitään perusteita väitteille että ilmaston lämpeneminen rajoitettaisiin joillakin asteen desimaaleilla kunhan ostamme sähköautoja.
        Uhka on ns. kehitysmaiden hallitsematon väestönkasvu.
        Meille eurooppalaisille suurin uhka on Afrikka.
        Sille olisi tehtävä jotakin, muutoin ei 3-4 maapalloa tule riittämään.


    • SumuaSilmään

      Vaikka koko Suomen 5,5 miljoonainen kansa tekisi joukkoitsemurhan että päästöjä ei tulisi Suomesta ollenkaan , se vaikuttaisi koko maailman päästöihin vain vajaan promillen eli yhden tuhannesosan vähentävävästi.

      Kohkaaminen maailman päästöistä omissa vaaleissamme on todella idioottimainen yritys sotkea
      omat vaaliteemat sumuverhon taakse , ettei omista ongelmistamme puhuttaisi.

    • kökkää

      Jos Suomessa asuvat ihmiset kuluttavat 3-4 kertaa maapallon kestokyvyn niin ei tänne pitäisi haalia yhtään enempää väkeä.
      Päin vastoin. Ilmastokuormituksen vähentämiseksi täältä pitää vähentää väestöä mahdollisimman paljon. Ainakin kaikki pienemmän kulutuksen maista muuttanut turha asujamisto takaisin lähtömaihinsa.
      Jäljelle jäävä väestö vanhenee ja vähenee itsestään ja täten hoitaa osansa ilmastotalkoista.
      Jos ihmiskunta aiheuttaa vaaraa maapallon tulevaisuudelle niin ratkaisu on itsestään selvä: väestön on vähennyttävä!

    • kuppaus

      Ilmastouskonto on pohjimmiltaan tasaveroa.
      Siksi rikkaat ja näkyvät sitä ajaa.

    • 877878878778

      miksi kukaan ei kerro todellisuutta kasvihuonepäästöistä

      Suurin osa kasvihuonekaasuista tulee luonnosta ja ihmiskunnan osuus kasvihuonekaasuista on n 4 %
      Tärkein kasvihuonekaasu on vesihöyry, hiilidioksidi

      Tästä ihmisten aiheuttamasta 4 %:sta suomen osuus on 0,07 % eli mitään ja osuus pienenee koko ajan
      kun esim kehitysmaiden veästö lisääntyy 100 miljoonalla vuodessa ja 80 % lämmityksestä ja ruuasta tehdään puulla

    • CO2

      Jokainen tänne elätiksi tullut kehitysmaaihminen on kammottava hiilijalanjäljeltään! Aivan hullua ottaa tänne kylmään eläteiksi lämpimien maiden väkeä!

    • Paljas.totuus

      "....päästöjä ei tulisi Suomesta ollenkaan ..."
      Nyt olet oikeilla jäljillä. Tavoiteena on todella se, että olemme hiilidioksidipäästöjen suhteen lähes nollassa vuoteen 2050 mennessä. Tämä tarkoittaa hiilestä luopumista, yksityisautoilun siirtymistä sähköautoihin, hyvää huolehtimista metsän kasvusta ja montaa muutakin asiaa.

      Ilmastokeskustelun vaikein kysymys on se, että jokainen osapuoli vakuuttaa, että muiden pitää tehdä sitä ja tätä. Samalla itse ei olla valmiita tekemään yhtään mitään. Ei ilmaston lämpeneminen ole pelkästään vaalien keskusteluaihe. Se on sen luokan ongelma, jossa ratkaistaan se, jääkö maapallo ja sen tulevaisuus torakoille ja meidän lapsille ja lapsenlapsille.

      Meidän kaikkien - myös suomalaisten - valintatilanne on äärimmäisen yksinkertainen. Me joko yritämme yhdessä tehdä jotakin, tai sitten ajamme kaikki maapallon ihmiset yhdessä kybällä päin seinää.

    • ViherpiiperotPaniikissa

      Menepä sitten Kiinaan , Intiaan , USA:han ja Venäjälle öyhöttämään , että teidän on nyt otettava lusikka kauniiseen käteen ja luovuttava hiilestä, ajettava vain sähköautoilla , huolehdittava metsien kasvusta jne.

      Tavoitat näin pahimmat saastuttajat , lähes puolet maapallon väestöstä ja antamasi informaatio ja mielipiteenmuokkaus on jopa 600 kertaa tehokkaampaa kuin yrittää sotkea tuo asia Suomen vaalikeskusteluihin !

    • Hikieituu

      Ilmasto kylmenee.
      Real Clear Markets- saitilla, Aaron Brown tarkasteli virallisia NASA:n globaalin lämpötilan tilastoja ja havaitsi varsin yllättävän asian. Välillä helmikuu 2016 – helmikuu 2018, ”globaalit keskilämpötilat putosivat 0.56 Celsius- astetta.” Se on suurin pudotus kahden vuoden aikajänteellä kuluneen vuosisadan aikana.

      • Faktaa.latoon

        https://climate.nasa.gov/vital-signs/global-temperature/
        Tässä on Nasan mittaustuloksia graafisesti esitettyinä. Jokainen voi itse tarkastella, pitääkö "Aaron Browin" väite edes paikkaansa. Silmämääräisesti tarkastellen Aaronin ilmiötä ei edes näy.

        Toinen asia on, että ilmaston lämpeneminen tarkoittaa maapallon keskimääräisen pintalämpötilan nousua. Puhumme siis trendistä, suunnasta mihin keskimääräinen pintalämpötila on menossa. Lyhytaikaista vaihtelua voi aina esiintyä, mutta suunta vastaansanomattomasti ylöspäin.

        Tosiasioita ei voi kieltää.


      • Muuttuvat
        Faktaa.latoon kirjoitti:

        https://climate.nasa.gov/vital-signs/global-temperature/
        Tässä on Nasan mittaustuloksia graafisesti esitettyinä. Jokainen voi itse tarkastella, pitääkö "Aaron Browin" väite edes paikkaansa. Silmämääräisesti tarkastellen Aaronin ilmiötä ei edes näy.

        Toinen asia on, että ilmaston lämpeneminen tarkoittaa maapallon keskimääräisen pintalämpötilan nousua. Puhumme siis trendistä, suunnasta mihin keskimääräinen pintalämpötila on menossa. Lyhytaikaista vaihtelua voi aina esiintyä, mutta suunta vastaansanomattomasti ylöspäin.

        Tosiasioita ei voi kieltää.

        Ei niin totta mikä totta mutta katsohan tämä onko totta?
        https://youtu.be/yDxSi8stmrQ
        Ilmaston muutoksesta


      • faktaa-latoon
        Muuttuvat kirjoitti:

        Ei niin totta mikä totta mutta katsohan tämä onko totta?
        https://youtu.be/yDxSi8stmrQ
        Ilmaston muutoksesta

        Ei liene mieltä tässä asetelmassa; nimetön kylähullu vastaan Nasa.


    • selityksiäpiisaa

      Suomen päästöt glopaalilla tasolla sama kuin hyttysen paska itämeressä, ei vaikutusta maailman laajuisesti.

      • Huonoselittäjä

        glopaalilla - globaali
        itämeri - Itämeri
        maailman laajuisesti - maailmanlaajuisesti

        Edes äidinkieltä et osaa kirjoitaa, mutta ilmastomuutoksesta sinulla on vankat mielipiteet. En taida uskoa tällaista profeettaa.


      • pennanen
        Huonoselittäjä kirjoitti:

        glopaalilla - globaali
        itämeri - Itämeri
        maailman laajuisesti - maailmanlaajuisesti

        Edes äidinkieltä et osaa kirjoitaa, mutta ilmastomuutoksesta sinulla on vankat mielipiteet. En taida uskoa tällaista profeettaa.

        "kirjoitaa"
        Paraskin neuvoja:)))


    • antimatu1

      Tähän ketjuun kirjoittajien logiikalla yhdellä äänellä vaaleissa ei ole mitään merkitystä ja jättävät äänestämättä. Sitten on hirveä kurnutus vaalien jälkeen kuinka Suomessa on pöljät poliitikot. Siihen en ota tässä kantaa onko ilmastomuutos tosiasia vai ei.

      • JukkaSalakaries

        Jos kysymyksessä olisi maailmanlaajuiset vaalit, ei suomalaisten äänimäärällä olisi mitään merkitystä tulosten kannalta.

        Sama juttu ilmastoöyhötyksen kanssa siis.


    • AsiatEsiin

      Suomessa yritetään nostattaa myrsky vesilasiin vaalien alla ilmastoöyhötyksen varjolla , koska esim.
      maahanmuutosta keskusteleminen on valtaosalle poliitikoista epämieluisaa, koska he ovat vuosien ajan toimineet maahanmuuton puolesta öyhöttäjinä.

      Nyt kun tuon laittoman toiminnan haitat ovat selkeästi näkyvissä , tuosta asiasta halutaan vaieta ja peittää nuo asiat ilmastovouhotuksen savuverhoon.

      • tulevaisuus.ensin

        Ei nyt ehditä puuhastella lillukanvarsien kanssa. Sote ja ilmastomuutos ovat suomalaisten tulevaisuuden kannalta paljon painavampia asioita.


      • MatutKotiin
        tulevaisuus.ensin kirjoitti:

        Ei nyt ehditä puuhastella lillukanvarsien kanssa. Sote ja ilmastomuutos ovat suomalaisten tulevaisuuden kannalta paljon painavampia asioita.

        Tehokkain keino torjua ilmastonmuutosta on estää muuttoliike lämpimältä alueilta tänne kylmään Pohjolaan.


      • Aurinkopaneelit jokaisen talon katolle ja sähkö- ja/tai ilmanpaineautot, niin se on siinä. Poliittisten päättäjien asia, johon tavallisella ihmisellä ei paljoa sanomista ole, joten äläkää olko huolissanne vaan eläkää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe