perussuomalaiset ovat tuhonneet

valitettavantosi

Suomen, ikävä kyllä näin on käynyt. Syynä tähän on persujen nousu ja sitä kautta porvarihallitusten synty ja jälki on ollut kamalaa katsottavaa, todella kamalaa niin kuin olemme saaneet päivittäin lukea eri viestimistä. Köyhää kuritetaan, duunarilta viedään tuhkatkin pesästä ja vanhukset kuolevat kusivaipoissa marinoituessaan.
Olettekos persut tyytyväisiä aikaansaannoksiinne?

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noinko_persut

      vaalikentällä jo pelottavat muita ?
      No se on hyvä vaan. Tutiskaa, kurjat!

      • valitettavantosi

        "tutiskaa kurjat" Joo, tehän olette kurjien kurittajia, mummot tärisevät kusivaipoissaan pelosta.


      • Kjähkjähkäh
        valitettavantosi kirjoitti:

        "tutiskaa kurjat" Joo, tehän olette kurjien kurittajia, mummot tärisevät kusivaipoissaan pelosta.

        Mätäpuolueiden hyypiöillä on jääpuikko persreijässä. Höpöttäkää vihapuheesta, saatte sitä vaaliuurnilla


    • Pecosbill

      Tilastot osoittavat kokoomuksen ja keskustan päättäneen lähes kaikista asioista tällä vaalikaudella.

    • ERITTÄINTYYTYVÄISIÄ

      JA vaali-iltana ääniä laskettaessa yhä vaan tyytyväisempiä, kun vastuuttomat paskapuolueet menee aivan sekaisin, vaikka koettavat matkia perus suomalaisia, mutta mikään ei enää niitä pelasta !

      • uimuri

        Valmistaudu jo pettymysterapiaan, kun lukuja rävähtää taululle...PS yllättävän heikko : 7,6 %


    • Puolueenvoipoistaa

      Johan se lukee nimessä Persu, eli niin syvältä, ettei sinne mikään maailman valo tuo näkyvyyttä, no hämärähommiahan nuo näyttävät harrastavan. Kuten HEidän johtajansa Thaimaan työntekijöiden kosiskelu ja suomessa ammattityöntekijän palkan alasajamien suorassa suhteessa toisiinsa. Tuo työehtoshoppailu ei ole uutinen se keksittiin jo 1991 luvulla. Jolloin alan tehtävään on sovellettu eri työehtosopimusta, kuin mitä tehtävä edellyttää. ELi hoitajilla on palvelualojen TES.
      Onhan huijarit tuohon tyytyväisiä ja omistajat, koska voitto revitään selkänahasta kirjaimellisesti, mutta kun siinä voitossa on vielä verorahoja, joilla tuotetaan palveluja yhteiskunnalle. Nämä palveluthan ovat kaiken lainsäädännön vastaisia, eli eivät täytä mitään normeja millään mittasuhteella.
      Suomessa on ammattiosaajia, MUTTA PALKKA PITÄÄ MAKSAA OSAAMISESTA, EI LEIKKIMISESTÄ.

      • Numero6

        Jos puhut Timo Soinista niin Soini on sinisten joukossa eikä persujen.


    • petturitpettivät

      Näin pääsi käymään. Persut saivat tavalliset suomalaiset äänestämään heitä täysin valheellisilla lupauksilla jotka kaikki petettiin heti vaalien jälkeen. Sen takia Suomeen päästi muodostumaan puhdas oikeistohallitus jonka kaikille maamme vähäosaisille aiheutamien tuhojen määrää ei kukaan pysty rahassa laskemaan eikä korvaamaan.

      • Numero6

        Se oli Timo Soini ja siniset jotka Petti ei halla ahon persut ja ainoastaan sisäministerillä on oikeus laittaa rajat kiinni tai raja tarkastukset ja kuka silloin oli sisäministerinä 2015 vuonna oli??
        No Petteri orpo.


    • näin_on_näreet

      Duunarlta ei ole viety mitään.Olen duunarja tienaan juuri niin kun ennenkin.Työttömät on asia erikseen,heltä on viert.Mutta jostak on otettava maahantunkeuneille mislimijätkille.

      • useinnäin

        no eikös kikyn takia lisääntyneet työtuntisi (palkattomasti), mikä laskee esim keskituntiansiota. Se että tienaat juuri niin kuin ennenkin,kertoo ettei palkkasi ole myöskään noussut. Palkkakehitys on ollut jopa negatiivinen porvarihallituksen aikaan, syynä tähän pois potkiminen ja joutuminen nollatuntisopimuksiin samoihin firmoihin, tai työnantaja on vaihtanut liittoaan työsopimusten heikentämiseksi jne.


    • hyvä.muisti

      Muistelkaa kuinka ennen viime vaaleja joka tuutissa persut uhosivat ja lupasivat:

      ”Suomalaisessa yhteiskunnassa on noin miljoona ihmistä suurin piirtein tuhannen euron tuloilla. Siltä porukalta ei voi, ei saa, eikä ole varaa leikata. Kotihoidontuki, omaishoidontuki, pienimmät työttömyyspäivärahat, takuueläke ja pienituloisten perheiden lapsilisät. Nämä ihmisryhmät käyttävät tulonsa kulutukseen ja palveluihin Suomessa sekä ylläpitävät omalta osalta kulutuskysyntää. Heiltä Perussuomalaiset eivät suostu leikkaamaan.”

      Tätä lupaustaa toitotettiin niin radiossa kuin tv:ssäkin. Tähän lupaukseen luotti vaaleissa yli puoli miljoonaa äänestäjää.

      Miten sitten kävi?

      Hallitus leikkasi melkein kaikkia Kelan etuuksia: lapsilisiä, työmarkkinatukea, peruspäivärahaa, ansiopäivärahan perusosaa, sairaus-, äitiys-, isyys- ja vanhempainpäivärahoja, kansaneläkettä ja takuueläkettä.

      Yksikään nykyinen perussuomalainen ei äänestänyt vastaan, kun perusturvan tasoa leikattiin 2016 ja 2017. Kaikki nykyisetkin perussuomalaiset hyväksyivät leikkaukset.

      Nyt ne samat persut esiintyvät taas niin työläisen ja köyhän puolustajana, aivan kuin neljä vuotta sitten. Kuka enää uskoo tuohon teatteriin?

      • xfshfhs

        Noin se juuri meni ja menee taas. Vieläkö äänestäjät kolmannen kerran menevät samaan miinaan?


    • Ylöspäin-arriba

      Ainoa mikä aloituksessa oli totta on tuo "persujen nousu".

    • Cvbhvc

      Persut eivät ole millään voineet tuhota oppositiosta käsin yhtään mitään. Yritä jo ymmärtää, että siniset eivät kuulu persuihin mutta tuon käsittäminen voi olla kokkaretrolille liian vaikeaa.

      • yklktjmtyjmtu

        Älä valehtele. Persut oli kaksi vuotta hallituksessa tekemässä niitä samoja tuhoja.


      • Numero6

        Vastaus nimimerkille yklktjmtyjmtu

        Mitä sitten koska nyt rehellisesti sanottuna sun täytyy valita ainakin omasta näkökulmasta että joko.

        A: äänestät jotain muuta puoluetta ja saat erittäin paljon rikastusta naapuriisi, halpatyöläisen viemään työpaikkasi ja korkean auto veron jos sattuu olemaan bensalla käyvä auto.

        Tai

        B:äänestät persuja ja todennäköisesti rajatarkastukset ja laittomat laitetaan säilöön.

        Niin kumpika on pienempi paha.


      • qåaäzm

        Siis islam hallitsee tällä menolla sukupolven tai kahden päästä. Heitä ei kiinnosta sekään että Ruotsi on lähitulevaisuuden islamilainen yhteiskunta. Siellä lait säädetään jo nyt islam huomioon ottaen. Paluuta ei siellä enää ole. Vain persujen politiikalla tämä estettäisiin täällä, ei maanpetturipuolueiden.


    • valitettavantosi

      Unohtamatta kuitenkaan sitä, että pääni on täynnä kusta!

      • näin_on

        Se on sitten kesKUSTA.


    • TiIannekeskus

      Suvakkien vaalipaniikki on kova, ja ripuIi roiskuu ennennäkemättömällä paineella.

    • ent.demari

      Käydään nyt ne vaalit ensin, ja sitten katotaan lisää.

    • nuinkävi

      Kyllähän se on niin, että persut eivät suostuneer JUOKSUPOJIKSI,, niin timppa lähti ovet paukkuen nuolemaan ruskeeta.
      Sai vielä nilkit mukaan joita sitten peräkontissa kuljetettiin niinku sianporsaita, ihme että alistuivat moiseen, nyt odottavat kansalta kunnioitusta, ei tulesaamaan.
      Sininen taivas on vetäytynyt harmaaksi kaks prossaa on paljon heille.
      Persut on ihan ERI puolue kun siniset. He möivät aatteensa ja nuolevat ruskeaa loppuikänsä.

    • petturin.palkka

      Hyvää pohdintaa ja tärkeä muistutus perssujen petollisuudesta näin vaalien alla. Ovat niin kieroja että korkkiruuvikin häpeää.

    • dfghjkjkj

      Jätä viestimien seuraaminen vähemmälle.

    • realismi______

      Mikään ei muutu parempaan ennenkuin persuja on enemmistö eduskunnassa?

    • Sini-puna-euro

      Aloittajan kirjoitus on kuin suoraan narsistin suusta sanottua. Kun narsisti mies hakkaa vaimonsa, on hakkaaminen vaimon syytä, unohti esim. Ostaa miehen mieliolutta ruokajuomaksi. Narsisti sanoo että hakaaminen sattuu häneen enemmän kuin vaimoon, mutta minkä voi, itse aiheutti tämän huolimattomuudella.
      Jos oikeistopuolueet ovat ajaneet Suomen huonoon jamaan, on tämä näiden puolueiden syy. Ei PS:n.
      Tosin tiedän että SDP, kommunistit ja vihreät olisivat tehneet täsmälleen saman politiikan. Muistakaa Paavo Lipposen tekemiset.

      • qåaäzm

        No näin on. Nythän syyllistetään kansaa joidenkin matujen rikoksista kansaamme kohtaan. Tämä on mielipuolista touhua. Ei mitään päätä eikä häntää.


    • leukaan

      Mikään ei lämmitä enempää, kuin se, että kokkare ottaa osumaa.

    • qåaäzm

      Tämä on vain tällaista paniikkimielialaa näin vaalien alla, jota aloituskin kuvastaa. Suuri ja mahtava persujen pelko. Nyt ei saa antaa pelolle valtaa. Eikös se niin mennyt?

      • qåaäzm

        Mikä niissä persuissa oikein pelottaa? Eikö ole hyvä että joku vaatii rajoja kiinni? Näin raiskauksetkin vähenisi. Muilla keinoillahan ja muiden puolueiden politiikalla ne ei vähene, vaan lisääntyvät.


    • eipidäpaikkaansa

      se on koko hallituksen yhteisymmärryksessä tekemä alasajaminen.

    • tosikuinvesi

      Suvakit ovat tuhonneet Suomen, ikävä kyllä näin on käynyt. Syynä tähän on suvakkien aivoton mölinä ja sitä kautta porvarihallitusten synty ja jälki on ollut kamalaa katsottavaa, todella kamalaa niin kuin olemme saaneet päivittäin lukea eri viestimistä. Köyhää kuritetaan, duunarilta viedään tuhkatkin pesästä ja vanhukset kuolevat kusivaipoissa marinoituessaan.
      Olettekos suvakit tyytyväisiä aikaansaannoksiinne?

      • EtTaidaOllaVälkyin

        Tämähän on aloituksesta paljon todenmukaisempi versio, juurikin ja vain ja ainoastaan maahanmuuton seuraukset johtivat oikeiston nousuun.

        Mutta kuten jo tiedämmekin millaisessa kuplassa vihervasemmisto elää, on jopa oman toiminnan ikävät seuraukset AINA muiden syytä...


      • qåaäzm

        Ihan samanlaista kommunisti-propagandaa tämäkin väite, kuin oli neukkujen propaganda suomalaisille sodan aikana.


    • Tokkopaikkana

      Mie oon syypäänä rahhaa pitännä ja peräshä juoksevata elääkeikkää.

    • Yyyyuyuuuy

      Perdujen menestys pelottaa liberaaleja niin paljon, että mollaabst mennen tullen persuja.
      Persut ovat olleet oikeassa, he ymmärtävät mihin tuhoon Suomen ja EU: n nykyinen linja vie. Historian tutkijat sen sitten joskus osoittavst, kun mennään niin pitkälle, että löytyy puolueetonta tarkastelua.

    • sin_petturit

      Olet venäjän trolli tai eu agitaattori.
      Me muut tiedämme että ps ja sin ovat eri sakkia.

      • Suomenmieli

        Kaikki yhden ja yksi kaikkien suomalaisten puolesta!
        Kansalaiset, lopetetaan Suomen mamutus kertaheitolla!
        Ruotsalaisia idiootteja ei kannata seurata! Ruotsi on menetetty.


    • Suomenäitee

      Suomi takaisin sosiaaliturvineen ja kansallisomaisuuksineen vain ja ainoastaan Suomen kansalaisille!

      Ei meitä riistäville ulkomaisille suuryrityksille ja vierasmaalisille sosiaaliloisijoille!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe